Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια...τι κανουτε...ελπιζω καλα κ τα προβληματακια τα καθημερινα να μην σας σβηνουν το χαμογελο απο τα χειλη :)

σας διαβαζω στα κλεφτα τις τελευταιες μερες γιατι ειχα πολλες ασχολιες κ δεν προλαβαινα

Μαρια το ονομα σου ειανι εμφανες οποτε ειναι ευκολο καποιος γνωστος σας να διαβασει την συνομιλια σας κ μετα δεν ξερω τι μπορει να γινει :)

εγω παντως δεν προλαβα να διαβασω :)

ελπιζω κ οι αλλες κοπελες να ειναι καλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ονομα μου φαινεται και εδω.φανταζομαι δηλαδη οτι δεν ειμαι η μονη που με λενε ετσι.αν με λενε ετσι!!!!!καταλαβες?

χεχε οκ...εγω απλα σου λεω τι μπορει να συμβει γιατι ο χωρος του διαδικτυου ειναι περιεργος :)

καλησπερα ιντερνετικες φιλεναδιτσες!

ωωωωωω τι καλα νεα ειναι αυτα!

Μαρακι,που επιασε δουλιτσα ο αντρουλης σου?αντε με το καλο!μονο απογευματινες βαρδιες ,πορει να κανει?δε μπορεις να ζητησεις απ τη δουλεια σου να κανεις μονο πρωινες βαρδιες?

η μαμα σου γιατι φερνει αντιρρησεις?δουλευει?

Στελλακι αντε κ εσεις με το καλο!ελπιζω να βρειτε κατι καλο κ γρηγορα!

Φερρυ τι κανετε εσεις?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

hellos κατερινακι

καλα ειμαστε!!!! ο μικρος αρχισε επιτελους να πεταει λεξουλες, ποτε ελληνικες ποτε αγγλικες...τρεχω με τη δουλεια, εχω πτυχιακες φετος...εχω....εχω...εχω... :) αλλα μου αρεσει δεν μπορω να πω!!!

τα ΣΚ ολο εκδρομες ειμαστε οικογενειακως κ με παρεες κ δεν προλαβαινω να μπαινω κ εδω :(

σας σκεφτομαι ομως :)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια

Μαρακι,που επιασε δουλιτσα ο αντρουλης σου?αντε με το καλο!μονο απογευματινες βαρδιες ,πορει να κανει?δε μπορεις να ζητησεις απ τη δουλεια σου να κανεις μονο πρωινες βαρδιες?

η μαμα σου γιατι φερνει αντιρρησεις?δουλευει?

γεια σου κατερινακι μου γλυκο!

ο αντρεας βρηκε μια εταιρια σεκιουριτι η οποια βεβαια δεν ειναι πολυ μεγαλη πραγμα που εχει καποιες συνεπειες φοβαμαι και σκεφτομαι εγω,τεσπα!θα περνει...κρατηθειτε.............3ολοκληρα ευρω την ωρα,και ακομα δε ξερει πως θα πηγαινει το προγραμμα.λογικα και εκεινου μια βδομαδα πρωι μια βραδυ.το καλο ειναι οτι δεν εχει νυχτερινα.

δε μπορω να ζητησω να κανω μονο πρωινα γιατι ολος ο κοσμος πρωι θελει να δουλευει.εγω οσο ημουν με τη συμβαση με ειχε πιασει η υπευθυνη και μου ειχε πει οτι χρειαζονται ατομο μονο για απογευμα.λεω νταξει απο το τιποτα,δε δουλευε και ο αντρεας ειχαμε αναγκη και δε μιλησα.οταν με κανανε αοριστου θεωρησα οτι θα πηγαινα και εγω κυλιωμενο.εβλεπα οτι δεν αλλαζε κατι στο προγραμμα και την επιασα και το ζητησα.δεν εχω παραλογες απαιτησεις απλα θελω και γω να μην ειμαι συνεχεια απογευμα.

οταν ειμαι πρωι ολα καλα,παω δουλεια και μετα γυρναω κα9ι περνω το γιαννη.οταν ομως ειμαι απογευμα σχολαω γυρω στις 9και 20.μεχρι να φτασω σπιτι εχει παει στη καλυτερη 10 με 10 και τεταρτο.αυτο για τις μερες τριτη πεμπτη παρασκευη.τουτεστην 3 μερες καθε δευτερη βδομαδα.πολλες ειναι?

δε νομιζω!και ενω μου ειχε πει οτι θα με βοηθησει γυρισε χθες και μου εριξε ενα κατεβατο του τυπου κοψε το λαιμο σου να βρεις γυναικα για το απογευμα γιατι εχω προσωπικη ζωη και δε τη σεβεσαι.και φυσικα την κοιτουσα ετσι:shock:

τις υπολοιπες 11 μερες που δεν την χρειαζομαι θα μπορουσε να κανει οτι γουσταρει.δε περναει παρα 30 δευτερολεπτα την ημερα με το γιαννη και του κανει ταχα μου δηθεν αγαπες απο τη στιγμη που θα μπουμε μεσα στο σπιτι μεχρι να παμε σπιτι μας.εφοσον λοιπον τοσο καιρο μαζευω και μαζευω και μαζευω εφτασε η στιγμη που εσκασα!!!της ειπα λοιπον οτι εμενα επιφανειακη γιαγια δε μου κανει και αν δε μπορει να μην ειναι καθολου!!!και οτι εκεινος την αγαπαει και εκεινη προτειμα να παει για καφε παρα να χαραμισει μια μερα να περασει με τον εγγονο της να κανουν κατι.και μου πεταει το θεικο εγω τα παιδια μου τα μεγαλωσα!!!και ξαναμενω ετσι:shock:

διοτι αυτο που μου ειπε δε το πιστευα!εγω τη μανα μου την εβλεπα μιση ωρα την ημερα γιατι επελεγε να μεινει παραπανω στη δουλεια(το εχει παραδεχτει και η ιδια παλιοτερα)παρα να γυρισει στο σπιτι και γω εμενα με το παππου.τα σκ η θα ημουν στο πατερα μου η θα με εστελνε στη γιαγια της αδερφης μου.σκ μαζι της δε θυμαμαι να εχω περασει!

τελος παντων πολυ σας κουρασα το θεμα ειναι οτι το προβλημα μου θα ειναι μονο γιαυτο το μηνα μετα θα ερθει η πεθερα μου που η γυναικα πεθαινει για το παιδι.οπως θα επρεπε καθε γιαγια να νοιωθει.

οχι πραγματικα ρε παιδια εχω αδικο??για δουλεια παω δε παω για καφε!δεν το εχει κρατησει το παιδι για να βγουμε εξω δεν εχει προσφερθει καν!με εχει κουρασει αυτη η κατασταση καθε μερα να ακουω τα ιδια πραγματα.καουραστηκα!!!απο την αρχη το γιαννη τον ειδε σα προβλημα.καταλαβαινω οτι καποιοι ανθρωποι δε κανουν για γονεις ποσο μαλλον για παππουδες αλλα τουλαχιστον ας το ξεκαθαρισουμε να ξερουμε και τι γινεται!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλημέρα σας,

Κατερινάκι μιλήσαμε με ατζέντη εχθές και απο το πουθενα μας είπε θα προωθησει το βιογραφικό σε μια θέση όπου δεν θα την αναλάμβαναν γιατι δεν είχε σχέση με αυτες που αναλαμβάνει το γραφείο και όμως ζητάει ηλεκτρονικό και είναι και έλληνας το αφεντικό....χαχαχαχαχα (όχι ότι το θέλουμε αλλα για αρχή ας έχουμε Έλληνα αφεντικό και ψάχνουμε μετά κάτι άλλο)...χαχα

Μαρία, έχεις απολυτο δικιο σε ότι έχεις περάσει με την μαμά σου...Έχεις δίκιο στο να είσαι αγανακτισμένη, έχεις δίκιο που νιώθεις ότι δε σε καταλαβαινει. Όπως και εγώ είχα δίκιο για αυτα που περνάω με την δική μου μαμά....Εχεις δικιο να ωριέσε όσον αφορά τα προβλήματα που έχεις ΕΣΥ σαν κόρη με την ΜΑΜΑ σου, όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν να κάνουν.

Όμως έχει δίκιο και η μαμά σου Μαρία. Δηλαδή ναι ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να κρατάει το παιδί σου έστω και αν ειναι το εγγόνι της έστω και αν μένετε πάνω κάτω, έστω και αν έμενε στο ίδιο σπίτι με σένα...Μην συγκρίνεις τι πέρασες εσυ....Δεν ειναι υποχρεωμένοι για κανεναν έστω και αν μας γέννησαν.

Όντως έχει την δική της ζωή και μπορεί να μην θέλει να σου κρατήσει το παιδί για πολλούς λόγους....Πρώτον είναι η μεγάλη ευθύνη...

Για φαντάσου Μαρία να πέσει να χτυπήσει ο μικρός ενώ είναι μαζί της???? Εσυ είσαι που είσαι προκατειλημένη μαζί της θα της σύρεις τα εξαμάξης και μπορεί και να μην φταίει κιόλας. Νομίζεις ότι δεν καταλαβαινει την επιθετικότητα σου???

Δευτερον, ΟΣΟ και να μην το κατανοείς εσυ, ΝΑΙ έχει προσωπική ζωή αυτη η γυναικα, ΟΠΟΙΑ και να είναι αυτη δεν θέλει να εξαρτάτε απο το εγγόνι της. Δεν θέλει να έχει ευθυνες κοινώς....Τι πιο καλό απο αυτο που έκανε? Σου είπε μπέσα και με ειλικρινεια ότι ξέρεις δεν μπορώ να το φυλάω γιαυτο τον λόγο.

Εν μέρη έχει δίκιο και αυτη....

Επίσης κάτι τελευταιο, επειδη αυτο το έχουν οι Ελληνες (εγώ είμαι μια απο τις εξαιρεσεις που δεν το κατέχω)....

Οι γονείς μας δεν ειναι υποχρεωμένοι για τα δικά μας τα παιδιά, είτε να τα κρατάνε είτε να τα φυλάμε ΟΣΟ και αν μερικοι θεωρούν ότι επιβάλλετε αυτο....

Υποχρεωμένοι είμαστε εμεις και μόνο εμείς για τα παιδιά μας!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

το οτι ειμαστε υποχρεωμενοι εμεις το ξερω καλα.εμενα ομως δε με μεγαλωσε εκεινη.εκανε καθε μερε αυτο που θελω κανω εγω για 3 μερες καθε δευτερη βδομαδα.δε σου φαινεται λιγο παρτακικο αυτο?οκ θελει να ζησει ας ζησει δε μου πεφτει λογος.οχι ομως να μου λες οτι θα με βοηθησεις και μετα οταν ερχεται η ωρα της κρισεως να μου το αλλαζεις!δε μπορεις?οκ!πες το μου να κανονισω και γω τι θα κανω.το να πεσει και να χτυπησει μπορει να συμβει και στο σταθμο.αν σκεφτομουν αυτο ολη μερα θα τον ειχα κλεισμενο σε ενα δωματιο απο φελιζολ!απλα στελλα βλεπω τη διακριση αναμεσα σε μενα και στην αδερφη μου.για κεινη σκιζεται και μενα με χεζει!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα κοριτσια!!!

καλα ειστε? περα απο τα προβληματακια :) εγω εδω στο γραφειο, εχω να δω τους πτυχιακους σημερα κ πηζωωωωω

στο θεμα μας τωρα ... συμφωνω πολυ με την stellinula, κ εγω δεν αφησα τον μικρο οποτε κατεβηκαμε Ελλαδα στις γιαγιαδες. εκανα παιδι για να το μεγαλωσω κ θα τα βγαλω περα κ με την δουλεια κ με το σπιτι κ με το παιδι.

απο την αλλη ομως καταννοω την κατασταση της Μαριας διοτι στην Ελλαδα κατα κορον τα παιδια μενουν με τις γιαγιαδες οταν η φυση της δουλειας δεν επιτρεπει παιδικο, οπως σε αυτη την περιπτωση δεν μπορει να παει στον παιδικο το απογευμα η οταν η οικογενεια δεν μπορει να πληρωσει τον παιδικο.

εγω θα ελεγα να πεις στην προισταμενη σου αυτο που προτεινε η κατερινα, να πηγαινεις μονο πρωι. φανταζομαι θα σε καταλαβει τι στο καλο...δεν εχεις καποια δικαιωματα ως εργαζομενη μαμα? εγω καπως ετσι το εκανα γιατι δεν ηθελα ο μικρος να πηγαινει απο πολυ μωρο στον παιδικο καθε μερα, κ κανονιζα τις ωρες μου κλπ ωστε σε 3 μερες την εβδομαδα να εχω βγαλει τη δουλεια. δεν μου ειπε κανενας τιποτα ισα ισα το αντιθετο...θελω να πιστευω πως θα μπορεσει η προισταμενη σου να κανει κατι τετοιο

ελπιζω ολα να πανε καλα κ ειλικρινα καταλαβαινω τη δυσκολη θεση που εισαι

Διαφημίσεις

εγω θα ελεγα να πεις στην προισταμενη σου αυτο που προτεινε η κατερινα, να πηγαινεις μονο πρωι. φανταζομαι θα σε καταλαβει τι στο καλο...δεν εχεις καποια δικαιωματα ως εργαζομενη μαμα? εγω καπως ετσι το εκανα γιατι δεν ηθελα ο μικρος να πηγαινει απο πολυ μωρο στον παιδικο καθε μερα, κ κανονιζα τις ωρες μου κλπ ωστε σε 3 μερες την εβδομαδα να εχω βγαλει τη δουλεια. δεν μου ειπε κανενας τιποτα ισα ισα το αντιθετο...θελω να πιστευω πως θα μπορεσει η προισταμενη σου να κανει κατι τετοιο

ελπιζω ολα να πανε καλα κ ειλικρινα καταλαβαινω τη δυσκολη θεση που εισαι

εγω απο μονη μου δεν ηθελα να τον αφηνω στη γιαγια και αν ειχα αλλη λυση πιστεψε με δε θα το αφηνα.ειμαι και γω της αποψης οτι οποιος κανει παιδια καθετε σπιτι και τα μεγαλωνει.οταν ομως πλεον τιθεται θεμα επιβιωσης γιατι εκει εχουμε φτασει,τι αλλο να κανω?

οσο για το πρωινο ωραριο πιστεψε με δε γινεται.τα πραγματα ειναι τοσο ασχημα που ψαχνουν αφορμη να σε διωξουν.σου λενε δε μπορεις?δε πειραζει υπαρχουν αλλοι τοσοι που ψαχνουν!απολυουν κοσμο για ψυλλου πηδημα!δε το διακινδυνευω κοριτσια δε μας περνει.

τελος παντων λυση βρεθηκε τελικως.αφου ηρεμισαμε και μιλησαμε με τη μανα μου και την αδερφη μου κανονισαμε τι θα γινει τουλαχιστον για τωρα.απο νοεμβρη βλεπουμε!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

τι να πω βρε Μαρακι...ολα να πανε καλα :) μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο

σχετικα ομως με το οτι οποιος κανει παιδια πρεπει να καθεται σπιτι διαφωνω χεχε

τα παιδια μια μερα θα μεγαλωσουν κ εμεις θα εχουμε χασει ολη μας τη ζωη κ τα ενδιαφεροντα μας κ ξαφνικα κρεμομαστε απο τα παιδια κ οταν φευγουν κ κανουν την οικογενεια τους παθαινουμε σοκ!!! ετσι ειναι οι περισσοτερες ελληνικες οικογενειες κ παρεξηγουν αλλους λαους που αφηνουν τα παιδια να τραβηξουν τον δρομο τους απο νωρις κ νομιζουν οτι κανενας αλλος δεν αγαπαει τα παιδια του οπως ο Ελληνας χεχε

εγω δεν θα αφηνα την καριερα μου, αυτο που κανω ειναι να τα συνζυαζω κ τα δυο κ φυσικα αυτη τη στιγμη προτεραιοτητα εχει ο γιος μου, καποια στιγμη θα ανοιξει τα φτερα του κ θα με χρειαζεται λιγοτερο κ εγω θα εχω την καριερα μου να ασχοληθω :) ελπιζω να καταταλαβαινεις τι εννοω

Μαρακι!!!

ουδεν σχολιον για τον μισθο του αντρα σου.πραγματικα εχουν καταντησει αηδια στην ελλαδα.θα εχει συγκεκριμενο ποστο ή οπου τυχει?

νομιζω παντως πως δεν εχεις να χασεις τιποτα να ρωτησεις εαν μπορεις να εχεις ωραριο μητερας?πρωινο.

κ εφοσον θα ερθει η πεθερα σου να σας βοηθησει δεν εχεις να στεναχωριεσαι για τιποτε.

εαν η μητερα σου υποσχεθηκε βοηθεια κ αθετησε τον λογο της,εχεις δικιο να εισαι αναστατωμενη κ σε καταλαβαινω γιατι σου χαλασε ολο το προγραμμα.ειναι ομως η πρωτη φορα που κανει κατι τετοιο ή το εχει ξανακανει?οπως κ να εχει

για ολα τα υπολοιπα (κ μη μου θυμωσεις) θα συμφωνησω με τα κοριτσια.

η αδερφη σου ειναι παντρεμενη?εχει κ εκεινη παιδακι?αν οχι η μαμα σου ισως το βλεπει πως εσυ <τακτοποιηθηκες> με την εννοια οτι εχεις τον αντρουλη σου,την οικογενεια σου κ πως η αδερφη σου χρειαζεται την φροντιδα της.

επισης να σου επισημανω κατι που το ζω κ εγω.επειδη μενετε πανω κατω,η μαμα σου ειναι βεβαιη πως οποια ωρα κ στιγμη θελει να δει τον εγγονο της,θα τον δει.αυτο ομως καμια φορα οδηγει στο αντιθετο,να μην το βλεπει τοσο τακτικα λογω αυτης της σιγουριας.

εμενα η πεθερα μου ερχεται σχεδον καθε σ/κο να δει το παιδι για λιγες ωρες.δε μενουμε μακρια κ οδηγει.οποιαδηποτε στιγμη θελει ερχεται κ μας βλεπει.

η μαμα μου χιλια μιλια μακρια,κανει <ζηλιες> αλλα εδω υπαρχει κ μια διαφορα.η μαμα μου εχει δει τον χιονομπαλη περισσοτερες ωρες απ οτι η πεθερα μου συνολο γιατι οταν ερχεται ή τωρα που θα παμε εμεις,τον εχει 24/24 θα τον αλλαξει,θα τον ταισει,θα τον κοιμησει,θα παιξουν,θα <ζησουν στιγμες> με τον χιονομπαλιτσα τρομοκρατη.κατι που δεν κανει η πεθερα μου.

στο μονο που θα διαφωνησω με τη στελλα ειναι πως ακομα κ αν χρειαστει να βρεις κοπελα μελλοντικα να το κανεις γιατι οταν θα ερθει η στιγμη να παει το κυκνακι νηπιαγωγειο,εσυ θα εχεις ηδη μια καλη προυπηρεσια, καποια ενσημα κ ελπιζω καλυτερη θεση κ χρηματα.

οπωσδηποτε δεν ειναι κ οτι καλυτερο τωρα να δουλευεις κ οτι βγαζεις να τα δινεις σε αλλον αλλα θα δεις τη διαφορα μακροπροθεσμα.

τιποτε διαφορετικο απ οτι κανουμε κ εμεις εδω

τα χρηματα που εβγαζα οταν ημουν παρτ ταιμ ειναι τα ιδια με εκεινα που βγαζω τωρα φουλ ταιμ (σχεδον) διοτι πανε στον σταθμο συν οτι κουραζομαι περισσοτερο κ μου λειπει το αντρακι μου.δε μου αρεσει αυτη η επιλογη.

τα πρωτα χρονια θα ειναι δυσκολα,ελπιζω κ ευχομαι μελλοντικα να αποδειχτει σωστη αποφαση.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...