Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,τι κανουμε?

εεε ναι λοιπον το ομολογω!εχω χασει τη μπαλα!πολυ κουραση ρε παιδια αυτες τις μερες!που θα παει...θα βρω τους ρυθμους μου.

κοριτσακι υπομονη...θα την βρειτε την σειρα σας!!! :) προσπαθησε οταν γυριζετε απο τον παιδικο να ασχολεισαι κ με τον μικρουλη γιατι σιγα σιγα θα τον πιασει το παραπονο...εγω την πατησα κ εκεινες τις μερες παλευα να κανω δουλειες κλπ κ το παιδι το αφηνα μονο του κ εγινε γκρινιαρουλης...γι αυτο κιολας σου ειχα πει μην κουραζεσαι να του κανεις κ εξτρα φαγητο για τον παιδικο...:rolleyes: εγω για εμας καθημερινες που δουλευω κανω πιο απλα φαγητα, ο μικρος την ωρα που γυρναμε δεν τρωει γευμα μονο φρουτακια κλπ που τα τρωει μονος του στην καρεκλα του, απλα καθομαστε ολοι μαζι γυρω απο το τραπεζι

ο αντρας μου ειναι απο λονδινο αλλα δεν θα μεινουμε εκει (δεν μας αρεσει καθολου) τωρα θα ψαξει να βρει μαλλον yorkshire οπου ειμασταν πριν η λιγο εξω απο northampton που το προτιμω και απο οτι ακουσα εχει ελληνικη εκκλησια κοντα για να πηγαινουν ελληνικο σχολειο τα σαββατα τα παιδια,εσεις που βρισκεστε;

εμεις ειμαστε Plymouth...δεν νομιζω να υπαρχει περιοχη χωρις ελληνικη εκκλησια :D κ εμεις που ειμαστε αρκετα μακρια απο οοολη την Αγγλια :D:D:D εχουμε εκκλησια κ σχολειο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορείτε να μου εξηγησετε κάτι οι διαμένουσες UK????

Μάλλον δεν έχω καλό Listening δεν εξηγήτε??? Αλλα να μου πείς και πως να αποκτήσω καλό listening αφου μένω Ελλάδα??? (Ελπίζω με τον καιρό εκει να βελτιωθω)

Στο θέμα μας

Ρε κορίτσια ακούω ολημερίς και οληνυχτίς Αγγλικά τηλεοράσεις Αγγλικά news κλπ κλπ

Γιατι μερικούς τους καταλαβαίνω κανονικότατα τι λένε πως μιλάνε πως εκφράζονται και μερικούς σαν να μιλάνε κινέζικα???

Θα μπορούσα να το ρίξω στο ότι μερικοί μπορεί να είναι Ιρλανδοί και απο τα Αγγλικά τους ούτως ή άλλως δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου έτσι όπως μιλάνε....Αλλά ΟΛΟΥΣ όσους δεν καταλαβαινω δεν μπορώ να τους βαπτίσω Ιρλανδούς....

Δεν ειναι ότι δεν πιάνω λέξεις ΜΟΝΟ σε μερικούς ανθρώπους δεν καταλαβαίνω ΚΑΝ ολοκληρες προτάσεις....

Ας πούμε μου έχουν μείνει χαρακτηριστικά παραδείγματα λέξεων

Ακούω ελληνιστί :

Λάικ ------> εννούσε Lake (ναι ναι καλά ακουσατε εννοούσε την λίμνη)

Λάϊζα -----> εννούσε Laser

Εμάϊζινγκ ---> εννούσε amazing

Το me το λένε "Μέ" ... και άλλα πολλά

Πφφφφ πιστεύετε εκει αν μένω θα μάθω τι λενε ή θα κυκλοφορώ Σαν την χαζή να ψάχνω translation???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Pocoyo εμείς μένουμε στο Λονδίνο και στην περιοχή μας δεν έχουμε ελληνική εκκλησία oύτε ελληνικό σχολείο, αν και βέβαια υπάρχουν σε άλλες περιοχές.

Για τη γραφειοκρατία δεν ξέρω να σου πω, εγώ όταν έφυγα δεν ενημέρωσα κανέναν :shock:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μπορείτε να μου εξηγησετε κάτι οι διαμένουσες UK????

Μάλλον δεν έχω καλό Listening δεν εξηγήτε??? Αλλα να μου πείς και πως να αποκτήσω καλό listening αφου μένω Ελλάδα??? (Ελπίζω με τον καιρό εκει να βελτιωθω)

Στο θέμα μας

Ρε κορίτσια ακούω ολημερίς και οληνυχτίς Αγγλικά τηλεοράσεις Αγγλικά news κλπ κλπ

Γιατι μερικούς τους καταλαβαίνω κανονικότατα τι λένε πως μιλάνε πως εκφράζονται και μερικούς σαν να μιλάνε κινέζικα???

Θα μπορούσα να το ρίξω στο ότι μερικοί μπορεί να είναι Ιρλανδοί και απο τα Αγγλικά τους ούτως ή άλλως δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου έτσι όπως μιλάνε....Αλλά ΟΛΟΥΣ όσους δεν καταλαβαινω δεν μπορώ να τους βαπτίσω Ιρλανδούς....

Δεν ειναι ότι δεν πιάνω λέξεις ΜΟΝΟ σε μερικούς ανθρώπους δεν καταλαβαίνω ΚΑΝ ολοκληρες προτάσεις....

Ας πούμε μου έχουν μείνει χαρακτηριστικά παραδείγματα λέξεων

Ακούω ελληνιστί :

Λάικ ------> εννούσε Lake (ναι ναι καλά ακουσατε εννοούσε την λίμνη)

Λάϊζα -----> εννούσε Laser

Εμάϊζινγκ ---> εννούσε amazing

Το me το λένε "Μέ" ... και άλλα πολλά

Πφφφφ πιστεύετε εκει αν μένω θα μάθω τι λενε ή θα κυκλοφορώ Σαν την χαζή να ψάχνω translation???

δεν ειναι ολες οι προφορες το ιδιο εξαρταται απο που καταγεται ο καθενας εξασκηση χρειαζεται τιποτα αλλο.........πχ το myself το λενε mysen στη yorkshire......

οσο για την ελληνικη εκκλησια εκει που ειμασταν δεν ειχαμε αλλα αυτη τη φορα θα φροντισω να παμε καπου οπου θα υπαρχει για τα παιδια!!

δεν ειναι ολες οι προφορες το ιδιο εξαρταται απο που καταγεται ο καθενας εξασκηση χρειαζεται τιποτα αλλο.........πχ το myself το λενε mysen στη yorkshire......

mysen ???:confused::confused::confused::confused:

Θα μοιρισω τα νύχια μου για να καταλάβω ότι εννούν Myself???

Μπα μάλλον απο τα συμφραζόμενα ε??? χαχαχαχαχα

Ερωτηση άλλη.... Εμενα ειναι μπομπιρας ακόμα....όταν ξεκινησει preschool στα 3 , θα πάει σε βρετανικό όπως καταλαβαινω ε? Δηλαδη δεν υπάρχει κανενα σχολείο τύπου Ελληνικό που λένε??? ούτε δημοτικο? Πες Γυμνασιο και Λύκειο θα πάει ούτως ή άλλως βρετανικό γιατι δεν θα εχει ανάγκη πλέον...

Ρωτάω γιατι φέρνω στο μυαλό μου τον πρώτο καιρό στο σχολείο το βρετανικό που θα του μιλάνε οι δασκάλες και οι υπευθυνες τέλος πάντων και αυτος θα τις κοιτάει σαν χαχανούλης γιατι δεν θα τις καταλαβαινεις...

uop51syge.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα.σημερα ο γιαννης γυρνοντας απο το σχολειο μου εφερε τη πρωτη του χειροτεχνια!!!ειμαι μια χαζομαμα κουκουβαγια!!ηταν ενα ξυλακι απο σουβλακι και πανω ειχε κολλημενο ενα χαρτι κομμενο σε σχημα μπαλονι.ηταν κιτρινο και το ειχε ζωγραφισει ο γιαννης με ασημοσκονη.γυρω απο το ξυλακι ειχαν βαλει αυτα τα συρματακια τα χρωματιστα που καθαριζουν τις πιπες και ηταν κοκκινο.ο γιαννης και η μαπα του μεσα στο στρασακι εννοειται!!!!ηταν πολυ ομορφο κοριτσια!

μαρακι καλυτερα ε?μπραβο.επεστρεψες σπιτι?

πως τα παει ο μικρος αυτες τις μερες στο σταθμο?τι κανει?

κατεινα μου ακομα δεν εχω γυρισει στο σπιτακι μου.θελω παρα πολυ να φυγω απο εδω μεσα εχω και ενα μπουκωμα απο τη τσιγαριλα αλλο πραμα δεν αντεχω!!!ο γιαννης συνεχιζει και κλαιει οταν το παμε αλλα μολις φυγουμε ηρεμει.σημερα ηταν γκρινιαρης και ειχε δεκατα.καθε σκ θα τον εχω αρρωστο!!!εχει λιγες μυξες και ελαχιστο βηχα το βραδυ.θα πλακωθουμε στα ντεπονακια παλι!

ναι μιλαμε με το Δεσποινακο,καλα ειναι.

παλι καλα γιατι ειχα ανησυχήσει για να σου πω την αληθεια.γιατι δε μπαινει?να τη δουμε και μεις λιγακι!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

mysen ???:confused::confused::confused::confused:

Θα μοιρισω τα νύχια μου για να καταλάβω ότι εννούν Myself???

Μπα μάλλον απο τα συμφραζόμενα ε??? χαχαχαχαχα

Ερωτηση άλλη.... Εμενα ειναι μπομπιρας ακόμα....όταν ξεκινησει preschool στα 3 , θα πάει σε βρετανικό όπως καταλαβαινω ε? Δηλαδη δεν υπάρχει κανενα σχολείο τύπου Ελληνικό που λένε??? ούτε δημοτικο? Πες Γυμνασιο και Λύκειο θα πάει ούτως ή άλλως βρετανικό γιατι δεν θα εχει ανάγκη πλέον...

Ρωτάω γιατι φέρνω στο μυαλό μου τον πρώτο καιρό στο σχολείο το βρετανικό που θα του μιλάνε οι δασκάλες και οι υπευθυνες τέλος πάντων και αυτος θα τις κοιτάει σαν χαχανούλης γιατι δεν θα τις καταλαβαινεις...

η πεθερα μου αν κ γεννημενη εδω,οι γονεις της ηταν ιρλανδοι οποτε μιλα με λιγη προφορα.εκεινοι το myself το λενε μισέλφ.κ γενικα το my το προφερουν me.μου χει ξεφυγει κ εμενα καμια δυο φορες κ σκανε στα γελια :tongue:

ο συντροφος της,απ την αλλη,ειναι απο σκωτια οπως κ τα παιδια του.οταν τους πρωτοειχα γνωρισει δεν καταλαβαινα γρι!κ επρεπε να το επαναλαβουν τουλαχιστον 4 φορες για να το πιασω!

Νιουκστλ Μαντσεστερ εχουν κ εκεινοι προφορα

Βρισκω ευηχα τα αγγλικα απο τζαμαικανους!!!μ αρεσουν πολυ η προφορα τους κ ο τροπος που μιλανε.

εδω που λες,δεν ειναι ολοι αγγλοι κ ο καθενας μιλα οπως μπορει.

Οσο για το σχολειο αρχικα δεν ξερω αν υπαρχουν ελληνογλωσσα ολοημερα σχολεια.κ προσωπικη μου αποψη,δε βρισκω λογο να στειλω τον χιονομπαλιτσα σε ελληνικο,εφοσον μενουμε εδω κ οι πιθανοτητες να σπουδασει κ να εργαστει εδω ειναι μεγαλυτερες.

συνηθως οι εκκλησιες εχουν καθε σαββατο σχολειο για καποιες ωρες,αλλα αυτο ειναι διαφορετικο.

εχω σκοπο να του διδαξω ολα οσα ξερω,τα ηθη κ τα εθιμα μας,ιστορια,γραφη,αναγνωση ακομα κ χορο!

υπαρχουν τοσοι λαοι εδω αλλωστε,κ η γραμμη που ακολουθουν ολοι ειναι ιδια.απ οπου κ αν καταγονται οι γονεις,μιλουν τη γλωσσα τους στο σπιτι κ τα αγγλικα στο σχολειο.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

κοριτσακι υπομονη...θα την βρειτε την σειρα σας!!! :) προσπαθησε οταν γυριζετε απο τον παιδικο να ασχολεισαι κ με τον μικρουλη γιατι σιγα σιγα θα τον πιασει το παραπονο...εγω την πατησα κ εκεινες τις μερες παλευα να κανω δουλειες κλπ κ το παιδι το αφηνα μονο του κ εγινε γκρινιαρουλης...γι αυτο κιολας σου ειχα πει μην κουραζεσαι να του κανεις κ εξτρα φαγητο για τον παιδικο...:rolleyes: εγω για εμας καθημερινες που δουλευω κανω πιο απλα φαγητα, ο μικρος την ωρα που γυρναμε δεν τρωει γευμα μονο φρουτακια κλπ που τα τρωει μονος του στην καρεκλα του, απλα καθομαστε ολοι μαζι γυρω απο το τραπεζι

Σ ευχαριστω φερυ μου,

οταν γυρναμε απ το παιδικο τα κανω ολα μαζι.εχω τον χιονομπαλη τρομοκρατη διπλα μου κ δε μπορω να πω το παιδι με βοηθαει!βεεεεεβαια,τα κανει ολα ανω κατω για να χει η μαμα δουλεια να κανει.σημερα το πρωι που ετοιμαζομασταν-πως την εφτασε δεν ξερω-εκτοξευεσε την κουπα με τον καφε μου κανονικοτατα!εκανε ενα δωματιο σκ@τα!

οπως σου ειπα κ τις πραολλες,δε μαγειρευω εξτρα για τον τρομοκρατη.οτι φτιαχνω για εμας λιγο παραπανω κ να σου πω την αληθεια αυτο ειναι το λιγοτερο.

το σπιτι ειναι που θελει αρκετη δουλεια οταν γυριζω κ φυσικα αυτες οι ντανες τα ρουχα

υπομονη :rolleyes:

Διαφημίσεις

οπως σου ειπα κ τις πραολλες,δε μαγειρευω εξτρα για τον τρομοκρατη.οτι φτιαχνω για εμας λιγο παραπανω κ να σου πω την αληθεια αυτο ειναι το λιγοτερο.

Κατερινάκι πες μου κάτι..κανονικά κανονικά ΟΛΑ τα φαγητα που τρώτε εσεις τρώει και ο χιονομπαλης??? Δηλαδη ετσι όπως εχεις βάλει αλατι πιπερι και μπαχαρικά ή του βγάζεις λίγο πριν τα νοστιμήσεις???

uop51syge.png

Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει γιατι

η λεξη annihilator προφέρετε ΕΝΑΪΛΕΪΤΟΡ?????

Επίσης γιατι το ρήμα install προφέρετε ΙΝΣΤΟΛ ενώ το installation προφέρετε ΙΝΣΤΑΛΕΪΣΟΝ ????

Καμια σχέση ε?....πφφφφφφφ

uop51syge.png

Κατερινάκι πες μου κάτι..κανονικά κανονικά ΟΛΑ τα φαγητα που τρώτε εσεις τρώει και ο χιονομπαλης??? Δηλαδη ετσι όπως εχεις βάλει αλατι πιπερι και μπαχαρικά ή του βγάζεις λίγο πριν τα νοστιμήσεις???

αχα!κοιτα το αλατι γενικα το αποφευγω.στα μακαρονια ισως κ να το ξερεις το αλατι δεν <μενει> το βαζουμε για να αυξησουμε το σημειο βρασμου.πιπερι στο πιατο μας.απο μπαχαρικα βαζω ελαχιστα κ τα πιο <βαρια> αυτο που λες.στο τελος αφου εχω ξεχωρισει μεριδουλα του μωρου.

τρωει τα παντα μουσακα,παστιτσιο,λαχανικα,οσπρια,ψαρια,κρεατα.εκτος των αλλεργιογονων πορτοκαλι,μελι,σος σογιας κλπ

επισης αποφευγω τη ζαχαρη.δεν του προσφερω γλυκα,εκτος απο παγωτακι κ αυτο σπανια αντι για γιαουρτακι

Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει γιατι

η λεξη annihilator προφέρετε ΕΝΑΪΛΕΪΤΟΡ?????

Επίσης γιατι το ρήμα install προφέρετε ΙΝΣΤΟΛ ενώ το installation προφέρετε ΙΝΣΤΑΛΕΪΣΟΝ ????

Καμια σχέση ε?....πφφφφφφφ

annihalator το λες μια χαρα ενάιλεϊτ(α)ρ

κ το ινστολ κ ινσταλεϊσιον οπως το ειπες

και μενα τα πεθερικα ειναι απο ιρλανδια μου αρεσει ΠΑΡΑ πολυ η προφορα μακαρι να μιλουσε ετσι και ο αντρας μου

κ εγω τη βρισκω πολυ χαριτωμενη την προφορα των ιρλανδων

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...