Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

ω ναι,ειναι αρκετα ακριβα.700 λιρες τον μηνα, 40 την ημερα για 4 μερες :roll: (5 μερες 800)τωρα καναμε κατι χαρτια με τον αντρουλη μου,το κρατος σου δινει καποιο ποσοστο πισω.γυρω στις 20-30 την εβδομαδα.δεν ειναι πολλα αλλα ειναι κατι

αληθεια??? κ ποια ειναι τα κριτηρια???

εμεις δινουμε 32 την ημερα κ παει 4 μερες τη βδομαδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις δικιο Κατερινάκι...Αλλά όταν μιλάμε για Ελλάδα πραγματικά δεν θα δεις καμία διαφορά, όχι μόνο στο οικονομικό αλλά και ψυχικά....Εκτός και αν εννοείς στην συμπεριφορά και τον χαρακτιρα όσον αφορά την κοινωνικότητα του ατόμου. Εκει παω πάσο...

Ασχετο τώρα εμένα μου λέτε τι κάνω όταν πάμε Αγγλία μέχρι να τακτοποιησω τον μικρό? Αντε και εργάζετε ο σύζηγος εγω τι θα κάνω?

Μου λέτε επίσης πως να γεμίσω το κενό απο το 2009 έως σήμερα στο βιογραφικό μαζί με το maternity για να μην φαίνετε κενό ΑΦΟΥ εδώ στην Ελλαδάρα δεν μου πρόσφεραν δουλειά? (Ξέρω ότι δεν αρέσει αυτο στους Αγγλους)....Να πω ότι δουλευα στην εταιρεια του πατέρα μου ή είναι άκυρο?

στελλακι το λεω με την εννοια πως αλλο να εχεις 3 μηνες κ αλλο 3 χρονια προυπηρεσια στον χοντο.ισως της δοθει μελλοντικα ευκαιρια για μονιμη θεση ή πιο υπευθυνη θεση κ ισως παραπανω χρηματα.

δε λεω,οι πιθανοτητες μπορει τωρα να φαινονται μικρες αλλα παραμενουν πιθανοτητες.

οσο για αυτο που ρωτας κ αυτο που εζησα εγω ως εμπειρια εδω,η προυπηρεσια της ελλαδας δεν πολυμετραει.στον τομεα μου δε, ηταν ανυπαρκτη!δε μετρησε καθολου ηθελαν ντε κ καλα αγγλικη κ αυτο μου κοστισε μεχρι να βρω την πρωτη μου δουλεια-ως βοηθος.

αλλα οπως εχω πει πολλακις,καλυτερα να ξεκινησεις εστω κ χαμηλα γιατι εδω οταν ανοιγει μια πορτα μετα ανοιγουν αλλες δεκα (βλ.πως αλλαξα προσφατα δουλεια)

ε κ κανα ψεματακι στο βιογραφικο σου δεν θα βλαψει ;)

κ οι εργοδοτες μου επικοινωνησαν μονο με τους καθηγητες μου απ το ΤΕΙ κ με κανεναν αλλον πρωην εργοδοτη μου.

αυτη ειναι ομως η δικη μου εμπειρια,καποια αλλη κοπελα ισως να ειχε διαφορετικη αντιμεντωπιση.

για τον κωνστανταν ταλιμπαν θα προτεινα childminder

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

αληθεια??? κ ποια ειναι τα κριτηρια???

εμεις δινουμε 32 την ημερα κ παει 4 μερες τη βδομαδα

δεν ειναι ξεκαθαρο.καναμε την αιτηση κ περιμενουμε να εγκριθει-αν εγκριθει.τα χρηματα μαλλον τα υπολογιζουν (απ το ερωτηματολογιο που συμπληρωσαμε)απ το ετησιο εισοδημα της μητερας,τις ωρες εργασιας της, αν παιρνεις child benefit, child tax credit κ ποσα.

δεν ειναι ξεκαθαρο.καναμε την αιτηση κ περιμενουμε να εγκριθει-αν εγκριθει.τα χρηματα μαλλον τα υπολογιζουν (απ το ερωτηματολογιο που συμπληρωσαμε)απ το ετησιο εισοδημα της μητερας,τις ωρες εργασιας της, αν παιρνεις child benefit, child tax credit κ ποσα.

α οκ!!!! ε μαλλον δεν θα δικαιουμαι εγω...παιρνω μεν child benefit οπως ολοι ...αλλα λογω των μισθων μας δεν δικαιουμαστε κατι αλλο... :)

α οκ!!!! ε μαλλον δεν θα δικαιουμαι εγω...παιρνω μεν child benefit οπως ολοι ...αλλα λογω των μισθων μας δεν δικαιουμαστε κατι αλλο... :)

γιατι δεν παιρνεις child tax credit?αυτα ειναι λεφτα- επιστροφη απ την εφορια.τους δινουμε που τους δινουμε ποσα λεφτα,ας παρουμε καποια πισω!χεχεχεχεχε

δεν εχεις να χασεις τιποτα με το να κανεις μια αιτηση,αλλωστε εκεινοι θα αποφασισουν εαν κ ποσα δικαιουσε ;) κ οπως σου ειπα βγαινει μονο με το μισθο της μητερας.

μπορει να μην ειναι πολλα αλλα ειναι κατι.

Διαφημίσεις

γιατι δεν παιρνεις child tax credit?αυτα ειναι λεφτα- επιστροφη απ την εφορια.τους δινουμε που τους δινουμε ποσα λεφτα,ας παρουμε καποια πισω!χεχεχεχεχε

δεν εχεις να χασεις τιποτα με το να κανεις μια αιτηση,αλλωστε εκεινοι θα αποφασισουν εαν κ ποσα δικαιουσε ;) κ οπως σου ειπα βγαινει μονο με το μισθο της μητερας.

μπορει να μην ειναι πολλα αλλα ειναι κατι.

?????ολοι δικαιουντε κατι τετοιο????? δεν το γνωριζα!!!!! κ κανω μονη μου την αιτηση?

καλα το βιντεακι ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!!

:tongue::P:tongue:ο χιονομπαλης τρομοκρατης δε θα φορεσει στολη γιατι δε τη χρειαζεται.ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ!:tongue::tongue::P:p

χαχαχαχααχχααχ γιατι μωρε βαλτου κατι ...δεν θα πανε ολα μασκαρεμενα εκεινη τη μερα?

?????ολοι δικαιουντε κατι τετοιο????? δεν το γνωριζα!!!!! κ κανω μονη μου την αιτηση?

καλα το βιντεακι ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!!

ΧΕΧΕΧΕΧΕ:mrgreen: κ αυτη αφιερωμενη στον χιονομπαλιτσα

κοιτα οτι εχει να κανει με benefits κανε αιτησεις κ οτι βγει.στη χειροτερη απλα θα την απορρηφθει.

χαχαχαχααχχααχ γιατι μωρε βαλτου κατι ...δεν θα πανε ολα μασκαρεμενα εκεινη τη μερα?

καλα,αντε θα τον ντυσω....

B2uA913EP-1b4pXAxk6JJr2NbPvbfuonPKdYfVDuKmeDmrPlri8ziES1EtgHqYq-RVF0O7-AhzI0-1ziT-Ul-SsxQH2GQa35c9OJNJqcvPAOK_LclvYRph8PG5JSrMp-m6kMZrNfAS-oJfdbLMO83GC1KHG_BU76xkn_CQ7KCzZElFIbQ3g=s220-c

χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

γυρισα σε ενα σπιτι που ειχε πεσει βομβα και η μανα μου εφυγε και ουτε που μου μιλησε.οταν γυρισε ο αντρεας μιλησανε προφανως γιατι αργησε να ανεβει πανω.ειχα λοιπον ανοιχτο το φεις και μου στελνει μηνυμα.

μιλησα με τον αντρεα,δυστυχως δε μπορω να ανταπεξελθω,τα εφτυσα

κοριτσια τι θα κανω???ουτε η ιδια μου η μανα δε με βοηθαει:-( καθομουν βραδιατικα και καθαριζα.ο καναπες εχει γινει κωλος!!πεσα στη βρωμα!εβρισκα παντου μπισκοτα θριψαλα ολη η κουζινα ηταν γεματη μακαρονια στο πατωμα.γυρισε και ειπε του αντρεα να βρει πρωινη δουλεια λες και του ελεγε να παει να παρει εφημεριδα!!!λες και ειναι παιχνιδακι να βρει μια!ειμαι απελπισμενη παιδια πραγματικα.μου ερχεται να κλαψω,να κλαψω σα να μην υπαρχει αυριο!το ξερω οτι σας κουραζω αλλα δε ξερω που αλλου να τα πω.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ελα βρε μαρακι μη μαραζωνεις!!!!!

το σπιτι ειναι το λιγοτερο απ τα προβληματα σου.θα το κανεις αυριο!οσο για τη μαμα σου μπορει να το ειπε ετσι πανω στην κουραση της.

τωρα αν επιμενει στην αποφαση της,βρες μια κοπελα μεχρι να ερθει η πεθερα σου. ειμαι σιγουρη με την ανεργια των ημερων δε θα δυσκολευτεις πολυ να βρεις!!

μαλλον εκει θα καταληξω κατερινα.δε ξερω τι αλλο να κανω πλεον.δε μπορω να βλεπω αυτα τα μουτρα και αυτη τη συμπεριφορα καθε μερα.χαλαει και η ψυχολογια μου,εκει που λεω εγινε κατι καλο να χαρουμε λιγακι ερχονται τουμπα.παω για υπνο να ξεραθω και να μη σκεφτομαι.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

να κ λιγο πριβιου

http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

τελειο??????????????????????????????:-D:grin::-D:grin:

:tongue::-P:tongue:ο χιονομπαλης τρομοκρατης δε θα φορεσει στολη γιατι δε τη χρειαζεται.ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ!:tongue::tongue::-P:razz:

Πές μου ότι έχεις δει τον Jeff Dunham! Achmed the dead Terrorist!

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go&feature=related

πάρα πάρα πολύ γέλιο!!!!

Φερυ μου και εγω είχα μάθει ότι αυτα τα 2 τα παίρνουν ΟΛΟΙ ανεξαρτήτως εισοδηματος...Όλα τα άλλα νομίζω πρέπει να βγάζεις κάτω απο 25000 ετησιως για να τα δικαιούσαι....Τα έμαθα απο πρώτο χέρι όπως καταλαβαινεις...Τι διάολο μπρίκια κολάμε τόσο καιρό???

καλα,αντε θα τον ντυσω....

B2uA913EP-1b4pXAxk6JJr2NbPvbfuonPKdYfVDuKmeDmrPlri8ziES1EtgHqYq-RVF0O7-AhzI0-1ziT-Ul-SsxQH2GQa35c9OJNJqcvPAOK_LclvYRph8PG5JSrMp-m6kMZrNfAS-oJfdbLMO83GC1KHG_BU76xkn_CQ7KCzZElFIbQ3g=s220-c

χαχαχαχαχαχα

τέλειος λεμε????????????????

μαλλον εκει θα καταληξω κατερινα.δε ξερω τι αλλο να κανω πλεον.δε μπορω να βλεπω αυτα τα μουτρα και αυτη τη συμπεριφορα καθε μερα.χαλαει και η ψυχολογια μου,εκει που λεω εγινε κατι καλο να χαρουμε λιγακι ερχονται τουμπα.παω για υπνο να ξεραθω και να μη σκεφτομαι.

Μαράκι καμια φορά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ΔΥΣΤΗΧΩΣ και με λύπη μου σου λέω ότι πρέπει να πληρώσεις θες δε θες...;)

Όταν έμενα με τον πατέρα μου και την μητριά μου στα 19 αποφάσισα να μείνω μόνη μου ΤΕΛΙΚΑ γιατι δεν παλευοταν άλλο η κατάσταση με αυτην την γυναίκα...Εδινα που έδινα ΟΛΟ μου τον μισθό (σπουδαζα και εργαζόμουν) στο σπίτι τους με είχαν και δουλάκι τους....Η μητρια μου δηλαδη γιατι ο μπαμπακας μου είναι χαιβάνι αλλά τον λατρεύω....

Έτσι είπα ας δίνω περισσότερα σε ένα σπίτι με ενοικιο και έξοδα ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα έχω την ηρεμία μου και θα είμαι αφεντικό του εαυτου μου και δουλα ΚΑΝΕΝΟΣ και ας μην έχω ούτε ένα σέντ περίσσιο....

Αυτα!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Φερυ μου και εγω είχα μάθει ότι αυτα τα 2 τα παίρνουν ΟΛΟΙ ανεξαρτήτως εισοδηματος...Όλα τα άλλα νομίζω πρέπει να βγάζεις κάτω απο 25000 ετησιως για να τα δικαιούσαι....Τα έμαθα απο πρώτο χέρι όπως καταλαβαινεις...Τι διάολο μπρίκια κολάμε τόσο καιρό???

το child benefit δικαιουντε ολοι κ οχι τα child tax credits. μολις χρησιμοποιησα το calculator toyς κ επειδη εχουμε εισοδημα 70000 δεν δικαιουμαστε...θα μου εκανε εντυπωση να μπορουν ολοι να παρουν :rolleyes:

http://taxcredits.hmrc.gov.uk/Qualify/DIQHousehold.aspx

καλημερες πολλες....εχω μια ωρα μαθημα εξτρα σημερα καλυπτω εναν συναδελφο, κ εχει μεινει ο αντρας μου σπιτι...μολις τελειωσω τρεχω πισω κ γυριζει αυτος στη δουλεια :D

φιλια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...