Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

niiiiiiiice!!!!

πρεπει μαζι με την καινουργια μου ζωή να έχω και καινουργιο σώμα!!!! χαχαχαχ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααα!!!!!

κατερινα να τον χαιρεσαι το χιονομπαλιτσα σου!!!!!!χρονια πολλα χιονομπαλιτσα να εισαι παντα γερος και δυνατος!!

Μαρακι μου σ ευχαριστω πολυ!!!!!να σαι καλα κ εσυ να χαιρεσαι τα αντρακια σου κ συντομα μ ενα 2ο νινακι αγκαλιτσα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Μαρακι μου σ ευχαριστω πολυ!!!!!να σαι καλα κ εσυ να χαιρεσαι τα αντρακια σου κ συντομα μ ενα 2ο νινακι αγκαλιτσα

σε ευχαριστω κατερινα μου αλλα ετσι οπως μας κανανε δε το βλεπω και τοσο συντομα.κατι διαβαζα σημερα οτι στα δημοσια πλεον θα πληρωνεις 1600 ευρω για φυσιολογικο τοκετο.ελπιζω απλα να μη καταλαβα καλα γιατι ετσι κανουν ιδιωτικα τα δημοσια νοσοκομεια.ασε που καποιον τον banαρανε......!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

σε ευχαριστω κατερινα μου αλλα ετσι οπως μας κανανε δε το βλεπω και τοσο συντομα.κατι διαβαζα σημερα οτι στα δημοσια πλεον θα πληρωνεις 1600 ευρω για φυσιολογικο τοκετο.ελπιζω απλα να μη καταλαβα καλα γιατι ετσι κανουν ιδιωτικα τα δημοσια νοσοκομεια.ασε που καποιον τον banαρανε......!!!!!!

Ναι είναι αλήθεια Μαρία για τα δημοσια, τα ιδιοτικοποιησανε βγηκε και αναλογο ΦΕΚ

http://didefth.gr/lows/fek_2011_1702b.pdf

εμενα μπαναρανε επειδη πηγα και είπα σε μια ηλίθια/στοκο που έλεγε ότι πρέπει να πληρωνουμε κανονικά στα δημοσια νοσοκομεια....

Αδικα δηλαδη μας κρατούν το 25% του μισθού μας ???? Κατα τα άλλα υπάρχει δημόσια υγεια....Ουστ!

ΕΛΕΟΣ

uop51syge.png

Ναι είναι αλήθεια Μαρία για τα δημοσια, τα ιδιοτικοποιησανε βγηκε και αναλογο ΦΕΚ

http://didefth.gr/lows/fek_2011_1702b.pdf

εμενα μπαναρανε επειδη πηγα και είπα σε μια ηλίθια/στοκο που έλεγε ότι πρέπει να πληρωνουμε κανονικά στα δημοσια νοσοκομεια....

Αδικα δηλαδη μας κρατούν το 25% του μισθού μας ???? Κατα τα άλλα υπάρχει δημόσια υγεια....Ουστ!

ΕΛΕΟΣ

και τι να κανουμε τωρα?εδω εχει παραλυσει ολη η χωρα το οτι ιδιοτικοποιησανε τα δημοσια μας μαρανε!αντε και οτι μας κρατουν το 25% και παρολα αυτα πρεπει να πληρωσουμε,αντε οτι κανουν τα μμμ απεργια μερα παρα μερα λες και κανας υπουργος μετακινειτε με λεωφορειο,αντε οτι κανουν πορια μπροστα απο τη βουλη,αντε οτι πανε οι αγανακτησμενοι στο συνταγμα....και?αλλαζει κατι?οχι πραγματικα τωρα.μας εχουν μαμησει κανονικα και με το νομο και κανουμε οτι κανουμε βλεπεις να αλλαζει κατι?γιατι εγω δε βλεπω.περισσοτερο κακο μας κανουμε παρα καλο.χρειαζεσαι νοσοκομειο και πρεπει να νοσηλευτεις επειγοντως.δε θα πληρωσεις?αντε και δε πληρωνεις τι θα κανουν θα σε αλυσοδεσουν στο κρεβατι για να μη φυγεις?φαυλος κυκλος ειναι.εγω δε μπορω να το καταλαβω.τι να πας στο δημοσιο τι στο ιδιωτικο τοιδιο και το αυτο ειναι πλεον.ντροπη πια δεν εχω να πω κατι αλλο,ντροπη!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

και τι να κανουμε τωρα?εδω εχει παραλυσει ολη η χωρα το οτι ιδιοτικοποιησανε τα δημοσια μας μαρανε!αντε και οτι μας κρατουν το 25% και παρολα αυτα πρεπει να πληρωσουμε,αντε οτι κανουν τα μμμ απεργια μερα παρα μερα λες και κανας υπουργος μετακινειτε με λεωφορειο,αντε οτι κανουν πορια μπροστα απο τη βουλη,αντε οτι πανε οι αγανακτησμενοι στο συνταγμα....και?αλλαζει κατι?οχι πραγματικα τωρα.μας εχουν μαμησει κανονικα και με το νομο και κανουμε οτι κανουμε βλεπεις να αλλαζει κατι?γιατι εγω δε βλεπω.περισσοτερο κακο μας κανουμε παρα καλο.χρειαζεσαι νοσοκομειο και πρεπει να νοσηλευτεις επειγοντως.δε θα πληρωσεις?αντε και δε πληρωνεις τι θα κανουν θα σε αλυσοδεσουν στο κρεβατι για να μη φυγεις?φαυλος κυκλος ειναι.εγω δε μπορω να το καταλαβω.τι να πας στο δημοσιο τι στο ιδιωτικο τοιδιο και το αυτο ειναι πλεον.ντροπη πια δεν εχω να πω κατι αλλο,ντροπη!!!

ε! αυτο λέμε ρε Μαράκι....Ελλαδάρα το μεγαλείο σου....Ο απλός λαός για ΌΛΑ τα πληρώνει.....Ε! λοιπόν καιρός να μην πληρώσει και αυτος...

Γιατι να συμβάλω εγώ ακόμα μια φορά στην καινούργια βίλα του Βενιζέλου και στην αστακομακαρονάδα και το χαβιάρι του Παγκαλου???

uop51syge.png

εντομεταξυ διαβασα οτι απο 20 εως 27 οκτωβρη θα κανουν αποχη απο τα εξοδα.δε θα δωσουν ουτε ενα ευρω για 7 μερες.θα πετυχουμε κατι?ποιος ξερει.απο εκει και περα και οι πολιτικοι,για να κανω και λιγο το συνηγορο του διαβολου,νομιζω οτι εχουν σταματησει και αυτοι τα πολλα πολλα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν πλεον!!!αυτοι αραγε αν βουλιαξει η χωρα τι θα κανουν?θα τρωνε απο τις τραπεζες στην ελβετια θα μου πεις...αναρωτιεμαι ποσο κατω ακομα θα ριξουν τη χωρα.ολοι οι υπολοιποι της τροικας και γερμανιες γαλλιες κλπ δε βλεπουν οτι δε παει αλλο και θελουν κι αλλα μετρα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

εντομεταξυ διαβασα οτι απο 20 εως 27 οκτωβρη θα κανουν αποχη απο τα εξοδα.δε θα δωσουν ουτε ενα ευρω για 7 μερες.θα πετυχουμε κατι?ποιος ξερει.απο εκει και περα και οι πολιτικοι,για να κανω και λιγο το συνηγορο του διαβολου,νομιζω οτι εχουν σταματησει και αυτοι τα πολλα πολλα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν πλεον!!!αυτοι αραγε αν βουλιαξει η χωρα τι θα κανουν?θα τρωνε απο τις τραπεζες στην ελβετια θα μου πεις...αναρωτιεμαι ποσο κατω ακομα θα ριξουν τη χωρα.ολοι οι υπολοιποι της τροικας και γερμανιες γαλλιες κλπ δε βλεπουν οτι δε παει αλλο και θελουν κι αλλα μετρα?

Καλε νοιαζεσε γιαυτους??? Αυτοι εχουν να φάνε και τα τρισεγγονα τους....Σιγα μην κατσω να νοιαστω για αυτους....ΟΛΟΙ τους ηλιθιοι βλάκες και κρετινοι....

Αλλά να μου πείς τι βρίζω αυτους αφου ο ΛΑΟΣ τους έχει ανεβάσει εκει πάνω!!!

uop51syge.png

α να γεια σου!!στη τελικη και μεις βολεψακηδες ειμαστε.μη μου πεις οτι δεν εχεις καουσει απο κανεναν το μπες στο δημοσιο να βολευτεις για μια ζωη.ολοι ψαχνανε ακρες να χωσου το παιδακι τους στο δημοσιο και γινοντουσαν τα τμηματα που τωρα ειναι αχρηστα και τα κλεινουν ενα ενα.και μεις φαγαμε αρκετα τοσα χρονια και οταν λεω εμεις εννοω αυτους που μπηκαν με μεσον στη θεση τους ενω δεν ειχα προσοντα ας πουμε και εμενε εξω εκεινος που πραγματικα τα ειχε και για να ζησει δουλευε σε καφετεριες.ε δε φταινε μονο εκεινοι για να λεμε και του στραβου το δικιο.φταιμε και μεις που τοσα χρονια τους ψηφιζουμε.δε θυμαμαι σε ποια χωρα ηταν αλλα ειχα ακουσει στις ειδησεις οτι εχουν και εκεινοι κριση και οταν επεσε η κυβερνηση για ενα διαστημα και δε κυβερνουσε κανεις παρατηρηθηκε αυξηση στα εσοδα της χωρας.κουλο?μπορει.αλλα ετσι ηταν.μηπως να πεσουνκαι οι δικοι μας?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

που ειστε ολες ωρε????κοριτσια θα παρω το αμαξι αυριο να παω στη δουλεια.αλιμο-γλυφαδα.εχω να οδηγησω απο τα χριστουγεννα οπου ανεβαινα την ανηφορα του σπιτιου μου και ενας ηλιθιος κατεβαινε.εχω εγω πρωτεραιοτητα αφου ερχομαι απο την ανηφορα.ε σαν να μη με ειδε ο τυπος ερχοταν καταπανω μου ουτε καν να σταματησει.και βρισκομαστε διπλα διπλα και διπλα μου ηταν παρκαρισμενο το σχολικο του σταθμου.εκεινος δεν εκανε καν στην ακρη ηταν μεσα στη μεση,εκανα εγω οσο μπορουσα και εγδαρα το σχολικο.του εκανα και μια μικρη λακουβιτσα!να πω δε οτι ηταν βραδυ και εβρεχε κιολας!!!απο τοτε βεβαια εχω χεστει και δε το εχω ξαναπαρει.κακως γιατι τωρα θα πρεπει ξαφνικα να το παρω για μια αποσταση αρκετα μεγαλη στη βουλιαγμενης που θα γινεται της τρελλης και εχω αγχωθει παρα παρα πολυ.ο αντρεας σχολαει στις 9 και γω πρεπει να ειμαι εκει στις 8μιση.θα τρεχω με το μικρο το πρωι,θα οδηγησω και σημερα που πηρα τηλεφωνο να ενημερωσω οτι αυριο θα παω κανονικα μου μιλησε η μια κοπελα που δουλευουμε μαζι τοσο ψυχρα σα να μου ελεγε και τι θες τωρα?η καλη μερα απο το πρωι φαινεται!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

Μαρακι ποτε θα ξεκινησεις στο καφε κ ποτε θα τελειωσεις απ το χοντο?φανταζομαι λιγες ημερες θα εμειναν οποτε κανε υπομονη

δεν καταλαβα ομως γιατι σταματησες να οδηγεις?τοσο ολυ σε τρομαξε?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Εμενα μου λέτε πως μαθαινετε η δεξιοτιμονη οδήγηση???? Ε?

Καλά εγώ αν πάρω δίπλωμα θα πάρω απευθειας εκει οπότε δεν θα μου φανεί κάπως γιατι θα μάθω απευθειας με δεξιοτιμονο...Ο σύζηγος πως θα το συνηθισει ορε?

uop51syge.png

εσυ κοπελια γιατι μετρας αναποδα?τι θα γινει σε 4 και σημερα?

κατερινα,οταν βγηκα εξω απο το αμαξι ειχα παθει τετοια ταραχη που δε τη φανταζεσαι.ετρεμα ολοκληρη!ηταν πολυ απαισιο συναισθημα και πραγματικα δεν ηθελα να το ξαναπιασω στα χερια μου!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

εσυ κοπελια γιατι μετρας αναποδα?τι θα γινει σε 4 και σημερα?

κατερινα,οταν βγηκα εξω απο το αμαξι ειχα παθει τετοια ταραχη που δε τη φανταζεσαι.ετρεμα ολοκληρη!ηταν πολυ απαισιο συναισθημα και πραγματικα δεν ηθελα να το ξαναπιασω στα χερια μου!!!

θα πάω φαντάρος!!!! Ατιμη ΚΕΝΩΝΙΑ με παίρνουν τα στρατά!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...