Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απ'οτι μου ειπε μια φιλη μου οταν ειναι στην reception ταξη μπορουν αλλα μετα δεν ηξερε να μου πει.....και το catchment area πως το μαθαινω ωχ!!!!! οταν ηρθα ελλαδα ο μεγαλος ηταν 1,5 χρ και εγω δεν ειχα χρειαστει να τα δω αυτα και τωρα πανικοβαλλομαι :confused:.....εσυ ποσο καιρο εισαι εκει;

εγω αυριο 16/9 κλεινω 11 χρονια εδω :D αλλα με το school system αρχισα να ασχολουμαι αφου εμεινα εγκυος...πριν 2 χρονια δηλαδη :D

Ναι τον Αυγουστο του 2012.....Γιατι καλά κρασια δεν σε καταλαβαινω....

γιατι θα φατε αλλον ενα χρονο εδω.απο αυτα που ελεγες νομιζα οτι εγινε κατι αμμεσα καταλαβες?τουλαχιστον τα νεα να ειναι θετικα,αυτο πανω απολα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

τα catchment areas βασικα μπορεις η να ρωτησεις κοσμο στην πολη που θα πας, ποιες περιοχες ειναι καλες, η να δεις τα league tables μα τα σχολεια

http://news.bbc.co.uk/1/hi/education/8391766.stm

γιατι θα φατε αλλον ενα χρονο εδω.απο αυτα που ελεγες νομιζα οτι εγινε κατι αμμεσα καταλαβες?τουλαχιστον τα νεα να ειναι θετικα,αυτο πανω απολα.

Δεν καταλαβες αυτο ειναι το προγραμματισμένο, αλλά υπάρχουν και τα αναπάντεχα όπου μπορούν να συμβούν απο αυριο και μέχρι τότε ;););)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβες αυτο ειναι το προγραμματισμένο, αλλά υπάρχουν και τα αναπάντεχα όπου μπορούν να συμβούν απο αυριο και μέχρι τότε ;););)

ααααα μαλιστα βρηκατε κατι δηλαδη??μπραβο βρε!!!ευχομαι να σας πανε ολα καλα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

τα catchment areas βασικα μπορεις η να ρωτησεις κοσμο στην πολη που θα πας, ποιες περιοχες ειναι καλες, η να δεις τα league tables μα τα σχολεια

http://news.bbc.co.uk/1/hi/education/8391766.stm

σε ευχαριστω παρα πολυ -ενδιαφερουσα η σελιδα!!!!!!!!!

κσλημερα μαμαδες!

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα ειδα και το μωρακι μου χθες και μου εκανε καλο.πηγαν με το μπαμπα του στις κουνιες και κανει τσουλιθρα μονος του!!!με πηρα τηλεφωνο εκεινη την ωρα και ακουγα το γιαννη μολις κατεβαινε τη τσουλιθρα να αφηνει και μια στριγγλια!!!!!πολυ γελιο.εσεις τι κανετε?κατερινα μια χαρα ο χιονομπαλιτσας ε?αντε να αρχισει και ο δικος μου να ηρεμει τα πρωινα.στελλα με σας τι γινετε ειχαμε κανενα νεο?σορυ αν ρωταω τα ιδια πραγματα που εχετε πει δε ξερω αν εχω χασει επεισοδια.η αρετη που χαθηκε?τα αλλα κοριτσια μας τι κανουν?μπιγκι τζουλι?

μαρακι καλυτερα ε?μπραβο.επεστρεψες σπιτι?

πως τα παει ο μικρος αυτες τις μερες στο σταθμο?τι κανει?

λοιπον και γω τη σκαφτομουν σημερα,τι να κανει αραγε?βρε κατερινα εσυ εχεις μιλησει καθολου μαζι της στο τηλεφωνο?ειναι καλα?

ναι μιλαμε με το Δεσποινακο,καλα ειναι.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Αντε μπας και χάσουμε κανα κιλό ρε ΚΑτερινα!!!! :D:D:D:D

χαχαχαχαχαχα!θα σου στειλω κ χιονομπαλη τρομοκρατη να τους εχεις 2-2 εκει να δεις τρελη γυμανστικη!μεχρι κ καμψεις θα σε βαλουν να κανεις!

Ειπαμε δεν είπαμε???? Ότι δεν εχω νεα εγώ, το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει νέα για μας τον Αυγουστο ντεεεεε??? Αφου το είπαμε χαχαχχααχ

Τωρα δεν ξερω απο που θα εχω νεα (ESSEX, NORTHAMPTON, SWIDON, LONDON ;););)) who knows ???

τι ειπατε?τι ειπατε?καλε πειτε κ σε εμας να χαρουμε!

Η Αρετούλα τώρα θα έχει η κακομοίρα εμετούς και τέτοια αν και εύχομαι να της φύγουν γρήγορα!

κ εγω ελπιζω να νιωσει συντομα καλυτερα!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Εδώ είμαι κι εγώ, χύμα στο κύμα - κυριολεκτικά. Είχε έρθει ο άντρας μου, μετά ήρθε μια φίλη μου από την Αγγλία, γενικώς πάω από παραλία σε παραλία και από βόλτα σε βόλτα. Σήμερα πήγαμε στο Μικρό Καβούρι, δεν είχα ξαναπάει, ήταν πολύ ωραία. Τέλεια θάλασσα και πολύ ζεστή, δεν ήθελα να βγω!!!

Ο μικρός μια χαρά, έχει χάσει τη σειρά του από τα πολλά ξενύχτια :D αλλά θα του περάσει.

Πήραμε τα χαρτιά από τη βρετανική πρεσβεία, όλα καλά εκεί - πολύ όμορφα τα πιστοποιητικά των 77 ευρώ, έχουν και ανάγλυφες σφραγίδες αμέ!! Ελπίζω αύριο να βρω χρόνο να πάρω και το ελληνικό διαβατήριο, fingers crossed and all that.

Με έχει φάει και η αγωνία για τη φίλη μου που ήταν να γεννήσει στις αρχές του μήνα. Σήμερα είχε ραντεβού για πρόκληση αλλά ακόμα δεν έχω πάρει νέα της. Τι στην ευχή κάνουν όλη μέρα, μου λέτεεεε;

Πάω τώρα να δω τι συζητάτε και να σχολιάσω!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

κοριτσια γεια σας ειχα ξαναποσταρει εδω πριν πολυ καιρο αλλα τωρα θα σας επισκεπτομαι πιο συχνα............χρειαζομαι τα φωτα σας σε πολλα πραγματα!για οσες δεν θυμουνται την ιστορια μου.....εγω ελληνιδα ο συζυγος απο αγγλια πηραμε την αποφαση να γυρισουμε ελλαδα με το παιδι (εγω μετα απο απουσια 15 χρονων) εδω δυστυχως τα πραγματα δεν πηγαν πολυ καλα και ενω ο συζυγος δεν ηθελε να γυρισει τωρα το πηρε αποφαση και ειδε και αυτος οτι εδω δεν εχουμε μελλον με τα 2 πλεον παιδια μας.....τωρα που το αποφασισε εκεινος ομως με εχει πιασει ενα φοβερο αγχος!!!!!!!!!!!!!!!και το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι αυτο του σχολειου σε τι σχολειο θα παει ο μεγαλος να ειναι καλο, σε καλη περιοχη κτλ κτλαποφασισαμε να γυρισει πρωτα εκεινος φευγει σε λιγες εβδομαδες και να δει αν μπορει να βρει δουλεια κτλ ετσι ωστε να εχουμε καλες προυποθεσεις να γυρισουμε και αν δεν τα καταφερει να μην κλεισουμε εντελως τις πορτες εδω.........εγω θα μεινω εδω για μερικους μηνες με τα παιδια μονη μου (πως θα τα καταφερω δεν ξερω....ο κυριος μισθος φευγει απο το σπιτι)εσεις που πηγατε προσφατα αγγλια πως τα βρηκατε τα πραγματα;εχω τοσα πολλα ερωτηματα.....πχ τι χαρτια πρεπει να κανει ο συζυγος απο εδω για να φυγει (υπηρεσιες), το συστημα των σχολειων εκει πχ θα υπαρχουν θεσεις στο μεσο της χρονιας να παει το παιδι year 1;help please...........

γεια σου pocoyo

σε θυμαμαι.σε ειχα ρωτησει για τον αντρουλη σου,απο που ειναι,γιατι κ εμενα ειναι αγγλος,αλλα δεν μου ειχες απαντησει

πως τα καταφερατε κ επιστρεψατε ελλαδα?βρηκε ευκολα δουλεια κ τη δουλεια αν μου επιτρεπεις?καναμε μια προσπαθεια με τον αντρα μου περυσι το καλοκαιρι-πηγε σε δυο συνεντευξεις,αλλα επι ματαιω.

μην αγχεσαι για τα σχολεια των παιδιων.αλλωστε ολα θα εξαρτηθουν απ το μερος που θα βρεθει δουλεια,ετσι δεν ειναι?για ποιες περιοχες της αγγλιας λετε κ για τι δουλεια?ποσο χρονων ειναι τα παιδακια σου?

http://www.ofsted.gov.uk/inspection-reports/find-inspection-report αυτη ειναι η σελιδα του οφστεντ,κρατικου ελεγχου σχολειων,βρεφ/γειων κλπ καθως κ το παρακλαδι του http://www.isc.co.uk/

http://www.best-schools.co.uk/ προεκταση της σελιδας που σου εδωσε η φερυ

δεν καταλαβα για ποια χαρτια μιλας?οτι κ να εχει καλο ειναι να τα εχει μαζι του

τα νεα μου τωρα.

οπως ειπα νωριτερα,πολυ κουραση ρε κοριτσια!απ τις 5μιση στο ποδι.σταθμος δουλεια σπιτι κ χιονομπαλης τρομοκρατης!χαχαχαχαχα

ο οποιος μια τα δοντια,μια οι αλλαγες με το σταθμο,κ τις τελευταιες νυχτες δεν εχουμε κλεισει ματι.

αυριο εχω σεμιναριο κ τι καλα,η προισταμενη μου ειπε να μην παω μετα για δουλεια.οχι σα μερικες μερικες που μετα το σεμιναριο καπακι για δουλεια!μμμμ

αποφασισαμε να γυρισει πρωτα εκεινος φευγει σε λιγες εβδομαδες και να δει αν μπορει να βρει δουλεια κτλ ετσι ωστε να εχουμε καλες προυποθεσεις να γυρισουμε και αν δεν τα καταφερει να μην κλεισουμε εντελως τις πορτες εδω.........εγω θα μεινω εδω για μερικους μηνες με τα παιδια μονη μου (πως θα τα καταφερω δεν ξερω....ο κυριος μισθος φευγει απο το σπιτι)εσεις που πηγατε προσφατα αγγλια πως τα βρηκατε τα πραγματα;εχω τοσα πολλα ερωτηματα.....πχ τι χαρτια πρεπει να κανει ο συζυγος απο εδω για να φυγει (υπηρεσιες), το συστημα των σχολειων εκει πχ θα υπαρχουν θεσεις στο μεσο της χρονιας να παει το παιδι year 1;help please...........

Καλή η στρατηγική σας, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Για τα χαρτιά δεν ξέρω τι εννοείς, για τα σχολεία θα βρεις σίγουρα κάποιο που θα έχει κενές θέσεις στα μέσα της χρονιάς, αλλά μάλλον δεν θα είναι ένα από τα καλύτερα. Όπως και να 'χει, εκείνο που προέχει είναι να βρει ο σύζυγος δουλειά, μετά θα κοιτάξετε τη λίστα του Ofsted και θα ψάξετε για σπίτι κοντά σε καλό σχολείο, αλλά προσοχή γιατί το να είσαι κοντά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είσαι στο σωστό catchment area. Το επόμενο βήμα θα είναι να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση του σχολείου για τα διαδικαστικά.

Τα πράγματα είναι έτσι κι έτσι. Πριν λίγες μέρες μίλησα με μια φίλη μου που δουλεύει σε HR στο City και μου έλεγε ότι υπάρχουν πολλές δουλειές αλλά είναι κυρίως συμβάσεις ορισμένου χρόνου (maternity covers κ.λπ.) και ότι προσλήψεις κάνουν κυρίως οι τράπεζες αλλά ταυτόχρονα κάνουν και απολύσεις, και κατά τη γνώμη της για τράπεζα δεν είναι ούτε να το συζητάς. Εγώ έχω να δουλέψω 2 χρόνια και από Νοέμβριο λέω να αρχίσω να ψάχνω. Τότε θα έχω σίγουρα πιο καλή εικόνα του τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας, αν και βέβαια εξαρτάται και από το αντικείμενο, την περιοχή, τη θέση που ψάχνεις κ.λπ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

ο αντρας μου ειναι απο λονδινο αλλα δεν θα μεινουμε εκει (δεν μας αρεσει καθολου) τωρα θα ψαξει να βρει μαλλον yorkshire οπου ειμασταν πριν η λιγο εξω απο northampton που το προτιμω και απο οτι ακουσα εχει ελληνικη εκκλησια κοντα για να πηγαινουν ελληνικο σχολειο τα σαββατα τα παιδια,εσεις που βρισκεστε;

τα ofsted τα βλεπω συνεχεια μεσω rightmove τελικα αυτη την σελιδα την φτιαξανε πολυ ωραια απο τοτε που ειμασταν εμεις εκει......βλεπεις το σπιτι που αρεσει και μπορεις να δεις τα σχολεια κοντα και τα οφστεντ reports πολυ ενημερωτικο.....

οταν γυρισαμε ελλαδα αν σου πω οτι βρηκε πιο ευκολα ο αντρας μου δουλεια απο εμενα;;οταν λεω γραφειοκρατικα για την επιστροφη εννοω οτι πρεπει πχ να ενημερωσουμε εφορια,ικα,οαεδ κτλ -ποιες υπηρεσιες και τι χαρτουρα χρειαζεται;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...