Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει γιατι

η λεξη annihilator προφέρετε ΕΝΑΪΛΕΪΤΟΡ?????

χαχαχαχαχα!μου θυμιζεις τον αντρουλη μου οταν προσπαθω να του μαθω ελληνικα :tongue:

γιατι εχουμε τοσα ε γιατι εχουμε τοσα ι γιατι εχουμε αρθρα....χαχαχαχαχα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο για το σχολειο αρχικα δεν ξερω αν υπαρχουν ελληνογλωσσα ολοημερα σχολεια.

Υπάρχει ολοήμερο ελληνικό σχολείο στο Λονδίνο, από νηπιαγωγείο μέχρι Λύκειο. Νομίζω όμως ότι είναι το μοναδικό στη χώρα. Πάντως συμφωνώ μαζί σου, σε αγγλικό θα πάμε κι εμείς όταν έρθει η ώρα. Όσο για εκκλησία, πάμε στην Αγγλικανική της γειτονιάς μας.

Από προφορές, προτιμώ τα κανονικά αγγλικά (τα λεγόμενα "Queen's English") και λατρεύω τα Cockney, κι ας με λέει ο άντρας μου λαϊκιά :rolleyes:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Υπάρχει ολοήμερο ελληνικό σχολείο στο Λονδίνο, από νηπιαγωγείο μέχρι Λύκειο. Νομίζω όμως ότι είναι το μοναδικό στη χώρα. Πάντως συμφωνώ μαζί σου, σε αγγλικό θα πάμε κι εμείς όταν έρθει η ώρα. Όσο για εκκλησία, πάμε στην Αγγλικανική της γειτονιάς μας.

Από προφορές, προτιμώ τα κανονικά αγγλικά (τα λεγόμενα "Queen's English") και λατρεύω τα Cockney, κι ας με λέει ο άντρας μου λαϊκιά :rolleyes:

αληθεια?δεν το ηξερα αυτο για το ελληνικο σχολειο.φανταζομαι θα ειναι πανω βορειο λονδινο που ειναι ολοι οι κυπριοι?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα γιατι λαικια? ἅφου σ αρεσουν κ τα posh dear! :tongue::D:D

χαχαχαχαχα!μου θυμιζεις τον αντρουλη μου οταν προσπαθω να του μαθω ελληνικα :tongue:

γιατι εχουμε τοσα ε γιατι εχουμε τοσα ι γιατι εχουμε αρθρα....χαχαχαχαχα

χαχαχα ειδες ? είμαι και εγω περιεργη...χαχαχα

αχα!κοιτα το αλατι γενικα το αποφευγω.στα μακαρονια ισως κ να το ξερεις το αλατι δεν <μενει> το βαζουμε για να αυξησουμε το σημειο βρασμου.πιπερι στο πιατο μας.απο μπαχαρικα βαζω ελαχιστα κ τα πιο <βαρια> αυτο που λες.στο τελος αφου εχω ξεχωρισει μεριδουλα του μωρου.

τρωει τα παντα μουσακα,παστιτσιο,λαχανικα,οσπρια,ψαρια,κρεατα.εκτος των αλλεργιογονων πορτοκαλι,μελι,σος σογιας κλπ

επισης αποφευγω τη ζαχαρη.δεν του προσφερω γλυκα,εκτος απο παγωτακι κ αυτο σπανια αντι για γιαουρτακι

Αλατι ούτε εγω πολυβάζω αλλά το παστιτσιο ας πουμε και τον μουσακα πως τα τρωει ??? κανονικα ε? Σε ρωταω για να αρχισω να του δινω γευσεις δικες μας...γιαυτο.....Δεν λέει όχι όταν τον βάζω να δοκιμάσει...χαχα

Πάντως και εγω ζάχαρη με τίποτα ακόμα ότι φυσική εχουν τα φρουτάκια του....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

αληθεια?δεν το ηξερα αυτο για το ελληνικο σχολειο.φανταζομαι θα ειναι πανω βορειο λονδινο που ειναι ολοι οι κυπριοι?

Ναι, αν δεν κάνω λάθος είναι στο Bounds Green (αλλά δεν παίρνω και όρκο).

χαχαχαχαχαχαχαχαχα γιατι λαικια? ἅφου σ αρεσουν κ τα posh dear!

Γιατί μιλάω τα κόκνι και όχι τα βασιλάτα -- και ο σύζυγος βγάζει σπυριά :lol:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

πολυ νωρις σας γραφω αλλα δεν εχω υπνο σημερα εχασα την δουλεια μου :-( κατα καποιο τροπο αυτο διευκολυνει την αποφαση μας αλλα τωρα εχω πελαγωσει εντελως πως θα βγαλω περα με τα παιδια μεχρι να φυγουμε;δουλειες δεν υπαρχουν

πολυ νωρις σας γραφω αλλα δεν εχω υπνο σημερα εχασα την δουλεια μου :-( κατα καποιο τροπο αυτο διευκολυνει την αποφαση μας αλλα τωρα εχω πελαγωσει εντελως πως θα βγαλω περα με τα παιδια μεχρι να φυγουμε;δουλειες δεν υπαρχουν

τι λες βρε κοριτσάκι???? :( Τι βόμβα ήταν αυτη? Ετσι στα καλά καθούμενα??? Δεν ειχε υποθει τίποτα δεν ηξερες τι παίζει???

Σε ρωτάω γιατι τον άνδρα μου τον απειλούν 1 μιση χρόνο να τον απολύσουν...Του έχουν κάνει 2 μειώσεις μπας και φύγει μόνος του αλλά δεεεε.....

Και μεις μαζεύουμε ότι μπορούμε για να φύγουμε Αυγουστο....Αλλά αμα τον απολύσουν χεστα και κατουρατα...Μας βλέπω να φεύγουμε άρων άρων....

Ρε κορίτσια τι ειναι αυτα τα κόκνι, βασιλικά, posh dear??? :confused:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

αστα να πανε δεν εκλεισα ματι χτες! ειχα μια μικρη υποψια αλλα περιμενα προειδοποιηση κατι τελοσπαντων...................ολα αυτα ειναι διαλεκτοι.......τουλαχιστον εσας απ'οτι βλεπω ειναι μικρο το μωρο και θα προσαρμοστητε ευκολα

καλημερα κοριτσια,

βρε pocoyo τι ηταν αυτο πρωι πρωι!!που εργαζοσουν αν επιτρεπεται?κοιτα να αρχισεις να ψαχνεις κατι γρηγορα γιατι ειναι πολυ δυσκολα.αφου λες οτι θα φυγετε ψαξε τα παντα οπου βρεις τουλαχιστον να βγαινουν τα εξοδα.και γω τωρα που ελειπα μια βδομαδα ενας θεος ξερει τι θα μου εχουν σουρει!ελπιζω να μη μας βρει και μας κανα τετοιο γιατι κλαφτα χαραλαμπε!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κριμα ρε κοριτσι!!!να ρωτησω κατι αλλα μη με βρισετε,αποζημιωση? ελλαδα που μενεις?δε μπορεις να βρεις κατι τελειως προσωρινο,με μεροκαματο?να βγαινουν τα εξοδα τουλαχιστον?

Διαφημίσεις

Αλατι ούτε εγω πολυβάζω αλλά το παστιτσιο ας πουμε και τον μουσακα πως τα τρωει ??? κανονικα ε? Σε ρωταω για να αρχισω να του δινω γευσεις δικες μας...γιαυτο.....Δεν λέει όχι όταν τον βάζω να δοκιμάσει...χαχα

Πάντως και εγω ζάχαρη με τίποτα ακόμα ότι φυσική εχουν τα φρουτάκια του....

ναι,οταν λεω κανονικα,εννοω περασμενα στο μουλτι.μη φαντστεις πως ο χιονομπαλης πιανει το μαχαιρι κ το πηρουνι κ αρχιζει χαχαχαχαχα!

δε μασαει ακομα καλα οποτε του τα δινω λιωμενα ή με μικρα κομματακια μεσα μεχρι να αρχισει να μασουλαει πιο δυνατα

σιγα μην πει οχι ο κωνστανταν ταλιμπαν στο παστιτσιο της μαμας!ουτε εγω θα σου ελεγα.χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχα εγω αν κανω πως μιλαω κοκνι με ρωταει γιατι μιλαω σαν ινδος?

Χαχαχαχαχαχα καλόοοο :lol:

Εμείς δεν έχουμε πολλούς Ινδούς στην περιοχή μας, περισσότερο διαδεδομένη είναι η τζαφαϊκανή προφορά και διάλεκτος. Εγώ του λέω, αν δεν με ακούσει να λέω innit να μην κατεβάζει μούρη. Όσο χρησιμοποιώ σωστή γραμματική, δεν δέχομαι παράπονα!!! So there :-P

pocoyo, κι εγώ το ίδιο που ρωτάει η Κατερίνα θα ρωτούσα. Επίσης, αν μένεις σε ενοίκιο, μήπως μπορείς να μετακομίσεις προσωρινά με κάποιο συγγενικό πρόσωπο;

καλημερα δεν δικαιουμαι αποζημιωση λογω του ειδους εργασιας, και ηδη ειμαι φιλοξενουμενη εδω και 4 χρονια, τεσπα ρωταω παντου μηπως και βρω κατι οσο θα ειναι τα παιδια στα σχολεια τους να βγαζω χαρτζιλικι....κατι θα βρεθει που θα παει!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...