Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

τρελαινομαι που κανουμε διαλογο με το κυκνακι!!!εχε πολυ γελιο κοριτσια να τον ρωτας και να σου απανταει.ειναι τελειο!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

απιστευτο το κυκνακι!!διαλογος οχι αστεια!:D

κ ο χιονομπαλης μιλαει...βεβαια....λεει αμπουμπα,γκκκκχχχχχ,τοτοτοτοτο,ααααααχχχιι :D:tongue::D

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια εμεις ετοιμαζομαστε πυρετωδως ....πακεταρουμε τον αντρα μου, στρωνουμε χαλια , κατεβασαμε το χριστουγεννιατικο δεντρο(δεν το φτανω εκει που ειναι....), σημερα θα παμε σουπερ να παρουμε τα πολλα βαρια πραγματα για να ειμαι ετοιμη για τον χειμωνα.....πικρα

ω ναι στις φορμες ζητανε με τους φορους μεσα.

μου κανει εντυπωση παντως που κ εμενα η φορμα μου εβγαλε πως δεν δικαιουμαι αλλα εχω επιστροφη.οχι καμια τεραστια αλλα δε μεχαλανε καθολου.

Τι να σου πω...μήπως δεν συμπληρώνω την φόρμα σωστά? Childcare vouchers παίρνεις? εγώ γραφτηκα όταν ξεκίνησα τον παιδικό κ φορολογουμε σε λιγότερα λεφτά. Μήπως παίζει κ αυτο ρόλο? δεν τα γνωρίζω καθόλου όλα αυτά....νόμιζα ότι το πανεπιστήμιο στο τέλος του χρόνου που παίρνουμε τα ρ60 αν ήταν θα το έλεγε εκεί την επιστροφή. Πολυ μπέρδεμα....μήπως πρέπει να τα ξανακοιταξω?μήπως να πάω κάπου να ρωτήσω?

κοριτσια τι κανετε?πως το περνατε το σ/κο σας?

εμεις σημερα πηγαμε να παρουμε τα γενεθλιατικα δωρακια του χιονομπαλιτσα :D:D:D:tongue::tongue::tongue::P:p

κ ολα τα υλικα που θα χρειαστω για την τουρτα κ τα γλυκα που θα ετοιμασω (ελπιζω μονο να πετυχουν ολα)

ειμαι πολυ χαρουμενη που πλησιαζουν τα πρωτα του γενεθλια!!κουκουβα...κουκουβαααα.....κουκουβαβαβαβαβαβαβαααα!!!

Διαφημίσεις

αχου μωλε το χιοναμπαλακι μας εχει γεννεθλια!!!!!να τον χαιρεσαι κατερινακι μου(τη φωτο ακομα τη περιμενω!!)να τον δεις οπως εκεινος αγαπα!

καλα ειμαστε,περιμενω να δω τι θα γινει με τη δουλεια και αμα κατσει το εδω εχω σηκωθει και εχω φυγει με τη μια!μου ψιλοκανουν πολεμο εκει δε ξερω για ποιο λογο.το μονο που φανταζομαι ειναι επειδη εγινα κυλιωμενο εχει τσινισει η μια απο εκει.δε μου μιλαει καν αντε ενα γεια και αυτο μισο.η οποια μου εχει πει μεχρι και τα προσωπικα της.τεσπα.

σημερα εφυγα 7 παρα εικοσι απο τη δουλεια και ετρεχα σα τη τρελλη.εφτασα και περιμενα το δευτερο λεωφορειο μεχρι πο τα πηρα και σταματησα ταξι.στο οποιο ειχα πολυ καιρο να μπω γιατι η στανταρ κουρσα πηγε στα 3,20 ευρω!!!ΣΟΚ!!!τι να εκανα?το καταπια αμασητο και πηγα σπιτι.

παιξαμε λιγακι με το κυκνακι,κυλιστηκαμε στο χαλι καναμε παρα πολλες αγκαλιτσες,μαθαμε να λεμε το ονομα της γιαγιας,καναμε μπανακι,γαλατακι και ναν που λεει και γιαννης!τον μαθαινω να λεει το ονομα της γιαγιας και τη περνουμε τηλεφωνο.τη μανα μου τη λενε λιλιαν.ακολουθει διαλογος

γιαννη μου πως τη λενε τη γιαγια?

λιαλια(γιαγια)!

ναι γιαγια τη λενε αλλα το ονομα της ποιο ειναι

λιλι!

μπραβο γιαννη μου!εμενα πως με λενε ξερεις?

ΜΑΜΑ!!!!

κοριτσια ελιωσα!αληθεια σας το λεω.ενω παντα μαμα με λεει αυτη τη φορα που ειπε οτι αυτο ειναι το ονομα μου,μου φανηκε σα να ειχε αλλη σημασια η λεξη μαμα.οτι σημαινει τοσα πολλα για εκεινον η λεξη μαμα.το ειπε και γεμισε το στομα του.αλλη μια φορα με συγκινησε!

κατερινα τι θα κανετε λοιπον στα γεννεθλιακια?θα τα κανεις ολα μονη σου?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

με το καλο Κατερινα μου :) θα κανετε παρτακι? εχετε φιλους με παιδακια? ολα θα ειναι τελεια ειμαι σιγουρη

μακαρι!!!παρτακι θα κανουμε την κυριακη,την τριτη που ειναι τα γενεθλια του οικογενειακα,οι βασικοι,για το καλο.

αλλα ειμαστε πολλοι ρε γμτ γλυκα στη δουλεια,γλυκα στον σταθμο,γλυκα για το σπιτι...αλλα χαλαλι μια φορα ο πριγκιπας μου εχει πρωτα γενεθλια!!

Διαφημίσεις

μακαρι!!!παρτακι θα κανουμε την κυριακη,την τριτη που ειναι τα γενεθλια του οικογενειακα,οι βασικοι,για το καλο.

αλλα ειμαστε πολλοι ρε γμτ γλυκα στη δουλεια,γλυκα στον σταθμο,γλυκα για το σπιτι...αλλα χαλαλι μια φορα ο πριγκιπας μου εχει πρωτα γενεθλια!!

τελεια θα ειναι :) θα περασετε πολυ ομορφα

σας αφηνουν να πατε γλυκα στον σταθμο?? εμας οχι για τυχον αλλεργιες!!!!

εμας παντως δεν μας εχουν πει τιποτα τετοιο.μηπως επειδη ειναι ακομα μικρουλια?

κατερινα κερασε μονο τις δασκαλες,η παρε κατι που να μπορουν να φανε ολα οπως το κεικ καροτο.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

τελεια θα ειναι :) θα περασετε πολυ ομορφα

σας αφηνουν να πατε γλυκα στον σταθμο?? εμας οχι για τυχον αλλεργιες!!!!

αληθεια?να σου πω την αληθεια καλα κανουν.την πρωτη μερα στο σταθμο τους πηγα γλυκα για το καλο κ δε μου ειπαν τιποτα.θα τους ρωτησω δευτερα πρωι,μην καθομαι κ φτιαχνω σαν....

εμας παντως δεν μας εχουν πει τιποτα τετοιο.μηπως επειδη ειναι ακομα μικρουλια?

κατερινα κερασε μονο τις δασκαλες,η παρε κατι που να μπορουν να φανε ολα οπως το κεικ καροτο.

θελω να φτιαξω καπκεικς κ περα απο τα αυγα (2 σε ολη τη ζυμη) δε βαζω καποιο αλλο αλλεργιογονο υλικο οπως φυστικια κλπ.

καλη η ιδεα σου για καροτοκεικ

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...