Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,να μαι κ εγω!τι κανετε?

στελλακι μου πολυ-καλη σας επιτυχια κοπελαρα μου,μακαρι να πανε ολα καλα.τι θεση ειναι?

electronic engineer είναι...ΜΑΚΑΡΙ!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!

Μαρακι!!!

ουδεν σχολιον για τον μισθο του αντρα σου.πραγματικα εχουν καταντησει αηδια στην ελλαδα.θα εχει συγκεκριμενο ποστο ή οπου τυχει?

τα ποστα τους εχουν να κανουν με εκθεσεις οποτε δεν ειναι σταθερα,οπου εχει εκθεση πανε.

νομιζω παντως πως δεν εχεις να χασεις τιποτα να ρωτησεις εαν μπορεις να εχεις ωραριο μητερας?πρωινο.

κ εφοσον θα ερθει η πεθερα σου να σας βοηθησει δεν εχεις να στεναχωριεσαι για τιποτε.

εαν η μητερα σου υποσχεθηκε βοηθεια κ αθετησε τον λογο της,εχεις δικιο να εισαι αναστατωμενη κ σε καταλαβαινω γιατι σου χαλασε ολο το προγραμμα.ειναι ομως η πρωτη φορα που κανει κατι τετοιο ή το εχει ξανακανει?τι εννοεις δε καταλαβα.αν εχει ξανακρατησει το γιαννη?τοσες ωρες οχι

οπως κ να εχει

για ολα τα υπολοιπα (κ μη μου θυμωσεις) θα συμφωνησω με τα κοριτσια.

γιατι να θυμωσω καλε?τις γνωμες σα ζητησα και μου τις λετε.

η αδερφη σου ειναι παντρεμενη?εχει κ εκεινη παιδακι?αν οχι η μαμα σου ισως το βλεπει πως εσυ <τακτοποιηθηκες> με την εννοια οτι εχεις τον αντρουλη σου,την οικογενεια σου κ πως η αδερφη σου χρειαζεται την φροντιδα της.

η αδερφη μου ειναι 19 χρονων.επειδη μενουν μαζι εχει επιρρεασει κατα τη γνωμη μου παρα πολυ τη κριση της.δε σκεφτεται σα 19 σκεφτεται σα 50!συμφωνουν σε ολα και αυτο με τρελαινει γιατι δεν ειναι παντα σωστα.πχ θεωρουν οτι το καθησματακι στο αμαξι δεν ειναι απαραιτητο πραγμα που εγω θεωρω θανασιμο λαθος.ειμαι υπερβολικη λενε.

επισης να σου επισημανω κατι που το ζω κ εγω.επειδη μενετε πανω κατω,η μαμα σου ειναι βεβαιη πως οποια ωρα κ στιγμη θελει να δει τον εγγονο της,θα τον δει.αυτο ομως καμια φορα οδηγει στο αντιθετο,να μην το βλεπει τοσο τακτικα λογω αυτης της σιγουριας.

εμενα η πεθερα μου ερχεται σχεδον καθε σ/κο να δει το παιδι για λιγες ωρες.δε μενουμε μακρια κ οδηγει.οποιαδηποτε στιγμη θελει ερχεται κ μας βλεπει.

η μαμα μου χιλια μιλια μακρια,κανει <ζηλιες> αλλα εδω υπαρχει κ μια διαφορα.η μαμα μου εχει δει τον χιονομπαλη περισσοτερες ωρες απ οτι η πεθερα μου συνολο γιατι οταν ερχεται ή τωρα που θα παμε εμεις,τον εχει 24/24 θα τον αλλαξει,θα τον ταισει,θα τον κοιμησει,θα παιξουν,θα <ζησουν στιγμες> με τον χιονομπαλιτσα τρομοκρατη.κατι που δεν κανει η πεθερα μου.

εμας δεν ερχετε καθολου και αν της πεις και τιποτα απανταε3ι οτι επειδη εγω εκανα παιδια δε σημαινει πως εκεινη ειναι γιαγια και στην ηλικια.θελει να βγει!

στο μονο που θα διαφωνησω με τη στελλα ειναι πως ακομα κ αν χρειαστει να βρεις κοπελα μελλοντικα να το κανεις γιατι οταν θα ερθει η στιγμη να παει το κυκνακι νηπιαγωγειο,εσυ θα εχεις ηδη μια καλη προυπηρεσια, καποια ενσημα κ ελπιζω καλυτερη θεση κ χρηματα.

οπωσδηποτε δεν ειναι κ οτι καλυτερο τωρα να δουλευεις κ οτι βγαζεις να τα δινεις σε αλλον αλλα θα δεις τη διαφορα μακροπροθεσμα.

μα και γω αυτο σκεφτομαι.αντε οτι σταματαω τωρα.μεχρι ο γιαννης να παει σχολειο θα περασουν αλλα 4 χρονια.αν εγω καθομαι ολα αυτα τα χρονια σιγα να μη με παρει κανεις!ενω τωρα μπορει τα φραγκα να πηγαινουν στο σταθμο αλλα τα ενσημα πανε σε μενα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κατερινα ειναι τοσο ακριβος ο σταθμος δηλαδη? εγω απο τον δικο μου μισθο δινω το 1/4 για τον παιδικο οποτε την παλευω ψυχολογικα αχαχαχα

καλημερεεεες :)

προσπαθω να αποφασισω τι θα τον ντυσω στο παρτυ του Χαλοουιν...κολοκυθα? αραχνη? η ton enan k monadiko Darth Vader??? :D

κατερινα ειναι τοσο ακριβος ο σταθμος δηλαδη? εγω απο τον δικο μου μισθο δινω το 1/4 για τον παιδικο οποτε την παλευω ψυχολογικα αχαχαχα

καλημερεεεες :)

προσπαθω να αποφασισω τι θα τον ντυσω στο παρτυ του Χαλοουιν...κολοκυθα? αραχνη? η ton enan k monadiko Darth Vader??? :D

ειδα κατι πολυ ωραιες στολες νυχτεριδα για αγορακια απο το τεσκο σαιτ...... σιγουρα την θελω για τον μεγαλο μου

Καλημέρα σας και απο μένα!!!

ενω τωρα μπορει τα φραγκα να πηγαινουν στο σταθμο αλλα τα ενσημα πανε σε μενα.

Και τι να τα κάνεις τα ένσημα ΠΛΕΟΝ ετσι όπως καταντήσαμε??? Μήπως θα πάρουμε συνταξη εμεις??? Πάντως ας τα κρατάμε κάποια στιγμή θα έχουμε κομμάτια συλλεκτικής αξίας...χαχαχαχα

οπωσδηποτε δεν ειναι κ οτι καλυτερο τωρα να δουλευεις κ οτι βγαζεις να τα δινεις σε αλλον αλλα θα δεις τη διαφορα μακροπροθεσμα.

Εχεις δικιο Κατερινάκι...Αλλά όταν μιλάμε για Ελλάδα πραγματικά δεν θα δεις καμία διαφορά, όχι μόνο στο οικονομικό αλλά και ψυχικά....Εκτός και αν εννοείς στην συμπεριφορά και τον χαρακτιρα όσον αφορά την κοινωνικότητα του ατόμου. Εκει παω πάσο...

Ασχετο τώρα εμένα μου λέτε τι κάνω όταν πάμε Αγγλία μέχρι να τακτοποιησω τον μικρό? Αντε και εργάζετε ο σύζηγος εγω τι θα κάνω?

Μου λέτε επίσης πως να γεμίσω το κενό απο το 2009 έως σήμερα στο βιογραφικό μαζί με το maternity για να μην φαίνετε κενό ΑΦΟΥ εδώ στην Ελλαδάρα δεν μου πρόσφεραν δουλειά? (Ξέρω ότι δεν αρέσει αυτο στους Αγγλους)....Να πω ότι δουλευα στην εταιρεια του πατέρα μου ή είναι άκυρο?

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Και τι να τα κάνεις τα ένσημα ΠΛΕΟΝ ετσι όπως καταντήσαμε??? Μήπως θα πάρουμε συνταξη εμεις??? Πάντως ας τα κρατάμε κάποια στιγμή θα έχουμε κομμάτια συλλεκτικής αξίας...χαχαχαχα

θα τα πουλησω για να αγορασω μια φρατζολα ψωμι!!!!!!:lol:

ελα ρε στελλα μην εισαι απαισιοδοξη!!μπορει ως δια μαγειας κατι να γινει και να φτιαξουν ολα και τοτε να θελουν ολοι να μεταναστευσουν στην ελλαδα για ενα καλυτερο αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχεις δικιο Κατερινάκι...Αλλά όταν μιλάμε για Ελλάδα πραγματικά δεν θα δεις καμία διαφορά, όχι μόνο στο οικονομικό αλλά και ψυχικά....Εκτός και αν εννοείς στην συμπεριφορά και τον χαρακτιρα όσον αφορά την κοινωνικότητα του ατόμου. Εκει παω πάσο...

εμεις δε ξερουμε αλλες οικογενειες με παιδια οποτε ο δικος μου δεν εχει φιλους,ενω εκει κανει παρεα με ατομα της ηλικιας του να λενε και τα δικα τους βρε αδερφε!!!!

Ασχετο τώρα εμένα μου λέτε τι κάνω όταν πάμε Αγγλία μέχρι να τακτοποιησω τον μικρό? Αντε και εργάζετε ο σύζηγος εγω τι θα κάνω?

Μου λέτε επίσης πως να γεμίσω το κενό απο το 2009 έως σήμερα στο βιογραφικό μαζί με το maternity για να μην φαίνετε κενό ΑΦΟΥ εδώ στην Ελλαδάρα δεν μου πρόσφεραν δουλειά? (Ξέρω ότι δεν αρέσει αυτο στους Αγγλους)....Να πω ότι δουλευα στην εταιρεια του πατέρα μου ή είναι άκυρο?

ελληνικη πουτανια:oops:δε θα μπορουσες να γραψεις οτι δουλευες στο ταδε μερος?θα επαιρναν τηλεφωνο σε ολες τις εργασιες να παρουν συστασεις???

δε μου λες μηπως θα πρεπει να εχεις και μια συστατικη επιστολη απο τη τελευταια σου εργασια?γιατι εμενα τη ζητησαν...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ελληνικο ανεκδοτο!!

μπαινει ενας μεσα σε ενα μαγαζι και ρωταει τον μαγαζατορα

-καλημερα φιλε μηπως υπαρχει καμια θεση για δουλεια εδω στο μαγαζι?

-φιλε μου καλημερα!!βεβαιως και υπαρχει!θα ερχεσαι εδω και απλα θα καθεσαι,δυο ωρες τη μερα 3 μερες τη βδομαδα.θα παρεις εταιρικο αυτοκινητο και στεγη για να μενεις κοντα.ο μισθος σου θα ειναι 2500 χιλιαρικα το μηνα και θα εχεις και μια ξανθια γραμματεα.

-πλακα μου κανεις?

-εσυ το ξεκινησες φιλε!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μαλλον για Darth Vader παμε μιας κ ειμαστε φαν τωνStar Wars :D

κοριτσια!!! η κριση ειναι παγκοσμια...προβληματα στις συνταξεις υπαρχουν παντου...μεχρι να παρουμε εμεις συνταξη τα δεδομενα θα εχουν αλλαξει κ αυτο δεν σημαινει πως δεν φροντιζουμε για το τοτε...δεν γινεται να δουλευουμε κ να τα τρωμε ολα σε μια μερα...μαζευουμε τα παντα για να εχουμε μια μερα....σε 30-40 χρονια κανεις μας δεν ξερει πως θα ειανι τα πραγματα κ αν δεν κανουμε απο τωρα το κουμαντο μας σιγουρα τοτε θα εχουμε ακομα πιο σοβαρο προβλημα...οποτε μην κοιτατε το τωρα αλλα το μετα :)

μαλλον για Darth Vader παμε μιας κ ειμαστε φαν τωνStar Wars :D

κοριτσια!!! η κριση ειναι παγκοσμια...προβληματα στις συνταξεις υπαρχουν παντου...μεχρι να παρουμε εμεις συνταξη τα δεδομενα θα εχουν αλλαξει κ αυτο δεν σημαινει πως δεν φροντιζουμε για το τοτε...δεν γινεται να δουλευουμε κ να τα τρωμε ολα σε μια μερα...μαζευουμε τα παντα για να εχουμε μια μερα....σε 30-40 χρονια κανεις μας δεν ξερει πως θα ειανι τα πραγματα κ αν δεν κανουμε απο τωρα το κουμαντο μας σιγουρα τοτε θα εχουμε ακομα πιο σοβαρο προβλημα...οποτε μην κοιτατε το τωρα αλλα το μετα :)

Με όλα αυτα που μας κάνουν fairy μου εδώ Ελλάδα, έχουμε πάψει να σκεφτόμαστε το μέλλον μας αλλά το πως θα ζήσουμε τωρα...Γιατι δεν ζούμε, αλλά φυτοζωούμε....

Αν δεν σκεφτόμουν το μέλλον πιστεψε με δεν θα έκανα την κινηση να φύγω για δευτερη φορά. Τωρα πάλι απο την άλλη αν κάτσω να σκεφτώ αυτο ακριβως θα πρέπει να ανατρέξουμε 30 χρόνια πίσω περίπου πριν γεννηθω εγω και εσεις (στο περιπου γιατι δεν ξέρω τις ηλικιες σας), που έλεγαν και έκαναν ότι ακριβως λένε και κάνουν τώρα....

ΠΟΣΟ πια άλλο να περιμένεις και να ελπίζεις για το μέλλον?

Να περιμένω να φτάσει ο γιός μου 30???

Πραγματικα με μεγάλη λύπη το λέω, βαρεθηκα να περιμενω και να ελπίζω...

Είχα ακούσει μια χιουμοριστικη κασσέτα του Χαρρυ κλύν πριν 30 χρόνια....Που ΜΟΝΟ τελικά χιουμοριστική δεν ήταν και αν ακουγες τι έλεγε θα νομιζες ότι μιλάει για ΤΩΡΑ....εχουν περάσει τόσα χρόνια και αναμασάνε τα ίδια μασημενα σκατα...ΕΛΕΟΣ

ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ....ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ

:(:(:(

uop51syge.png

Διαφημίσεις

stellinula ολοι τετοια μου λενε απο την Ελλαδα.αλλα στο λεω με οση ειλικρινεια εχω οτι η κριση εινια παγκοσμια...απο εκει κ περα ειναι αναλογα τι μεθοδους εχει η καθε χωρα κ τι πορους. πχ η Αγγλια εχει πολυ μεγαλυτερο χρεος απο την Ελλαδα. εχει ομως μια βιομηχανια που μπορει να την βγαλει πιο γρηγορα απο τη κριση κ λογω αυτου παιρνει κ δανεια με μικροτερο τοκο. Απο την αλλη ομως ολα κυκλους κανουν, απλα στο τελος του κυκλου υπαρχει πολυ πεινα (ουφ ουφ ποσο με τρομαζει αυτο) θα δεις ομως που ολα θα γινουν καλυτερα. φυσικα δεν εννοω κατσε στην Ελλαδα, στην Γαλλια η οπουδηποτε αλλου ανεργη κ περιμενε αχαχαχαχ απλα λεω να σκεφτεσαι οτι οτι κανεις ειναι για καλο, ακομα κ 5 ενσυμα να εχεις δεν ξερεις ποτε :)

απλα λεω να σκεφτεσαι οτι οτι κανεις ειναι για καλο, ακομα κ 5 ενσυμα να εχεις δεν ξερεις ποτε :)

Το θεμα ειναι να βρεις εργοδότη ΟΜΩΣ να στα δώσει αυτα τα 5 ένσυμα ;);););)

όπως λες και συ ΟΛΟΙ λένε αυτο για την Ελλάδα και τους Ελληνες....

Μου θύμησες την συζητηση δίπλα στο άλλο (parents) Μια κοπέλα που μένει Αγγλία (κέντρο μέσα ΛΟΝΔΙΝΟ) και ξέρεις τι ελεγε ???

Εσεις οι Ελληνες εκει γκρινιάζετε και μιζεριαζετε.....

Της είπα λοιπόν:

Αφου γκρινιάζουμε και μιζεριάζουμε εμεις οι Ελληνες εδώ γιατι δεν έρχεσε και συ σαν Ελληνίδα να μείνεις εδώ Ελλάδα που είναι ο τόπος σου να δεις την γλύκα?

Αλλά επί ίσης όροις....Να ζείς ΟΠΩΣ ζω εγώ ακριβώς ΟΜΩΣ όχι όπως ζείς εσύ ΛΟΝΔΙΝΟ....

Να δεις πως θα ξαναφύγεις να πάς Λονδινάκι!!!!

uop51syge.png

δεν το αμφισβητω καθολου κ καλα της ειπες :) εγω μπορει να ζω καλα εδω, αλλα εχω εναν πατερα πισω που δεν ξερει τι του ξημερωνει, εχει βγει στην συνταξη απο τον δεκεμβριο του 2010 κ ακομα δεν εχει παρει τιποτα κ εχασε κ το εφαπαξ. εχω μια αδερφη που ειναι εγκυος κ δεν ξερει αν θα εχει δουλεια οταν γυρισει απο την αδεια λοχειας!!! τα ακουω κ φριττω γιατι ολα αυτα εδω ειναι δεδομενα..ειλικρινα δεν εννοουσα οτι γκρινιαζετε, απλα οτι οντως ετσι μου τα λενε ολοι...απλα ειμαι ανθρωπος αισιοδοξος κ προσπαθω να δινω κουραγιο στους αλλους :) εσας παντως απ οτι φαινεται σας ξημερωνει μια καλυτερη μερα κ πολυ χαιρομαι :)

εσας παντως απ οτι φαινεται σας ξημερωνει μια καλυτερη μερα κ πολυ χαιρομαι :)

ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

uop51syge.png

ω ναι,ειναι αρκετα ακριβα.700 λιρες τον μηνα, 40 την ημερα για 4 μερες :roll: (5 μερες 800)τωρα καναμε κατι χαρτια με τον αντρουλη μου,το κρατος σου δινει καποιο ποσοστο πισω.γυρω στις 20-30 την εβδομαδα.δεν ειναι πολλα αλλα ειναι κατι

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...