Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

πω πω λες και ειμαι σε αλλη ενοτητα....εγω γενικως δεν λεω πολλα δεν ειναι του τυπου μου (λιγα και επι του θεματος), αλλα επειδη σας διαβαζω (και ποιος ξερει ισως οταν ερθω με το καλο ισως και να γνωριστουμε απο κοντα) και σας διαβαζουν και αλλες κοπελες σε παρομοια κατασταση, καλο ειναι να λεμε αντικειμενικα πραγματα που ισχυουν .......και οκ εγω εχω ζησει στο παρελθον στην αγγλια και ξερω 2-3 πραγματα, αλλες κοπελες ομως δεν εχουν την εμπειρια και γνωση και ας μην ξεχναμε οτι το αγνωστο φοβιζει ιδιως οταν προκειται για ενημερωση αλλαγης ζωης....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας.....Σας είπα ότι μάλλον ο Αυγουστος φαινετε μακρυά και λέμε για μετά τις γιορτές???

Αμ! δεν σας το πα....χαχαχαχαχα

Ερωτήσεις λοιπόν!!!

Τι γνώμη έχετε για το ESSEX?

Επίσης Αν δεν εχω συμβόλαιο εργοδότη να κάνω συμβόλαιο 6 μηνο με σπιτονοικοκύρη μπορώ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ και τους 6 μήνες + το deposit μπροστά?

Πόσο έχει περίπου μια μηνιαια καρτα απεριοριστων διαδρομών (συγκοινωνίες) όπως αυτη της Αθήνας???

Πόσο κάνει ένα ποδήλατο? Πως κυκλοφορείς στην Αγγλία με το ποδήλατο καταχείμωνο? Οι Άγγλοι πως το κάνουν?

Αυτα θα ηθελα αν γινετε και αν ξέρετε φυσικά να απαντησετε

-----------------------------------------------------------------------------

Τωρα θα φλυαρίσω λίγο

Κοριτσια έπαθα σοκ

Μπήκα στα poundland.co.uk και τα 99pstoreltd.com και έπαθα ΣΟΚΚΚΚΚΚΚ

Πασιγνωστες μάρκες που εδω παιρνουμε με 5-6 ευρω εκει έχουν 1 λιρα....Είναι δυνατόν???

Παράδειγμα: Χρόνια τώρα λουζομαι με το PANTENE....(που έχει 4,5 -5?) είναι δυνατόν αν το έχουν εκει 1 λιρα...?????

Δηλαδη το σουπερ μαρκετ μας θα είναι πολύ οικονομικότερο αν κρίνω απο μερικά ΟΥΣΙΩΔΗ πραγματα που εμεις τα παίρνουμε πολύ ακριβα να τα παίρνω εκει με μόλις 1 λιρα...

Στο asda 9 ψωμάκια 1 λίρα, βιολογικά προιόντα 1 λίρα, ποποοοοοοοοο εμεις που ζούμε????? Γιατι εδω ο μισθός μας να είναι 592 ευρω βασικός και να ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ???

Γιατι εκει να βρίσκω ρούχα και παπούτσια ποιότητας με 2 -3 λιρες και εδω ακόμα και στα κινέζικα κάτω απο 5 ευρω ρούχο δεν βρίσκεις???

Γιατι εκει να ανοιγω επιχειρηση σε 5 λεπτά μέσω ιντερνετ με 35 λιρες μονο και εδω να χρειαζομαι μηνες και χαρτούρες και αν τελικά με αφήσουν να ανοιξω την επιχειρηση μου?

Γιατι εκει τα αυτοκινητα ειναι πανφθηνα?

με έχει πιάσει ενα παράπονο ρε γμτ ΚΑΙ ναι ρε πουστη μου είμαστε για απελπησια έτσι όπως έχουμε καταντήσει ΛΑΟΣ και ΧΩΡΑ (όσο και αν δεν το νιωθουν στο πετσί τους μερικοι)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

τα αυτοκινητα ειναι σε πολυ λογικες τιμες αλλα η ασφαλεια ειναι λιγο τσουχτερη τα βλεπαμε χτες και αναλογως με ποια εταιρεια θα κανεις την ασφαλεια υπαρχουν πολυ μεγαλες διαφορες

τα αυτοκινητα ειναι σε πολυ λογικες τιμες αλλα η ασφαλεια ειναι λιγο τσουχτερη τα βλεπαμε χτες και αναλογως με ποια εταιρεια θα κανεις την ασφαλεια υπαρχουν πολυ μεγαλες διαφορες

στελλα τι εγινε ρε??πως και μετα τις γιορτες?ειχατε νεα?καλα το οτι εδω ειναι πανακριβα τωρα το καταλαβες?!!εγω ενα πραμα δε μπορω να καταλαβω ρε κοριτσια.πως γινεται η κυβερνηση να ριχνει μισθους και να ανεβαζει τα προιοντα στα υψη?δηλαδη με ποια λογικη?αφου δεν υπαρχουν χρηματα πως θα ψωνισει ο κοσμος?δεν θα ηταν ποιο λογικο να εριχνε και τα προιοντα για να μπορουσαν να κινηθουν τα χρηματα?δε το καταλαβαινω ρε παιδια!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.....Σας είπα ότι μάλλον ο Αυγουστος φαινετε μακρυά και λέμε για μετά τις γιορτές???

Ερωτήσεις λοιπόν!!!

Επίσης Αν δεν εχω συμβόλαιο εργοδότη να κάνω συμβόλαιο 6 μηνο με σπιτονοικοκύρη μπορώ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ και τους 6 μήνες + το deposit μπροστά?

Πόσο έχει περίπου μια μηνιαια καρτα απεριοριστων διαδρομών (συγκοινωνίες) όπως αυτη της Αθήνας???

Πόσο κάνει ένα ποδήλατο? Πως κυκλοφορείς στην Αγγλία με το ποδήλατο καταχείμωνο? Οι Άγγλοι πως το κάνουν?

Τωρα θα φλυαρίσω λίγο

Κοριτσια έπαθα σοκ

Πασιγνωστες μάρκες που εδω παιρνουμε με 5-6 ευρω εκει έχουν 1 λιρα....Είναι δυνατόν???

Παράδειγμα: Χρόνια τώρα λουζομαι με το PANTENE....(που έχει 4,5 -5?) είναι δυνατόν αν το έχουν εκει 1 λιρα...?????

Δηλαδη το σουπερ μαρκετ μας θα είναι πολύ οικονομικότερο αν κρίνω απο μερικά ΟΥΣΙΩΔΗ πραγματα που εμεις τα παίρνουμε πολύ ακριβα να τα παίρνω εκει με μόλις 1 λιρα...

Στο asda 9 ψωμάκια 1 λίρα, βιολογικά προιόντα 1 λίρα, ποποοοοοοοοο εμεις που ζούμε????? Γιατι εδω ο μισθός μας να είναι 592 ευρω βασικός και να ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ???

Γιατι εκει να βρίσκω ρούχα και παπούτσια ποιότητας με 2 -3 λιρες και εδω ακόμα και στα κινέζικα κάτω απο 5 ευρω ρούχο δεν βρίσκεις???

Γιατι εκει να ανοιγω επιχειρηση σε 5 λεπτά μέσω ιντερνετ με 35 λιρες μονο και εδω να χρειαζομαι μηνες και χαρτούρες και αν τελικά με αφήσουν να ανοιξω την επιχειρηση μου?

με έχει πιάσει ενα παράπονο ρε γμτ ΚΑΙ ναι ρε πουστη μου είμαστε για απελπησια έτσι όπως έχουμε καταντήσει ΛΑΟΣ και ΧΩΡΑ (όσο και αν δεν το νιωθουν στο πετσί τους μερικοι)

Στέλλα μου κατα αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για το μήνυμά σου!!!Θα τα κάνω αυτά που λες!!Πάντως όσο περνάει η ώρα και το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα νομίζω πως τελικά ήταν πετάγματα τύπου hypnic jerk. Κι η παιδίατρος ήταν καθησυχαστική... Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου θα απαντήσω σε όσες γνωρίζω.

Λοιπόν, για το σπίτι που ρωτάς νομίζω (χωρίς να έχω καμιά πιο νομική ή επίσημη γνώση) πως θα εξαρτάται κι από τον ιδιοκτήτη και τον χαρακτήρα του αυτό.

Για τις συγκοινωνίες, σίγουρα εξαρτάται από την πόλη που ζεις. Εγώ στην Οξφόρδη για απεριόριστες διαδρομές μόνο με μία συγκεκριμένη γραμμή λεωφορείου πλήρωνα 40 λίρες τον μήνα.

Ποδήλατα μπορείς να βρεις πολύ φτηνά μεταχειρισμένα από αγγελίες. Τουλάχιστον στην Οξφόρδη βρίσκεις άπειρες ευκαιρίες!Όσο για τον καιρό, δεν βγαίνεις αν χιονίζει και το έχει στρώσει ή έχει πάγο (ούτε αυτοί το κάνουν αυτό χιχι). Με βροχή όμως βγαίνεις χαλαρά. Παίρνεις αδιάβροχο μπουφανάκι με κουκούλα και αδιάβροχο παντελόνι (που μπαίνει πάνω από το κανονικό σου παντελόνι). Παίρνεις και πιαστράκια για τα πατζάκια του παντελονιού και είσαι μια χαρά. Δεν βρέχεσαι καθόλου εσωτερικά.

Όσο για τα πράγματα που λες. Το σουπερ μαρκετ είναι στις ίδιες τιμές περίπου με την Ελλάδα. Κάποια πράγματα όπως λες είναι πιο φτηνά, αλλά και κάποια πιο ακριβά, οπότε συνολικά υπολόγιζε το ίδιο περίπου.

6237481d19.png

εσενα θα σε μαλωσω!γιατι δεν πηρες το παιδακι σου να πατε στα επειγοντα?

Κατερίνα μου, γιατί δεν είχε νόημα να πάμε μετά. Έκανε αυτό το πράγμα και μετά ήταν φυσιολογική. Θα πήγαινα και δεν θα μπορούσαν να με βοηθήσουν. Πήρα αμέσως την παιδίατρο η οποία μου είπε πως μόνο αν το βιντεοσκοπήσω και το δείξω μπορεί να βγει άκρη. Επίσης μου είπε, πως εφόσον το έκανε κοιμισμένη δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Να φοβηθώ αν δω κάτι όταν είναι ξύπνια. Κι εγώ αυτό φοβάμαι μην δω, αν και τώρα θέλω να πιστεύω πως ήταν πολλά συνεχόμενα hypnic jerk λόγω κούρασης και λίγου πυρετού. Είδα και βιντεάκια στο Youtube και δεν έμιαζε τελικά ούτε με σπασμούς, ούτε με myoclonic seizure. Μακρυά από όλα τα παιδάκια αυτά τα πράγματα!!!Τί κάνει ο γαμπρούλης μου????

6237481d19.png

Μαράκι μου πώς είναι σήμερα το κυκνάκι που είστε μαζί???

λοιπον το κυκνακι εχει εξελιξεις!!!καταρχας εχθες ηταν μια πολυ δυσκολη αλλα συγχρονως πολυ καλη νυχτα.κοιμηθηκα στις 4 το πρωι γιατι ο μικρος δε κοιμοταν αλλα δε ζητουσε τον αντρεα.ξυπνουσε και φωναζε μαμα μαμα!!πολυ το χαρηκα που με ηθελε!ξεκινησαμε τις προσπαθειες διαφορετικου υπνου.μεχρι τωρα τον βαζαμε στη κουνια του ξαπλωναμε στο πατωμα και του κρατουσαμε το χερι.τωρα καθομαστε στη καρεκλα για να κοιμηθει μονος του.σημερα ηπιε γαλα τυ διαβασα ενα παραμυθι και μετα ξαπλωσε κατω.εφυγα χωρις να με δει και κοιμηθηκε μονος του!!!!

βγαλαμε κυνοδοντα!ο αριστερος μας κυνοδοντας ξεπεταχτηκε και απο χθες ειμαστε πιο ηρεμοι και χαρουμενοι!!καναμε και παιχνιδακια και γενικα με ηθελε σημερα!

και το τριτο και το καλυτερο!!ειπαμε το ονομα μας!!!!του λεει ο αντρεας καποια στιγμη στο ασχετο γιαννη μου πως σε λενε?και γυρναει ο γιαννης και λεει:

γιαααανννννννννν!!!!!!!!φοβερο???εχει πολυ γελιο το σκατακι μου!ας κρατησει λιγακι η καλη διαθεση!ποσο πολυ το θελω!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα κοριτσια!

τι κανατε σημερα πως περασατε?ελπιζω ομορφα οπως το δικο μας ;)

αντε κοριτσι μου με το καλο!πες μα καλε να χαρουμε κ εμεις!μας το κρατας για σουπριζ??

Ερωτήσεις λοιπόν!!!

ΑΧΑ!ποια περιοχη του εσεξ γτ ειναι κ μεγαλο.λες να τα καταφερουμε να γινουμε γειτονακια?

η νεα δουλεια μου επισης ειναι southend κ απο μια μικρη εκτιμηση που εχω κανει ειναι πολυ καλυτερα απ τους δυσκοιλιους λονδρεζους χαχαχαχα

δεν το εχω ακουσει αυτο ποτε να εχει γινει,αλλα δε βλεπω κ τον λογο γιατι να σου αρνηθει καποιος?οπως ειπε κ η Τζου,ειναι στην ευελιξια του σπιτον/ρη

προσωπικα δεν βγαζω μηνιαια ή εβδομαδιαια γιατι στην τιμη της βαζουν μεσα κ τα σ/κα τα οποια τα περναμε κυριως εδω στα μερη μας,αντε να παρουμε κανα λεωφορειο

δεν εχω ιδεα :D

Τωρα θα φλυαρίσω λίγο

Κοριτσια έπαθα σοκ

στελλα μου κοιταξες ποσα μλ ειναι?συνηθως εχουν τις μικρες συσκευασιες τα παουλαντ.διαβαζα ενα αρθρο στην εφημεριδα για τα παουλαντ,πως νομιζουμε πως συμφερουν ολα τα προιοντα αλλα για παραδειγμα η μαρμελαδα μια λιρα στο σμ 82 πενες,θελει προσοχη κ ψαξιμο.

ο δικος μας πχ φερνει κερι αποτριχωτικο βιτ προσωπου (αραβικη συσκευασια) μια λιρα στο σμ 5.του αδειαζω το ραφι χιχιχιχι

επισης στο σμ μπορεις να βρεις προσφορες παρε ενα κ ενα δωρο ή 3 κρεατα για 10 λιρες κλπ

Στελλακι μου δεν εχεις αδικο να σκεφτεσαι ετσι,αλλα μη νομιζεις πως εδω απο οικονομικης αποψης πως ειναι καλυτερα.

ναι οι μισθοι ειναι μεγαλοι αλλα κ οι λογαριασμοι το ιδιο.

η διαφορα εδω,κ αυτο που με κρατα αυτα τα χρονια,ειναι η αξιοκρατια κ η σιγουρια τοσο της δουλειας μου οσο κ της εξελιξης της.

με αγωνα βεβαια,δεν περιμενω καποιον να με πιασει απ το χερακι κ να μου πει,θες προαγωγη?θυμασαι αλλωστε γιατι εφυγα απ την προηγουμενη δουλεια μου.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κατερίνα μου, γιατί δεν είχε νόημα να πάμε μετά. Έκανε αυτό το πράγμα και μετά ήταν φυσιολογική. Θα πήγαινα και δεν θα μπορούσαν να με βοηθήσουν. Πήρα αμέσως την παιδίατρο η οποία μου είπε πως μόνο αν το βιντεοσκοπήσω και το δείξω μπορεί να βγει άκρη. Επίσης μου είπε, πως εφόσον το έκανε κοιμισμένη δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Να φοβηθώ αν δω κάτι όταν είναι ξύπνια. Κι εγώ αυτό φοβάμαι μην δω, αν και τώρα θέλω να πιστεύω πως ήταν πολλά συνεχόμενα hypnic jerk λόγω κούρασης και λίγου πυρετού. Είδα και βιντεάκια στο Youtube και δεν έμιαζε τελικά ούτε με σπασμούς, ούτε με myoclonic seizure. Μακρυά από όλα τα παιδάκια αυτά τα πράγματα!!!Τί κάνει ο γαμπρούλης μου????

τι να σου πω Τζου μου,χαρα στην ψυχραιμια σου.εμενα πυρετο εκανε κ σαν την τρελη ετρεχα στην κλινικη:oops:

στα επειγοντα θα εβλεπες παιδιατρο (φανταζομαι) να την εξεταζε,να επιβεβαιωσει τελος παντων πως ολα καλα

καλα ο χιονομπαλης,ακομα εχει κρυωματακι κ τρεχει η μυτουλα του αλλα δεν πτοειται!τρεχει πανω κατω ολη μερα!

εχει κανει κ εναν φιλο στον σταθμο (αμεεεεεε) που παιζουν συνηθως παρεα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

τι να σου πω Τζου μου,χαρα στην ψυχραιμια σου.εμενα πυρετο εκανε κ σαν την τρελη ετρεχα στην κλινικη:oops:

στα επειγοντα θα εβλεπες παιδιατρο (φανταζομαι) να την εξεταζε,να επιβεβαιωσει τελος παντων πως ολα καλα

καλα ο χιονομπαλης,ακομα εχει κρυωματακι κ τρεχει η μυτουλα του αλλα δεν πτοειται!τρεχει πανω κατω ολη μερα!

εχει κανει κ εναν φιλο στον σταθμο (αμεεεεεε) που παιζουν συνηθως παρεα

Χαχαχαχαχα είδες? Τέρας ψυχραιμίας η συμπεθέρα σου, χεχε!ΌΧι μωρέ, απλώς έχω αποφασίσει πως δεν θέλω να φοβάμαι. Δεν αντέχω να φοβάμαι γιατί θα τρελαθώ τελείως! Αν είχα δει κάτι πιο τρομακτικό εννοείται πως θα την πήγαινα (βασικά από μόνο του το πέταγμα ήταν σαν αυτό που παθαίνουμε κι εμείς εκεί που κοιμόμαστε και νιώθουμε πως πέφτουμε και πεταγόμαστε. Απλώς το έκανε πολλές φορές συνεχόμενα κι αυτό ήταν κάπως τρομακτικό!), αλλά επειδή και η παιδίατρος με ησύχασε, αποφάσισα να μην την ξυπνάω και την τρέχω νυχτιάτικα στο νοσοκομείο. Anyway, ελπίζω περασμένα ξεχασμένα!

'Εκανε και φίλο ο γαμπρούλης μου????Φίλο έτσι? Δεν φαντάζομαι να έκανε φίλη???Δεν φαντάζομαι να φλερτάρει εκεί που πάει? Να του τα κόψεις αυτά:tongue:

Ψυχούλα μου!!!!!!!Τρέχει η μυτούλα? Άμα την δω πουθενά θα σε ενημερώσω χιχιχι!Σας στέλνουμε πολλές ζεστές αγκαλίτσες για να γίνετε γρήγορα καλά!!!

6237481d19.png

λοιπον το κυκνακι εχει εξελιξεις!!!καταρχας εχθες ηταν μια πολυ δυσκολη αλλα συγχρονως πολυ καλη νυχτα.κοιμηθηκα στις 4 το πρωι γιατι ο μικρος δε κοιμοταν αλλα δε ζητουσε τον αντρεα.ξυπνουσε και φωναζε μαμα μαμα!!πολυ το χαρηκα που με ηθελε!ξεκινησαμε τις προσπαθειες διαφορετικου υπνου.μεχρι τωρα τον βαζαμε στη κουνια του ξαπλωναμε στο πατωμα και του κρατουσαμε το χερι.τωρα καθομαστε στη καρεκλα για να κοιμηθει μονος του.σημερα ηπιε γαλα τυ διαβασα ενα παραμυθι και μετα ξαπλωσε κατω.εφυγα χωρις να με δει και κοιμηθηκε μονος του!!!!

βγαλαμε κυνοδοντα!ο αριστερος μας κυνοδοντας ξεπεταχτηκε και απο χθες ειμαστε πιο ηρεμοι και χαρουμενοι!!καναμε και παιχνιδακια και γενικα με ηθελε σημερα!

και το τριτο και το καλυτερο!!ειπαμε το ονομα μας!!!!του λεει ο αντρεας καποια στιγμη στο ασχετο γιαννη μου πως σε λενε?και γυρναει ο γιαννης και λεει:

γιαααανννννννννν!!!!!!!!φοβερο???εχει πολυ γελιο το σκατακι μου!ας κρατησει λιγακι η καλη διαθεση!ποσο πολυ το θελω!

Μπράβο Μαράκι μου!!!!!!!!Τέλεια τα νέα σας!!!Είπε και το όνομά του!Εξελίξεις μεγάλες :D:D:D Φαντάζομαι χαρά που θα έκανες!!!!!!!Πολύ συγκινητικό μου ακούγεται!Κοιμήθηκε και μόνος του?Μεγάλωσε το παιδάκι σου!Μάλλον τον ενοχλούσαν και τα δοντάκια του μωρέ, τα καημενούλια τί τραβάνε κι αυτά!Τωρα για το ότι δεν σε ήθελε, μπορεί όντως να του κακοφάνηκε ο σταθμός αλλά τώρα να το αποδέχτηκε. Δεν είναι και λίγο πράγμα, μεγάλη αλλαγή είναι!Σημασία έχει πως φάση ήταν και περάσε!Και να μην ξαναγυρίσει εύχομαι γιατί στενοχωριέται η μανούλα μας!

6237481d19.png

Επειδη σας αγαπάω θα σας πω.....

Θα ακολουθησει σεντόνι οπότε παρακαλώ την κατανόηση σας και φυσικά την αποψη σας για τυχόν συμβουλές για να πετυχουμε διάνα και να μπορέσουμε να για τελευταια φορά να κρατηθούμε εκει...

Εχουμε λοιπόν και λέμε...Οι γνωστοί μας αυξάνονται στο εξωτερικό και κυρίως στον Ηνωμένο Βασίλειο....ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ χωρίς υπερβολή μιλάω με τηλέφωνα, με e-mail και με τηλέγραφο ακόμα :P για τα πάντα.

μερικοι μας λένε καλά πράγματα άλλοι μας λένε άσχημα άλλοι μας λένε μεσαία ...Εχουμε πολλές γνώμες και μαζεμένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....Εν ολίγοις τα αποτελέσματα ειναι τα παρακάτω.

- Υπάρχουν δουλειές αρκετές έως πάρα πολλές (μιλάμε του ποδαριου δουλειές έτσι?) όπου μπορούμε να πιάσουμε για αρχη μέχρι να τακτοποιηθούμε. ΑΛΛΑ πρέπει να ξέρεις την γλώσσα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (εμεις αυτο το κατέχουμε οπότε είμαστε +1) και να είσαι φυσικά στην χώρα.

- Ειδαμε μετα απο αρκετή ερευνα ότι το Essex είναι μια πάρα πολυ όμορφη πόλη αρκετά μεγάλη όπου επεκτείνετε μέχρι και την 4η - 5η ζώνη του Λονδίνου με αποτέλεσμα να έχει πάρα πολύ οικονομικά δωμάτια σπίτια και διαμερισματα....(ένα δωμάτιο μονό σε κοινόχρηστο σπίτι 50 λίρες την εβδομάδα με ΟΛΑ πληρωμένα και το council tax μεσα, ένα δωμάτιο διπλό με ΟΛΑ τα παραπάνω στις 75 λίρες)....Ένα σπιτάκι μονοκατοικία στις 600 λιρες το μήνα και ένα διαμερισματακι τύπου flataki, χαχαχα flat εννοω γύρω στα 300-450 λιρες το μήνα. Για αρχή λοιπόν λέμε να νοικιάσουμε ένα δωματιακι διπλο και ας είναι το μπάνιο και η κουζίνα shared δεν θα μείνουμε για πάντα, αλλά μέχρι να τακτοποιηθούμε και μετά βρίσκουμε και καλύτερη δουλειά και φυσικά σπίτι.

- Επειτα δεν με νοιάζει να ζήσουμε λίγο στα χαμηλά μέχρι να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους....Δηλαδή να αρχισουμε να μιλάμε με γραφεία ευρεσεως εργασίας, να έχουμε κάνει αιτησεις για ΝΙΝ και λογαριασμους και τράπεζες. Αυτα θέλουν ένα Αλφα χρονικό διαστημα όπου μια χαρά θα την βγάλουμε σε ένα διπλό δωματιάκι. Γιαυτο ρωτησα για την προπληρωμη γιατι δεν θα έχουμε βρει δουλειά ανεβαινοντας πάνω....Οπότε να έχουμε προπληρώσει τουλάχιστον την διαμονη βρε παιδι μου....Κατερίνα μιας και μενεις ESSEX εσυ θα μπορέσεις ΟΤΑΝ σου πω να μιλησεις με διαφορούς ανθρώπους αν νοικιάζουν κανένα double για τουλάχιστον 3 μήνες ???? Εχεις αυτη την δυνατότητα??? Θέλω να γλιτώσω όσο μπορώ τους μεσίτες γιατι έχουν fees που δεν θέλω να τους δώσω με τίποτα....Θέλω απευθειας με τους ίδιους τους σπιτονοικοκύρηδες να μιλάω....

- Από την πρώτη μέρα που θα ανεβουμε και πλέον θα έχουμε σκεπή πάνω απο το κεφάλι μας, ο ανδρούλης μου αρχίζει το ψάξιμο ολημερίς και οληνυκτίς για δουλειά, απο πόρτα σε πόρτα και απο μαγαζί σε μαγαζί....Σε όλες τις κούριερ, στα ταχυδρομεία, όλες τις εφημεριδες με τις αγγελίες κι φυσικά στα γραφεία....Ερωτώ : του πουστη ρε κορίτσια δεν θα βρεί κάτι ότιδήποτε στην αρχή???? Την γλώσσα την ξέρει ΑΠΤΑΙΣΤΑ. Εδώ θέλω γνώμες.....μετά δουλεύοντας όπουδήποτε θα κοιτάει πλέον πιο ηρεμος στο αντικειμενο του.... Εγώ θα τρέχω για χαρτούρες και διαδικαστικά με τον μπέμπη παραμάσχαλα (δηλαδη στο καρότσι) και μόλις τακτοποιηθει ο άνδρας μου θα δω τι ώρες θα εργαζετε και εγω θα ψάξω για ένα 4 ωρο τις ώρες που ο Ανδρας μου θα ειναι σπίτι.....να κρατάει το μικρό γιατι είμαι λίγο χεζού ακόμα με τους σταθμούς...Είναι πολύ μικρός, μέχρι να αρχισει τουλάχιστον να περπατάει και να μιλάει λίγο λέω να τον κρατάμε εμείς..Μετά κοιτάω για childminder ή για σταθμό...

Ακουω γνώμες και φυσικά ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία και ΣΥΜΒΟΥΛΗ δεκτή....Κορίτσια δεν θα αντέξω δευτερη αποτυχια.....Ο άνδρας μου δηλωσε αν αποτυχουμε ΕΛΛΑΔΑ δεν γυριζουμε, θα πάμε να μείνουμε στους άστεγους της Αγγλίας ή της Ολλανδίας :-(:sad::-(:sad::-(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...