Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

οσες θελετε να κατεβετε Ελλαδα τις γιορτες να κοιταξετε για εισητηρια απο τωρα,...εμεις τις ημερομηνιες που μπορουσαμε να κατεβουμε η aegean ειχε 900 λιρες κ η ΒΑ 700...οποτε θα κανουμε εδω γιορτες...ευτυχως θα μεινουν οι περισσοτεροι φιλοι μας κ ετσι θα ειμαι οικοδεσποινα για αλλη μια φορα :)

μην πεταξετε ποτε με μωρα κ easyjet!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε pocoyo που μενεις τωρα?ελλαδα εισαι?λοιπον κανονιστε να βρεθουμε.ολοι μαζι παμε και μεις στελλα σαν και σας!!!οποτε παρε τους αντρες και παμε!εγω τα σκ ειμαι ελευθερη!

κατερινα ελπιζω να τα καταφερετε να ερθετε στις γιορτες αν δεν εχουν φυγει τα κοριτσια να βρεθουμε ολες μαζι αλλιως μονο εμενα και το κυκνακι θα δεις.α και τον κυκνο τον μεγαλο μη ξεχνιομαστε!!!

στελλα ειχες δικιο σε περιοδο γιορτων κοβουν αδειες και ρεπο και δε περνουμε τιποτα.τουλαχιστον τις αλλες χρονιες αυτο γινοταν τωρα φετος οπως εχουν τα πραγματα δε ξερω τι θα κανουν.

Αντε να πάμε και οι 6 μας πριν φυγει ο ανδρας σου pocoyo....+ τα πιτσιρικια...Αλλα να δουμε πότε όμως....

Pocoyo εσυ ειπαμε εισαι Αγγλίδα ή ο σύζηξ???

Μιλάει ελληνικά τουλαχιστον??? Γιατι σας το λέω εγω Αγγλικά δεν θα μιλησω καθόλου...

εχω το συνδρομο της Κατερινας (στις αρχες που χε πάει Αγγλία).....χαχαχα

zipper-mouth.png

Z

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

γιατι?εχει γινει κανενα περιστατικο?ειναι πολυ οικονομικη η easy jet!!

Αντε να πάμε και οι 6 μας πριν φυγει ο ανδρας σου pocoyo....+ τα πιτσιρικια...Αλλα να δουμε πότε όμως....

Pocoyo εσυ ειπαμε εισαι Αγγλίδα ή ο σύζηξ???

Μιλάει ελληνικά τουλαχιστον??? Γιατι σας το λέω εγω Αγγλικά δεν θα μιλησω καθόλου...

εχω το συνδρομο της Κατερινας (στις αρχες που χε πάει Αγγλία).....χαχαχα

zipper-mouth.png

Z

ναι ναι να κανονισουμε!στελλα εμεις μπορουμε να σας παρουμε με το αμαξι και να βαλουμε και το μπουρμπουληθρα σε καθισματακι.τωρα πως θα χωρεσετε πισω δε ξερω!!αλλα θα το βρουμε!και βρισκομαστε καπου ολοι μαζι!

καλα τι ειναι αυτο το τερας!!!!!το πιασαμε οτι δε θα μιλησεις αγγλικα εγινε κατανοητοτατο μπορω να πω!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γιατι?εχει γινει κανενα περιστατικο?ειναι πολυ οικονομικη η easy jet!!

ναι να σου πω τι μου κανανε το καλοκαιρι

1. το μωρο δεν δικαιουται βαλιτσα :shock::shock::shock:

2. δεν ειχα προτεραιοτητα να μπω μεσα επρεπε να πληρωσω κ το speedy boarding

ειναι παρα πολυ μικρος ο χωρος αναμεσα στα καθισματα κ ημασταν πολυ στριμωχτα γιατι μην ξεχνατε μεχρι 2 χρονων δενοντε πανω μας

οσο ημουν φοιτητρια δεν με ενοιαζαν ολα αυτα, αλλα φετος ταλαιπωρηθηκα πολυ

ναι να σου πω τι μου κανανε το καλοκαιρι

2. δεν ειχα προτεραιοτητα να μπω μεσα επρεπε να πληρωσω κ το speedy boarding

ειναι παρα πολυ μικρος ο χωρος αναμεσα στα καθισματα κ ημασταν πολυ στριμωχτα γιατι μην ξεχνατε μεχρι 2 χρονων δενοντε πανω μας

οσο ημουν φοιτητρια δεν με ενοιαζαν ολα αυτα, αλλα φετος ταλαιπωρηθηκα πολυ

δε δικαιουται βαλιτσα???:shock:ελεος!!και τα ρουχα του που θα τα βαλουμε δηλαδη στη δικια μας βαλιτσα?αν ειναι δυνατον!

καλα η πρωτεραιοτητα εμενα προσωπικα δε με πειραζει προτειμω να μπω τελευταια και με το πασο μου

δεν εχω ταξιδεψει ποτε με την συγκεκριμενη εταιρια οποτε δε ξερω το χωρο.αυτο που με ανησυχει εμενα στα ταξιδια με το παιδι ειναι οτι πως θα καταφερω να τον κρατησω ησυχο σε ολη τη διαρκεια του ταξιδιου?γιατι να κατσει πανω μου ολη την ωρα δε το βλεπω θα θελει να κατεβει απο το καθισμα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

στην εταιρεια αυτη σε νοιαζει γιατι δεν δινει θεσεις :) τρεχεις να προλαβεις χαχαχαχα

εγω παιζω μαζι του ολη την ωρα....3 ωρες ασταματητα χαχαχαχα...ε θα φαει κ κατι...σπανια να κοιμηθει πλεον ομως...νεογεννητο που ταξιδεψαμε κοιμηθηκε βεβαια σε ολο το ταξιδι...αλλα πλεον αδυνατον :) αλλα περναει γρηγορα η ωρα

καλημερα κοριτσια!!!

Eιχα ρωτησει συγκεκριμένα aegean και εγω και μου είχαν πεί. ότι δικαιούμαι βαλίτσα 20 κιλά εγώ και 12 τα μωρά και τα ανηλικα!!!

Ποπο που θα χωρέσουν ρουχα του ρουχα μου και τσουμπλέκια???

Ερωτηση για τις κοπέλες που μενετε εκει...Στην αρχη που ο μπεμπης ακόμα τρώει αλεσμένα, να πάρω μαζί μου το multi??? Θα μπορω να το χρησιμοποιησω όσον αφορά τα watt (δεν ξέρω αν το λέω σωστα) και το βισματάκι το ελληνικό μπαίνει στις βρετανικές μπρίζες?

Αν όχι τι μου προτείνετε να κάνω?

Επίσης να πάρω ένα κατσαρόλι του μπεμπη για τα φαγητά του???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Eιχα ρωτησει συγκεκριμένα aegean και εγω και μου είχαν πεί. ότι δικαιούμαι βαλίτσα 20 κιλά εγώ και 12 τα μωρά και τα ανηλικα!!!

Ποπο που θα χωρέσουν ρουχα του ρουχα μου και τσουμπλέκια???

Ερωτηση για τις κοπέλες που μενετε εκει...Στην αρχη που ο μπεμπης ακόμα τρώει αλεσμένα, να πάρω μαζί μου το multi??? Θα μπορω να το χρησιμοποιησω όσον αφορά τα watt (δεν ξέρω αν το λέω σωστα) και το βισματάκι το ελληνικό μπαίνει στις βρετανικές μπρίζες?

Αν όχι τι μου προτείνετε να κάνω?

Επίσης να πάρω ένα κατσαρόλι του μπεμπη για τα φαγητά του???

ναι ναι τοσα δικαιουται....θα σου προτεινα να παρεις τα αναγκαια κ μετα ψωνιζεις απο εδω...εμεις 10 κιλα εχουμε για 2 βδομαδες μονο τα ρουχα του που κατεβαινουμε

το μουλτι ναι κανει ειναι ιδια τα βατ. η πριζα αλλαζει ομως αλλα οταν ερθεις μπορεις να παρεις εναν ανταπτορα απο εδω

εαν εχετε ολο σας το νοικοκυριο να κουβαλησετε σκεφτειτε την μεταφορικη. ρωτηστε κ εκει που θα βρει ο αντρας σου δουλεια αν καλυπτουν εξοδα για relocation ;)

Διαφημίσεις

κοριτσια δε ξερω τι καιρο σας κανει ελλαδα εδω ψηνομαστε κ λενε θα κρατησει.....

στελλα το emoticon oλα τα λεφτα χαχαχαχαχαχαχα

μαρακι θα τα πουμε πολυ πιο συντομα,ελπιζω να μπορει κ η στελλα κ να μην την πιασω πανω στις ετοιμασιες!

φερρυ,η ιζυτζετ δε δινει βαλιτσα στα μωρα αν κ θα επρεπε κ δωρεαν μη σου πω,μια κ που τα καθισματα των αεροπλανων της ειναι ιδια με αυτα ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ!!!!!!!!

να συμπληρωσω για την εν λογω εταιρεια πως οταν κλεινεις ηλεκτρονικα τα εισητηρια,πληρωνεις γυρω στις 15 λιρες παραπανω γιατι τα εκλεισες μεσω ιντερνετ κ στην τιμη του εισητηριου δε συμπεριλαμβανονται οι βαλιτσες,αλλα τις πληρωνεις εξτρα 20 εκαστος αν δεν κανω λαθος.

δεν ηταν ετσι πριν λιγα χρονια παντως,δε σε χρεωναν ολα αυτα τα <εξτρα>

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

ο χιονομπαλιτσας μια χαρα κ σημερα μονο που δεν εχει πολυ ορεξη για φαγητο (λογω ζεστης υποπτευομαι)

τα σπυρακια της πλατης εφυγαν κ αυτα του μετωπου φευγουν σιγα σιγα.αυτο στο χερακι του δειχνει πιο κοκκινο.τι να πω ρε κοριτσια?οτι κ αν ηταν ελπιζω να φυγει κ να μην ξαναρθει!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...