Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστα....βρηκα μερικες ωρες δουλειας τιποτα σπουδαιο αλλα ειναι μια αρχη!

κατι ειναι pocoyo μου!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλημερα!

μπραβο pocoyo τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο και να λες και ευτυχως που βρηκες τοσο γρηγορα κατι.γιατι μιλαμε βρηκες σε χρονο dt!στελλακι με σας τι γινεται?συνεχιζουν οι απειλες στη δουλεια?κατερινα ολα καλα?τρεχεις?ο χιονομπαλιτσας πως τα παει στο σταθμο?biggi julie fary τι κανετε εσεις?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ναι πολυ λιγες ωρες ειναι και χτες ολο το πρωι ετρεχα να βρω κατι και ηρθε αυτη η προταση για λιγο χρονικο διαστημα ευτυχως- κλεισαμε και το εισητηριο του αντρα μου και σε 3 βδομαδες ερχεται.....

καλημερα!

μπραβο pocoyo τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο και να λες και ευτυχως που βρηκες τοσο γρηγορα κατι.γιατι μιλαμε βρηκες σε χρονο dt!στελλακι με σας τι γινεται?συνεχιζουν οι απειλες στη δουλεια?κατερινα ολα καλα?τρεχεις?ο χιονομπαλιτσας πως τα παει στο σταθμο?biggi julie fary τι κανετε εσεις?

Ναι και οι απειλές και οι μειωσεις καλά κρατούν!!!! Να δω πότε θα φάει το πόδι και θα τρέχουμε καταστεναχωρημενοι σαν πρόσφυγες να φύγουμε!!!:-(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Pocoyo νομίζω μια χαρά σου έκατσε η καινούρια δουλειά. Μπορεί να μην είναι πολλές οι ώρες αλλά τουλάχιστον βρήκες δουλειά αμέσως. Καλή αρχή σου εύχομαι.

Πόσο κόστισε το εισιτήριο του άντρα σου αν επιτρέπεται; Ετοιμαζόμαστε κι εμείς για επάνοδο στην Αλβιώνα και δεν τολμάω να κοιτάξω για εισιτήρια μήπως μου έρθει ταμπλάς :shock:

Η Τζούλι τι έγινε; Επέστρεψε Αγγλία;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

pocoyo ευχαριστα τα νεα σου!αντε κ καλη αρχη.βρηκε τιποτε ο συζυγος ήετσι ερχεται για να δει τι <παιζει> ?

Μαρακι,τι κανετε εσεις?τι κανει το κυκνακι,εσυ καλυτερα?

Στελλακι,εσεις?τι κανει ο κωνστανταν ταλιμπαν?

Μπιγκι για ποτε με το καλο λετε να μας ερθετε?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Μπιγκι για ποτε με το καλο λετε να μας ερθετε?

Λέμε για μέσα Οκτωβρίου, μιας και πήραμε το διαβατήριο βεβαίως βεβαίως :mrgreen:

Μπορεί και λίγο αργότερα, σίγουρα όμως πριν το H'ween.

Πώς είναι ο καιρός; Θα το αντέξω;;;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι η τιμή! Θα κοιτάξω κι εγώ με Aegean γιατί οι τιμές της ΒΑ έχουν πάρει τον ανήφορο από τότε που άρχισαν τα codeshares με τους Αμερικάνους. Ο άντρας σου έχει αρχίσει να στέλνει βιογραφικά ή θα ξεκινήσει όταν πάει Αγγλία; Τι έχετε ακούσει από άλλους, υπάρχουν δουλειές;

Παρεμπιπτόντως, μόλις τώρα ήρθε ένα ημέιλ από τα Boots με τίτλο: Our Christmas shop is now open plus 3 for 2 Mix & Match across 1000s of gifts & toys. Άργησαν φέτος :roll:

καλημερα κοριτσια

στελλακι υπομονη τι αλλο να κανεις?και μενα ο αντρεας που εκανε τοσες ωρες σεμιναρια ακομα τον ειδοποιουν απο τη δουλεια!!!!!

κατερινα καλυτερα ειμαι,πηγα και στη δουλεια εχθες.ακουστε τωρα ελλαδαρα το συστημα σου!!εγω ως ασφαλισμενη στο ικα τις μερες που εχασα κανονικα θα πρεπει να τις πληρωθω.τα μισα απο τη δουλεια τα μισα απο το ικα.πηγαμε στο ικα καναμε τα χαρτια που ελεγαν οτι απο τις ταδε μεχρι τις ταδε του μηνα ημουν αρρωστη για να τα παω στη δουλέια.προχθες που ειχα ρεπο ειπα να τα παω μη τυχον και ζητησουν και τιποτα αλλο.τα παω και ωωω εκπληξη δε με καλυπτουν.διοτι!!!εγω δε δουλευα τοσο καιρο και το βιβλιαριο μου εχει ληξει.ειμαι λοιπον γραμμενη πανω στο αντρεα και εγω και ο γιαννης.δε γινεται ομως να με πληρωσει η εταιρεια γιατι θελουν ατομικο βιβλιαριο το οποιο για να ανανεωθει θελει απο 80εως 100 ενσημα.και που να τα βρω ρε φιλε αφου με εχεις 4ωρο?12 ενσημα το μηνα περνω!!!!τεσπα με επιασε η υπευθυνη να με ρωτησει πως ειμαι και της ειπα και τι εγινε.και μου λεει κοιτα να δεις εσυ δικαιουσαι αδεια οποτε θα μιλησω με το λογιστηριο να σου γραψουν τις μερες αυτες ως αδεια για να μη τα χασεις τα λεφτα σου να τα πληρωθεις.μακαρι τι να πω.καγκελο εμεινα παντως δε το περιμενα να το πει αυτο.

το κυκνακι τωρα.το κυκνακι δε ξερω τι εχει παθει τις τελευταιες μερες.το οτι δε με θελει εχει περασει σε αλλο επιπεδο.σε επιπεδο να ουρλιαζει και να θελει τον πατερα του.ξυπναει,μπαμπα θα φωναξει!ασε που ξυπναει 4-5φορες μεσα στη νυχτα.ε κατα το πρωι τον φερνουμε σε μας οπου καθεται με το πωπω του και γκρινιαζει,μουρμουραει.θελει να ανεβει πανω στο πατερα του να κοιμηθει εκει.εμενα στο φτυσιμο.παω να το παρω αγκαλιτσα και σηκωνει τα χερια του στον αντρεα και κλαιει.δε μπορω ρε παιδια.τι ειναι αυτο το πραγμα.ο σταθμος φταιει?να μην ηρεμει?εκει που την επεφτε για υπνο και ξυπναγε κατα τις 3 για νερο τωρα στη καλυτερη θα ξυπνησει κατα τις10 θα ξανακιμηθει κατα τις 11:30 και μετα απο κανα 2ωρο παλι το ιδιο!δοντια,εφιαλτες.μουτρα και θυμος?δε ξερω τι απολα ειναι παντως εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικο.εδω ο αντρεας εχει αρχισει και αγανακτει!μου λεει δε μπορω να κοιμαμαι καθε μερα με 11 κιλα βαρος πανω μου!και δε μπορω να τον παρω εγω γιατι γινεται χαλασμος!τι να κανω δε ξερω!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαρία πάλι καλά να λες. Στην Αγγλία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τις πληρωνόσουν τις μέρες αυτές, ούτε θα στις γυρίζαν σε άδεια (οι κανονισμοί των περισσότερων εταιριών το απαγορεύουν). Η υπεύθυνη πάντως ξηγήθηκε πολύ καλά, μπράβο της.

Για το κυκνάκι δεν ξέρω τι να σου πω... εμείς είμαστε ακόμα μικροί και δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Μήπως να ρωτούσες στο parents.gr;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...