Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

φερρυ,η ιζυτζετ δε δινει βαλιτσα στα μωρα αν κ θα επρεπε κ δωρεαν μη σου πω,μια κ που τα καθισματα των αεροπλανων της ειναι ιδια με αυτα ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ!!!!!!!!

να συμπληρωσω για την εν λογω εταιρεια πως οταν κλεινεις ηλεκτρονικα τα εισητηρια,πληρωνεις γυρω στις 15 λιρες παραπανω γιατι τα εκλεισες μεσω ιντερνετ κ στην τιμη του εισητηριου δε συμπεριλαμβανονται οι βαλιτσες,αλλα τις πληρωνεις εξτρα 20 εκαστος αν δεν κανω λαθος.

δεν ηταν ετσι πριν λιγα χρονια παντως,δε σε χρεωναν ολα αυτα τα <εξτρα>

οπως τα λες!!!! σου λεω εφριξα το καλοκαιρι!!! τι φασαρια τους εκανα δεν καταλαβαιναν...αλλα οκ δεν εφταιγαν κ οι κοπελες ειναι η εταιρεια πως δουλευει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο χιονομπαλιτσας μια χαρα κ σημερα μονο που δεν εχει πολυ ορεξη για φαγητο (λογω ζεστης υποπτευομαι)

τα σπυρακια της πλατης εφυγαν κ αυτα του μετωπου φευγουν σιγα σιγα.αυτο στο χερακι του δειχνει πιο κοκκινο.τι να πω ρε κοριτσια?οτι κ αν ηταν ελπιζω να φυγει κ να μην ξαναρθει!

περαστικα σας περαστικα σας :)

ευχαριστουμε φερρυ!!!

στελλα κ εγω ειμαι της αποψης να φερεις τα βασικα κ τα μωρουδιακα.οτι χρειαστεις θα το παρεις απο εδω.αλλωστε σε επιπλωμενο δε θα πατε?

εγω οταν ηρθα ειχα φερει μονο τα ρουχα μου το πιστολακι κ τα καλλυντικα μου :oops:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κατερινακι αλλεργία θα ναι!!! Θα περάσει....Φιλάκια ελαφρως κρυολογημένα απο τον ταλιμπάν μου!

Κοριτσια δεν θα πάρω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ περιττό..Εξάλλου μετά απο μια ΟΛΛΑΝΔΙΑ ξέρω απολύτως τι θα πάρω...

Αλλά αυτο όσο αφορα εμάς...Εδώ πλέον έχουμε ένα νεό μέλος στην οικογένεια που δεν ξερω τι να πάρω γιαυτο μαζί μου!!!

Δηλαδή, να του πάρω τα ρουχαλάκια του,(να είναι ΟΛΑ χειμωνιάτικα λέτε ε?), το multi του και τίποτα άλλο?

Εμεις θα πάρουμε 2 φορεσιες ο καθένας ΜΟΝΟ αυτα, ΤΙΠΟΤΑ άλλο...Δεν ειμαστε για να κουβαλάμε πολλά με ένα μωρό παιδί και χωρίς βεβαιο σπίτι....ούτε που ξέρω πόσα δωμάτια μπορεί να αλλάξουμε στην αρχή....Μας φανταζεστε και με το μισό σπίτι μαζί???

Μπααααααα λίγα και καλα και μόλις τακτοποιηθούμε όπως είπατε αγοράζουμε απο κει διάφορα...

Ναι σε επιπλωμένα θα πάμε!!! Τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο...Αργότερα βλέπουμε!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

αααααχχχχχ!!!!μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε, ειμαστε σε νησι και λιγο μακρυα απο αθηνα......αλλα θα μπορουσαμε να βρεθουμε στο μεγαλο νησι οταν θα ειμαστε ολες εκει....ο συζυξ ειναι αγγλος και οχι δεν μιλαει ελληνικα- εμεις θα ακολουθησουμε τον αντρα μου σε 6-7 ισως και 8 μηνες οταν πια θα εχει βρει δουλεια και σπιτι και σχολεια κτλ κτλ κτλ αν οχι και αναγκαστει να γυρισει πισω θα πρεπει να ερθετε ολες εδω διακοπες να παμε για καφε!!!!!!!

Διαφημίσεις

αααααχχχχχ!!!!μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε, ειμαστε σε νησι και λιγο μακρυα απο αθηνα......αλλα θα μπορουσαμε να βρεθουμε στο μεγαλο νησι οταν θα ειμαστε ολες εκει....ο συζυξ ειναι αγγλος και οχι δεν μιλαει ελληνικα- εμεις θα ακολουθησουμε τον αντρα μου σε 6-7 ισως και 8 μηνες οταν πια θα εχει βρει δουλεια και σπιτι και σχολεια κτλ κτλ κτλ αν οχι και αναγκαστει να γυρισει πισω θα πρεπει να ερθετε ολες εδω διακοπες να παμε για καφε!!!!!!!

εμένα pocoyo μου δεν με χαλάει καθόλου...χαχα

Σε ποιο νησι αν επιτρεπετε??? (αν δεν θες μην μου πεις ε?)

Αν και ευχομαι να πάνε ΟΛΑ καλά και να μην χρειαστει να γυρισει ο συζηξ....

Αχ!τι θα κανεις τόσους μήνες μοναχούλα με τα πιτσιρίκια σου? Εχεις συγγενεις εκει να σου κανουν παρέα???

Κατι αναλογο αναφερθηκε και στο τραπέζι μας σήμερα, να πάει πρωτα ο ανδρας μου και μόλις τακτοποιηθει (2-3 μήνες, δεν ξέρω ) να πάμε και μεις μετά!:-(:sad::-(:sad:

uop51syge.png

ελα βρε pocoyo δε μπορει,ολο κ κατι θα βρεθει!εδω βρηκατε ελλαδα,θυμαμαι ειπες βρηκε πιο γρηγορα απο εσενα κ δε θα βρει εδω?συγγνωμη,δε θυμαμαι αν ειπες,τι δουλεια κανει?

να σου πω....μη μας ταζεις γιατι απ οτι θα εχεις καταλαβει,δεν ξεχναμε τιποτα!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

η στελλα σε ρωτησε σε ποιο νησι,

πες οδο κ αριθμο κ αυριο ολες εκει!χαχαχαχαχαχα

Κατερινακι αλλεργία θα ναι!!! Θα περάσει....Φιλάκια ελαφρως κρυολογημένα απο τον ταλιμπάν μου!

Κοριτσια δεν θα πάρω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ περιττό..Εξάλλου μετά απο μια ΟΛΛΑΝΔΙΑ ξέρω απολύτως τι θα πάρω...

Αλλά αυτο όσο αφορα εμάς...Εδώ πλέον έχουμε ένα νεό μέλος στην οικογένεια που δεν ξερω τι να πάρω γιαυτο μαζί μου!!!

Δηλαδή, να του πάρω τα ρουχαλάκια του,(να είναι ΟΛΑ χειμωνιάτικα λέτε ε?), το multi του και τίποτα άλλο?

Εμεις θα πάρουμε 2 φορεσιες ο καθένας ΜΟΝΟ αυτα, ΤΙΠΟΤΑ άλλο...Δεν ειμαστε για να κουβαλάμε πολλά με ένα μωρό παιδί και χωρίς βεβαιο σπίτι....ούτε που ξέρω πόσα δωμάτια μπορεί να αλλάξουμε στην αρχή....Μας φανταζεστε και με το μισό σπίτι μαζί???

Μπααααααα λίγα και καλα και μόλις τακτοποιηθούμε όπως είπατε αγοράζουμε απο κει διάφορα...

Ναι σε επιπλωμένα θα πάμε!!! Τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο...Αργότερα βλέπουμε!!!

ευχαριστουμε για τα φιλακια κωνστανταν ταλιμπαν σου στελνουμε κ εμεις στα τρελοπατουσινια σου!!!!

στελλα φερε καροτσακι κ παρκακι,μην τα ξαναγοραζεις κ για να εχει να κοιμαται καπου μεχρι να του φτιαξετε δωματιακι.να χει κ τις μυρωδιες του.

μαρακι θα τα πουμε πολυ πιο συντομα,ελπιζω να μπορει κ η στελλα κ να μην την πιασω πανω στις ετοιμασιες!

να συμπληρωσω για την εν λογω εταιρεια πως οταν κλεινεις ηλεκτρονικα τα εισητηρια,πληρωνεις γυρω στις 15 λιρες παραπανω γιατι τα εκλεισες μεσω ιντερνετ κ στην τιμη του εισητηριου δε συμπεριλαμβανονται οι βαλιτσες,αλλα τις πληρωνεις εξτρα 20 εκαστος αν δεν κανω λαθος.

δεν ηταν ετσι πριν λιγα χρονια παντως,δε σε χρεωναν ολα αυτα τα <εξτρα>

ελα ρε κατερινακι θα ερθετε πιο νωρις???τελεια!!ε και οταν θα φευγετε παλι για αγγλια ολο και κατι θα εχετε παρει απο εδω θα χρειαστειτε σιγουρα μια εξτρα βαλιτσα και ξερεις απο που θα την παρεις ετσι?????!!!!!???!!!

μακαρι να μπορεσει και η στελλα να βρεθουμε!

εγω παντως που κοιτουσα με την συγκεκριμενη εταιρια απο το ιντερνετ για να κλεισω εισητηρια θυμαμαι οτι τα ειχε ολα.βαλιτσες ασφαλειες θεσεις τα παντα και αναλογα το τι επελεγες εβγαινε και η αντιστοιχη τιμη.επισης θυμαμαι οτι ηταν πιο φθηνα αν το εκλεινες απο το νετ και οχι απο καποιο γραφειο.αν και γιαυτο δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια μπορει να κανω και λαθος.

ο χιονομπαλιτσας μια χαρα κ σημερα μονο που δεν εχει πολυ ορεξη για φαγητο (λογω ζεστης υποπτευομαι)

τα σπυρακια της πλατης εφυγαν κ αυτα του μετωπου φευγουν σιγα σιγα.αυτο στο χερακι του δειχνει πιο κοκκινο.τι να πω ρε κοριτσια?οτι κ αν ηταν ελπιζω να φυγει κ να μην ξαναρθει!

να σου πω ειχε βγαλει και ο γιαννης κατι σπιθουρακια και ειχαμε ρωτησει τη παιδιατρο και μας ειχε πει οτι ηταν απο το πυρετο.αφου ο πυρετος ειχε περασει.μετα βεβαια καποια στιγμη ειχα γυρισει σπιτι και εκατσα στον καναπε και τα ποδια μου ηταν γεματα μαυρες κουκιδες.επαθα σοκ γιατι κοιταζοντας πιο προσεκτικα ειδαμε οτι ηταν μικρα μαμουνακια τα οποια τσιμπαγανε σα τρελλα και αφηνανε μικροσκοπικα σπιρακια αλλα μιλαμε για πολλα ετσι?και καθε φορα που βγαιναμε εξω οταν γυρνουσαμε τα ποδια μας ηταν γεματα τετοια,τα οποια δε σκοτωνονται κιολας!!!φρικη!!

μαλλον απο τη ζεστη χαχαχαχα

εχει πιασει μια απιστευτη ζεστη ξαφνικα

εδω εχει μια ωραιοτατη δροσια κοριτσια αλλο πραγμα.χειμωνιασε!!!σημερα εφυγα απο τη δουλεια με μακρυμανικο και αμανικο μπουφανακι!τρελλα!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ευχαριστουμε για τα φιλακια κωνστανταν ταλιμπαν σου στελνουμε κ εμεις στα τρελοπατουσινια σου!!!!

στελλα φερε καροτσακι κ παρκακι,μην τα ξαναγοραζεις κ για να εχει να κοιμαται καπου μεχρι να του φτιαξετε δωματιακι.να χει κ τις μυρωδιες του.

καλε πως θα φέρω και πάρκο και καρότσι? Κατα πάσα πιθανότητα μόνη με τον μπέμπη θα ταξιδεψω, πως θα τα κουβαλησω?

πες οδο κ αριθμο κ αυριο ολες εκει!χαχαχαχαχαχα

Αν δεν θες μην πείς ε? images?q=tbn:ANd9GcSihuM9NhEqaGD33Sp8LI9-K1aIcQCXh0psbT0Urs1iglEhP7Ra

xaxaxaxaxa

uop51syge.png

Διαφημίσεις

καλημερες!!!

σημερα κοιμηθηκαμε σερι κοριτσια!!!!ΣΕΡΙ!!!!ο γιαννης κοιμηθηκε 9 παρα και ξυπνησε στις 7!!!οπου ημουν ξεκουραστη καναμε αγκαλιτσες και φιλακια και ζουζουνιες!!!ηπιαμε γαλα ειδαμε στρουμφακια και μετα ριξαμε και μια χεσια!!!πρωι πρωι.βαλαμε τις φορμες μας τα παπουτσια μας πλυναμε μονοι μας παρακαλω τα δοντια μας(βγαλαμε και αλλο τραπεζιτη στην αριστερη μερια αυτη τη φορα!)και ξεκινησαμε για το σχολειο μας.οπου ειμασταν κυριοι!πηραμε τη τσαντα τη δωσαμε στη δασκαλα φιλησαμε τη μαμα,γκρινιαξαμε λιγακι για το θεαθηναι(το δολοφονησα το καημενο το θεαθηναι!!)και πηγαμε μεσα!!!

τι ωραια μερα και νυχτα κυριως!!τι ωραια!!μακαρι να συνεχισει ετσι!εντομεταξυ ειχε βηχα το πρωι και εβηξε πανω στη μουρη μου και του λεω βρε μικροβιο πανω στη μαμα βηχεις??μπλιατς!!!!και μετα οταν εβηξε παλι εβαλε χερακι μπροστα το κυκνακι μου κουκουβαουουουουου!!ενας μικρος ιπποτης!!!

ο αντρεας εχει παει για σεμιναρια και μαλλον θα αργησει και ετσι η μανα μου θα παει να παρει το μωρο απο το σταθμο αφου με εψαλε πρωτα κανονικα του στυλ εγω τα παιδια μου τα μεγαλωσα(?).ο δικος μου ο χαλβαδακος την θελει τοσο πολυ και εκεινη στο κλασιμο!!

αυτα τα δικα μας,εσεις τι κανετε τσουπρες????

mitt barn är mitt liv

16-01-10

σπουδαιο πραγμα να κοιμαται και να τρωει το παιδι.....!!!!!! ο μεγαλος μου μεχρι που εγινε 2,5 χρ κοιμοταν 1 ωρα το 24ωρο (η μαμα βεβαιως βεβαιως λιποθυμουσε στο δρομο!) θυμαμαι οι γιατροι μου ειχαν πει να το παω το μωρο σε ψυχολογο, αν ειναι δυνατον!!!! μολις εκλεισε τα 2,5 κοιιμηθηκε και μεσημερι και βραδυ απο μονος του, και τοτε αποφασισα να κανω και δευτερο για να μην συνηθισω να κοιμαμαι και δεν θελω μετα αλλα ο δευτερος δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα ουτε στο φαι ουτε στον υπνο.....

χαχα μη βαρατε καλε καφε θα πιουμε- το ποτε και που το συζηταμε μετα τις γιορτες μαλλον που θα ξερουμε ολες λιγο πολυ που ειμαστε

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα.κρατατε μυστικο?κανονικα θα επρεπε σημερα να ειχα παει δουλεια αλλα.....εκανα κοπανα :oops::oops: τ τ τ τ τ τ

αν κ σηκωθηκα το πρωι μεχρι κ που ντυθηκα!!ε,παρασκευη λεω σημερα,θα εχουμε κ ομορφο καιρο....

ε,αφου την εκανα την αμαρτια ας την απολαυσω!χεχεχεχεχεχεχε

καλε πως θα φέρω και πάρκο και καρότσι? Κατα πάσα πιθανότητα μόνη με τον μπέμπη θα ταξιδεψω, πως θα τα κουβαλησω?

Αν δεν θες μην πείς ε? images?q=tbn:ANd9GcSihuM9NhEqaGD33Sp8LI9-K1aIcQCXh0psbT0Urs1iglEhP7Ra

xaxaxaxaxa

χαχαχαχαχαχαχαχα τελειος ο νονος!

αν πας μονη,φανταζομαι ο μικρος σου στο σλιγκ ή στο μαρσιπο,παρε μονο το παρκο του,

κ φορτωσε το στον αντρουλη σου οταν φτασετε?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...