Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

χεχεχεχεχε μια χαρα θα τα πας μην το σκεφτεσαι καθολου.σιγουρα τα αγγλικα σου ειναι καλυτερα απ τα ελληνικα του,θα στο πει κ εκεινος αλλωστε.

Ναι έχεις δίκιο, όμως τα Αγγλικά μου είναι πολυ πολύ πολύ χειρότερα απο τα Αγγλικά του (χαχαχα) καλά θα προσπαθησω στην αρχή να μιλάω λιγο μπας και πάρω το κολάι μετα βλέπουμε...ΜΟΝΟ μην με πιέσετε γιατι θα βουβαθω τελείως και δεν θα μιλάω ούτε ελληνικά....χαχαχαχαχα

Μωρε ξέρεις τι? Στην γραμματική μερικές φορές τα σκατώνω!!! αυτό!!!

κατερινα και στελλα θα σα στειλω με πμ το κινητο μου για να μιλησουμε οταν ειναι οκ?

Ok το χω το χω....;)

Εχω την εντυπωση ότι η γιαγια τον μαλώνει (συγγνώμη Μαρία ε?) αλλά απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!!! Εγω θα τις έλεγα 2 κουβεντούλες αλλά ΘΑ ΗΤΑΝ οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ....

12 με 20 νοεμβριου; ισως να υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να χρειαστει να ερθω αθηνα για γιατρο με τον μεγαλο μου (ισως και με τον μικρο αν δεν τον κρατησει η μανα μου μιας και ο μπαμπας μας θα λειπει)δεν ξερω ακομα ποτε ακριβως ομως...κανονισατε συγκεκριμενη ημερομηνια;

όχι κοριτσάκι συγκεκριμένη ημερομηνια όχι γιατι δεν ξερουμε ακομα μεχρι τότε τι που πως...Οπότε έλα εσυ δωσε και κινητο και ΟΛΑ τα άλλα θα έρθουν!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στελλα αυτο σκεφτηκα και γω αλλα το ανει μια δυο φορες και μετα βαζει τα γελια.οποτε δε ξερω τι να υποθεσω.το κανει για πλακα?το κανει σοβαρα?δε μπορω να καταλαβω.και τι να της πω?τι κανεις στο γιο μου?????αφου εχουν μεινει μαζι 2 φορες ολες και ολες.

τελος παντων....

ο αντρεας εχει αγχος για το πως θα καταλαβαινει τους αγγλους.του λεω θα εχουν πεσει με τα μουτρα στα σουβλακια και δε θα μιλανε!!!!!!!!!!!!!!!!χαχχαχαχαχαχα!!!!!!θα σας φερουμε και κατι πραματακια(δικα μας γιατι δεν υπαρχει φραγκο!!!)τα οποια δε μας κανουνε γιατι εμεις μεγαλωσαμε και ειμαστε αντρες ενω εσεις ειστε μπεμπε που λεει και το κυκνακι!!!!

pocoyo μακαρι να τα καταφερεις να ερθεις και συ.περαστικα σας κιολας,πακετο να ειστε αρρωστοι ολοι.cars2 ε?εχουμε τρελλα με το μακουιν!!βρηκα κατι γαλοτσακια στο μαγαζι με το μακουιν και τρελαθηκα αλλα κανουν 30 ευρω και με την δικη μας εκπτωση πανε στα 24 αλλα εξακολουθουν και ειναι ακριβα.παντως δεν εχουμε κανονισει ακομα εχουμε ενα μηνα μπροστα μας και δε ξερουμε μεχρι τοτε τι θα κανουμε.θα ερθει με το καλο η κατερινα και βλεπουμε τι θα κανουμε.

φερυ μου πως εισαι?εχεις τρεξιμο τωρα ε?υπομονη και κουραγιο!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!λοιπον!

κατερινα απουσα!!

στελλα απουσα!!!

φερυ απουσα!!!

pocoyo απουσα!!

τζουλι απουσα!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΣΑΣ!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

εμεις όντως απουσιαζουμε, μιλάμε με ατζεντηδες και σπιτονοικοκυρηδες!!!

Καλημερα σας!!!

uop51syge.png

μπα μπα δωσατε το παρον??????

στελλα βρηκες καμια ακρη???λοιπον κοριτσια ο αντρεας πιανει δουλεια απο δημερα YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το θεμα ειναι οτι δουλευει 3-11 και εγω 5-9.φανταζομαι καταλαβατε που το παω ε???που θα μεινει το κυκνακι ΟΕΟ?????τι θα κανω ρε παιδια?μου εσπασε τα νευρα η μανα μου αλλα τελικα θα μεινει μαζι του.ευτυχως την αλλη βδομαδα ειμαι πρωι.δε μπορω ομως καθε φορα να γινεται αυτο!!!θα ταλαιπωρηθει ο μικρουλης μου γαμωτο!!ακουω λυσεις...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μπα μπα δωσατε το παρον??????

στελλα βρηκες καμια ακρη???λοιπον κοριτσια ο αντρεας πιανει δουλεια απο δημερα YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το θεμα ειναι οτι δουλευει 3-11 και εγω 5-9.φανταζομαι καταλαβατε που το παω ε???που θα μεινει το κυκνακι ΟΕΟ?????τι θα κανω ρε παιδια?μου εσπασε τα νευρα η μανα μου αλλα τελικα θα μεινει μαζι του.ευτυχως την αλλη βδομαδα ειμαι πρωι.δε μπορω ομως καθε φορα να γινεται αυτο!!!θα ταλαιπωρηθει ο μικρουλης μου γαμωτο!!ακουω λυσεις...

Άντε καλορίζικος Μαράκι....

Δεν εχεις πολλές επιλογές....Το αφήνεις με βαριά καρδιά στην μάνα σου...

Και το χειρότερο πλέον πλάνο αν δεν μπορείς το παραπάνω είναι να σταματήσεις την εργασία σου εσύ για να φυλάς τον μικρό, γιατι δεν λεει να φέρεις κοπέλα να στο φυλάει...Τα λεφτά του ενός μισθού θα πηγαινουν σε αυτη, οπότε δωρον άδωρον να δουλευεις για να τα τρώει ΟΛΑ ο τρίτος...

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Ναι Μαρία, εχεις δικιο ότι και να περνας αλλα δεν ειναι σωστο αυτο, να αντιγραφεις προσωπικα δεδομενα όχι μόνο δικά σου αλλα και της μαμας σου, δεν θα επρεπε να βγαλεις τον διαλογο δημόσια.....

είναι πολυ κακό αυτο!!!

uop51syge.png

δε φαινεται κατι στελλα και αν η συζητηση ηταν προφορικη και το ελεγα το ιδιο πραγμα θα ηταν

ε! πως δεν φαινετε?

Αλλως να λες πως νιωθεις εσυ και αλλο να βγαζεις κατι αναλογο....

Δεν ξερω γνωμη μου ειναι αυτη...Μπορει όντως να είμαι λαθος....

uop51syge.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...