Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατερινα να σε ρωτησω κατι?ενα ζευγαρι γυναικειες γαλοτσες και ενα ζευγαρι παιδικες μπορουλες τυπου ugg ποσο κοστιζουν στην αγγλια?τι ρωταω τωρα ε?απλα απο περιεργεια γιατι εδω βλεπω κατι τρελλες τιμες..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

αχχχχχχ ιδια μερα με τον αντρα μου θα φυγετε;πλακα θα εχει να ειστε και στο ιδιο αεροπλανο να παθω πλακα..............

Μεταφερθήκαμε :(

αντε αντε με το καλο!!

στουμεεεεεεεεεεεε

κατερινα να σε ρωτησω κατι?ενα ζευγαρι γυναικειες γαλοτσες και ενα ζευγαρι παιδικες μπορουλες τυπου ugg ποσο κοστιζουν στην αγγλια?τι ρωταω τωρα ε?απλα απο περιεργεια γιατι εδω βλεπω κατι τρελλες τιμες..

τύπου ugg ή καθαυτες ugg???? Γιατι αν ειναι γενικώς τύπου ugg να σου πω ότι έξω και δεν νομίζω να διαφέρει και στην Αγγλία (βεβαια θα το επιβεβαιωσει η Κατερινα και οι άλλες κοπέλες)...Εχουν τέτοια μποτάκια να ξεκινούν απο 3 με 5 ευρω (τουλάχιστον Ολλανδία που ήμουν και τις έβλεπα, εκεί ΜΟΛΙΣ είχαν προτοβγεί, μετά ήρθαν Ελλάδα)

Τωρα η μπότες τύπου Wellington (που ρωτησες/ γαλότσες ντε) στο λέω απο τώρα ότι βρίσκεις και πανφθηνες ΠΑΝΤΟΥ (εκτός Ελλάδας)

στελλα σε ποια περιοχη τελικα θα πατε;

99,999999% Portsmouth ή Southampton (ειναι κοντα κοντά αυτες)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

τύπου ugg ή καθαυτες ugg???? Γιατι αν ειναι γενικώς τύπου ugg να σου πω ότι έξω και δεν νομίζω να διαφέρει και στην Αγγλία (βεβαια θα το επιβεβαιωσει η Κατερινα και οι άλλες κοπέλες)...Εχουν τέτοια μποτάκια να ξεκινούν απο 3 με 5 ευρω (τουλάχιστον Ολλανδία που ήμουν και τις έβλεπα, εκεί ΜΟΛΙΣ είχαν προτοβγεί, μετά ήρθαν Ελλάδα)

Τωρα η μπότες τύπου Wellington (που ρωτησες/ γαλότσες ντε) στο λέω απο τώρα ότι βρίσκεις και πανφθηνες ΠΑΝΤΟΥ (εκτός Ελλάδας)

τυπου ugg βρε σιγα να μη δωσω λεφτα για original!!!εγω εχω τυπου ugg και με εχουν καταβολεψει.τις ειχα παρει 7 ευρω αλλα δεν ειχε παιδικες.και ηθελα να ρωτησω τη κατερινα αν θα μπορουσε οταν ερθει να μου φερει ενα ζευγαρι για το μικρο αν ειναι τοσο οικονομικες,:oops: και να της το πληρωσω βεβαια!τωρα για γαλοτσες βρηκα κατι μαυρες με κοκκινα τριανταφυλλα στη δουλεια και με την εκπτωση μας βγαινει καπου στα 25 ευρω.πιο κατω δεν εχω βρει.

κατερινα δε θελω να σε αγγαρεψω προς θεου ε?απλα εκει βρισκεις ενα καρο πραγματα και εδω τιποτα.:(

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλε ξεχασα να ρωτησω,γιατι μεταφερθηκατε?θα πατε ολοι μαζι τελικα η θα φυγει πρωτα ο αντρας σου?

Και οι 2 μαζί....Θα εξαρτηθει όμως απο αυτο που θα γίνει σε 7.....

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?τα νεα σας?

Μαρακι δεν ξερω ποσο εχουν οι μποτες που ρωτας,οταν θα παω στα μαγαζια θα ριξω μια ματια κ θα σου πω

Στελλακι εσεις τι κανετε?

Pocoyo,ποτε φευγει αντρουλης σου?πως τα πας με τη νεα δουλεια?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

μου αρεσουν οι γριφοι!!!! σε 10 με 11 .....:-)

την τριτη κατερινα μου αποχωρει με βαρια καρδια και μαλιστα νομιζω οτι εχει αλλαξει και γνωμη και μαλλον τον βλεπω να μας ξαναγυρναει αν δεν δει λιγο τα πραγματα πιο θετικα................ειναι και θεμα ψυχολογιας!!! μακαρι να βρει μια καλη δουλεια ισως να δει την κατασταση λιγο αλλιως, τα δικα μου εχω βρει μερικες ωρες εδω και εκει τιποτα σταθερο μια μερα μπορει να δουλεψω 2 ωρες μια αλλη καθολου καταλαβαινετε...........αλλα τουλαχιστον κατι ειναι και ειμαι τυχερη που εχω και αυτο

καλημερα κοριτσακια!

κατερινα μου σε ευχαριστω που θα μπεις στο κοπο να δεις.προσεχε μην ειναι original και μου πεις τιμη και μου ερθει κανας κολπος!!!!!

pocoyo που εχεις πιασει δουλεια αν επιτρεπεται και ειναι ετσι το ωραριο σου?

στελλα 6 και σημερααααααααααα!!!!!!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

στελλα 6 και σημερααααααααααα!!!!!!!!!!!

NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

μου αρεσουν οι γριφοι!!!! σε 10 με 11 .....:-)

xaxaxaxaxaxaxa:razz::-P

Στελλακι εσεις τι κανετε?

Kαλά φιλενάδα μου, αγωνιούμε!!!!!:confused::confused:

uop51syge.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...