Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

περαστικα σας κατερινακι...μηπως καποια αλλεργια σε κατι που εφαγε εκει? ειναι μεγαλα κ κοκκινα τα σπυρακια?

σ ευχαριστω πολυ φερρυ μου.

κ εμενα εκει πηγε το μυαλο μου,αλλα δεν εφαγε τιποτε νεο να του το προκαλεσει.εκτος κ αν του εδωσαν κατι στον παιδικο κ δε μου το ειπαν :twisted:

οχι,τα σπυρακια ειναι μικρα κ ροζ κ απο χθες μεχρι σημερα δεν εχει βγαλει κανενα αλλο.τι να πω?σου χει τυχει?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινάκι μου περαστικά και γρήγορα!!!!!Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να του περάσουν!Αφού είναι σε καλή διάθεση λογικά δεν θα είναι κάτι σοβαρό!Κι εμένα σε αλλεργία μου πήγε το μυαλό πάντως μόλις το διάβασα. Αγκαλίτσες και φιλάκια κι από εμάς!!

Φαίρη μας πού χάθηκες??Όλα καλά? Έχεις ξεκινήσει παραδόσεις? Τί μαθήματα διδάσκεις?

Μαράκι πολύ ωραίο το γραφειάκι σας!Του άρεσε του Γιάννη?

Εμείς φεύγουμε μεθαύριο, και μετά μπορεί να μην έχουμε σύνδεση για 2-3 εβδομάδες από ότι μας είπαν, οπότε θα εξαφανιστώ :(

σευχαριστω τζουτζουκα μου.μακαρι!τρεχει κ η μυτουλα του κ οταν με δει να πλησιαζω με μαντηλακι φευγει με χιλια χαχαχαχαχαχαχα

σας ευχαριστουμε για τις αγκαλιτσες κ τα φιλακια σας κ ανταποδισουμε θερμα!

αντε ρε τζου μου!με το καλο.θα εχετε ιντερνετ απ τα κινητα σας,τουλαχιστον να μας διαβαζεις!ελπιζω να σου βαλουν τη συνδεση πολυ πιο γρηγορα.

αντε να παμε κ για αυτον τον παλιοκαφε που λεμε τοσους μηνες!!!

αληθεια πως αισθανεσαι που ερχεστε?

γεια σας κοριτσακια!

κατερινακι ελπιζω να γινει που γρηγορα καλα ο χιονομπαλιτσας και να μην ειναι τιποτα.περαστικουλια σας!

τζουλι μου του αρεσε του γιαννη παρα πολυ!δηλαδη θα σε χασουμε τωρα?αντε γρηγορα να σ ξαναβρουμε!!!

φερυ τι κανεις κοριτσακι?που χαθηκες??

στελλααααααα σου εχω στειλει πμ!!!!

σ ευχαριστω μαρακι μου μακαρι!

σευχαριστω τζουτζουκα μου.μακαρι!τρεχει κ η μυτουλα του κ οταν με δει να πλησιαζω με μαντηλακι φευγει με χιλια χαχαχαχαχαχαχα

σας ευχαριστουμε για τις αγκαλιτσες κ τα φιλακια σας κ ανταποδισουμε θερμα!

αντε ρε τζου μου!με το καλο.θα εχετε ιντερνετ απ τα κινητα σας,τουλαχιστον να μας διαβαζεις!ελπιζω να σου βαλουν τη συνδεση πολυ πιο γρηγορα.

αντε να παμε κ για αυτον τον παλιοκαφε που λεμε τοσους μηνες!!!

αληθεια πως αισθανεσαι που ερχεστε?

Κατερινάκι περαστικά σας, δωσε φιλί στον χιονομπαλη, αλλά απο μακρυά γιατι είμαστε οικογενειακως με βηχα, συνάχι, πυρετουληδες και όπως καταλαβαινεις χαλια μαυρα....

Μαράκια thanks το pm απαντήθει...

Κωλοπαιδα σας το λέω, όταν θα έρθω στο νησί δεν με νοιάζει θα πάμε ΟΛΕΣ μαζί για καφέ και ας χρειαστεί να πάρουμε, μετρά, λεωφορεία, τράμ για ειδωθούμε (δεν ξέρω και πως διαολο τα λενε εκει, ας μου πει κάποια τι σημαινει το oyster??) ....Θα φέρουμε μαζί και τα νινάκια εεεεεεε? Να ταλιμπανισουν ΟΛΑ μαζί και να βάλουν τα γυαλια στους βρετανούς (χαχαχα)

θελω να σας δω απο κοντα τι σκατα μιλάμε τόσο καιρό....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κατερινάκι περαστικά σας, δωσε φιλί στον χιονομπαλη, αλλά απο μακρυά γιατι είμαστε οικογενειακως με βηχα, συνάχι, πυρετουληδες και όπως καταλαβαινεις χαλια μαυρα....

Μαράκια thanks το pm απαντήθει...

Κωλοπαιδα σας το λέω, όταν θα έρθω στο νησί δεν με νοιάζει θα πάμε ΟΛΕΣ μαζί για καφέ και ας χρειαστεί να πάρουμε, μετρά, λεωφορεία, τράμ για ειδωθούμε (δεν ξέρω και πως διαολο τα λενε εκει, ας μου πει κάποια τι σημαινει το oyster??) ....Θα φέρουμε μαζί και τα νινάκια εεεεεεε? Να ταλιμπανισουν ΟΛΑ μαζί και να βάλουν τα γυαλια στους βρετανούς (χαχαχα)

θελω να σας δω απο κοντα τι σκατα μιλάμε τόσο καιρό....

χαχαχαχαχαχα!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩς ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!

δεν ξεχναω αλλωστε το πρωτο μνμ της μαριας οταν ηρθε στο καφε,μας εταξε μαλλι!χαχαχαχαχαχαχα οποτε οταν θα ερθει θα παμε σπιτι της για χτενισμα!χαχαχαχαχαχαχα

η οιστερ ειναι καρτα για τις μετακινησεις μεσα στο λονδινο κ για καποιες στασεις εκτος λονδινου.

πχ.απ τη ζωνη 6 που ειμαι εγω,να πας ζωνη 1 κεντρο λονδινου,με την οιστερ ειναι 4.50 (χωρις επιστροφη) κ αν παρεις λεωφορειο 1.50

με απλο εισητηριο ειναι 2.20 για λεωφορειο κ 5 κατι για το τρενο

περαστικουλια στην ταλιμπανοοικογενεια!μολις συνηλθαμε κ εμεις απ τα κρυολογηματα!

Διαφημίσεις

δεν ξεχναω αλλωστε το πρωτο μνμ της μαριας οταν ηρθε στο καφε,μας εταξε μαλλι!χαχαχαχαχαχαχα οποτε οταν θα ερθει θα παμε σπιτι της για χτενισμα!χαχαχαχαχαχαχα

η οιστερ ειναι καρτα για τις μετακινησεις μεσα στο λονδινο κ για καποιες στασεις εκτος λονδινου.

πχ.απ τη ζωνη 6 που ειμαι εγω,να πας ζωνη 1 κεντρο λονδινου,με την οιστερ ειναι 4.50 (χωρις επιστροφη) κ αν παρεις λεωφορειο 1.50

με απλο εισητηριο ειναι 2.20 για λεωφορειο κ 5 κατι για το τρενο

περαστικουλια στην ταλιμπανοοικογενεια!μολις συνηλθαμε κ εμεις απ τα κρυολογηματα!

μην βγάζεις τον ποπο σου απέξω διότι μου έχεις ταξει ψώνιααααα......δεν ξεχναωωω

Εγώ όμως θα έρθω νωρίτερα απο το Μαράκι....

Ο άνδρας μου λεει κάτι για 2 μήνες και εχω θορυβηθει έως και χαρουμενοαγχωθει μην σου πω!!!!:P

uop51syge.png

μην βγάζεις τον ποπο σου απέξω διότι μου έχεις ταξει ψώνιααααα......δεν ξεχναωωω

Εγώ όμως θα έρθω νωρίτερα απο το Μαράκι....

Ο άνδρας μου λεει κάτι για 2 μήνες και εχω θορυβηθει έως και χαρουμενοαγχωθει μην σου πω!!!!:P

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D:D:tongue::D:D ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

αληθεια 2 μηνες λεει ο αντρουλης????μπραβο!!!αντε ρε κοριτσι δεν εχετε περασει κ λιγα!μακαρι μεσα απ την καρδια μου!!!!

αντε κ θα σε παω στα χαροντζ!!!να το δουμε απ εξω δηλαδη κ να θαυμασουμε τους αλλους που ψωνιζουν :cool::cool:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D:D:tongue::D:D ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

αληθεια 2 μηνες λεει ο αντρουλης????μπραβο!!!αντε ρε κοριτσι δεν εχετε περασει κ λιγα!μακαρι μεσα απ την καρδια μου!!!!

αντε κ θα σε παω στα χαροντζ!!!να το δουμε απ εξω δηλαδη κ να θαυμασουμε τους αλλους που ψωνιζουν :cool::cool:

χαροντς ε??? εχω ακουσει ότι εχει και φθηνα πραγματα εκει μεσα, δεν αληθευει ε?

uop51syge.png

χαροντς ε??? εχω ακουσει ότι εχει και φθηνα πραγματα εκει μεσα, δεν αληθευει ε?

να σου πω πως το σκεφτομαι.

πχ δε θα εδινα ποτε πανω απο 3λιρες να παρω μπρελοκ.να δωσω 8 μονο επειδη γραφει χαροτζ πανω,δε θα το εκανα.καποιοι ομως το θεωρουν <οικονομικο> κυριως οσοι ερχονται για τουρισμο κ θελουν σουβενιρ απ τα χαροντζ.

κ να σκεφτεις,ξεκινησε ως απλο μπακαλικο!

Διαφημίσεις

οχι,τα σπυρακια ειναι μικρα κ ροζ κ απο χθες μεχρι σημερα δεν εχει βγαλει κανενα αλλο.τι να πω?σου χει τυχει?

δεν νομιζω να μην σου ειπαν κατι που εφαγε....το αποκλειω

μαλλον κατι δερματικο...κανε ενυδατωση να δεις πως θα παει...ετσι ξεκινησε ο δικος μου με το εκζεμα γι αυτο σε ρωτησα

Φαίρη μας πού χάθηκες??Όλα καλά? Έχεις ξεκινήσει παραδόσεις? Τί μαθήματα διδάσκεις?

φερυ τι κανεις κοριτσακι?που χαθηκες??

εδω ειμαι βρε κοριτσια..απλα αποφευγω τις εντονες διαφωνιες :rolleyes: ξεκινησα μαθηματα ναι, στη πληροφορικη ειμαι κ διδασκω βασεις δεδομενων, αναλυση συστηματων κ professional development in IT:cool:

!

εσενα θα σε φτιαξω οταν ερθεις ελλαδα στις γιορτες!!!μην ανησυχεις καθολου!!

στελλα καποια στιγμη θα παμε για "καφε" πριν φυγεις ναι?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

εσενα θα σε φτιαξω οταν ερθεις ελλαδα στις γιορτες!!!μην ανησυχεις καθολου!!

στελλα καποια στιγμη θα παμε για "καφε" πριν φυγεις ναι?

Ναι ρε εννοείτε!!! Εμεις θα έρθουμε οικογενειακώς...Όπου και να πάμε, πάμε πακετο εμεις!!!!

και εγω θελω καφεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελααααα, αλλά διάλεξε που..Ελλάδα ή Uk (xaxaxa)

να σου πω πως το σκεφτομαι.

πχ δε θα εδινα ποτε πανω απο 3λιρες να παρω μπρελοκ.να δωσω 8 μονο επειδη γραφει χαροτζ πανω,δε θα το εκανα.καποιοι ομως το θεωρουν <οικονομικο> κυριως οσοι ερχονται για τουρισμο κ θελουν σουβενιρ απ τα χαροντζ.

κ να σκεφτεις,ξεκινησε ως απλο μπακαλικο!

Μπακαλικο ε? Κοιτα να δεις φήμη που απεκτησε...Εδω οι Ελληνες ακουνε χαροντς και κάνουν συνεφάκια τα μάτια τους...χαχαχαχα

uop51syge.png

και εγω θελω καφεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι ρε εννοείτε!!! Εμεις θα έρθουμε οικογενειακώς...Όπου και να πάμε, πάμε πακετο εμεις!!!!

βρε pocoyo που μενεις τωρα?ελλαδα εισαι?λοιπον κανονιστε να βρεθουμε.ολοι μαζι παμε και μεις στελλα σαν και σας!!!οποτε παρε τους αντρες και παμε!εγω τα σκ ειμαι ελευθερη!

κατερινα ελπιζω να τα καταφερετε να ερθετε στις γιορτες αν δεν εχουν φυγει τα κοριτσια να βρεθουμε ολες μαζι αλλιως μονο εμενα και το κυκνακι θα δεις.α και τον κυκνο τον μεγαλο μη ξεχνιομαστε!!!

στελλα ειχες δικιο σε περιοδο γιορτων κοβουν αδειες και ρεπο και δε περνουμε τιποτα.τουλαχιστον τις αλλες χρονιες αυτο γινοταν τωρα φετος οπως εχουν τα πραγματα δε ξερω τι θα κανουν.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...