Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

ελα ρε κατερινακι θα ερθετε πιο νωρις???τελεια!!ε και οταν θα φευγετε παλι για αγγλια ολο και κατι θα εχετε παρει απο εδω θα χρειαστειτε σιγουρα μια εξτρα βαλιτσα και ξερεις απο που θα την παρεις ετσι?????!!!!!???!!!

ε καλα το συζητας!!!!!χαχαχαχαχαχα

μακαρι να μπορεσει και η στελλα να βρεθουμε!

εγω παντως που κοιτουσα με την συγκεκριμενη εταιρια απο το ιντερνετ για να κλεισω εισητηρια θυμαμαι οτι τα ειχε ολα.βαλιτσες ασφαλειες θεσεις τα παντα και αναλογα το τι επελεγες εβγαινε και η αντιστοιχη τιμη.επισης θυμαμαι οτι ηταν πιο φθηνα αν το εκλεινες απο το νετ και οχι απο καποιο γραφειο.αν και γιαυτο δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια μπορει να κανω και λαθος.

μιλας για aegean εμεις λεγαμε για easyjet

να σου πω ειχε βγαλει και ο γιαννης κατι σπιθουρακια και ειχαμε ρωτησει τη παιδιατρο και μας ειχε πει οτι ηταν απο το πυρετο.αφου ο πυρετος ειχε περασει.μετα βεβαια καποια στιγμη ειχα γυρισει σπιτι και εκατσα στον καναπε και τα ποδια μου ηταν γεματα μαυρες κουκιδες.επαθα σοκ γιατι κοιταζοντας πιο προσεκτικα ειδαμε οτι ηταν μικρα μαμουνακια τα οποια τσιμπαγανε σα τρελλα και αφηνανε μικροσκοπικα σπιρακια αλλα μιλαμε για πολλα ετσι?και καθε φορα που βγαιναμε εξω οταν γυρνουσαμε τα ποδια μας ηταν γεματα τετοια,τα οποια δε σκοτωνονται κιολας!!!φρικη!!

εδω εχει μια ωραιοτατη δροσια κοριτσια αλλο πραγμα.χειμωνιασε!!!σημερα εφυγα απο τη δουλεια με μακρυμανικο και αμανικο μπουφανακι!τρελλα!!!

καπως ετσι ημασταν κ εμεις τις τελευταιες εβδομαδες κ να που ξανακαλοκαιριασαμε.οχι οτι μας χαλαει...

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις εκλεισα εισητηρια,ερχομεθα 12 με 20 Νοεμβριου κοριτσια,βγαλτε προγραμμα!

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙposter-hell-yes-800.jpg

Να σε δω ελπίζω μην έχω φύγει εγώ μόνο....χαχαχαχαχαχαχαχαχααα

Μαράκιιιιι ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ (είμαστε μάνουλες τα πάντα υπομενουμε για τα μωράκια μας)

ελα αγκαλιτσαimages?q=tbn:ANd9GcQHF2u8X9bJ0tIoeNsRtHCbt3tpflU1jbHMafpzHCkBwn7BI2Sf

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

μολις εκλεισα εισητηρια,ερχομεθα 12 με 20 Νοεμβριου κοριτσια,βγαλτε προγραμμα!

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΕΛΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!!

Μαράκιιιιι ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ (είμαστε μάνουλες τα πάντα υπομενουμε για τα μωράκια μας)

ελα αγκαλιτσαimages?q=tbn:ANd9GcQHF2u8X9bJ0tIoeNsRtHCbt3tpflU1jbHMafpzHCkBwn7BI2Sf

καλα απο υπομονη αλλο τιποτα!!!ελα να αγκαλιαστουμε!!

images?q=tbn:ANd9GcQHF2u8X9bJ0tIoeNsRtHCbt3tpflU1jbHMafpzHCkBwn7BI2Sf

mitt barn är mitt liv

16-01-10

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι τελειο!!!!

στελλακι σ ευχαριστω πολυ για το εικονιδιο,εριξα πολυ γελιο

laughing-2.gif

αντε κοριτσια βγαλτε προγραμμα!!!που θα μας πατε?

για καφε?για σ...κια?παιδοτοπο?σε ΟΛΑ?????ΜΜΜΜΜΜ......?χαχαχαχαχαχα

ρε κοριτσια μια ερωτηση.περυσι το καλοκαιρι δηλωσα το κινητο μου (καρτοκινητο) κ που κ που το ανοιγω εδω.τωρα οταν το ανοιγω μου βγαζει no register....τι ειν τουτο?

Λοιπον λοιπόν λοιπόν,

εμεις μενουμε με την Κατερινα μένουμε Κορυδαλλο , Πειραια.....Η Κατερίνα δεν ξέρω αν έχει όχημα...

Εμεις όμως μπορούμε να κατέβουμε Πειραια είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.....Ο Πειραιας ενδείκνυτε για καφεδάκι φυσικά, θα πάρουμε και αέρα....

Μωρέ ξεκινάμε για καφέ και βλέπουμε στην πορεία την κάνουμε....Αν και μας βλέπω να πηγαίνουμε για πιτόγυρα, να βγάλει το άχτι της η Κατερινά ....χαχαχαχαχα

Εμεις παιδοτοπο ακόμα δεν μπορουμε να παίξουμε είμαστε μικρούληδες, όμως πάμε για τα δικά σας νινουλια....Χεχε!!!

9 ατομα ε??? μουρλοκομείο!!!! χαχαχαχα

Εχουμε και ένα θέμα με το φαγητό του μπέμπη εμεις βεβαια αλλά θα το κανονισω και αυτο...Θα δουμε!!!

Αν δεν σας ενοχλει θα φέρω και την χαρτούρα μου, θα αφεμάξω πληροφορίες βρετανικες τετ α τετ με το Κατερινιώ.....χαχα

uop51syge.png

Διαφημίσεις

αχ κατερινα με το καλο να κατεβετε Ελλαδα...καλα να περασετε κ στην συναντησουλα σας :) εγω κατεβαινω 2-8 Νοεμβρη οποτε δεν θα μπορεσω να σας δω :)

πωπω βρε κοριτσια τι κουραση τραβηξα σημερα...εκανα τα τζαμια απ εξω στο σπιτι αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να κανω του πανω οροφου...πρεπει να βρω λυση ομως, δεν θελω να παρω συνεργειο. ειχα κ τραπεζι το απογευμα...τωρα φυγανε εκανα το μπανιο μου αφου επλυνα τον μικρο κ κοιμηθηκε κ αυτος...σημερα το παρακανε το πρωι στον υπνο...επεσε στις 8 εχθες οπως καθε βραδυ κ ξυπνησε στις 8.45...πολλες ωρες!!!!! τοσες που σηκωθηκε κατουρημενος...ποσο να κρατησει η πανα!!!!!

Λοιπον λοιπόν λοιπόν,

εμεις μενουμε με την Κατερινα μένουμε Κορυδαλλο , Πειραια.....Η Κατερίνα δεν ξέρω αν έχει όχημα...

Εμεις όμως μπορούμε να κατέβουμε Πειραια είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.....Ο Πειραιας ενδείκνυτε για καφεδάκι φυσικά, θα πάρουμε και αέρα....

Μωρέ ξεκινάμε για καφέ και βλέπουμε στην πορεία την κάνουμε....Αν και μας βλέπω να πηγαίνουμε για πιτόγυρα, να βγάλει το άχτι της η Κατερινά ....χαχαχαχαχα

Εμεις παιδοτοπο ακόμα δεν μπορουμε να παίξουμε είμαστε μικρούληδες, όμως πάμε για τα δικά σας νινουλια....Χεχε!!!

9 ατομα ε??? μουρλοκομείο!!!! χαχαχαχα

Εχουμε και ένα θέμα με το φαγητό του μπέμπη εμεις βεβαια αλλά θα το κανονισω και αυτο...Θα δουμε!!!

Αν δεν σας ενοχλει θα φέρω και την χαρτούρα μου, θα αφεμάξω πληροφορίες βρετανικες τετ α τετ με το Κατερινιώ.....χαχα

οχι δεν εχουμε αμαξι,αλλα δεν εχουμε προβλημα να ερθουμε κ απ τα δικα σας μερη.πραγματι ειμαστε αρκετα κοντα.

καλα το λες μουρλοκομειο τοσα ατομα αχαχαχαχαχαχαχα!!!καλυτερα!οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα!

οσο για το φαγητο του κωνστανταν μη χαλιεσαι γτ κ εγω οπου κ αν παω κουβαλαω ταπερακια μαζι για το μωρο.

φερε φερε οτι θες!!!περασε με απο συνεντευξη!ετοιμαστε ερωτησεις απο τωρα χεχεχεχεχεχε

θα κανετε κ εξασκηση στα αγγλικα σας καθοτι ο συζυγος δε μιλα ελληνικα.

αχ κατερινα με το καλο να κατεβετε Ελλαδα...καλα να περασετε κ στην συναντησουλα σας :) εγω κατεβαινω 2-8 Νοεμβρη οποτε δεν θα μπορεσω να σας δω :)

πωπω βρε κοριτσια τι κουραση τραβηξα σημερα...εκανα τα τζαμια απ εξω στο σπιτι αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να κανω του πανω οροφου...πρεπει να βρω λυση ομως, δεν θελω να παρω συνεργειο. ειχα κ τραπεζι το απογευμα...τωρα φυγανε εκανα το μπανιο μου αφου επλυνα τον μικρο κ κοιμηθηκε κ αυτος...σημερα το παρακανε το πρωι στον υπνο...επεσε στις 8 εχθες οπως καθε βραδυ κ ξυπνησε στις 8.45...πολλες ωρες!!!!! τοσες που σηκωθηκε κατουρημενος...ποσο να κρατησει η πανα!!!!!

ααα κριμα βρε φερρυ για λιγες μερες σε χασαμε.γιατι συνεργειο για τα απεξω?

εδω στα <μερη μας> περνα καποιος τακτικα με ενα μακρυ......κονταρι με το συμπαθιο δεν ξερω πως να το πω διαφορετικα,κ τα καθαριζει κ δινεις οσα θες,(κανα 5αλιρο τη φορα) ρωτα τις γειτονισσες σου ισως εχετε κ εσεις εκει καποιον.με κονταρι.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγω φερρυ δεν κρατιεμαι,τον αλλαζω κοιμησμενο.οχι καθε νυχτα βεβαια,αλλα αρκετες φορες.

οχι δεν εχουμε αμαξι,αλλα δεν εχουμε προβλημα να ερθουμε κ απ τα δικα σας μερη.πραγματι ειμαστε αρκετα κοντα.

καλα το λες μουρλοκομειο τοσα ατομα αχαχαχαχαχαχαχα!!!καλυτερα!οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα!

οσο για το φαγητο του κωνστανταν μη χαλιεσαι γτ κ εγω οπου κ αν παω κουβαλαω ταπερακια μαζι για το μωρο.

φερε φερε οτι θες!!!περασε με απο συνεντευξη!ετοιμαστε ερωτησεις απο τωρα χεχεχεχεχεχε

θα κανετε κ εξασκηση στα αγγλικα σας καθοτι ο συζυγος δε μιλα ελληνικα.

ΑαααααΑΑΑααααΑΑΑ....δεν καταλαβες, στον ανδρα σου θα μιλάει όλη την ωρα ο ανδρας μου, να δει λεει αν μπορει να συννενοείτε αμετα με εναν Άγγλο..χαχαχα (πάει ο ανθρωπος, προετοιμασε τον ...χαχαχα)

Εγω πάλι Κατερινα, συγγνωμη αλλά μαλλον θα δεθει το στομαχι μου κόμπος περι Αγγλικών....Θα πάθω ότι παθαινες εσυ(το ξέρω αυτο)...Δεν ξερω μπορει να το ραψω εγω το στομα μου....(μην γελάσεις ε?)

uop51syge.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχασα επεισοδια; ηδη κανονισατε συναντηση με 9 ατομα; τα κανονιζετε και αλλου;;;; :confused:

ερχομαστε 12 με 20 ελλαδα,κ λεμε να βρεθουμε με τα κοριτσια κ με ολα τα αντρακια μας,μικρα κ μεγαλα.τι λες θα τα καταφερεις?

ΑαααααΑΑΑααααΑΑΑ....δεν καταλαβες, στον ανδρα σου θα μιλάει όλη την ωρα ο ανδρας μου, να δει λεει αν μπορει να συννενοείτε αμετα με εναν Άγγλο..χαχαχα (πάει ο ανθρωπος, προετοιμασε τον ...χαχαχα)

Εγω πάλι Κατερινα, συγγνωμη αλλά μαλλον θα δεθει το στομαχι μου κόμπος περι Αγγλικών....Θα πάθω ότι παθαινες εσυ(το ξέρω αυτο)...Δεν ξερω μπορει να το ραψω εγω το στομα μου....(μην γελάσεις ε?)

χεχεχεχεχε μια χαρα θα τα πας μην το σκεφτεσαι καθολου.σιγουρα τα αγγλικα σου ειναι καλυτερα απ τα ελληνικα του,θα στο πει κ εκεινος αλλωστε.

γεια σας ρε κοπελιες!!

εμενα ο αντρας μου οταν του ειπα για τη συναντηση μου λεει θα ερθουμε και μεις?ναι του λεω,α νομιζα οτι θα πηγαινες μονη σου!!!δεν εχουμε προβλημα για πειραια παντου παμε.ασε που νομιζω οτι τα σουβλακια θα ειναι πιο οικονομικα απο τον καφε!!!!!

κατερινα ζεστες ε??εμεις εδω εχουμε μια τελεια ψυχρα!κανει κρυο επιτελους!!

εμενα στη δουλεια με βαλανε επιτελους μια βδομαδα πρωι μια απογευμα.οποτε τη μια βδομαδα θα το βλεπω το κυκνακι.

σημερα αναγκαστηκα εμεινε με τη μανα μου,εγω δουλευα απο τις 2 και εφυγα κατα τη 1 απο το σπιτι.ο αντρεας ειχε σεμιναριο και εφυγε στις 2.γυρισα κοριτσια σε ενα σπιτι οπου ειχε πεσει βομβα,ο καναπες ειναι μεσα στη βρωμα κατι ριξανε και ουτε να το μαζεψει,ο γιαννης ειχε φαει μπανανα η οποια ειχε γινει σα στοκος στο προσωπο του,και ολος του ο πωπως ηταν συγκαμενος!!!νευριασα παρα πολυ ρε παιδια!κανω τρελλο αγωνα(και μη σας φαινεται υπερβολικο)για να βαλω το γιαννη σε μια σειρα και καθετε μαζι του 3 ωρες και παλλινδρομουμε παλι!ετσι πηραμε την αποφαση να πουμε στη πεθερα μου να ερθει το χειμωνα γιατι την χρειαζομαστε.τουλαχιστον εκεινη κανει και μια δυο δουλειες οταν ερχετε.τι αλλο να κανω δε μπορω να τον αφησω πουθενα αλλου.τι λετε ρε παιδια εκανα καλα?εντομεταξυ ο γιαννης τον τελευταιο καιρο κανει μια γκριματσα,κανει τον θυμωμενο σμιγει τα φρυδια του και οταν το κανει μου λεει γιαγια γιαγια.τον μαλωνει οταν ειναι οι δυο τους?μου το εκανε τη πρωτη φορα που πηγε ο αντρεας σε σεμιναριο και το εκανε αραια και που.μου το εκανε και σημερα...

κατερινα και στελλα θα σα στειλω με πμ το κινητο μου για να μιλησουμε οταν ειναι οκ?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

12 με 20 νοεμβριου; ισως να υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να χρειαστει να ερθω αθηνα για γιατρο με τον μεγαλο μου (ισως και με τον μικρο αν δεν τον κρατησει η μανα μου μιας και ο μπαμπας μας θα λειπει)δεν ξερω ακομα ποτε ακριβως ομως...κανονισατε συγκεκριμενη ημερομηνια;

εμεις την αρπαξαμε ολοι -κρυωσαμε οικογενειακως......χτες πηγαμε τον μικρο μας πρωτη φορα σινεμα :-) τρελαθηκε απο την χαρα του και μιας και εχει μια τρελλα με τα αυτοκινητα ειδαμε το cars 2...........

παρεπιπτοντως και με μενα η μανα μου τα ιδια κανει αλλα τουλαχιστον μου μαγειρευει και δεν μπορω να πω και πολλα....το χειμωνα που δουλευα γυρισα ενα βραδυ σπιτι και ο μεγαλος μου ειπε οτι ειδανε το ιδιο dvd 3 φορες, αν ειναι δυνατον!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...