Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

τωρα αμα πω οτι εχεις αδικο ψεμματα θα πω!δικιο εχεις βρε σταλλακι μου το ξερω.οπως και να εχει το θεμα κατεχετε τη γλωσσα και μπορειτε πιο ευκολα να κανετε μια νεα αρχη.σας το ευχομαι ολοψυχα.μακαρι να μπορουσαμε και μεις αυτο λεω.τωρα που δουλευω θα ηταν πολυ καλη ευκαιρια αν ειχαμε καποια φραγκα στην ακρη να εφευγε ο αντρεας να πηγαινε αγγλια.ουτε στο θειο θα εμενε.σε ενα δωματιακι μεχρι να βρει κατι και μετα θα πηγαιναμε και μεις.καλα θα ηταν αλλα μας εφαγε η μαρμαγκα.

τα δικα μας τωρα!!!!

το κυκνακι εδω και 2 μερες κοιμαται μονο του!!!!ω ναι!δε το ξερει βεβαιως βεβαιως αλλα δεν εχει σημασια!αλλαξαμε και το δωματιο του και τωρα καθομαι στην αλλη μερια του δωματιου.σημερα πηγαμε να τον παρουμε απο το σταθμο και μετα απο πολυ καιρο χαρηκε που μας ειδε αντι να γκρινιαξει!δεν ηξερε ποιον να πρωτο αγκαλιασει ελεγε συνεχεια μαμα μπαμπα μαμα μπαμπα!!πηγαμε και βολτα στο ικεα και φαγαμε το πρωτο μας χοντ ντογκ παρακαλω!!!ειχα αφησει εντομεταξυ τη πορτοκαλαδα μου στο τραπεζι και την βουτηξε και ηπιε!κοριτσια επρεπε να βλεπατε ξυνισμενη φατσα ειχα κλασει(με το μπαρδον!!!)στο γελιο!!!!!του φανηκε απαισια!!φαγαμε και 1 παγωτακι οι 3 μας και το φχαριστηθηκαμε!!!ο μικρος εβγαζε τη γλωσσαρα του εξω να γλυψει!!καλα ητανκαι σημερα!εσεις τι κανατε?

edit:σταλλακι της βροχουλας!!!χαιδευτικο!μη νομιζετε δηλαδη πως εκανα σαρδαμ!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια...αν κ κλεινουν τα ματακια μου ειπα να σας πω ενα γεια

γειααααααα.....

Στελλακι μην ονομαζεις <αποτυχια>την εμπειρια που ειχατε ολλανδια.αποκομησατε τοσα πολλα πραγματα που ειμαι σιγουρη θα σας φανουν πολυ χρησιμα στα πρωτα βηματα σας εδω.

κ μονο στη διαδικασια που μπηκατε κ ολες αυτες οι θυσιες που κανατε λενε πολλα!τον ελληνα δεν τον κουνας ευκολα απ τον καναπε του κ δη το νεοελληνα.

κ οτι δεν πετυχε την πρωτη φορα δε σημαινει πως δε θα πετυχει παλι

επισης να σου πω πως με ή χωρις την εμπειρια της ολλανδιας εναν φοβο θα τον ειχες/εχεις.πολυ σωστα ειπε τις προαλλες η pocoyo το αγνωστο φερνει φοβο.θα παρει καιρο στην οικογενεια σας να προσαρμοστει,οπως σε καθε νεα κατασταση αλλωστε,αλλα θα γινει.

δυναμωστε την αυτοποεποιθηση σας.σκεψου ολα οσα εχετε καταφερει κ ποσα ακομα μπορειτε να κατακτησετε ;)

Μαρακι,το κυκνακι μας εχει στειλει με τα χοντ ντογκ κ τις πορτοκαλαδες!εσυ πως τα πας με τη δουλεια?τελικα την πληρωθηκες τη ρημαδα την ασθενειεας?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Χμμμμμμμμ!Πάντως οφείλω κι εγώ να ομολογήσω ότι κι η δικιά μου τα ίδια κάνει μόλις δει αρσενικό:D:D:D.Είναι τόσο περιεργο και αστείο!Τί στο καλό? Τους μυρίζει??????Πώς τους καταλαβαίνει??Θα ταιριάξουν πάντως χεχε-Έχουν την ίδια συμπεριφορά;)

Τζουυυυυυυυυυυυ

ο χιονομπαλης τρομοκρατης τραγουδαει ¨

ειμαι αααααααστατοοοοος πολυυυυυυυυ!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μαρακι,το κυκνακι μας εχει στειλει με τα χοντ ντογκ κ τις πορτοκαλαδες!εσυ πως τα πας με τη δουλεια?τελικα την πληρωθηκες τη ρημαδα την ασθενειεας?

χαχα θα βαλω φωτο στο φεις να τον δεις απολαυση!!στο τελος πεταξε το λουκανικο και εφαγε το ψωμακι!!!

κοιτα ηρθε η υπευθυνη και μου λεει:τελικα θες να την περασουμε την αδεια σαν αδεια για να τη πληρωθεις?και της λεω ναι.μου λεει ωραια τη βδομαδα που θα ερθει θα χτυπας χαρτινη καρτα για να περαστει σαν αδεια.

και σκεφτομαι τωρα εγω,αν χτυπαω χαρτινη καρτα και δε φαινεται στην ηλεκτρονικη οτι δουλευω δε θα ειναι σα να εχω παρει 2 βδομαδες αδεια εφοσον οταν ελειπα δε χτυπουσα καρτα?δηλαδη τι θα γινει θα χασω την αδεια που δικαιουμαι τα χριστουγεννα?γιατι αποτι ξερω απο τα κοριτσια περνουμε 15 μερες το χειμωνα και 15 το καλοκαιρι.για τις 4ωρες δε ξερω τι παιζει βεβαια.εσενα σου φιανεται λογικο?και η κοπελα που μας πηρανε μαζι το καλοκαιρι και αυτη αδεια εχει τωρα για μια βδομαδα.μηπως η αδεια ειναι 10 μερες και πρεπει και καλα να συμπληρωθουν?και περνω 10 τωρα και 5 τα χριστουγεννα?ουφφφφφ εχω μπουρδουκλωθει!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

χαχα θα βαλω φωτο στο φεις να τον δεις απολαυση!!στο τελος πεταξε το λουκανικο και εφαγε το ψωμακι!!!

κοιτα ηρθε η υπευθυνη και μου λεει:τελικα θες να την περασουμε την αδεια σαν αδεια για να τη πληρωθεις?και της λεω ναι.μου λεει ωραια τη βδομαδα που θα ερθει θα χτυπας χαρτινη καρτα για να περαστει σαν αδεια.

και σκεφτομαι τωρα εγω,αν χτυπαω χαρτινη καρτα και δε φαινεται στην ηλεκτρονικη οτι δουλευω δε θα ειναι σα να εχω παρει 2 βδομαδες αδεια εφοσον οταν ελειπα δε χτυπουσα καρτα?δηλαδη τι θα γινει θα χασω την αδεια που δικαιουμαι τα χριστουγεννα?γιατι αποτι ξερω απο τα κοριτσια περνουμε 15 μερες το χειμωνα και 15 το καλοκαιρι.για τις 4ωρες δε ξερω τι παιζει βεβαια.εσενα σου φιανεται λογικο?και η κοπελα που μας πηρανε μαζι το καλοκαιρι και αυτη αδεια εχει τωρα για μια βδομαδα.μηπως η αδεια ειναι 10 μερες και πρεπει και καλα να συμπληρωθουν?και περνω 10 τωρα και 5 τα χριστουγεννα?ουφφφφφ εχω μπουρδουκλωθει!!!!

Μαράκι εσύ δικαιούσαι να πάρεις άδεια τα Χριστούγεννα...Αυτοί θα στην δώσουν???

Για τα HONDOS μιλάμε που βαράνε κόκκινο υπερωρίας τις γιορτές (όλημερα μέχρι αργά το βράδυ)....Εύχομαι να στην δώσουν αλλά μην είσαι ΠΟΛΥ αισιοδοξη για να μην απογοητευτείς.

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Μαράκι εσύ δικαιούσαι να πάρεις άδεια τα Χριστούγεννα...Αυτοί θα στην δώσουν???

Για τα HONDOS μιλάμε που βαράνε κόκκινο υπερωρίας τις γιορτές (όλημερα μέχρι αργά το βράδυ)....Εύχομαι να στην δώσουν αλλά μην είσαι ΠΟΛΥ αισιοδοξη για να μην απογοητευτείς.

καλα μπορει να μην ειναι και μεσα στα χριστουγεννα αλλα λιγο πριν λιγο μετα νομιζω τα δινουν.ο δικος μας ο τομεας τρελλη δουλεια μονο το καλοκαιρι εχει και τα χριστουγεννα οποτε αγνωστο το τι θα γινει.να δω που θα αφηνω το παιδι που κλεινει ο σταθμος.με βλεπω να στο φερνω εκει να κανουν παρεουλα με το κωστανταν!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλα μπορει να μην ειναι και μεσα στα χριστουγεννα αλλα λιγο πριν λιγο μετα νομιζω τα δινουν.ο δικος μας ο τομεας τρελλη δουλεια μονο το καλοκαιρι εχει και τα χριστουγεννα οποτε αγνωστο το τι θα γινει.να δω που θα αφηνω το παιδι που κλεινει ο σταθμος.με βλεπω να στο φερνω εκει να κανουν παρεουλα με το κωστανταν!!!

Αν δεν εχουμε φύγει και μεις!!!;);););)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

βλεπω τη συνεντευξη τυπου του βενιζελου.ηταν λοιπον μια δημοσιογραφος και τον ρωταει:λετε οτι εχουμε υψηλο επιπεδο ζωης και εχετε δικιο διοτι η γερμανια μας χρωσταει 1,3 δις ευρω απο τους πολεμους και εμεις εξακολουθουμε να πληρωνουμε κατοχικο δανειο στη γερμανια ακομα και εφοσον το 60% θελει εκλογες γιατι δεν τις κανετε ΤΩΡΑ??και ξερετε τι απαντησε στη τοσο σωστη ερωτηση?θα απαντησω στη βουλη γιατι δε μου αρεσει ο τονος σας...

καταλαβες?στις ερωτησεις που ειναι κρισιμο να απαντηθουν για να μαθει ο λαος το τι σκατα συμβαινει δεν απανταει κανεις!!!αισχος πια!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Αν δεν εχουμε φύγει και μεις!!!;);););)

πιο πιθανο ειναι να τον παρεις μαζι σου παρα να μπορεσει καποιος δικος μου να τον προσεξει.αν βρει ο αντρεας δουλεια αν δε βρει θα μενει μαζι του!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

p2709112159.th.jpg

κοριτσια πως σας φενεται το γραφειακι μας??το φτιαξαμε με παλια ξυλα που ειχαμε στο σπιτι και το ντυσαμε με σακουλες δωρων που μας ειχαν φερει απο το τζαμπο!!!δεν ειναι τελειο???

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

ο χιονομπαλιτσας τρομοκρατης εχει πεταξει 2 σπυρακια στο μετωπο,ενα στο χερακι κ αλλα 2 στην πλατη.απ τον σταθμο ειπαν ισως ειναι ανεμοβλογια

πηγαμε χθες στον γιατρο,αλλα δε βρηκε τιποτα.μας ειπε ομως για καλο κ για κακο να μην παει σταθμο για 2 μερουλες κ να προσεχουμε αυτα τα σπυρακια ή αν βγαλει κ αλλα.θα ηταν ανεμοβλογια αν ειχαν ή αν κανουν πιο μετα φουσκαλες.επισης δεν εχει πυρετο κ ειναι σε πολυ καλη διαθεση.

αν ειναι ανεμοβλογια,λεει,θα ειναι ηπιας μορφης κ θα την περασει παλι πιο μεγαλος.

πηγαμε παλι σημερα,αν κ το μωρο ειναι σταθερο,ζητησα να δω αλλο γιατρο για 2η γνωμη κ εκει τα ιδια.αυτος ειπε συνηθως ξεκινουν απ την κοιλιτσα,η οποια ειναι καθαρη.τα σπυρακια ειπε μπορει να βγηκαν απο πολλους λογους αλλα ανεμοβλογια δεν ειναι.κ να σας πω την αληθεια,κ εμενα το ενστικτο μου λεει πως δεν ειναι ανεμοβλογια.για να δουμε.....

κατα τα αλλα ο χιονομπαλιτσας ειναι μια χαρα.θα κατσουμε 2 μερουλες να κανουμε τις αγκαλιτσες μας!!!!

Κατερινάκι μου περαστικά και γρήγορα!!!!!Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να του περάσουν!Αφού είναι σε καλή διάθεση λογικά δεν θα είναι κάτι σοβαρό!Κι εμένα σε αλλεργία μου πήγε το μυαλό πάντως μόλις το διάβασα. Αγκαλίτσες και φιλάκια κι από εμάς!!

Φαίρη μας πού χάθηκες??Όλα καλά? Έχεις ξεκινήσει παραδόσεις? Τί μαθήματα διδάσκεις?

Μαράκι πολύ ωραίο το γραφειάκι σας!Του άρεσε του Γιάννη?

Εμείς φεύγουμε μεθαύριο, και μετά μπορεί να μην έχουμε σύνδεση για 2-3 εβδομάδες από ότι μας είπαν, οπότε θα εξαφανιστώ :(

6237481d19.png

γεια σας κοριτσακια!

κατερινακι ελπιζω να γινει που γρηγορα καλα ο χιονομπαλιτσας και να μην ειναι τιποτα.περαστικουλια σας!

τζουλι μου του αρεσε του γιαννη παρα πολυ!δηλαδη θα σε χασουμε τωρα?αντε γρηγορα να σ ξαναβρουμε!!!

φερυ τι κανεις κοριτσακι?που χαθηκες??

στελλααααααα σου εχω στειλει πμ!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...