Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Μαρία εξήγησα το σκεπτικό μου πιο πάνω. Δεν με ενόχλησε τόσο το "στόκος" της Κατερίνας όσο η ειρωνία της Στελινούλας ("Τόσο ευλογημένη είσαι στην ζωη σου? ΜΠΡΑΒΟ πάντως αν δεν είχες ποτέ μα ποτέ αποτυχίες και μόνο επιτυχίες... "). Δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάς σε άτομα που δεν ξέρεις και δεν σου έχουν δώσει το δικαίωμα. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν άσχημα σε αυτό το φόρουμ, δεν έχω βρίσει, δεν έχω εκφραστεί προσβλητικά, έχω ευχαριστήσει όσους με έχουν βοηθήσει όταν έχω ρωτήσει κάτι και δε νομίζω ότι μου αξίζει η ειρωνία καμιάς. Νομίζω ότι αυτοί είναι και οι κανόνες του φόρουμ και γενικότερα μιας πολιτισμένης συζήτησης. Δεν ζητάω κάτι παράλογο.

Επιπλέον είμαι και μπαϊλντισμένη αυτή τη στιγμή (για άσχετο λόγο) και δεν έχω διάθεση για πολλά πολλά. Σόρρυ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκι έχεις ξεφύγει τελείως. Αλλά τελείως λέμε!!!!!!!!!!! :shock:

Λέω εγώ: ο άντρας μου δεν έχει έξτρα παροχές στη δουλειά του

Λέει η Κατερίνα: όσοι δουλεύουν χωρίς παροχές είναι ή στόκοι ή άτυχοι ή απελπισμένοι

Λέω εγώ: Λες τον άντρα μου στόκο, άτυχο ή απελπισμένο;

Λες εσύ: Δεν είναι απαραίτητο να είναι στόκος, μπορεί να είναι απλά άτυχος ή απελπισμένος

Λέω εγώ: Λες τον άντρα μου άτυχο ή απελπισμένο (επί 17 χρόνια);;;

Και αντί να παρεξηγηθώ εγώ, παρεξηγιέσαι εσύ! Δηλαδή αυτό είναι από τα άγραφα :lol:

Δεν θεωρώ ταμπού την ατυχία αλλά το να λες τον άλλο 17 χρόνια άτυχο μου φαίνεται κάπως! Όπως μου φαίνεται το να τον λες απελπισμένο ή στόκο, και χωρίς να τον ξέρεις κιόλας. Και για να σου φύγει η περιέργεια, ναι μου έχουν τύχει ατυχίες δυστυχώς ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ από το να μη βρίσκω δουλειά, ατυχίες που ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ, συνεπώς μην μου κάνεις την έξυπνη και μην με ειρωνεύεσαι. Θες να κάνουμε συζήτηση έχει καλώς, δεν θες πάλι καλώς. Αλλά μην με προσβάλεις και μετά μου την λες γιατί βγαίνω από τα ρούχα μου. Εκτός αν θες να κάνουμε συναγωνισμό ποια είναι πιο άτυχη στη ζωή της (που θα τον κερδίσω με τη μία, οπότε μην προσπαθήσεις). Επειδή δεν μπαίνω στα φόρουμ να κλαίγομαι για το ένα και για το άλλο, δεν σημαίνει ότι όλα στη ζωή μου είναι σούπερ. Άντε μπράβο μεσημεριάτικα.

καλε ειρηνη ημην!!!!!μπορει ο αντρας σου να μην ειναι στοκος ουτε ατυχος ουτε απελπισμενος,αλλα σιγουρα ο εργοδοτης του ειναι αδικος!αμα λες οτι ειναι 17 χρονια ετσι.δε μπορει να παει να ζητησει εξτρα για αυτα που κανει?λεω εγω τωρα δε ξερω.

οσο για το θεμα με την ατυχια αστο μη τη πιανεις τη στελλα γιατι εχει φαει χοντρη νιλα,χωρις βεβαια να θελω να μειωσω τα δικα σου απλα δε τα ξερω.μη βγαλετε εξω τις ατυχιες σας να τις μετρησετε!!!!!ολες εχουμε περασει ατυχιες ειτε μεγαλες ειτε μικροτερες.καλυτερα να μη συγκρινομαστε.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαράκι μου μην στενοχωριέσαι!Να είναι καλά το παιδάκι σου, να έχει την υγεία του κι όλα τα άλλα περνάνε!

Εγώ είμαι χάλια!Χθες το βράδυ συνέβη κάτι πολύ περίεργο στην μικρή μου. Καθώς την κοίμισα και την έβαλα στην κούνια της , άρχισε να κάνει κάτι σαν πετάγματα να το πω? Σπασμούς να το πω? Έκανε έναν κάθε 30 δευτερόλεπτα για περίπου 3-4 λεπτά. Δεν ξέρω, τρόμαξα πάρα πολύ. Η παιδίατρος είπε αν το ξανακάνει να την τραβήξω βίντεο. Μαύρο βράδυ πέρασα κορίτσια, κάθισα και διάβασα όλα τα σχετικά και τα περισσότερα είναι άστα να πάνε. Φοβάμαι πολύ. Ευτυχώς δεν μου το ξανάκανε, αλλά σήμερα είναι πάρα πολύ υποτονική. Να είναι που έκανε χθες εμβόλιο? Πυρετό υψηλό δεν έκανε πάντως. Και γενικά πώς μπορεί να συνδέεται το εμβόλιο με σπασμούς? Τί άλλο μπορεί να είναι? Έχω κατατρομάξει και θέλω να την αφήνω από την αγκαλιά μου στιγμή...

6237481d19.png

Επιπλέον είμαι και μπαϊλντισμένη αυτή τη στιγμή (για άσχετο λόγο) και δεν έχω διάθεση για πολλά πολλά. Σόρρυ.

το καταλαβα χαρα μου σε ολες μπορει να συμβει καμια φορα και να τα παρουμε με το παραμικρο.βρισκουμε μια αφορμη και ξεσπαμε τα νευρα μας.μπορει και η στελλα να τα ειχε παρει για ασχετο λογο και να στην ειπε πανω στα νευρα της.το ιδιο και γω το ιδιο και η κατερινα το ιδιο και ο καθενας μπορει να παθει ανα πασα στιγμη.γιαυτο ειμαστε εδω για να ακουμε η μια την αλλη να ρωταμε οτι μας ενδιαφερει να ξεσπαμε να κανουμε ψυχοθεραπεια και ουτοκαθεξης!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαράκι μου μην στενοχωριέσαι!Να είναι καλά το παιδάκι σου, να έχει την υγεία του κι όλα τα άλλα περνάνε!

Εγώ είμαι χάλια!Χθες το βράδυ συνέβη κάτι πολύ περίεργο στην μικρή μου. Καθώς την κοίμισα και την έβαλα στην κούνια της , άρχισε να κάνει κάτι σαν πετάγματα να το πω? Σπασμούς να το πω? Έκανε έναν κάθε 30 δευτερόλεπτα για περίπου 3-4 λεπτά. Δεν ξέρω, τρόμαξα πάρα πολύ. Η παιδίατρος είπε αν το ξανακάνει να την τραβήξω βίντεο. Μαύρο βράδυ πέρασα κορίτσια, κάθισα και διάβασα όλα τα σχετικά και τα περισσότερα είναι άστα να πάνε. Φοβάμαι πολύ. Ευτυχώς δεν μου το ξανάκανε, αλλά σήμερα είναι πάρα πολύ υποτονική. Να είναι που έκανε χθες εμβόλιο? Πυρετό υψηλό δεν έκανε πάντως. Και γενικά πώς μπορεί να συνδέεται το εμβόλιο με σπασμούς? Τί άλλο μπορεί να είναι? Έχω κατατρομάξει και θέλω να την αφήνω από την αγκαλιά μου στιγμή...

πωπω τσουλι μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο!δε μου λες μηπως περνει αντιβιωση?εμενα κατι τετοιο μου το εκανε οταν επερνε αερολιν.σα να ετρεμε βασικα οχι σπασμους.δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι.εχω δει ενα θεμα στο παρεντσ "πυρετικοι η μη πυρετικοι σπασποι",μπες να δεις μηπως βρεις κατι τετοιο με της μπουμπους σου.να ναι καλα το μαναρακι μας σου ευχομαι και να μην ειναι τιποτα.σου ειπε αν προκαλει κατι τετοιο το εμβολιο?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Τζούλι μην ψάχνεις στο ίντερνετ, θα τρελαθείς έτσι! Σαν παρενέργεια εμβολίου δεν το έχω ακούσει προσωπικά, αλλά δεν πιστεύω να είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλιώς η παιδίατρος θα σου έλεγε να την πας να τη δει άμεσα. Μπορεί να έπεσε η θερμοκρασία της και να κρύωνε (λέω εγώ τώρα, που δεν είμαι γιατρός).

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο parents.gr υπάρχει και εδώ στο Cafe θέμα για εμβόλια. Ίσως να ρωτούσες εκεί; http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2840

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Χμμμ Αλήθεια???? Για πες ενδιαφέρον ακούγιετε....Έβγαλες πόρισμα ε? Κοιτα να δείς που βγαίνουν γνωματεύσεις μέσω forum και δεν το ξερα....

Κοπελιά σύνελθε, εσυ παρεξηγήθηκες ότι σου είπαν τον άνδρα ΑΤΥΧΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΚΟ.....

Ξεκόλα καμία δεν σου έβρισε τον άνδρα (ουτε εγω ουτε η Κατερινα) και τα emoticon τύπου sarcasm κ.α. μάθε να τα χρησιμοποιείς καλύτερα και εκει που πρέπει αν δεν θες να παρεξηγείσαι εύκολα. Το κατάλαβες?

Αλλά όπως είπε η φίλη Μαρία γενικώς και το ειδικεύω εγω κυρίως , αν έχεις την ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ δεν σου φταίμε εμείς και αν σε ενοχλεί πιες μπόλικο ξύδι , θα το βρείς στο ντουλάπι της κουζίνας σου.

Έχεις μπεί τόσο καιρο πουλάς πνεύμα , εσύ ξερεις καλύτερα απο τις άλλες, γειώνεις και προσβάλεις τις κοπέλες που ζουν Αγγλία (ότι δεν ξέρουν ενω εσυ που είσαι Αγγλια 200 χρόνια ξέρεις καλύτερα) και επειδη είναι ευγενικές και δεν μιλάνε λες τα δικά σου.

Ελεος κορίτσι μου που θα μου πείς ότι έχω ξεφύγει κιόλας.....Εδω δεν είμαστε για να πουλάμε μούρη αν δεν το ξέρεις αυτο....

Θα έπρεπε να γνωρίζεις απο τα τόσα πτυχία που έχεις τρομάρα σου ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε ευκολα και αντι να κάνεις μόκο γιατι σου εξήγησα ότι πήρες λάθος την απαντηση μου πιο πρίν , εσύ συνεχίζεις....

Δεν προκειτε να σου απαντήσω ότι και αν γράψεις απο εδώ και μπρός, και δεν θα μπώ και στον κόπο να διαβάσω την απάντηση σου δηλαδή...Οπότε κανε κωλοτουμπες...

Αντε με την κάθε άσχετη

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

μπορει ο αντρας σου να μην ειναι στοκος ουτε ατυχος ουτε απελπισμενος,αλλα σιγουρα ο εργοδοτης του ειναι αδικος!αμα λες οτι ειναι 17 χρονια ετσι.δε μπορει να παει να ζητησει εξτρα για αυτα που κανει?λεω εγω τωρα δε ξερω.

Δεν το θεωρώ αδικία... αφού είναι νόμιμος. Και να ζητήσει έξτρα βεβαίως μπορεί, αλλά γιατί να του τα δώσει; Και τι θα γίνει αν δώσει περισσότερες παροχές στον άντρα μου; Δεν θα θέλουν μετά και οι άλλοι;

οσο για το θεμα με την ατυχια αστο μη τη πιανεις τη στελλα γιατι εχει φαει χοντρη νιλα,χωρις βεβαια να θελω να μειωσω τα δικα σου απλα δε τα ξερω.μη βγαλετε εξω τις ατυχιες σας να τις μετρησετε!!!!!ολες εχουμε περασει ατυχιες ειτε μεγαλες ειτε μικροτερες.καλυτερα να μη συγκρινομαστε.

Εννοείται ότι συμφωνώ. Δεν έχω διάθεση να κάνω διαγωνισμό ατυχίας, αλλά δεν μπορώ τους ανθρώπους που παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως κακοτυχιασμένους χωρίς να έχουν ιδέα τι περνάει ο άλλος. Με ενοχλεί αυτή τη συμπεριφορά και με εκνευρίζει. Φάνηκε φαντάζομαι, ε; :rolleyes:

Ξεκόλα καμία δεν σου έβρισε τον άνδρα (ουτε εγω ουτε η Κατερινα) και τα emoticon τύπου sarcasm κ.α. μάθε να τα χρησιμοποιείς καλύτερα και εκει που πρέπει αν δεν θες να παρεξηγείσαι εύκολα. Το κατάλαβες?

Αλλά όπως είπε η φίλη Μαρία γενικώς και το ειδικεύω εγω κυρίως , αν έχεις την ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ δεν σου φταίμε εμείς και αν σε ενοχλεί πιες μπόλικο ξύδι , θα το βρείς στο ντουλάπι της κουζίνας σου.

Έχεις μπεί τόσο καιρο πουλάς πνεύμα , εσύ ξερεις καλύτερα απο τις άλλες, γειώνεις και προσβάλεις τις κοπέλες που ζουν Αγγλία (ότι δεν ξέρουν ενω εσυ που είσαι Αγγλια 200 χρόνια ξέρεις καλύτερα) και επειδη είναι ευγενικές και δεν μιλάνε λες τα δικά σου.

Ελεος κορίτσι μου που θα μου πείς ότι έχω ξεφύγει κιόλας.....Εδω δεν είμαστε για να πουλάμε μούρη αν δεν το ξέρεις αυτο....

Θα έπρεπε να γνωρίζεις απο τα τόσα πτυχία που έχεις τρομάρα σου ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε ευκολα και αντι να κάνεις μόκο γιατι σου εξήγησα ότι πήρες λάθος την απαντηση μου πιο πρίν , εσύ συνεχίζεις....

Δεν προκειτε να σου απαντήσω ότι και αν γράψεις απο εδώ και μπρός, και δεν θα μπώ και στον κόπο να διαβάσω την απάντηση σου δηλαδή...Οπότε κανε κωλοτουμπες...

Αντε με την κάθε άσχετη

Κορίτσια, κατ' αρχήν ζητώ συγγνώμη αν έχω γειώσει και προσβάλει τις κοπέλες που ζουν Αγγλία. Δεν ήταν πρόθεσή μου και δεν το έκανα συνειδητά. Λυπάμαι αν σας έδωσα την ιδέα ότι είμαι εδώ για να σας κάνω την έξυπνη και από ευγένια δεν μου είπατε τίποτα.

Το καταλαβαίνω ότι είσαστε όλες μια παρέα και είναι δύσκολο να γίνω αποδεκτή, αλλά δε νομίζω ότι αξίζω να με βρίζουν, και από πάνω να μου λένε να πιω ξύδι και να κάνω κωλοτούμπες. Είμαι κι εγώ άνθρωπος και έχω ψυχή. Επιπλέον έχω κι άλλες έννοιες στη ζωή μου από το να τσακώνομαι σε ένα δημόσιο φόρουμ με ανθρώπους που δεν ξέρω. Γι' αυτό θα αποχωρήσω από τη συγκεκριμένη συζήτηση. Ευχαριστώ για την παρέα που μου κάνατε όσο καιρό ήμουν εδώ και σας εύχομαι καλή συνέχεια.

Παρεμπιπτόντως, όποια ξέρει ας απαντήσει στην ερώτηση περί βρεφικών γαλάτων που έβαλα σε χωριστό θέμα. Κι αν δεν ξέρει ή δεν θέλει να απαντήσει, δεν πειράζει, καλή καρδιά.

Μαρία μου δεν παίρνει αντιβίωση. Και δεν ήταν σαν τρέμουλο αλλά πιο πολύ σαν πέταγμα :(

Μπίγκι μου, δεν φάνηκε να έχει πέσει η θερμοκρασία της, ήταν λίγο ζεστούλα, αλλά όχι πολύ. Έχεις δίκιο για το ιντερνετ, δεν έπρεπε να το κοιτάξω αλλά είχα αγχωθεί :(

Κορίτσια όποια έχει καμιά ιδεά τί μπορεί να είναι ας μου πει. Είμαι με τον φόβο μην το ξαναπάθει.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Όσο για την διαφωνία σας, εγώ θέλω να πιστεύω πως ήταν μια παρεξήγηση λόγω παρερμηνείας ύφους. Δεν χρειάζεται καμιά να αποχωρήσει από την συζήτηση και το θέμα αυτό. Τουλάχιστον εγώ δεν θα το ήθελα αυτό, όλες είμαστε μια παρέα!

6237481d19.png

. Φάνηκε φαντάζομαι, ε; :rolleyes:

λιγακι!!!:D

Μαρία μου δεν παίρνει αντιβίωση. Και δεν ήταν σαν τρέμουλο αλλά πιο πολύ σαν πέταγμα :(

Μπίγκι μου, δεν φάνηκε να έχει πέσει η θερμοκρασία της, ήταν λίγο ζεστούλα, αλλά όχι πολύ. Έχεις δίκιο για το ιντερνετ, δεν έπρεπε να το κοιτάξω αλλά είχα αγχωθεί :(

Κορίτσια όποια έχει καμιά ιδεά τί μπορεί να είναι ας μου πει. Είμαι με τον φόβο μην το ξαναπάθει.

τζουλι μου μη σε πιανει πανικος.αν θες να σταματησεις να το σκεφτεσαι και να αγχωνεσαι μη περιμενεις μεχρι να της ξανασυμβει,παρτην αυριο το πρωι και πηγαινε τη στο γιατρο της να τη δει εστω και προλυπτικα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.

Βασικά επέτρεψέ μου να διαφωνήσω, καθότι κάτι παραπάνω ξέρω από εργατική νομοθεσία και πρακτικές στο χώρο εργασίας. Η πιθανότητα δεν είναι καθόλου απειροελάχιστη, δεν είναι θέμα αμφιβολιών, είναι θέμα πρακτικής του εργοδότη και δεν έχει να κάνει με το αν δουλεύεις με σύμβαση ορισμένου χρόνου ή είσαι μόνιμος. Η βρετανική νομοθεσία δεν επιτρέπει τους διαχωρισμούς με βάση τη μονιμότητα, ακόμα και ο προσωρινός υπάλληλος, εφόσον έχει contract of service, αντιμετωπίζεται το ίδιο από πλευράς παροχών, αδειών κ.λπ. όπως ο μόνιμος.

μαλιστα.ειναι θεμα πρακτικης του εργοδοτη εαν θα πληρωνε τη μαρια ή οχι κ η πιθανοτητα να την πληρωνε κατ εσενα δεν ειναι απειροελαχιστη κ αυτο το βεβαιωνεις διοτι εχεις εμπειρια/γνωσεις κλπ απο εργατικη νομοθεσια.

-την οποια προσωπικα αμφισβητω πως εχεις

Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά, πάντως αυτό που λες ισχύει. Στην Βρετανία δεν υπάρχει η ίδια προστασία όπως στην Ελλάδα. Ο εργοδότης δεν μπορεί να σε απολύσει λόγω εγκυμοσύνης/λοχείας, αλλά μπορεί να σε απολύσει για οποιονδήποτε άλλο λόγω ανεξάρτητα από το αν είσαι έγγυος ή λεχώνα. Στην πράξη είναι δύσκολο για μια μικρή επιχείρηση να απολύσει έγγυο, αλλά πανεύκολο για μια μεγάλη (και δυστυχώς γίνεται συστηματικά).

Φυσικα κ το ειπα ειρωνικα.Στην Ελλαδα δεν χρειαζονται καν δικαιολογια για να μειωσουν μισθους,συνταξεις κ να πανε ακομα παραπερα.να απολυσουν μια εγκυο ακομα κ τον αδερφο της που εργαζοταν στην ιδια εταιρεια.Δεν αμφιβαλλω,αυτα γινονται κ εδω Αγγλια,κ Αμερικη κ Αυστραλια αλλα υπαρχει μια μικρη διαφορα,βλεπεις εδω τις περισσοτερες φορες,η φωνη σου ακουγεται κ αν θες να βρεις το δικιο σου το βρισκεις.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, απλά και μόνο γιατί αν συμφωνήσω θα πρέπει να δεχτώ ότι ο άντρας μου είναι άτυχος, απελπισμένος ή στόκος!!! :shock::mad:

καλα ενα μικρο προβλημα παραδοχης κ αποδοχης γεγονοτων το εχεις.

το τι δεχεσαι κ τι οχι για τον αντρα σου ουδολως με απασχολει.ξερεις πολυ καλα με τι πνευμα μιλησα.τωρα αν για λογους εντωπισιασμου διεκδικεις τη θεση της θηγμενης κ του θυματος,ολη δικη σου.

Καλά, 27 ή 28 μικρή η διαφορά. Η άδειά σου είναι η συνηθισμένη για τον τομέα στον οποίο εργάζεσαι και είναι παραπάνω από αυτό που προβλέπει ο νόμος. Άρα μπορείς να αισθάνεσαι υπερήφανη που δεν είσαι άτυχη, απελπισμένη ή στόκος :-P

ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Κ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΚΟΣ

Τι ακριβώς θες να μάθεις; Κατ΄αρχήν mentoring θες να κάνεις ή coaching; Υποψιάζομαι το δεύτερο και η προϊσταμένη σου τα έχει λίγο μπερδέψει. Καλύτερα να τη ρωτήσεις για να είσαι σίγουρη.

ανακαλω

Και για να μην βγει καμία και μου πει "στην Αγγλία είναι όλα μέλι-γάλα, εγώ είμαι εκεί 200 χρόνια και δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου φερθεί άσχημα εργοδότης"

Στην Αγγλια ειναι ολα μελι γαλα.εσυ τι ζορυ τραβας?

κ εφοσον δεν ειναι,γιατι επιστρεφεις?

εχεις επιλογες.αλλο αν δε σου αρεσουν.

Κοριτσάκι έχεις ξεφύγει τελείως. Αλλά τελείως λέμε!!!!!!!!!!! :shock:

περιττο το σχολιο σου προς τη Στελλα.δεν χρειαζοταν.αληθεια οσο σπουδαζες δεν εμαθες πως η δραση φερνει αντιδραση?

Δεν το θεωρώ αδικία... αφού είναι νόμιμος. Και να ζητήσει έξτρα βεβαίως μπορεί, αλλά γιατί να του τα δώσει; Και τι θα γίνει αν δώσει περισσότερες παροχές στον άντρα μου; Δεν θα θέλουν μετά και οι άλλοι

δε ζητα εξτρα γιατι υποθετει πως δε θα του τα δωσει κ σας απασχολει το τι θα κανουν οι αλλοι?

λοιπον ξερεις κατι?εχω βαρεθει να ακουω ανθρωπους σαν εσενα,να γκρινιαζουν για τα παντα,να μην ειναι ευχαριστημενοι με τιποτα κ να πιστευουν πως ολη η ανθρωποτητα τους χρωστα χαρη.αντι να καθεσαι να γκρινιαζεις κ να μαλωνεις με αγνωστους στο ιντερνετ,γιατι δεν ξοδευεις την ενεργεια κ τον χρονο σου για να βρεις μια δουλεια με καλυτερες συνθηκες εργασιας?

Κορίτσια, κατ' αρχήν ζητώ συγγνώμη αν έχω γειώσει και προσβάλει τις κοπέλες που ζουν Αγγλία. Δεν ήταν πρόθεσή μου και δεν το έκανα συνειδητά. Λυπάμαι αν σας έδωσα την ιδέα ότι είμαι εδώ για να σας κάνω την έξυπνη και από ευγένια δεν μου είπατε τίποτα.

οχι,οχι, οχι απο ευγενεια δε σου ειπαμε τιποτα.σου ειπαμε με πολυ ευγενεια,αλλα εσυ δεν το πιασες

Το καταλαβαίνω ότι είσαστε όλες μια παρέα και είναι δύσκολο να γίνω αποδεκτή,

καμια σχεση αμιγκο

αλλά δε νομίζω ότι αξίζω να με βρίζουν,

σιγουρα οχι αλλα το προκαλεσες

και από πάνω να μου λένε να πιω ξύδι και να κάνω κωλοτούμπες. Είμαι κι εγώ άνθρωπος και έχω ψυχή. Επιπλέον έχω κι άλλες έννοιες στη ζωή μου από το να τσακώνομαι σε ένα δημόσιο φόρουμ με ανθρώπους που δεν ξέρω. Γι' αυτό θα αποχωρήσω από τη συγκεκριμένη συζήτηση. Ευχαριστώ για την παρέα που μου κάνατε όσο καιρό ήμουν εδώ και σας εύχομαι καλή συνέχεια.

Παρεμπιπτόντως, όποια ξέρει ας απαντήσει στην ερώτηση περί βρεφικών γαλάτων που έβαλα σε χωριστό θέμα. Κι αν δεν ξέρει ή δεν θέλει να απαντήσει, δεν πειράζει, καλή καρδιά.

μα κ να θελουμε να σου απαντησουμε δε μας αφηνεις.

λοιπον επειδη εδω μεσα μας διαβαζουν κ αλλοι ανθρωποι που ενδιαφερονται να ερθουν Αγγλια,καλο θα ηταν να λες τα πραγματα οσο γινεται αντικειμενικα κ να μην τους κοβεις τα φτερα λεγοντας τους εν ολιγης πως αν ερθουν εδω,πιασουν δουλεια κ αρρωστησουν δε θα πληρωθουν κ παιζει να τους απολυσουν!βαλε λιγο ασπρο στο μαυρο σου.

Η Αγγλια ειναι μια χωρα με χιλια δυο προβληματα για τα οποια δε μιλας,αλλα επιλεγεις να μιλησεις για αυτα που ετυχαν εσενα κ που δεν αποτελουν τη συνολικη εικονα.πηγες μια φορα στον τζι πι,δε σου αρεσε κ εβγαλες ολο το συστημα σκαρτο.καποιος που σε διαβαζει,τι θα σκεφτει?με πιο δικαιωμα του αφαιρεις εσυ το ονειρο?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

εσενα θα σε μαλωσω!γιατι δεν πηρες το παιδακι σου να πατε στα επειγοντα?

κατερινακι μου γλυκο αληθεια σου το λεω δεν αντεχω!!!:tongue:

μιλησαμε και μου ειπε ορι μου κανει ναζια και μου κραταει μουτρα

αληθεια????

αλλα και γω το εχω βαλει πεισμα.γιαυτο εχω μερες να μπω γιατι δε κοιμαται το σκατακι!!!προχθες εκλαιγε και δεν ηρεμουσε και φωναζε μπαμπα μπαμπα αλλα εκει δεν τον αφησα να παει μεσα ημουν εγω μεχρι που ηρεμισε.θελει πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ.μα παρα πολυ υπομονη ομως.τοσο πολυ που με πιανει πονοκεφαλος απο το κλαμα του.καθε 2 μερες στο σταθμο εχει δεκατα εντομεταξυ μαλλον απο τα δοντακια του.αντε να φυτρωσουν!παντως οταν παω εγω να τον παρω απο το σταθμο ειναι μια χαρα.αν παμε και οι δυο μαζι θελει το μπαμπα του.γενικως αμα ειμαστε μαζι στο χωρο προτειμαει εκεινον.μολις μπαινω στο αμαξι βαζει τα κλαμματα,βλεπει τη μανα μου βαζει τα κλαμματα.ξυπναει στον υπνο του και δε δει το μπαμπα αλλα εμενα βαζει τα κλαμματα.

εχω ξεχασει τι θορυβο κανει το γελιο του!!!

αααααααααααααααα:-(

το καλο ειναι ομως οτι το παλευω,ερχεται και το σαββατοκυριακο και θα ειμαι μαζι του.α οταν ειμαστε στο αμαξι και κατι τρωει σταματαει το κλαμα γιαυτο λεω μηπως ειναι απο τα δοντια του που τον ενοχλουν.

περασε και η.....απεχθεια και ειμαστε οκ!!!!:D

παντως τωρα που τα μικρα σας ειναι...μικρα και θα περασετε και σεις αυτο το σταδιο θα ζητατε τις συμβουλες μου!!και γω σωστος φωστηρας θ8α δινω τα φωτα μου!!!!:lol:

χαχαχαχαχα φωστηρα μου εσυ!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...