Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια εγω οταν ειχα φτιαξει καροτοκεικ ηταν ωραιο γευστικα αλλα σαν κεικ ηταν παρα πολυ μαλακο.δε στεκοταν που λεμε.εβγαλε νερα το καροτο?ετσι πρεπει να ειναι?ιδεα δεν ειχα.ο γιαννης παντως το τιμησε!!!

τελεια τα καπκεικς!!εχω φαει κατι απιστευτα.ειναι το ιδιο με τα μαφινς?γιατι μπορει να ηταν και μαφιν αυτο που ειχα φαει!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-karotou-2.html

αυτο ειχα κανει αλλα αντι για βαμβακελαιο ειχα βαλει ελαιολαδο και δεν ειχα βαλει ξυρους καρπους γιατι δεν ηξερα αν εχει καμια αλλεργια ο μικρος

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

μπορει ακομα κ στο γαλα να εχει καποιο παιδι αλλεργια :) ναι το κεκηκ καροτο ειναι πολυ καλη επιλογη...νοστιμο κ υγειινο!!!!!

στα καπκεικς δε βαζω γαλα

αλλα μου δωσατε ιδεα.καροτομαφινς χιχιχιχιχι

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

τελεια τα καπκεικς!!εχω φαει κατι απιστευτα.ειναι το ιδιο με τα μαφινς?γιατι μπορει να ηταν και μαφιν αυτο που ειχα φαει!!!!

να σου πω την αληθεια,ουτε εγω καταλαβαινω διαφορα.πανω-κατω ιδια ζυμη εχουν.μονο που τα καπκεικς τα διακοσμεις απο πανω κ ειναι συνηθως μικροτερα απ τα μαφινς τα οποια ειναι μεγαλα.

κ τα 2 ειναι αψογα μιαμ μιαμ

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

στα καπκεικς δε βαζω γαλα

αλλα μου δωσατε ιδεα.καροτομαφινς χιχιχιχιχι

καροτομαφινς!!αυτη κι αν ειναι πρωτοτυπη ιδεα.μπορεις να βαλεις και μηλο η αχλαδι που ειναι απο τα πρωτο φρουτα που τρωνε τα παιδακια.ξερεις τι μπορεις να κανεις?σιγουρα ο σταθμος θα εχει ενημερωθει για καθε παιδακι ξεχωριστα το τι τρωει και τι οχι.εμας οταν γραφτηκαμε στο σταθμο μας εδωσαν μια φορμα να συμπληρωσουμε με τα εμβολια τις αλλεργιες σε τροφες κλπ.ρωτα αν καποιο εχει αλλεργια σε κατι για να εισαι 100% σιγουρη οτι δε θα παθουν τιποτα.ετσι και εσυ θα εισαι ησυχη και αυτα θα το ευχαριστηθουν!

EDIT:μηλο και αχλαδι σε διαφορετικα μαφινς οχι ολα μαζι!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

σου εχω δωσει τη φορμουλα πως να υπολογισεις το ενοικιο του σπιτου οταν λενε πχ. 150 pw δεν ειναι 600 τον μηνα αλλα παραπανω

μου την ξαναθυμιζεις???:oops::oops::oops:

εχουμε πολλα κοινα τελικα ;):D

και συ πονεμενο ε???:(:(:(

τρελαινομαι που κανουμε διαλογο με το κυκνακι!!!εχε πολυ γελιο κοριτσια να τον ρωτας και να σου απανταει.ειναι τελειο!!!

αχ! πότε θα ερθει ο καιρός να τα ακουω και γω :D

κ ο χιονομπαλης μιλαει...βεβαια....λεει αμπουμπα,γκκκκχχχχχ,τοτοτοτοτο,ααααααχχχιι :D:tongue::D

αααα μαρεσει το αμπουμπαααα χαχαχαχαχαχα

εμεις σημερα πηγαμε να παρουμε τα γενεθλιατικα δωρακια του χιονομπαλιτσα :D:D:D:tongue::tongue::tongue::P:p

τι του πηρατε??????? (εγω η περιεργη)

κ ολα τα υλικα που θα χρειαστω για την τουρτα κ τα γλυκα που θα ετοιμασω (ελπιζω μονο να πετυχουν ολα)

Θα πετυχουν μωρε...Θα δεις...Ηθελα να μου εκει να σε βοηθούσαααα

εμεις θα του κανουμε το Νο 1 με κεικ και ζαχαροπαστα απο πανωωωωωωω

ειμαι πολυ χαρουμενη που πλησιαζουν τα πρωτα του γενεθλια!!κουκουβα...κουκουβαααα.....κουκουβαβαβαβαβαβαβαααα!!!

καπως ετσι νιωθω και εγω και εχω ξεκινησει ηδη να σκεφτομαι πως θα του το κανω...χαχα

ωχ καταλαβα θα μας τρεχουν τα σαλια παλι στο φεις!!

εχω και εγω πλέον φειςςςςςςςςςςςςςςςςςς (the new one!!!)

καλημερα κοριτσια εμεις ετοιμαζομαστε πυρετωδως ....πακεταρουμε τον αντρα μου, στρωνουμε χαλια , κατεβασαμε το χριστουγεννιατικο δεντρο(δεν το φτανω εκει που ειναι....), σημερα θα παμε σουπερ να παρουμε τα πολλα βαρια πραγματα για να ειμαι ετοιμη για τον χειμωνα.....πικρα

Θα σκασω αν δεν μαθω (η κουτσομπόλα) το νησι σου:confused:

οτι κ να διαλεξεις εισαι πολυ τυχερη που εχεις ηδη δουλεια κ σου προτειναν κ αλλη!

ελα ντε??? εχεις απολυτο δικιο...

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?κλεινουν τα ματακια μου απ την κουραση!σημερα εκατσα 2 ωρες παραπανω στο νοσοκομειο :-(:sad:

τουλάχιστον τις πληρωνεσε???:?:???:

EDIT:μηλο και αχλαδι σε διαφορετικα μαφινς οχι ολα μαζι!!!!

πολυ ωραια ιδεα και να εχεις και εσανς κανέλλας....μιαμμμμμμμ

ΥΓ..................

first-birthday.jpgimages?q=tbn:ANd9GcSUxaBa5Q_hRDwmbvfT671ny2Sgk5a3Aa1O3HCcUO0Ym3eYWJbgeQ

ενα snowball cake και ενα τελειο muffin.....

1st-birthday.jpg

SNOWBALL.......

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

να η πρωτη τουρτα του γιαννη!

dsci0050z.th.jpg

φετος και γω το σκεφτομαι τι θα κανουμε.λεω να του κανω μακουιν τουρτα,να καλεσουμε και τα παιδακια απο το σχολειο να γνωρισουμε και τους γονεις.

στελλα στειλε μου το καινουργιο φεις σου!πρωτον...

και δευτερον...πως βαζεις τη φωτο μεγαλη να φαινεται εδω?εβγαλα τα url αλλα μου την εβγαζε μικρη και διπλα της ειχε λινκ αλλα δεν πατιοταν!τι πρεπει να κανω?

καμια σχεση με αυτο που ειχα παραγγειλει αλλα απο γευση εσκιζε!εγω ηθελα αυτο

3143169053466d639af9b.th.jpg

παρολα αυτα πιο νοστιμες τουρτες απο το συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο δεν εχω ξαναφαει!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μου την ξαναθυμιζεις???:oops::oops::oops:

και συ πονεμενο ε???:(:(:(

αχ! πότε θα ερθει ο καιρός να τα ακουω και γω :D

αααα μαρεσει το αμπουμπαααα χαχαχαχαχαχα

εχω και εγω πλέον φειςςςςςςςςςςςςςςςςςς (the new one!!!)

Θα σκασω αν δεν μαθω (η κουτσομπόλα) το νησι σου:confused:

ελα ντε??? εχεις απολυτο δικιο...

τουλάχιστον τις πληρωνεσε???:?:???:

πολυ ωραια ιδεα και να εχεις και εσανς κανέλλας....μιαμμμμμμμ

ΥΓ..................

first-birthday.jpgimages?q=tbn:ANd9GcSUxaBa5Q_hRDwmbvfT671ny2Sgk5a3Aa1O3HCcUO0Ym3eYWJbgeQ

ενα snowball cake και ενα τελειο muffin.....

1st-birthday.jpg

SNOWBALL.......

χαχα αντε να σε τυραννισω λιγο ακομα με γριφο(να δω την γεωγραφια σου)............το τριτο μεγαλυτερο.........:) ωραια τα σχεδιακια που βαζεις!!!

να η πρωτη τουρτα του γιαννη!

dsci0050z.th.jpg

φετος και γω το σκεφτομαι τι θα κανουμε.λεω να του κανω μακουιν τουρτα,να καλεσουμε και τα παιδακια απο το σχολειο να γνωρισουμε και τους γονεις.

στελλα στειλε μου το καινουργιο φεις σου!πρωτον...

και δευτερον...πως βαζεις τη φωτο μεγαλη να φαινεται εδω?εβγαλα τα url αλλα μου την εβγαζε μικρη και διπλα της ειχε λινκ αλλα δεν πατιοταν!τι πρεπει να κανω?

καμια σχεση με αυτο που ειχα παραγγειλει αλλα απο γευση εσκιζε!εγω ηθελα αυτο

3143169053466d639af9b.th.jpg

παρολα αυτα πιο νοστιμες τουρτες απο το συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο δεν εχω ξαναφαει!

δεν κανονιζω εγω το μεγεθος...μονα τους βγαινουν τόσααα

χαχα αντε να σε τυραννισω λιγο ακομα με γριφο(να δω την γεωγραφια σου)............το τριτο μεγαλυτερο.........:) ωραια τα σχεδιακια που βαζεις!!!

Μυτιληνη?????????????????????

πες το μου, να σου ερθω αυριο?????????????????????????????????????????????????????????????????

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...