Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καπως ετσι ειναι και το δικο μας το σκεφτικο στελλινουλα.....που θα παει θα βρεθει καποια δουλεια εστω και οτιδηποτε για αρχη ααααααααα και μην νομιζεις οτι εχει πολυ χαρτουρα εκει δεν ειναι τοσο πολυ γραφειοκρατες οπως εμεις που για μια σφραγιδα χρειαζονται 100 γραφεια και 100 υπογραφες, τα περισσοτερα γινονται απο το τηλ και αν χρειαστει να πας σε καποιο γραφειο απο τη στιγμη που θα σε δουν εχεις σχεδον τελειωσει......

πως και διαλεξατε essex? μολις μου ειπε ο αντρας μου οτι το ταχυδρομειο ειδικα τωρα προσλαμβανουν πολυ για τις γιορτες αλλα εσεις θα πατε μετα....;;εμενα για αυτο παει τωρα ο αντρας μου που θα εχει αρκετη δουλεια τωρα μεσω agency να δουλεψει μεχρι τις γιορτες και επειτα να βρει μονιμη δουλεια σε εταιρια και αφου το κανει αυτο θα ακολουθησουμε και εμεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως και διαλεξατε essex? μολις μου ειπε ο αντρας μου οτι το ταχυδρομειο ειδικα τωρα προσλαμβανουν πολυ για τις γιορτες αλλα εσεις θα πατε μετα....;;εμενα για αυτο παει τωρα ο αντρας μου που θα εχει αρκετη δουλεια τωρα μεσω agency να δουλεψει μεχρι τις γιορτες και επειτα να βρει μονιμη δουλεια σε εταιρια και αφου το κανει αυτο θα ακολουθησουμε και εμεις

Δεν ειναι ότι διαλέξαμε το essex σονυ και καλά...Απλά είναι μια πολη μεγάλη πιο προσιτή σε τιμές απο Λονδίνο και ειναι και κοντά του, οπότε συνδιάζει και τα 2 μαζί....

Το ξέρω και εγω αυτο που λες για πριν τις γιορτες ότι ζητούν κόσμο...Εμείς ξέρεις πως το σκεφτόμαστε?

Είναι ανώφελο να μείνουμε εμεις εδώ και να φύγει ο άνδρας μου μονος του για τον εξης πολύ απλό λόγο....

Εδώ δουλευει ούτως η άλλως μονο ο σύζηγος...Αν φύγει μόνος του πιο πολλά έξοδα θα έχουμε αν ειναι αυτος εκει και εγώ εδώ...Ρευματα νερά τηλέφωνα εκει και εδώ σουπερ μαρκετ εκει και εδώ.... οπότε μάλλον μας βλέπω όλους μαζί...

Σπίτι ειναι δικό μας το κλείνουμε και φεύγουμε....Οπότε καλύτερα όλοι μαζί εκει παρα να φεύγουν λεφτά και στις 2 χώρες...Το ρεύμα και το νερό εδώ Ελλάδα θα το κόψουμε τελείως....να μην πληρώνουμε κερατιάτικα και χαράτσια....και όοοοοταν έρθει ο καιρός να κατεβαινουμε πλέον για διακοπες θα τα συνδέσουμε....Μέχρι τότε γιατι να πληρώνουμε παγια?

Μας αρέσει πολύ πολύ και το Northampton και η Οξφόρδη....Αλλά ας ξεκινησουμε απο ενα μέρος και βλέπουμε....Εσας ποια θα ειναι η εναρκτήρια πόλη σας?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

στελλα ζηλευω!!γαμω τη τυχη μας!εμεις οχι αγγλια δε μπορουμε να παμε πλεον αλλα ουτε μεχρι την σαλαμινα που λεει ο λογος.τα λεφτα που ειχαμε στην ακρη εχουν κανει φτερα και τωρα που δουλευω μονο εγω κλαφτα χαραλαμπε.τυχεροι ειστε που φευγετε πραγματικα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Δεν ειναι ότι διαλέξαμε το essex σονυ και καλά...Απλά είναι μια πολη μεγάλη πιο προσιτή σε τιμές απο Λονδίνο και ειναι και κοντά του, οπότε συνδιάζει και τα 2 μαζί....

Το ξέρω και εγω αυτο που λες για πριν τις γιορτες ότι ζητούν κόσμο...Εμείς ξέρεις πως το σκεφτόμαστε?

Είναι ανώφελο να μείνουμε εμεις εδώ και να φύγει ο άνδρας μου μονος του για τον εξης πολύ απλό λόγο....

Εδώ δουλευει ούτως η άλλως μονο ο σύζηγος...Αν φύγει μόνος του πιο πολλά έξοδα θα έχουμε αν ειναι αυτος εκει και εγώ εδώ...Ρευματα νερά τηλέφωνα εκει και εδώ σουπερ μαρκετ εκει και εδώ.... οπότε μάλλον μας βλέπω όλους μαζί...

Σπίτι ειναι δικό μας το κλείνουμε και φεύγουμε....Οπότε καλύτερα όλοι μαζί εκει παρα να φεύγουν λεφτά και στις 2 χώρες...Το ρεύμα και το νερό εδώ Ελλάδα θα το κόψουμε τελείως....να μην πληρώνουμε κερατιάτικα και χαράτσια....και όοοοοταν έρθει ο καιρός να κατεβαινουμε πλέον για διακοπες θα τα συνδέσουμε....Μέχρι τότε γιατι να πληρώνουμε παγια?

Μας αρέσει πολύ πολύ και το Northampton και η Οξφόρδη....Αλλά ας ξεκινησουμε απο ενα μέρος και βλέπουμε....Εσας ποια θα ειναι η εναρκτήρια πόλη σας?

Oxford baby!!!!!Θα σε περιμένω χιχι!

6237481d19.png

northampton με ελκυει και εμενα για τους ιδιους περιπου λογους ο αντρας μου θελει ομως yorkshire :-( εχει και ελληνικη εκκλησια πολυ κοντα στην περιοχη που θελω να ειμαι......

Διαφημίσεις

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2480984626887&set=o.364124466228&type=3&theater#!/photo.php?fbid=2480984626887&set=o.364124466228&type=1&theater\ καντε και μας ενα likeeeeeeeeeeeee......... Οσες μπορειτε και θελετε....... Ευχαριστουμε.........

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

τυχεροι ειστε που φευγετε πραγματικα!

Το πιστεύεις ε? Εγώ όμως αγαπητο μου Μαράκι δεν μπορώ να το χαρώ καθόλου γιατι φοβάμαι...Φοβάμαι πολύ την δευτερη αποτυχία...

Φοβάμαι να μείνω στους άστεγους με 1 μωρό

Φοβάμαι μην δεν βρούμε δουλειά και μας τελειώσουν τα μαζεμένα...

Φοβάμαι πολύ....Δεν το νιώθεις και ελπίζω να μην το νιώσεις ποτέ....

Δεν ξέρω πότε θα χαμογελάσω πάλι στην ζωή μου!

Oxford baby!!!!!Θα σε περιμένω χιχι!

Αν με βγάλει η ζωή μου τελικά για εκεί ΣΙΓΟΥΡΑ θα έρθω να σας δώ!!!!

northampton με ελκυει και εμενα για τους ιδιους περιπου λογους ο αντρας μου θελει ομως yorkshire :-( εχει και ελληνικη εκκλησια πολυ κοντα στην περιοχη που θελω να ειμαι......

Pocoyo μου Ελληνική εκκλησία έχει μόνο το yorkshire??? Αρα και σεις δεν ξέρετε απο ποια πόλη να ξεκινησετε ε? Απλά διαλέξατε να πάτε εκει λόγω ελληνικης εκκλησίας ε?

νομίζω ότι υπάρχει και η Αγ. Σοφία Λονδίνου.

Μέχρι Νοεμβριο θα έχουμε βγάλει τελικο πλάνο!!!

uop51syge.png

Στέλλα, δεν έχω διαβάσει τα πάντα όλα γι αυτό ρωτάω... Σε βλέπω έχεις ασχοληθεί πολύ με τη μετανάστευση.. Γιατί δεν προσπαθείτε να βρείτε δουλειά πρώτα? Είναι τα παιδιά μας στη μέση βρε παιδί μου αλλιώς...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Στέλλα, δεν έχω διαβάσει τα πάντα όλα γι αυτό ρωτάω... Σε βλέπω έχεις ασχοληθεί πολύ με τη μετανάστευση.. Γιατί δεν προσπαθείτε να βρείτε δουλειά πρώτα? Είναι τα παιδιά μας στη μέση βρε παιδί μου αλλιώς...

Ξέρεις πόσους μηνες στέλνουμε βιογραφικά????:-(:sad::-(:sad:

uop51syge.png

ελληνικη εκκλησια εχει παντου σχεδον στις μεγαλες πολεις αν παμε yorkshire και στην πολη που ειμασταν πριν τοτε η πιο κοντινη θα ειναι στο leeds που ειναι αρκετα μακρια για εμενα που δεν οδηγω......αλλα στο northampton και συγκεκριμενα στην πολη που θελω να παω η ελληνικη εκκλησια ειναι στο επομενο σχεδον χωριο αρα με ενα λεωφοριακι ειμαι εκει.....και για να μην παρεξηγηθω για εμενα ελληνικη εκκλησια συνεπαγεται ελληνικο σχολειο για τα παιδια μου γιατι ουτε εγω ουτε ο αντρας μου ειμαστε ιδιαιτερα θρησκοι.......

και στελινουλα συμεριζομαι απολυτα τον φοβο σου τον ιδιο νιωθω και εγω αν δεν λειτουργησει αυτη η επιστροφη στην αγγλια δυστυχως θα πρεπει να υποστουμε τις συνεπειες της αποφασης μας αυτης ιδιαιτερα για εμας που τα παιδια θα αρχισουν σχολειο δεν θα μπορουσα με τιποτα να τα βγαλω απο εκει που ειναι και να τα ξαναγυρισω πισω αν ηταν αρκετα μικρα τοτε θα ελεγα ενταξει το δοκιμαζουμε και οτι γινει αλλα δεν μας παιρνει-αυτη η αποφαση ειναι η ολοκληρωτικη και για υτο το λογο θα πρεπει να ειναι και η σωστη......παλεψα πολυ μεσα μου τους τελευταιους μηνες για να ερθουμε σε αυτη την κατασταση και αποφαση......ενω η αγγλια ειναι το σωστο μερος για εμας τους ενηλικες επρεπε να σκεφτω πως θα επηρεασει τα παιδια.....και να πω την αληθεια μου φοβαμαι το πως θα επηρεαστουν τωρα τα παιδια με την πολυμηνη απουσια του μπαμπα μας

Διαφημίσεις

Το πιστεύεις ε? Εγώ όμως αγαπητο μου Μαράκι δεν μπορώ να το χαρώ καθόλου γιατι φοβάμαι...Φοβάμαι πολύ την δευτερη αποτυχία...

Φοβάμαι να μείνω στους άστεγους με 1 μωρό

Φοβάμαι μην δεν βρούμε δουλειά και μας τελειώσουν τα μαζεμένα...

Φοβάμαι πολύ....Δεν το νιώθεις και ελπίζω να μην το νιώσεις ποτέ....

Δεν ξέρω πότε θα χαμογελάσω πάλι στην ζωή μου!

ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ????εγω δηλαδη δε φοβαμαι?για ποια μαζεμενα μιλας????δε θυμαμαι τι ειναι αυτο!!!το να μεινεις με τους αστεγους δε θελω καν να το σκεφτω.και εγω εχω φοβηθει στελλα μου δε μου πανε ολα μελι γαλα ουτε ειμαι μονιμως μεσα στη τρελλη χαρα.ημουν ενα βημα πριν φυγω και αφησω το παιδι μου εδω για να βρω δουλεια,θυμασαι που τα λεγαμε.εχω φαει και γω σκατα στη μαπα απο μεταναστευση παρολο που ηταν εσωτερικη.ολη στα ιδια σκατα βουτηγμενοι ειμαστε και ολοι νοιωθουμε τον ιδιο φοβο-απελπισια.εσεις τουλαχιστον ειστε 3μελης οικογενεια με ενα μισθος βασικο,εμεις ειμαστε 3μελης οικογενεια με μισθο 417 ευρω το μηνα.συν ολα τα εξοδα.οποτε look at the bright sight γιατι υπαρχουν και χειροτερα.και ναι το πιστευω οτι ειστε πολυ τυχεροι που φευγετε γιατι τα χειροτερα ερχονται και μεις εδω θα τα δουμε.δεν εχουμε και αλλη επιλογη.ελπιζω να μη φαινομαι επιθετικη αληθεια δε το θελω,αλλα και γω εχω τα νευρα μου με το συστημα και καπου πρεπει να τα ξεσπασω!!!και ξερω οτι εδω δε θα παρεξηγηθω!!!:D

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Χαχαχαχαχα είδες? Τέρας ψυχραιμίας η συμπεθέρα σου, χεχε!ΌΧι μωρέ, απλώς έχω αποφασίσει πως δεν θέλω να φοβάμαι. Δεν αντέχω να φοβάμαι γιατί θα τρελαθώ τελείως! Αν είχα δει κάτι πιο τρομακτικό εννοείται πως θα την πήγαινα (βασικά από μόνο του το πέταγμα ήταν σαν αυτό που παθαίνουμε κι εμείς εκεί που κοιμόμαστε και νιώθουμε πως πέφτουμε και πεταγόμαστε. Απλώς το έκανε πολλές φορές συνεχόμενα κι αυτό ήταν κάπως τρομακτικό!), αλλά επειδή και η παιδίατρος με ησύχασε, αποφάσισα να μην την ξυπνάω και την τρέχω νυχτιάτικα στο νοσοκομείο. Anyway, ελπίζω περασμένα ξεχασμένα!

'Εκανε και φίλο ο γαμπρούλης μου????Φίλο έτσι? Δεν φαντάζομαι να έκανε φίλη???Δεν φαντάζομαι να φλερτάρει εκεί που πάει? Να του τα κόψεις αυτά:tongue:

Ψυχούλα μου!!!!!!!Τρέχει η μυτούλα? Άμα την δω πουθενά θα σε ενημερώσω χιχιχι!Σας στέλνουμε πολλές ζεστές αγκαλίτσες για να γίνετε γρήγορα καλά!!!

πιστευω πως με τον καιρο χαλαρωνεις ολο κ περισσοτερο,αλλα δε νομιζω πως φτανεις ποτε στο σημειο να πεις,σταματαω να φοβαμαι.εγω τουλαχιστον.

δεν εχει βγαλει αδικα το ονομα τρομοκρατης αλλωστε :cool:

οφειλω να ομολογησω πως ο γαμπρουλης σου ειναι φλερτακιας μεγαλος.μη δει γυναικα....αμεσως ναζακια κ χαμογελακια!χαχαχαχαχαχαχαχα

η νυφουλα μου παντως,δεν εχει να φοβαται τιποτα!

σας ευχαριστουμε πολυ για τις αγκαλιτσες κ στις ανταποδιδουμε :)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Επειδη σας αγαπάω θα σας πω.....

Θα ακολουθησει σεντόνι οπότε παρακαλώ την κατανόηση σας και φυσικά την αποψη σας για τυχόν συμβουλές για να πετυχουμε διάνα και να μπορέσουμε να για τελευταια φορά να κρατηθούμε εκει...

Εχουμε λοιπόν και λέμε...Οι γνωστοί μας αυξάνονται στο εξωτερικό και κυρίως στον Ηνωμένο Βασίλειο....ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ χωρίς υπερβολή μιλάω με τηλέφωνα, με e-mail και με τηλέγραφο ακόμα :P για τα πάντα.

μερικοι μας λένε καλά πράγματα άλλοι μας λένε άσχημα άλλοι μας λένε μεσαία ...Εχουμε πολλές γνώμες και μαζεμένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....Εν ολίγοις τα αποτελέσματα ειναι τα παρακάτω.

- Υπάρχουν δουλειές αρκετές έως πάρα πολλές (μιλάμε του ποδαριου δουλειές έτσι?) όπου μπορούμε να πιάσουμε για αρχη μέχρι να τακτοποιηθούμε. ΑΛΛΑ πρέπει να ξέρεις την γλώσσα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (εμεις αυτο το κατέχουμε οπότε είμαστε +1) και να είσαι φυσικά στην χώρα.

- Ειδαμε μετα απο αρκετή ερευνα ότι το Essex είναι μια πάρα πολυ όμορφη πόλη αρκετά μεγάλη όπου επεκτείνετε μέχρι και την 4η - 5η ζώνη του Λονδίνου με αποτέλεσμα να έχει πάρα πολύ οικονομικά δωμάτια σπίτια και διαμερισματα....(ένα δωμάτιο μονό σε κοινόχρηστο σπίτι 50 λίρες την εβδομάδα με ΟΛΑ πληρωμένα και το council tax μεσα, ένα δωμάτιο διπλό με ΟΛΑ τα παραπάνω στις 75 λίρες)....Ένα σπιτάκι μονοκατοικία στις 600 λιρες το μήνα και ένα διαμερισματακι τύπου flataki, χαχαχα flat εννοω γύρω στα 300-450 λιρες το μήνα.

μπραβο!αν σκεφτεις πως λονδινο ενα στουντιο φλατ παει απο 550 κ πανω.

Για αρχή λοιπόν λέμε να νοικιάσουμε ένα δωματιακι διπλο και ας είναι το μπάνιο και η κουζίνα shared δεν θα μείνουμε για πάντα, αλλά μέχρι να τακτοποιηθούμε και μετά βρίσκουμε και καλύτερη δουλειά και φυσικά σπίτι.

μια χαρα!ελπιζω μονο να μη σας δημιουργησει κανεις προβλημα που θα ειστε με το μωρο γιατι υπαρχουν κ καποιοι μ@λ@κες που δε δεχονται.

- Επειτα δεν με νοιάζει να ζήσουμε λίγο στα χαμηλά μέχρι να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους....Δηλαδή να αρχισουμε να μιλάμε με γραφεία ευρεσεως εργασίας, να έχουμε κάνει αιτησεις για ΝΙΝ και λογαριασμους και τράπεζες. Αυτα θέλουν ένα Αλφα χρονικό διαστημα όπου μια χαρά θα την βγάλουμε σε ένα διπλό δωματιάκι. Γιαυτο ρωτησα για την προπληρωμη γιατι δεν θα έχουμε βρει δουλειά ανεβαινοντας πάνω....Οπότε να έχουμε προπληρώσει τουλάχιστον την διαμονη βρε παιδι μου....Κατερίνα μιας και μενεις ESSEX εσυ θα μπορέσεις ΟΤΑΝ σου πω να μιλησεις με διαφορούς ανθρώπους αν νοικιάζουν κανένα double για τουλάχιστον 3 μήνες ???? Εχεις αυτη την δυνατότητα??? Θέλω να γλιτώσω όσο μπορώ τους μεσίτες γιατι έχουν fees που δεν θέλω να τους δώσω με τίποτα....Θέλω απευθειας με τους ίδιους τους σπιτονοικοκύρηδες να μιλάω....

Στελλα μου θα σε συμβουλευα να πας μεσω αντζετη κ οχι μεσω ιδιωτη.αρχικα δεν τον πληρωνεις εσυ,αλλα ο σπ/ρης.εσυ αυτο που θα πληρωσεις ειναι το <κλεισιμο> του σπιτιου κ οι συστατικες επιστολες (οπως σου ειχα πει κ στο πμ)

ειναι πεταμενα λεφτα,το ξερω αλλα ο αντζετης σου προσφερει ασφαλεια,κατι που δεν στο παρεχει ο ιδιωτης.

αν παρολα αυτα θες να πας ιδιωτικα,δεν εχω κανενα προβλημα να κοιταξω

- Από την πρώτη μέρα που θα ανεβουμε και πλέον θα έχουμε σκεπή πάνω απο το κεφάλι μας, ο ανδρούλης μου αρχίζει το ψάξιμο ολημερίς και οληνυκτίς για δουλειά, απο πόρτα σε πόρτα και απο μαγαζί σε μαγαζί....Σε όλες τις κούριερ, στα ταχυδρομεία, όλες τις εφημεριδες με τις αγγελίες κι φυσικά στα γραφεία....Ερωτώ : του πουστη ρε κορίτσια δεν θα βρεί κάτι ότιδήποτε στην αρχή???? Την γλώσσα την ξέρει ΑΠΤΑΙΣΤΑ. Εδώ θέλω γνώμες.....μετά δουλεύοντας όπουδήποτε θα κοιτάει πλέον πιο ηρεμος στο αντικειμενο του....

Εγώ θα τρέχω για χαρτούρες και διαδικαστικά με τον μπέμπη παραμάσχαλα (δηλαδη στο καρότσι) και μόλις τακτοποιηθει ο άνδρας μου θα δω τι ώρες θα εργαζετε και εγω θα ψάξω για ένα 4 ωρο τις ώρες που ο Ανδρας μου θα ειναι σπίτι.....να κρατάει το μικρό γιατι είμαι λίγο χεζού ακόμα με τους σταθμούς...Είναι πολύ μικρός, μέχρι να αρχισει τουλάχιστον να περπατάει και να μιλάει λίγο λέω να τον κρατάμε εμείς..Μετά κοιτάω για childminder ή για σταθμό...

Ακουω γνώμες και φυσικά ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία και ΣΥΜΒΟΥΛΗ δεκτή....Κορίτσια δεν θα αντέξω δευτερη αποτυχια.....Ο άνδρας μου δηλωσε αν αποτυχουμε ΕΛΛΑΔΑ δεν γυριζουμε, θα πάμε να μείνουμε στους άστεγους της Αγγλίας ή της Ολλανδίας :-(:sad::-(:sad::-(

τι σου λενε οι φιλοι σας για εδω?πως τα βλεπουν τα πραγματα?ποια τα καλα ποια τα ασχημα?πως τακτοποιηθηκαν με τα σπιτια κ τις δουλειες?σε ποιες περιοχες βρισκονται?

στελλακι λιγο πολυ ολοι ετσι ξεκινησαν.κ προσωπικα,το μονο προβλημα που ειχα μεχρι να πιασω την πρωτη μου δουλεια,η προυπηρεσια μου που δεν ηταν αρκετη (απαραιτητη στον τομεα μου)

οποτε αναγκαστηκα να ξεκινησω απο πιο χαμηλα.αλλα αυτη η πορτα μου ανοιξε αλλες τοσες μετα.

το αλλο καλο σε αυτη τη χωρα(κ φανταζομαι κ σε πολλες αλλες ανεπτυγμενες χωρες) ειναι οτι οπου κ να πιασεις δουλεια ο εργοδοτης,τις περισσοτερες φορες,ειναι υποχρεωμενος να σε στηριξει με προγραμματα εκπαιδευσης.οχι επειδη ξαφνικα σ αγαπησαν,αλλα αυτη ειναι η γραμμη της εε πλεον.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

πιστευω πως με τον καιρο χαλαρωνεις ολο κ περισσοτερο,αλλα δε νομιζω πως φτανεις ποτε στο σημειο να πεις,σταματαω να φοβαμαι.εγω τουλαχιστον.

δεν εχει βγαλει αδικα το ονομα τρομοκρατης αλλωστε :cool:

οφειλω να ομολογησω πως ο γαμπρουλης σου ειναι φλερτακιας μεγαλος.μη δει γυναικα....αμεσως ναζακια κ χαμογελακια!χαχαχαχαχαχαχαχα

η νυφουλα μου παντως,δεν εχει να φοβαται τιποτα!

σας ευχαριστουμε πολυ για τις αγκαλιτσες κ στις ανταποδιδουμε :)

Χμμμμμμμμ!Πάντως οφείλω κι εγώ να ομολογήσω ότι κι η δικιά μου τα ίδια κάνει μόλις δει αρσενικό:D:D:D.Είναι τόσο περιεργο και αστείο!Τί στο καλό? Τους μυρίζει??????Πώς τους καταλαβαίνει??Θα ταιριάξουν πάντως χεχε-Έχουν την ίδια συμπεριφορά;)

6237481d19.png

τι σου λενε οι φιλοι σας για εδω?πως τα βλεπουν τα πραγματα?ποια τα καλα ποια τα ασχημα?πως τακτοποιηθηκαν με τα σπιτια κ τις δουλειες?σε ποιες περιοχες βρισκονται?

στελλακι λιγο πολυ ολοι ετσι ξεκινησαν.κ προσωπικα,το μονο προβλημα που ειχα μεχρι να πιασω την πρωτη μου δουλεια,η προυπηρεσια μου που δεν ηταν αρκετη (απαραιτητη στον τομεα μου)

οποτε αναγκαστηκα να ξεκινησω απο πιο χαμηλα.αλλα αυτη η πορτα μου ανοιξε αλλες τοσες μετα.

το αλλο καλο σε αυτη τη χωρα(κ φανταζομαι κ σε πολλες αλλες ανεπτυγμενες χωρες) ειναι οτι οπου κ να πιασεις δουλεια ο εργοδοτης,τις περισσοτερες φορες,ειναι υποχρεωμενος να σε στηριξει με προγραμματα εκπαιδευσης.οχι επειδη ξαφνικα σ αγαπησαν,αλλα αυτη ειναι η γραμμη της εε πλεον.

Κατερίνα συμφωνώ, όλοι λίγο πολύ έτσι ξεκινησαν λίγοι όμως με το φορτίο της αποτυχιας της πρώτης φοράς στην πλάτη...Είναι αρκετό για να μου δημιουργεί φόβο.

Λοιπόν, έχω φίλους και απλούς γνωστούς, στο Northampton, στο Essex στο Brighton και παλαιότερα μιλούσα με 2 κοπέλες η μια στο Leeds και η άλλη στο Green"κάτι"... (δεν θυμάμαι το υπόλοιπο του ονόματος, στην Σκωτία αν θυμάμαι καλά).

Οπότε εγω ακουσει διαφορα για όλο το Ηνωμένο Βασιλειο..Καποια στιγμη θα αναφερθω..

ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ????εγω δηλαδη δε φοβαμαι?για ποια μαζεμενα μιλας????δε θυμαμαι τι ειναι αυτο!!!το να μεινεις με τους αστεγους δε θελω καν να το σκεφτω.και εγω εχω φοβηθει στελλα μου δε μου πανε ολα μελι γαλα ουτε ειμαι μονιμως μεσα στη τρελλη χαρα.ημουν ενα βημα πριν φυγω και αφησω το παιδι μου εδω για να βρω δουλεια,θυμασαι που τα λεγαμε.εχω φαει και γω σκατα στη μαπα απο μεταναστευση παρολο που ηταν εσωτερικη.ολη στα ιδια σκατα βουτηγμενοι ειμαστε και ολοι νοιωθουμε τον ιδιο φοβο-απελπισια.εσεις τουλαχιστον ειστε 3μελης οικογενεια με ενα μισθος βασικο,εμεις ειμαστε 3μελης οικογενεια με μισθο 417 ευρω το μηνα.συν ολα τα εξοδα.οποτε look at the bright sight γιατι υπαρχουν και χειροτερα.και ναι το πιστευω οτι ειστε πολυ τυχεροι που φευγετε γιατι τα χειροτερα ερχονται και μεις εδω θα τα δουμε.δεν εχουμε και αλλη επιλογη.ελπιζω να μη φαινομαι επιθετικη αληθεια δε το θελω,αλλα και γω εχω τα νευρα μου με το συστημα και καπου πρεπει να τα ξεσπασω!!!και ξερω οτι εδω δε θα παρεξηγηθω!!!:D

Μαρία,

Μιλάω για τα μαζεμένα αποθέματα θάρρους, όσα μπορούμε να έχουμε μαζέψει μέχρι να πάμε.

Συμφωνώ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και τα 2 όπως λες είναι ΕΙΔΗ μεταναστευσης αλλά επέτρεψε μου να πω ότι έχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και αυτο μπορούν να το διαβεβαιώσουν οι κοπέλες που ήδη μένουν έξω.

Με άλλη ψυχολογία μεταναστεύσεις "εσωτερικά" όπως λες και με άλλη ψυχολογία αφήνεις την χώρα σου για να πας κάπου αγνωστα και ξένα.

Να στο θέσω απλά,

Απο Αθήνα για Κω το μόνο που αλάζει είναι η ποιότητα ζωής (άλλο πράμα το να ζείς σε νησί) και η νοοτροπία των νησιωτών που μερικές φορές είναι εκνευριστική, αγενέστατη και άξεστη. Ομως δεν εχεις πρόβλημα γλωσσας, ούτε σχολείων, ούτε υπηρεσίων, ούτε καθημερινων συναλλαγών. Επίσης αν θες να ψάξεις για δουλειά (άσχετο αν δεν υπάρχουν, δεν εξετάζουμε αυτο) , μπορείς να πας να μιλησεις στόμα με στόμα, στα μαγαζιά , στους φίλους, στους γνωστούς .Ξέρεις τις διαδικασίες του να νοικιάσεις ένα σπίτι ή του να αγοράσεις ένα σπίτι. Γιατι πολύ απλά δεν έχεις φύγει απο την χώρα σου, είσαι μέσα σε αυτην ΑΚΟΜΑ.

Σε έναν ξένο τόπο εκτός της γλώσσας και δεν μιλάω να γνωρίζεις απλά Αγγλικά ή να πας Αγγλία, είσαι χεσμένος για τα ΠΑΝΤΑ, για το επόμενο σου βήμα, δεν ξέρεις που να πας πως να προχωρησεις που να απευθυνθείς και τι να κάνεις πρώτα. Δουλειά δεν ψάχνεις με γνωστούς και απο στόμα σε στόμα, το ίδιο επίσης και το να νοικιάσεις σπίτι....Υπάρχουν τόσα να προσέξεις για να ΜΗΝ την πατήσεις που εμεις έχουμε πλήρη Αγνοια....

Επειτα Μαράκι, δεν σας αποσυντόνισαν τα χρήματα απο ότι θυμάμαι για να φύγετε έξω, αλλά μας είχες πει οτι ο γνωστός της θειας σου που δουλέυει σε κάποια υπηρεσία και σας είπε μην πάτε εκει γιατι είναι ΑΣΧΗΜΑ....τότε ηταν η τελευταια φορά που μιλησες για εξω.

Αν ήταν να ακουγα τον καθε εναν που μου εχει πει τα ασχημα για διαφορες χωρες δεν θα μεταναστευα ποτέ σε καμία χωρα πιστεψε με....

Και σεις μπορειτε να σταθειτε τυχεροι με το να ξαναβαλετε το αρχικο σας σχεδιο σε κινηση και πάλι και να παλέψετε να φυγετε για μια καλυτερη ζωη όχι μονο δικη σας αλλα κυρίως του μωρού σου...

Ξανασκεφτειτε το, αργα δεν είναι ποτε!!

Φιλικά πάντα ε?:D

uop51syge.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...