Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

το child benefit δικαιουντε ολοι κ οχι τα child tax credits. μολις χρησιμοποιησα το calculator toyς κ επειδη εχουμε εισοδημα 70000 δεν δικαιουμαστε...θα μου εκανε εντυπωση να μπορουν ολοι να παρουν :rolleyes:

http://taxcredits.hmrc.gov.uk/Qualify/DIQHousehold.aspx

καλημερες πολλες....εχω μια ωρα μαθημα εξτρα σημερα καλυπτω εναν συναδελφο, κ εχει μεινει ο αντρας μου σπιτι...μολις τελειωσω τρεχω πισω κ γυριζει αυτος στη δουλεια :D

φιλια πολλα σε ολες

τότε το συγκεκριμένο benefit το παίρνουν με "τσιριμόνιες" κάπιοι δεν εξηγείτε διαφορετικα , να έχουν και ΠΟΛΥ φουσκωμένο ετησιο εισόδημα και να το παίρνουν......Πάντως για τα άλλα το ξέρω ότι τα δικαιούσαι όπως προ είπα αν παίρνεις μέχρι 25000 ετησιως....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια ερωτηση κορίτσια....

Οι Ελληνες είναι στο immigration control system της Αγγλίας ή όχι????

(Σε αυτο είναι μόνο όσοι είναι εκτός ΕΕ???)

με ρωτάει στο site του HMRC και θέλω να δω τι δικαιούμαι....that's why!!!

uop51syge.png

ρε κορίτσια θα μου βγούν τα μάτια....Εβαλα ότι μου ζητούσε το site και μου έβγαλε αυτο:

Based on the information you have entered, your household is not entitled to Working Tax Credit but is entitled to Child Tax Credit:-

Child Tax Credit £1543.36

Working Tax Credit

Your household is not entitled to Working Tax Credit because of the following reasons:-

This is based on your household income of £0.00.

This is the amount your household may be entitled to from 07/10/2011 until 05/04/2012. This result is only an estimate and is based on the information provided assuming you make the claim on 07/10/2011. This means the amount shown may not be your entitlement for the full year.

Αν κατάλαβα αυτο το ποσό είναι εξάμηνο???? Δηλαδη 257,22 λιρες τον μήνα????

uop51syge.png

κοριτσια εχω νεα και θελω τη γνωμη σας.

θυμαστε που σας ελεγα για ενα μαγαζι που πηγαιναμε με τον αντρεα και πιναμε καφε με 1 ευρω?με πηραν τα παιδια που το εχουν τηλεφωνο και θελουν κοπελα για 4ωρο πρωινο.πήγα απο εκει και τα συζητησαμε.θα ειναι λιγοτερα λεφτα απο εκει που ειμαι τωρα αλλα ειναι στο επομενο στενο απο το σπιτι και μονο πρωι.τωρα τα λεφτα που περνω ειναι 420 και πανε ολα στο σταθμο και στα λεωφορεια.εκει θα ειναι γυρω στα 300 με ενσημα κανονικα και θα πηγαινουν παλι ολα στο σταθμο αλλα ειναι διπλα μου και μονο πρωι.θα αναγκαζομουν να παρω ατομο για το γιαννη τα απογευματα για ενα μηνα τουλαχιστον.

τι να κανω τωρα?εκανα μεγαλο αγωνα να καταφερω να ανανεωσω τη συμβαση μου και να γινω επ αοριστου,οχι οτι αυτο μου διασφαλιζει οτι δε θα με διωξουν.το μαγαζι των παιδιων ειναι οικογενειακη επιχειρηση πιο παρεiστικο,ειναι στη γειτονια μου.τι λετε εσεις?βεβαια γυρναω παλι στο καφε αλλα ειναι μια δουλεια που τη ξερω και την αγαπαω.ηθελα και στο βιογραφικο μου τη πωλητρια και ειδα οτι και εκει δε τα παω ασχημα.ποια η γνωμη σας?να φυγω απο το μεγαλοκαρχαρια και να παω στην αθερινα?τι ειναι καλυτερο?περιμενω απαντηση σημερα αυριο απο τα παιδια αν τους περνει να τη κανουν τη κινηση αυτη γιατι κοιταει το θεμα ο λογιστης τους.βασικα για το μισθο πιο πολυ.

ακουω,καθε αποψη δεκτη!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κοριτσια εχω νεα και θελω τη γνωμη σας.

θυμαστε που σας ελεγα για ενα μαγαζι που πηγαιναμε με τον αντρεα και πιναμε καφε με 1 ευρω?με πηραν τα παιδια που το εχουν τηλεφωνο και θελουν κοπελα για 4ωρο πρωινο.πήγα απο εκει και τα συζητησαμε.θα ειναι λιγοτερα λεφτα απο εκει που ειμαι τωρα αλλα ειναι στο επομενο στενο απο το σπιτι και μονο πρωι.τωρα τα λεφτα που περνω ειναι 420 και πανε ολα στο σταθμο και στα λεωφορεια.εκει θα ειναι γυρω στα 300 με ενσημα κανονικα και θα πηγαινουν παλι ολα στο σταθμο αλλα ειναι διπλα μου και μονο πρωι.θα αναγκαζομουν να παρω ατομο για το γιαννη τα απογευματα για ενα μηνα τουλαχιστον.

τι να κανω τωρα?εκανα μεγαλο αγωνα να καταφερω να ανανεωσω τη συμβαση μου και να γινω επ αοριστου,οχι οτι αυτο μου διασφαλιζει οτι δε θα με διωξουν.το μαγαζι των παιδιων ειναι οικογενειακη επιχειρηση πιο παρεiστικο,ειναι στη γειτονια μου.τι λετε εσεις?βεβαια γυρναω παλι στο καφε αλλα ειναι μια δουλεια που τη ξερω και την αγαπαω.ηθελα και στο βιογραφικο μου τη πωλητρια και ειδα οτι και εκει δε τα παω ασχημα.ποια η γνωμη σας?να φυγω απο το μεγαλοκαρχαρια και να παω στην αθερινα?τι ειναι καλυτερο?περιμενω απαντηση σημερα αυριο απο τα παιδια αν τους περνει να τη κανουν τη κινηση αυτη γιατι κοιταει το θεμα ο λογιστης τους.βασικα για το μισθο πιο πολυ.

ακουω,καθε αποψη δεκτη!

Μιλάω για μένα καθαρά θα επέλεγα την καφετέρια για αυτον ακριβώς τον λόγο...Είναι δίπλα στο σπίτι μου και ειναι ΠΡΩΙ....

Απο θέμα χρημάτων ούτως ή άλλως σκατολεφτά είναι και στο ένα και στο άλλο οπότε δεν τείθετε θέμα χρημάτων....

Αλλά να σε ρωτήσω? Ο άνδρας σου αμα δουλεύει όπως είχες πεί 3-9 και εσυ πρωινό γιατι να δίνετε τα λεφτά σε σταθμό???

Μπορεί το πρωι να κρατάει το παιδι ο άνδρας σου που θα δουλευεις και μετά θα το έχεις εσύ που θα γυριζεις και θα φεύγει ο άνδρας σου....

έτσι θα εχετε εξτρα τα 300? πλέον....Δεν θα δουλεύετε και οι 2 απόγευμα ΑΛΛΑ εναλλάξ!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Μια ερωτηση κορίτσια....

Οι Ελληνες είναι στο immigration control system της Αγγλίας ή όχι????

(Σε αυτο είναι μόνο όσοι είναι εκτός ΕΕ???)

με ρωτάει στο site του HMRC και θέλω να δω τι δικαιούμαι....that's why!!!

Όχι δεν είμαστε. Αυτο είναι για Ρουμάνους Πολωνούς κλπ

ρε κορίτσια θα μου βγούν τα μάτια....Εβαλα ότι μου ζητούσε το site και μου έβγαλε

This is the amount your household may be entitled to from 07/10/2011 until 05/04/2012. This result is only an estimate and is based on the information provided assuming you make the claim on 07/10/2011. This means the amount shown may not be your entitlement for the full year.

Γενικά με πιανεις πολυ αδιαβαστη σε αυτά δεν έχω ασχοληθεί....επειδή δεν δικαιούμαστε κάτι δεν τα εχς ψάξει καθόλου. Η κατερίνα ίσως μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο

Αλλά να σε ρωτήσω? Ο άνδρας σου αμα δουλεύει όπως είχες πεί 3-9 και εσυ πρωινό γιατι να δίνετε τα λεφτά σε σταθμό???

Μπορεί το πρωι να κρατάει το παιδι ο άνδρας σου που θα δουλευεις και μετά θα το έχεις εσύ που θα γυριζεις και θα φεύγει ο άνδρας σου....

έτσι θα εχετε εξτρα τα 300? πλέον....Δεν θα δουλεύετε και οι 2 απόγευμα ΑΛΛΑ εναλλάξ!!!

δεν ειναι βρε στανταρ το ωραριο του.αμα ηταν στανταρ δε θα το σκεπτομουν!τα ιδια πραγματα μου λενε ολοι.καλυτερα στο τυροπιταδικο.φοβαμαι μη παρω τη λαθος αποφαση.πφφφφ!!!!!!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

το child benefit δικαιουντε ολοι κ οχι τα child tax credits. μολις χρησιμοποιησα το calculator toyς κ επειδη εχουμε εισοδημα 70000 δεν δικαιουμαστε...θα μου εκανε εντυπωση να μπορουν ολοι να παρουν :rolleyes:

http://taxcredits.hmrc.gov.uk/Qualify/DIQHousehold.aspx

Φερρυ μου πριν λιγο καιρο ειχες πει οτι βγαζατε 2000 εκαστος αλλα μαλλον αλλαξαν τα πραγματα για εσας ;);) κ πολλα μπραβο που βγαζετε τοσα πολλα χρηματα!!!!:mrgreen:

κ ειναι λογικο αν το ετησιο εισοδημα σας ειναι 70χιλιαρικα να μην δικαιουστε αυτο το μπενεφιτ.

εμενα μου βγαζει πως δεν δικαιουμαι αλλα κατι παιρνω :D

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Πές μου ότι έχεις δει τον Jeff Dunham! Achmed the dead Terrorist!

χαχαχαχαχα εννοειται!!!!:tongue::tongue::D:p

Μαράκι καμια φορά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ΔΥΣΤΗΧΩΣ και με λύπη μου σου λέω ότι πρέπει να πληρώσεις θες δε θες...;)

Όταν έμενα με τον πατέρα μου και την μητριά μου στα 19 αποφάσισα να μείνω μόνη μου ΤΕΛΙΚΑ γιατι δεν παλευοταν άλλο η κατάσταση με αυτην την γυναίκα...Εδινα που έδινα ΟΛΟ μου τον μισθό (σπουδαζα και εργαζόμουν) στο σπίτι τους με είχαν και δουλάκι τους....Η μητρια μου δηλαδη γιατι ο μπαμπακας μου είναι χαιβάνι αλλά τον λατρεύω....

Έτσι είπα ας δίνω περισσότερα σε ένα σπίτι με ενοικιο και έξοδα ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα έχω την ηρεμία μου και θα είμαι αφεντικό του εαυτου μου και δουλα ΚΑΝΕΝΟΣ και ας μην έχω ούτε ένα σέντ περίσσιο....

Αυτα!!!

εχουμε πολλα κοινα τελικα ;):D

Διαφημίσεις

Child Tax Credit £1543.36

This result is only an estimate and is based on the information provided assuming you make the claim on 07/10/2011. This means the amount shown may not be your entitlement for the full year.

οχι ειναι ετησιο γενικα εδω εχουν την ταση ολα να μετρανε ετησιως.

σου εχω δωσει τη φορμουλα πως να υπολογισεις το ενοικιο του σπιτου οταν λενε πχ. 150 pw δεν ειναι 600 τον μηνα αλλα παραπανω

Φερρυ μου πριν λιγο καιρο ειχες πει οτι βγαζατε 2000 εκαστος αλλα μαλλον αλλαξαν τα πραγματα για εσας ;);) κ πολλα μπραβο που βγαζετε τοσα πολλα χρηματα!!!!:mrgreen:

κ ειναι λογικο αν το ετησιο εισοδημα σας ειναι 70χιλιαρικα να μην δικαιουστε αυτο το μπενεφιτ.

εμενα μου βγαζει πως δεν δικαιουμαι αλλα κατι παιρνω :D

Δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικό, λίγα παραπάνω, αλλα αυτά τα δυο διπλάσιο είναι τα καθαρά μετα τους φόρους. Ο άντρας μου βγάζει κ κάποια παραπάνω απο εμένα. Εγώ είμαι στα 32000 το χρόνο κ εκείνος 35000. Αν τα κανείς με τους φόρους κλπ τόσα είναι. Αλλα δεν σου ζητάνε το ετήσιο εισόδημα πριν τους φόρους στις φόρμες αυτές?

Καλή ξεκούραση να έχεις κατερίνα μου

Μαρααααααακι παλι φουρτουνιασμενο εισαι!

Αρχικα θα σου ελεγα να κανεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο,αυτο που απολαμβανεις περισσοτερο, αυτο που εισαι αποδοτικη κ χαρουμενη που το κανεις.

ε,δουλευεις που δουλευεις τουλαχιστον να κανεις αυτο που σου αρεσει.

Τα λεφτα κ στις 2 οπως ειπε κ η Στελλα ειναι σκ"τα οποτε βρες αλλα μετρα συγκρισης.επισης κανεις απ τους 2 δεν σου εξασφαλιζει τη θεση σου μελλοντικα εκει.

προσωπικα θα δλγ χοντο μονο για αυτη τη μικρη πιθανοτητα εξελιξης πανω στη δουλεια

οτι κ να διαλεξεις εισαι πολυ τυχερη που εχεις ηδη δουλεια κ σου προτειναν κ αλλη!

Δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικό, λίγα παραπάνω, αλλα αυτά τα δυο διπλάσιο είναι τα καθαρά μετα τους φόρους. Ο άντρας μου βγάζει κ κάποια παραπάνω απο εμένα. Εγώ είμαι στα 32000 το χρόνο κ εκείνος 35000. Αν τα κανείς με τους φόρους κλπ τόσα είναι. Αλλα δεν σου ζητάνε το ετήσιο εισόδημα πριν τους φόρους στις φόρμες αυτές?

Καλή ξεκούραση να έχεις κατερίνα μου

ω ναι στις φορμες ζητανε με τους φορους μεσα.

μου κανει εντυπωση παντως που κ εμενα η φορμα μου εβγαλε πως δεν δικαιουμαι αλλα εχω επιστροφη.οχι καμια τεραστια αλλα δε μεχαλανε καθολου.

Μαρααααααακι παλι φουρτουνιασμενο εισαι!

Αρχικα θα σου ελεγα να κανεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο,αυτο που απολαμβανεις περισσοτερο, αυτο που εισαι αποδοτικη κ χαρουμενη που το κανεις.

ε,δουλευεις που δουλευεις τουλαχιστον να κανεις αυτο που σου αρεσει.

Τα λεφτα κ στις 2 οπως ειπε κ η Στελλα ειναι σκ"τα οποτε βρες αλλα μετρα συγκρισης.επισης κανεις απ τους 2 δεν σου εξασφαλιζει τη θεση σου μελλοντικα εκει.

προσωπικα θα δλγ χοντο μονο για αυτη τη μικρη πιθανοτητα εξελιξης πανω στη δουλεια

οτι κ να διαλεξεις εισαι πολυ τυχερη που εχεις ηδη δουλεια κ σου προτειναν κ αλλη!

καλα το να ειμαι με τα παιδια ειναι πολυ καλυτερο απο το να ειμαι στη τσιτα και να μη μπορω να κουνησω.δε το συζητω!!

οσο για την εξελιξη δε βλεπω να υπαρχει προοπτικη.δηλαδη στο δικο μου τομεα η μια ειναι 6 χρονια και η αλλη τρια.αυτη που ειναι 6 το μονο που κανει παραπανω ειναι οι παραγγελιες.κατα τα αλλα κανουμε τα ιδια πραγματα.δε ξερω ακομα τιποτα μπορει τελικα να μη γινει η συνεργασια με τα παιδια και να μεινω εκει που ειμαι.μπορει να γινει και να ειμαι καλυτερα απο θεμα ωραριου και πανω απολα ψυχολογιας.ο μικρος σημερα παντως ηταν πολυ ησυχος.πηγανε βολτα γυρισανε ηπιε τα φαρμακακια του γαλατακι και νανι.

τον επαιρνα και γω τηλεφωνο απο το μαγαζι να δω τι κανει.τη πρωτη φορα του λεω

γιαννη μου εγω ειμαι!

μαμααααααα!!

ναι χαρα μου εγω ειμαι τι κανεις?

μαμ!!!

κανεις μαμ?τρως αυγουλακι?

ναι.

μετα που ξαναπηρα ειχαν γυρισει απο τη βολτα και του λεω

γιαννακη μου γυρισατε?

ναι

και τι κανεις τωρα?

μαμ!

παλι?

ναι!

και μετα θα πιεις το γαλα σου?

ναι

και τι θα κανεις μετα?

ναν!!(νανι)

τρελαινομαι που κανουμε διαλογο με το κυκνακι!!!εχε πολυ γελιο κοριτσια να τον ρωτας και να σου απανταει.ειναι τελειο!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...