Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Κορίτσια όμορφά τι κάνετε;

Η δουλίτσα πήγε καλά, αν και τις Δευτέρες κουράζομαι περισσότερο, μου παίρνει λίγο μέχρι να συνηθίσω το πρωινό πρωινό ξύπνημα. Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος!

Κατερίνα, ο μικρούλης σου μεγαλώνει πάρα πολύ, όλη η αγάπη, η φροντίδα και το γαλατάκι της μανούλας τον έχουν κάνει παλικαράκι!

Το καφέ λέγεται Princi, στη 135 Wardour Street. Τα γλυκά δε μου φάνηκαν πολύ ακριβά, γύρω στα 4 με 5, αλλά μου είπαν πως οι πίτσες ήταν κάπως ακριβες. Και είχε τόσο κόσμο, μάλλον όχι τόσο πολύ για οικογενειακό καφε!

όσο για την ελληνική τηλεόραση, ρώτησα τον αδερφό μου και μου είχε πει πως θα μου έστελνε τη διευθυνση αλλά το ξέχασες. Μετακομίζουν αυτή τη βδομάδα και μάλλον έχει πολλά στο μυαλό μου. Μου είπε πάντως πως είχε γύρω στα 18 ευρώ το μήνα, και το έπαιρνε για ένα δυο μήνες μόνο τη φορά. Αν βοηθάει καθόλου.

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

έχω καιρο να μπω αλλά βλέπετε με τον μπέμπη το μόνο που μου μένει είναι τις ώρες που κοιμάτε (είναι πολύ λίγες) να κοιμάμε και εγώ!!!

Με έχει άυπνη λόγω κολικών (τον κακομοιρούλη) και ξενυχτάμε παρεούλα....

Είμαστε καλά αλλά πολύ πολύ κουρασμένοι....Σας σκεφτόμαστε αλλά δεν έχουμε την δύναμη να μπούμε να σας μιλήσουμε....

Εσεις κοριτσάκια μου εκεί είστε καλά ε? Αν πατε καμια βολτίτσα σε ωραία πάρκα σκεφτείτε και μας ε?

Σας φιλώ πολύ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλησπερα στην ομορφη παρεα!

Μα τι τελειος καιρος σημερα!!!τι γλυκια μερα!

Στελλαααααααα,καιρο ειχαμε να σε δουμε!Ωωωωωωωωωχ παλιοκολικοι:-(,αγκαλιτσες κ φιλακια πολλα κ ολα θα περασουν!δωσε στο αντρακι σου ενα εξτρα φιλακι απ τον χιοναμπαλιτσα μου.Καπου ειδα πως εισαι απ τον Πειραια?κι εγω απο Πειραια ειμαι.

Δεσποινακι, σ ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου να ρωτησεις.νομιζω πως λεμε το ιδιο (iptv),17ευρω καθε μηνα για 12 μηνες.το ειχα παλαιοτερα,αλλα συνεχεια κοβοταν κ μου εσπαγε τα νευρα.σκεφτομουν αν υπηρχε κατι πιο οικονομικο ή ακομα καλυτερα δωρεαν!δεν πειραζει....

Εχετε sky?εμεις εχουμε μονο freeview :| σκεφτομουν γιατι να δινω 17 μονο για ελληνικη ενω θα μπορουσα να εβαζα σκαϊ?

Κοιταζα για βρεφικους,εδω κοντα στο σπιτι.ενα απο αυτα κοστιζει 55 την ημερα:shock: κ 33 τη μιση.οσο για το τι κανουν,για την ηλικια του γιου μου,(6μηνων οταν θα παει)κατι ψυχο-μουσικο-χρωματο-αρωματο- δεν πολυκαταλαβα,μασαζ κ γιογκα!!!!!:shock:

λοιπον ή η ενασχοληση με τα βρεφη εχει προοδευσει ή εγω ειμαι πολυ βλαχα!

Τα αλλα κοριτσια πως ειναι σημερα??

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Στελλαααααααα,καιρο ειχαμε να σε δουμε!Ωωωωωωωωωχ παλιοκολικοι:-(,αγκαλιτσες κ φιλακια πολλα κ ολα θα περασουν!δωσε στο αντρακι σου ενα εξτρα φιλακι απ τον χιοναμπαλιτσα μου.Καπου ειδα πως εισαι απ τον Πειραια?κι εγω απο Πειραια ειμαι.

αμε αμε θα το φιλήσω πολλάκις...δώσε και συ στον χιονομπαλίτσα σου!!! χιχιιχιχ

Ναι μένω Κορυδαλλό που να μην έμενα!!!!:?

uop51syge.png

Γεια σας κοριτσάκια;

Τι κανετε;

Στελλά τι κάνετε; Πολύ χάρηκα που άκουσα τα νέα σας, αλλά στενοχωρήθηκα συγχρόνως που το μικρό σας είναι αρρωστούλη. εύχομαι σύντομα να γίνει περδικάκι και να μπορέσετε οικογενειακώς να ξεκουραστείτε λιγουλάκι!

Κατερίνα, μου έστειλέ ο αδερφός μου το site, http://www.grlive.tv/. Είπε ότι είναι κάπως κρυμένο, πρέπει να πας στις εγγραφές και πως κοστίζει και αυτό 17 το μήνα, απλώς δε χρειάζεται να κάνεις συνδρομή για όλο το χρόνο.

Και εμείς freeview έχουμε, και δεν έχω πολύ παράπονο. Συνήθως κάτι βρίσκουμε.

Σήμερα πήγα στο γιατρό για ένα μικρό πρόβλημα στο χέρι που έχω. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι το ραντεβού με όλες τις ματαιώσεις, ο γιατρός να είναι άρρωστος κτλ και το ότι είχα μια αναμονή κοντά στη μία ώρα, το είψα κανονίσει πολύ πριν τα χριστούγεννα, φάνηκε πολύ καλός και είπε ότι θα με παραπέμψει για παραπάνω αναλύσεις. Περίμενα να με διαολοστείλει, άντε να δούμε πότε θα τις κάνω όμως!

Πωπω, τι βρεφικός είναι αυτός να πάω και εγω! Βέβαια, με τόσο λεφτά που σε χρεώνουν καλά θα κάνουν να σας παρέχουν το κατι τι. αλλά πάλι, χωρίς να θέλω να γίνομαι τόσο κακιά, πως θα το ξέρεις ότι τα κάνουν όλα αυτά που λένε; Θα σου πει το μωρό πώς πέρασε τη μέρα του;

Οντως ο καιρός σήμερα ήταν υπέροχος! Αχ, μακάρι να κρατήσει!

Φιλια!

Διαφημίσεις

Στελλά τι κάνετε; Πολύ χάρηκα που άκουσα τα νέα σας, αλλά στενοχωρήθηκα συγχρόνως που το μικρό σας είναι αρρωστούλη. εύχομαι σύντομα να γίνει περδικάκι και να μπορέσετε οικογενειακώς να ξεκουραστείτε λιγουλάκι!

ευχαριστώ κοπελίτσα μου.....

Αχ καλέ κοπέλες μου, έχει γίνει αγκαλίτσας.....Θέλει συνεχώς αγκαλίτσες...Λέτε να μου μάθει και να μην ξεκολάει μετά??? Να του δίνω όσες αγκαλίτσες θέλει???

Εντωμεταξυ είμαι και χαζομανούλα και όταν θέλει αγκαλίτσα πρωτα εγώ του την προσφέρω και μετα αυτος ερχετε...έχει παρκαρει πάνω στο στήθος μου....χαχαχαχα

Μαρέσει απο την μια πάρα πολύ αλλά πολλοί μου λένε ότι μετά θα ταλαιπωρηθώ....

Εδώ και 2 μέρες μάθαμε να κοιμόμαστε και στην κουνια μας, διότι δεν θέλαμε, κοιμομασταν στο κρεβάτι της μαμας και του μπαμπα (ανάμεσα μας)...Τώρα κοιμόμαστε πλέον στην κουνια μας και ξυπνάμε μόνο για γαλατάκι και αλλαγή πάνας!!!

:P:D:p:D:p:D

uop51syge.png

hello κοριτσια!

Τ κανετε ολες?Σημερα πηγα στον γιατρο γιατι δυστυχως εδω και μερες ειχα φαγουρα εντονη στα γεννητικα οργανα, και τελικα εχω μυκητες!Μου εδωσε κολπικα υποθετα μονο 3, και ελπιζω μεσα σε 3 μερες να μου περασει γιατι ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο!

Εσεις τι αλλα νεα?Εμεις εδω τιποτα το σημαντικο, χθες ειχε υπεροχη μερα, και βγηκα για ψωνια. Πηρα ζιπουνακια, φορμακια πετσετακια κλπ. Βασικα απο το mothercare, ειχε πολυ καλες τιμες, και πηγα και στο mamas and papas μου αρεσουν πααααααρα πολυ τα πραγματα του, αλλα πανακριβα!οποτε μονο κατι ψιλοπραγματα πηρα. Εντωμεταξυ μου ειπε η μαμα μου οτι τα 7 λευκα μακριμανικα ζιπουνακια στο mothercare στην Ελλαδα τα εχουν 32 €, ενω εδω βρηκα τα ιδια 7 παλι, λευκο χρωμα, μακρυμανικα παλι στο mothercare, 10,50 λιρες, δηλαδη 12 €!!!!!ρε κοριτσια τι εκμεταλευση στην Ελλαδα!!!!Ειπα οτι δεν θα αγορασω τιποτα απο εκει!

Καλησπερα κοριτσια!

Ειρηνη,περαστικα :( δυστυχως ειναι μια απ τις <χαρες> της εγκυμοσυνης!!κ καλα αν εισαι σπιτι,να εισαι δουλεια κ να χεις φαγουρα:oops::oops::oops: γκρρρρρ

Δεν ειναι αδικια ομως????εχουν ολοκληρους οροφους για τα κοριτσακια κ για τα αγορακια μια γωνιτσα στην ακρη του διαδρομου:tongue::tongue:

Στελλακι,ασε τι λενε οι αλλοι να κανεις αυτο που σου λεει το ενστικτο σου,μονο αυτο να ακους.κ πιστεψε με ειναι αλανθαστο!αγκαλια ολη μερα?αγκαλια ολη μερα!!!:) εκει βρισκει παρηγορια κ ανακουφιση.

Σε ποιον μοιαζει?ονομα εχουμε?

Δεσποινακι,θα κοιταξω το σαιτ που μου εστειλες,σ ευχαριστω!.τι προβλημα εχεις με το χερι σου???σου εγραψε ακτινογραφιες?

οσο για τον βρεφικο,καλα τα λες!!ο αντρας μου πεταξε την ατακα <καλα,ακομα δεν ξερει πως να χ?ζει,θα κανει γιογκα?>

για να δικαιολογησουν τις τιμες ειναι ολα αυτα,σιγουρα.εχω να κοιταξω κ αλλους παντω,να δω τι θα βρω?

ευτυχως,ευτυχως!ζητησε ο αντρας μου απ τη δουλεια του,να εχει καθε δευτερα ρεπο κ να σχολαει μιαμιση ωρα αργοτερα τις αλλες μερες για καποιο διαστημα,κ το δεχτηκαν.οποτε τωρα ο βρεφικος θα ειναι για μιαμιση μερα:rolleyes:

Τζουουουου που εισαι?ολα καλα?

Καλησπέρα κορίτσάκια μου!!!

Stellinula περαστικά στον μικρούλη σου!!!Γρήγορα να περάσουν οι κολικοί και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο!!Συμφωνώ 100% με την Κατερίνα, κάνε όπως νιώθεις! Άλλωστε είναι ακόμα πολύ μικρούλης κι ευάλωτος, μόλις ήρθε στον κόσμο, τί πιο λογικό από το να θέλει την αγκαλίτσα της μαμάς του? Σε λίγο που θα γίνει αντράκι ανεξάρτητο να δεις που εσένα θα σου λείπουν οι αγκαλιές κι αυτός θα είναι μια χαρούλα :tongue:

Δέσποινα περαστικά με το χέρι σου!! Τί έπαθες βρε κορίτσι μου?Μαγείρεψες τίποτα καλό στον αντρούλη σου να μην έχει να λέει?

Κατερίνα οι παιδικοί είναι πανάκριβοι!Αλλά νομιζω πως μπορείς να βρεις κάποιους που να κάνουν όντως πολύ καλή δουλειά αν το ψάξεις!! Εμένα ωραίο μου ακούγεται όλο αυτό το ψυχο-μουσικο-χρωματο-αρωματο που λες...με ψήνει!!(Καλά είμαι το τέλειο θύμα σε κάτι τέτοια, δεν το συζητάμε ε?).

Ειρήνη μου περαστικά γρήγορα, να φύγουν οι παλιομύκητες!Κι εμένα είναι μόνιμο άγχος μου...Όσο για τα ψώνια, δεν είναι τέλειο να ψωνίζεις για το μωράκι σου? Εμείς τα περισσότερα ψώνια θα τα κάνουμε Ελλάδα (οπότε θα φάμε την εκμετάλλευση που λες) αλλά ήδη έχω αρχίσει να ετοιμάζω λίστες και να ψάχνω πραγματάκια online...και το ευχαριστιέμαι τόσο πολύ!!!!

Εγώ κορίτσια μου τα ίδια, διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα...Χθες είχα ραντεβού με την μαια, όπου τσέκαρε ούρα, ακούσαμε και την καρδούλα του μωρού που έκανε τικ τικ τικ και μου πήρε αίμα για να τσεκάρει αντισώματα...τα κλασσικά δηλαδή!!!Κατα τα άλλα τα ίδια!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!Κατερίνα δώσε ένα ξεχωριστό φιλάκι στον χιονομπαλίτσα και εσύ Στελλάκι στο μωράκι σου!!!!

6237481d19.png

Στελλακι,ασε τι λενε οι αλλοι να κανεις αυτο που σου λεει το ενστικτο σου,μονο αυτο να ακους.κ πιστεψε με ειναι αλανθαστο!αγκαλια ολη μερα?αγκαλια ολη μερα!!!:) εκει βρισκει παρηγορια κ ανακουφιση.

Σε ποιον μοιαζει?ονομα εχουμε?

αμε.... Στον μπαμπά μοιάζει και θα τον λένε Κωνσταντίνο...προς το παρών τον λέμε αγκαλίτσα ή μπουρμπουλίθρα!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!

Πώς είστε σήμερα; Κορίτσια, όλες έχετε τα μωράκια σας, ή είναι στο δρόμο, που και που αισθάνομαι κάπως άσχετη στο θέμα!:cry: Καμιά φορά με παίρνει κάπως από κάτω, αλλά συνήθως επανέρχομαι γρήγορα!

Οταν ήμουν 18 είχα κάνει μια θρόμβωση στο χέρι μου και πριν κανά τρία χρόνια άρχισαν να μουδιάζουν που και πού και κάπως ανησύχησα, οπότε από τότε άρχισα να το ψάχνω κάπως. Αλλά ο γιατρός ήταν αρκετά ήρεμος.

Στελλίτσα, σα να μου θυμίζεις κάπως την αδερφή μου. Και αυτή κάπως έτσι ήταν, το μωράκι της θέλει πολλές αγκαλίτσες τώρα, αλλά δεν τη ταλαιπωρεί τόσο. Είναι στο παιδάκι κιόλας.

Ειρήνη περαστικά σου, εύχομαι σύντομα να σου περάσουν όλα. Τελικά της ανέφερες για την εξέταση του διαβήτη; Θα σου την ξανακάνουν;

Tζούλη, υπομονή, σκέψου ότι από τον Απρίλη, αν θυμάμαι καλά, θα κάνεις το διάλειμμά σου και θα διαβάζεις βιβλία μόνο για τη μητρότητα!

Κατερίνα, μια χαρά θα τα καταφέρετε άμα ο άντρας σου θα μπορεί να κάτσει στο σπίτι μια μέρα, και θα μπορούν έτσι να δεθούν περισσότερο.

Τρεις φορές την εβδομάδα θα δουλεύεις; Από πόσες ώρες; Κοίτα και πουθενά αλλού, και εύχομαι να διαλέξεις το καλύτερο, και θα σου το κανουν το μικρούλη σου αινσταϊν με όλες αυτές τις μοντέρνες μεθόδους!

Καλησπερα στα ομορφα κοριτσια!

Δεσποινακι!με στεναχωρεις:( δεν εισαι καθολου ασχετη με το θεμα.Θα δεις που θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις.Αληθεια,πως πανε οι προσπαθειες?

σκεφτομουν να σε ρωτησω καιρο,τωρα που θα πατε το ταξιδακι σας,στον καθαρο αερα,θα χαλαρωσεις κ ειμαι σιγουρη θα εχουμε ευχαριστα.Δεν ξερω ποια ηταν η μεθοδος αντισυλληψης σου,να ξερεις το σωμα χρειαζεται λιγο καιρο να συνηθησει στις νεες συνθηκες και πανω απ ολα,οχι αγχος.

Επισης,απ οσα ξερω,εχεις 25% πιθανοτητα,καθε φορα οποτε οι προσπαθειες πρεπει να ειναι αρκετες:wink: κ χωρις αγχος

Εχεις σταθερο κυκλο?καταλαβαινεις οταν εχεις ωορηξια,τα σημαδια?

Μου εχεις πει βεβαια στο παρελθον,πως πιστευεις οτι τα κανεις ολα σωστα,οποτε ειναι θεμα χρονου.Οτι χρειαστεις κ σε οτι μπορω να βοηθησω,να ξερεις ειμαι εδω!:mrgreen:

Τζουυυυ δεν εχω προβλημα με τον βρεφικο στα μουσικο-χρωματο-μπλαμπλα...πραγματι θα ειναι ωραια για το παιδι αλλα γιογκα κ γαλλικα??ελεος!!!ξεχασα επισης να πω πως για καθε τεταρτο της ωρας που καθυστερεις να παρεις το παιδι,σε χρεωνουν 10 λιρες:shock: οσο για την πληρωμη....μονο direct debit κ θελουν κ deposit.

Θα κοιταξω κ αλλα σαφως:rolleyes:

εργαζομαι Δευτερα Τριτη 8μιση με 5 (1ωρα δλμ)κ Τεταρτη 8μιση με 1 (χωρις δλμ)η προισταμενη μου ειναι παρα πολυ καλη κ σχεδον παντα μας αφηνει κατα τις 4:tongue:

Στελλακι τι κανει ο μπουρμπουληθρας?

Ειρηνη εισαι καλυτερα σημερα?τι εκανες με την αιματος?

Γεια σας κοριτσια!χθες ξεκινησα την θεραπεια για τους μυκητες, (χαλια τα υποθετα) οποτε πιστευω οτι απο αυριο θα ειναι καλυτερα.Για τον διαβητη το μονο που ρωτησα τον γιατρο ειναι αν θα φανει κατι απο την εξεταση αιματος μετα την νηστεια. Μου ειπε οτι αν ειναι ανεβασμενο το ζαχαρο θα φανει εκει. Οποτε περιμενω να δω και την μαια να δουμε τι θα γινει.

Εντωμεταξυ, το Σαββατο μπαινω στην 27 εβδομαδα, δηλαδη μαλλον στον 7ο μηνα, τα χω χασει λιγο με εβδομαδες μηνα, ολο διαφορετικα τα βρισκω στο ιντερνετ.Τα μετραω με εβδομαδες και βγαινει, τα μετραω με μηνες αλλα τιποτα μου περισσευει ενας!

Γεια σας κορίτσια!

Κατερίνα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς σήμερα αδιαθέτησα πάλι. Στενοχωρήθηκα κάπως, αν και το περίμενα. Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι αύτη η αμφιβολία, υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απλώς τυχαίνει;Τι δε κάνουμε σωστά;

Πάλι καλά έχω σχετικά μικρό κύκλο 27 με 28, και από ότι ξέρω δεν έχω τίποτα πολυκυστικές. Εύχομαι αυτό το μήνα να το πάω στο γιατρό και να αρχίσω τις εξετάσεις, τουλάχιστον, θα μπορώ να το ότι ό,τι ήταν να κάνω το έκανα.

Οσο για το τρόπο αντισύλληψης χρησιμοποιούσαμε πάντα προφυλακτικό, ήμουν πάντα πολύ προσεκτική, που να ήξερα! Δε πήρα ποτέ αντισυλληπτικά να πεις ότι πείραξα καθόλου τις ορμόνες μου!

Αλλά δε πειράζει, τουλάχιστον αυτό το μήνα θα πάω το ταξιδάκι μου, αν και μάλλον αμέσως μετά τις γόνιμες, οπότε μάλλον δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα!

Καλά το ότι θα σου χρεώνουν άμα καθυστερήσης στο βρεφικό κάπως απαράδεκτο το βρίσκω. Καλά μη το κάνεις συνήθειο, αλλά καμιά φορά κάτι μπορεί να σου τύχει. Τι νομίζουν ότι σκοπεύεις να το αφήνεις εκεί μέχρι το βράδυ;

Και τι γιόγκα και τα γαλλικά από τι ηλικία τα αρχίζουν; Τίποτα σε ελληνικό δεν έχει;

Αλήθεια, πριν το μωράκι πως περνούσες τις μέρες σου όταν δε δούλευες; Τι ωραία να είχα περισσότερο χρόνο!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν;

Ειρήνη μου τι πειράζει αν είσαι στον έβδομο ή όχι. Το πιο σημαντικό μάνα και μπόμπιρας να είναι καλά και να ξέρεις πότε γεννάς! Λίγος καιρός σου έμεινε!

Άντε,Παρασκευη σημερα!!!!επιτελους!

αυριο θα κανει καλο καιρο,οποτε σχεδιαζω για βολτουλες!

κοριτσαρες τι θα κανετε?

Δεσποινακι,αν κ δε νομιζω να σου αρνηθουν,εξετασεις γινονται μετα απο ενα χρονο προσπαθειων κ πρωτα κανει ο αντρας.(νομιζω)

Αν κ πανε 7μηνες περιπου?απο τοτε που αρχισατε ελευθερες επαφες,εστω κ με προφυλακτικο,το σωμα σου θελει λιγο καιρο για να φτιαξει <φιλοξενο περιβαλλον>

ολες τις μερες του μηνα εχεις πιθανοτητα για συλληψη,οι γονιμες ειναι πιο υψηλες.ξερεις τα σημαδια ωορηξιας ή εχεις δοκιμασει να κανεις τεστ ωορηξιας?

Ελληνικο βρεφικο στην περιοχη μου,δεν υπαρχει.τα περισσοτερα ελληνικα σχολεια,εκκλησιες,ταβερνες κλπ ειναι στο βορειο Λονδινο,πολυ μακρια μας.μακαρι να υπηρχε παντως!!τι καλα που θα ηταν

τις ημερες που δεν δουλευα,ειχα διαβασμα αρκετο λογω νεας ειδικοτητας.κι εχω ακομα η αληθεια ειναι

επισης αν θυμασαι που σου ειχα πει θελαμε με τον συζυγο να κατεβουμε μονιμα ελλαδα,το περασμενο καλοκαιρι,οποτε κοιταζα για εργασιες,για σπιτι κλπ ημουν περιπου 4 μηνων οταν αρχισα την παρτ ταιμ κ σταματησα τον 8ο

πρεπει να παω απο κει μια βολτα να τους δω,ολο τ αναβαλω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...