Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις ερθει;

όχιιιιιι, αλλά το λατρεύω...Θα μου πείς πως γίνετε αυτο ε??? Ο άνδρας μου έχει έρθει 3 φορές και έχει ερωτευτει το νησι και μου το έχει περιγράψει τόσο ομορφα που το ερωτευτηκα και εγω απο τα λόγια του.....:D

Στελλακι ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

ειδικα αυτη του snowball χαχαχαχαχαχα γ@μ@τη!!!!

εφτιαξες φεις?αντε να σε διουμε καλε!

εχεις pm

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

ο αντρεας χθες γυρισε 2 παρα τεταρτο τη νυχτα και ειχε φυγει στις 7μιση το πρωι.το ιδιο προβλεπεται για σημερα.ευτυχως το κυκνακι δεν ηταν παρα πολυ ατακτο.κοιμηθηκε και 3 ωρες το μεσημερι(απο λεχουδι ειχε να κοιμηθει τοσο)οποτε την επεσα και γω.καλα τι εκανε παιδια απο τη νυστα?τον ταισα για μεσημερι και τον αφησα στο καρεκλακι να μπω στο μπανιο να βαλω το πλυντηριο στο κουβα.ποσο να εκανα?1 λεπτο?ειχε ξαπλωσει πανω στο τραπεζακι και κοιμοταν!!ο γιαννης που δεν ειναι και πολυ ευκολος στον υπνο γενικα.κοιμοταν ορθιος!τον πηρα και τον πηγα μεσα οπου πρεπει να κοιμηθηκε πριν αγγιξει το κεφαλι του το μαξιλαρι!!!

εχω και μια πεινα αλλο πραμα.ανετα ξεσκιζα ενα κρεπονι αλμυρο!!!εσεις τι κανετε?ολα καλα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

φιλεναδουλες τι κανετε?

εμενα η μερα δεν αρχισε καλα.ξυπνησα και πονουσε το στομαχι μου και εκανα διαροιες παλι.πολυ χαλια ημουν αλλα πηγα δουλεια και μετα απο 2 ωρες εφυγα.γαστρεντεριτιδα ελαφριας μορφης παλι!!και παλι εχω περιοδο οπως πριν απο ενα μηνα.τουλαχιστον δεν κανω εμετους.

με πηρε και το παλικαρι απο το τυροπιταδικο και μου ειπε το οκ.ξεκιναμε σε 10 μερες.τη τεταρτη θα του παω τα χαρτια μου,300 ευρω,μια μερα παραπανω,ασφαλεια απο τη πρωτη μερα αλλα ειπαμε ειναι διπλα μας.

ηρθα που λετε σπιτι και την επεσα για υπνο.πηρε η κουμπαρουλα μου τηλεφωνο και δε με βρηκε.με πηρε λοιπον μετα και μου ειπε οτι ερχετε 1 δεκεμβριου και τι να φερει στο μικρουλη της!κατουρηθηκε απο τη χαρα της που ο γιαννης φωναζε νονα νονα!επιτελους ερχεται απο τα μερη σας και μου εχει λειψει τρελλα!θελω τοσο πολυ να τη δω κοριτσια.να παμε για ενα καφεδακι,μια βολτα τελος παντων βρε αδερφε!κοντευει χρονος που εχει φυγει.υπομονη 2 μηνες ειναι θα περασουν,θα κατσει 18 μερες οποτε θα τη χωρτασουμε οσο μπορουμε!

εσεις τι κανετε?κατερινα πως πανε οι ετοιμασιες του χιονομπαλιτσα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κοριτσια ειστε μεσα?

Μαρακι περαστικουλια σου κουκλα μου.

εεεε μεχρι να δεις την κουμπαρα σου,θα εχεις δει εμενα πρωτα χαχαχαχα θα περασει ο καιρος!που θα παει.το αποφασισες τελικα θα πας στο καφε.καλη αρχη!!!!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

τωρα το ειδα αυτο φτου σου!μια χαρα κοπελαρα εισαι!

σε συγχωρω παντως ;)

για μένα τό είπα όχι για σένα....Στο προσωπο είμαι μια χαρά στο σώμα είμαι φαλαινάκι!:(

uop51syge.png

καλημεραααα!!!!!

κατερινα να τον χαιρεσαι το χιονομπαλιτσα σου!!!!!!χρονια πολλα χιονομπαλιτσα να εισαι παντα γερος και δυνατος!!

ναι το αποφασισα θα παω στο καφε γιατι δε μπορω αλλο.μονο οι απεργιες που γινονται φτανουν για να μου σπασουν τα νευρα.δεν εχω 20 ευρω πηγαινελα στη γλυφαδα με ταξι.τελος παντων.

στελλα μια χαρα εισαι καλε!αντε απο κει.και γω ζυγιστηκα σημερα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επεσα απο τα 60 κιλα και πηγα 59.300.και ετρωγα και σα βοδι!οποτε δε θελει κοπο τροπο θελει.κατσε να αρχισει να περπαταει ο μικρος θα εχεις τρελλο τρεξιμο.εκει να δεις!!χαχαχα

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημεραααα!!!!!

κατερινα να τον χαιρεσαι το χιονομπαλιτσα σου!!!!!!χρονια πολλα χιονομπαλιτσα να εισαι παντα γερος και δυνατος!!

ναι το αποφασισα θα παω στο καφε γιατι δε μπορω αλλο.μονο οι απεργιες που γινονται φτανουν για να μου σπασουν τα νευρα.δεν εχω 20 ευρω πηγαινελα στη γλυφαδα με ταξι.τελος παντων.

στελλα μια χαρα εισαι καλε!αντε απο κει.και γω ζυγιστηκα σημερα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επεσα απο τα 60 κιλα και πηγα 59.300.και ετρωγα και σα βοδι!οποτε δε θελει κοπο τροπο θελει.κατσε να αρχισει να περπαταει ο μικρος θα εχεις τρελλο τρεξιμο.εκει να δεις!!χαχαχα

έχω ξεκινησει διαιτα και εχω χάσει 4 κιλά!!! :):):)

uop51syge.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...