Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Φερρυ,εσενα ο δικος σου πως παει??

εχει καταλαβει τη διαφορα τωρα που ειναι φουλ ταιμ?

τα αλλα μωρακια της παρεας τι κανουν?

αρνικολακι που εισαι?τα νεα σου?το μπεμπε?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σου γραφω στα γρηγορα κ παω σε meeting

λοιπον αστον να κλαψει χεχε...κ εμενα φυσικα κ εκλαψε στην αλλαγη του παιδικου οταν καταλαβε οτι πλεον θα τον αφηνω εκει...πλεον δεν κλαιει...του δινω φιλι, του λεω φευγω κ τον αφηνω στα κοριτσια...ακουγεται δυσκολο αυτο που λεω αλλα 2-3 μερες κ μετα συνηθιζουν...τωρα συνηδητοποιει οτι εκει θα τον αφηνεις καθε μερα κ αρχιζει τα κλαμματακια,....τις πρωτες μερες ελεγε οκ νεο περιβαλλον κ θα παιξουμε χεχε. μολις φευγουμε σταματανε :) εμενα παντα ειναι χαρουμενος κ φαινεται οτι περναει καλα γιατι το απογευμα δεν κανει κινηση να φυγουμε χαχαχα

φιλια πολλα

κοριτσια καλημερα

εμενα ο δικος μου καθε μερα και καλυτερα.προχθες μαλιστα του λεω γιαννη μου θα παμε σχολειο σημερα?ναι,μου λεει!!κλαιμε λιγακι ακομα αλλα συνηθιζουμε σιγα σιγα.εχθες μονο ηταν γκρινιαρουλης γιατι τον πηραμε 5 η ωρα.μπηκα στο νοσοκομειο με οξεια γαστρεντερίτιδα και μου βαλανε 3 μπουκαλες ορο.ειχα αφυδατωθει εντελως απο τις διαροιες και τους εμετους και τωρα εχω απομονωθει στο σπιτι της μανας μου και το μωρακι μου δε το βλεπω.κλαψ.αυτα τα δικα μας,ελπιζω ολες να ειστε καλα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?που χαθηκατε?

Φερρυ σ ευχαριστω πολυ.καλη σχολικη χρονια να εχουν ολα τα μπεμπακια!

Χθες ηταν ενας κυριος!δεν ειχαμε προβλημα στην <πρωινη παραδοση>εφαγε,επαιξε με αλλα παιδακια,κοιμηθηκε ολα καλα.

Σημερα το πρωι ειχαμε δακρυα :(:( τον πηρε η κοπελα κ πηγαν μεσα να παιξουν κ οταν σταματησε το κλαμα μετα απο κανα 5λεπτο,τοτε εφυγα.οταν πηγα να τον παρω μου ειπε η κοπελα πως δεν ξαναεκλαψε.εφαγε επαιξε με τα αλλα παιδακια κ τα αγκαλιαζε!!!!χαχαχαχαχαχαχα

καλα,αυτο το ειχε αρχισει απ τις κουνιες που πηγαινε κ χαιδευε τα αλλα μωρα.

Αντε Κατερινάκι καλή αρχή!!!

Περπατάει απο 11 μηνών ε??? Στα χνάρια του δικού σου και ο ταλιμπάν μου...Σηκώνετε στέκετε και πέφτει...χαχαχ

κοριτσια καλημερα

εμενα ο δικος μου καθε μερα και καλυτερα.προχθες μαλιστα του λεω γιαννη μου θα παμε σχολειο σημερα?ναι,μου λεει!!κλαιμε λιγακι ακομα αλλα συνηθιζουμε σιγα σιγα.εχθες μονο ηταν γκρινιαρουλης γιατι τον πηραμε 5 η ωρα.μπηκα στο νοσοκομειο με οξεια γαστρεντερίτιδα και μου βαλανε 3 μπουκαλες ορο.ειχα αφυδατωθει εντελως απο τις διαροιες και τους εμετους και τωρα εχω απομονωθει στο σπιτι της μανας μου και το μωρακι μου δε το βλεπω.κλαψ.αυτα τα δικα μας,ελπιζω ολες να ειστε καλα.

Μαράκι περαστικά (το έχω περάσει και ξέρω ειναι ελαφρώς δραματικό)...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μαρια περαστικα κοπελα μου!!!

καλα, οταν αρχιζουν κ περπατανε ειναι τοοοοοσο τελειααα....αλλα αρχιζει κ η απιστευτη σκανταλια χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Μαράκι περαστικά (το έχω περάσει και ξέρω ειναι ελαφρώς δραματικό)...

ελαφρως?????χαχαχαχαχα καλο!!!τετοιο πονο στελλα ουτε στν εχθρο μου!!το δραματικο ειναι το οτι δε μπορω να δω το παιδι μου και εκεινο με ζηταει γαμωτο!!!

Μαρια περαστικα κοπελα μου!!!

καλα, οταν αρχιζουν κ περπατανε ειναι τοοοοοσο τελειααα....αλλα αρχιζει κ η απιστευτη σκανταλια χαχαχαχαχα

ευχαριστω φαιρη μου.οταν αρχιζουν να περπατανε αχιζει τ μεγαλο δραμα χαχαχα!!ασε που στα 3 βηματα πεφτουν κατω!!μετα αρχιζει η περιεργεια.στο βιβλιαρακι του σχολειου που βλεπουμε καθε μερα τι κανει το παιδι μας εγραψαν χθες οτι οταν ειναι στην αυλη εχει διαθεση για εξερευνηση!!!το σκατακι μου ο μικρος εξερευνητής!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ο μικρουλης μου μολις γυρισε απο το σχολειο και τον ειδα λιγακι πριν πανε στο σπιτι.φορουσα και τη μασκα και με κοιτουσε καλα καλα.του εξηγησα γιατι δεν ειμαι στο σπιτι και οταν πηγαν πανω πηρε τη φωτογραφια μου απο το τραπεζακι και της εκανε φιλακια:cry: :cry:

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα φιλεναδιτσες!

Μαρακι μου περαστικα σου.θα κανει τον κυκλο του κ θα βρεις τον ρυθμο σου.αντε,σε αφηνω να πιεις κ μια κοκα κολιτσα.

ο χιονομπαλης τρομοκρατης σου στελνει ενα φιλι!

Στελλακι μου σευχαριστω.τι κανετε εσεις?πολλα πολλα ΜΠΡΑΒΟ στον κωνσταν ταλιμπαν!!αγορινα μου εσυ!

κ στελλα...καλη τυχη!!!τωρα αρχιζει το πραγματικο τρεξιμο.

Φερρυ μου σ ευχαριστω.πολλα μπραβο κ στον λεβεντη σου που προσαρμοστηκε ευκολα!

λοιπον τριτη μερα σημερα στον σταθμο για τον χιονομπαλιτσα τρομοκρατη κ δεν ειχαμε δακρυα.μια χαρα τα περασε.εφαγε,κοιμηθηκε,επαιξε

οταν πηγα να τον παρω,επαιζε κοντα στην πορτα του δωματιου.περπαταει κ σαν το κοτοπουλακι με τα χερακια πανω κ στο πλαι...οταν μπηκα λοιπον μεσα με κοιταξε κ γυρισε το κεφαλακι του. συνηδητοποιησε οτι ημουν εγω κ ξαναγυρισε αμεσως,ανοιγοντας τα χερακια του κ ερχομενος προς στη μερια μου λεγοντας άμαααάαμααααμα

αααααχχχχ η ωραιοτερη ωρα της μερας μου,οταν εχω αγκαλιτσα τον χιονομπαλιτσα!

κσλημερα μαμαδες!

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα ειδα και το μωρακι μου χθες και μου εκανε καλο.πηγαν με το μπαμπα του στις κουνιες και κανει τσουλιθρα μονος του!!!με πηρα τηλεφωνο εκεινη την ωρα και ακουγα το γιαννη μολις κατεβαινε τη τσουλιθρα να αφηνει και μια στριγγλια!!!!!πολυ γελιο.εσεις τι κανετε?κατερινα μια χαρα ο χιονομπαλιτσας ε?αντε να αρχισει και ο δικος μου να ηρεμει τα πρωινα.στελλα με σας τι γινετε ειχαμε κανενα νεο?σορυ αν ρωταω τα ιδια πραγματα που εχετε πει δε ξερω αν εχω χασει επεισοδια.η αρετη που χαθηκε?τα αλλα κοριτσια μας τι κανουν?μπιγκι τζουλι?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας ειχα ξαναποσταρει εδω πριν πολυ καιρο αλλα τωρα θα σας επισκεπτομαι πιο συχνα............χρειαζομαι τα φωτα σας σε πολλα πραγματα!για οσες δεν θυμουνται την ιστορια μου.....εγω ελληνιδα ο συζυγος απο αγγλια πηραμε την αποφαση να γυρισουμε ελλαδα με το παιδι (εγω μετα απο απουσια 15 χρονων) εδω δυστυχως τα πραγματα δεν πηγαν πολυ καλα και ενω ο συζυγος δεν ηθελε να γυρισει τωρα το πηρε αποφαση και ειδε και αυτος οτι εδω δεν εχουμε μελλον με τα 2 πλεον παιδια μας.....τωρα που το αποφασισε εκεινος ομως με εχει πιασει ενα φοβερο αγχος!!!!!!!!!!!!!!!και το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι αυτο του σχολειου σε τι σχολειο θα παει ο μεγαλος να ειναι καλο, σε καλη περιοχη κτλ κτλαποφασισαμε να γυρισει πρωτα εκεινος φευγει σε λιγες εβδομαδες και να δει αν μπορει να βρει δουλεια κτλ ετσι ωστε να εχουμε καλες προυποθεσεις να γυρισουμε και αν δεν τα καταφερει να μην κλεισουμε εντελως τις πορτες εδω.........εγω θα μεινω εδω για μερικους μηνες με τα παιδια μονη μου (πως θα τα καταφερω δεν ξερω....ο κυριος μισθος φευγει απο το σπιτι)εσεις που πηγατε προσφατα αγγλια πως τα βρηκατε τα πραγματα;εχω τοσα πολλα ερωτηματα.....πχ τι χαρτια πρεπει να κανει ο συζυγος απο εδω για να φυγει (υπηρεσιες), το συστημα των σχολειων εκει πχ θα υπαρχουν θεσεις στο μεσο της χρονιας να παει το παιδι year 1;help please...........

καλημερα pocoyo...παρεπιπτοντως μας αρεσει πολυ αυτο το κινουμενο σχεδιο χεχε

οπου κ να πας θα εχει καλα σχολεια. ας πιασει ο αντρας σου με το καλο δουλεια κ ρωτατε τους συναδλεφους του για τις καλες περιοχες στην πολη που θα ειστε ωστε να ειστε σε καλο catchment area για σχολειο

φανταζομαι τα παιδια σας εινια διγλωσσα? δεν γνωριζω εαν παιρνουν στη μεση της χρονιας εδω. κ εμενα ο γιος μου ακομα δεν εχει παει σχολειο ειναι μονο 16 μηνων οποτε ακομα μαθαινω το συστημα :)

Στελλακι μου σευχαριστω.τι κανετε εσεις?πολλα πολλα ΜΠΡΑΒΟ στον κωνσταν ταλιμπαν!!αγορινα μου εσυ!

κ στελλα...καλη τυχη!!!τωρα αρχιζει το πραγματικο τρεξιμο.

Αντε μπας και χάσουμε κανα κιλό ρε ΚΑτερινα!!!! :D:D:D:D

στελλα με σας τι γινετε ειχαμε κανενα νεο?σορυ αν ρωταω τα ιδια πραγματα που εχετε πει δε ξερω αν εχω χασει επεισοδια.η αρετη που χαθηκε?

Ειπαμε δεν είπαμε???? Ότι δεν εχω νεα εγώ, το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει νέα για μας τον Αυγουστο ντεεεεε??? Αφου το είπαμε χαχαχχααχ

Τωρα δεν ξερω απο που θα εχω νεα (ESSEX, NORTHAMPTON, SWIDON, LONDON ;););)) who knows ???

Η Αρετούλα τώρα θα έχει η κακομοίρα εμετούς και τέτοια αν και εύχομαι να της φύγουν γρήγορα

Βρε κορίτσια μου το Δεσποινάκι χάθηκε....Που είναι???? την έχει πάρει απο κάτω??? :-(:sad::-(:sad:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Ειπαμε δεν είπαμε???? Ότι δεν εχω νεα εγώ, το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει νέα για μας τον Αυγουστο ντεεεεε??? Αφου το είπαμε χαχαχχααχ

τον αυγουστο του 12 εννοεις???του χρονου???καλα κρασια!!

Βρε κορίτσια μου το Δεσποινάκι χάθηκε....Που είναι???? την έχει πάρει απο κάτω??? :-(:sad::-(:sad:

λοιπον και γω τη σκαφτομουν σημερα,τι να κανει αραγε?βρε κατερινα εσυ εχεις μιλησει καθολου μαζι της στο τηλεφωνο?ειναι καλα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα pocoyo...παρεπιπτοντως μας αρεσει πολυ αυτο το κινουμενο σχεδιο χεχε

οπου κ να πας θα εχει καλα σχολεια. ας πιασει ο αντρας σου με το καλο δουλεια κ ρωτατε τους συναδλεφους του για τις καλες περιοχες στην πολη που θα ειστε ωστε να ειστε σε καλο catchment area για σχολειο

φανταζομαι τα παιδια σας εινια διγλωσσα? δεν γνωριζω εαν παιρνουν στη μεση της χρονιας εδω. κ εμενα ο γιος μου ακομα δεν εχει παει σχολειο ειναι μονο 16 μηνων οποτε ακομα μαθαινω το συστημα :)

απ'οτι μου ειπε μια φιλη μου οταν ειναι στην reception ταξη μπορουν αλλα μετα δεν ηξερε να μου πει.....και το catchment area πως το μαθαινω ωχ!!!!! οταν ηρθα ελλαδα ο μεγαλος ηταν 1,5 χρ και εγω δεν ειχα χρειαστει να τα δω αυτα και τωρα πανικοβαλλομαι :confused:.....εσυ ποσο καιρο εισαι εκει;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...