Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

οχι,απο Λονδινο ειναι.ξερεις ποσες φορες μου χει στειλει μνμ με βλακειες?

ασε τι μου ειπε στην προταση γαμου!!

εσενα ο αντρουλης σου μιλαει καθολου ελληνικα?τα καταφερνει?

Άρα σωστά το συλλάβισε "mummy"... μην τον βγάλουμε και ανορθόγραφο τον άνθρωπο χωρίς λόγο!!

Για πες, τι σου είπε;;; Χεχε :P

Ο δικός μου μιλάει ελληνικά, αλλά με αισχρή προφορά. Τώρα που είναι εδώ μιλάει συνέχεια ελληνικά στο μωρό και αρχίζω να ανησυχώ ότι θα μιλήσει και το μικρό ελληνικά τσάτρα πάτρα όπως ο πατέρας του! Ο καθένας με το πρόβλημά του τελικά :rolleyes:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υ.Γ. Στέλλα πώς έβαλες αυτό το εμότικον που χτυπιέται από τα γέλια? Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ ήθελα να βάλω όταν διάβασα για την μούμια αλλά δεν ήξερα πώς μπαίνει :confused:

Έγραψα LOL animated emoticon και μου το έβγαλε....χαχχα

οταν με το καλο μας ερθεις θα σε παω για ψωνια!

Ψώνια??? Με τι λεφτά Μαρή???????

Άρα σωστά το συλλάβισε "mummy"... μην τον βγάλουμε και ανορθόγραφο τον άνθρωπο χωρίς λόγο!!
Δεν μου λες... από τα Midlands είναι ο άντρας σου; Γιατί μόνο εκεί (και στην Αμερική) συλλαβίζουν το mom και το mommy με ο, η υπόλοιπη χώρα τα συλλαβίζει με u, δηλ. mum και mummy. Ατυχές στη περίπτωση γουγλικής μετάφρασης, αλλά έτσι είναι το σωστό ;)

Εκανα πλάκα με μια σειρά απο χαμογελαστά emoticons και καταλαβε το ύφος μου η Κατερίνα, σιγά μην το έκανα για να προσβαλω τον άνδρα της....Εκτός και αν προσβλήθηκες εσυ biggi μου επειδη και ο δικός σου ο συζηγος ειναι Αγγλος, άλλου παπά Ευαγγέλιο αυτό....

Παρόλλα αυτά το MUMMY είναι χρησιμοποιούμενα απο βρετανούς

ενώ το ΜΟΜΜΥ από Καναδούς και Αμερικάνους...Εχουν την ίδια χρηση με διαφορετική αξάντ....

Είδες ξέρω Αγγλικά.....:rolleyes:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσια καλημερα!

τι λεγατε χθες το βραδυ?!πωπω εχασα πολυ πραμα αλλα εδω ειχαμε γλεντι.ο γιαννης ξυπνουσε καθε 20 λεπτα και μετα τον πηραμε στο κρεβατι μας.ευτυχως γιατι στις 3μιση ανεβασε πυρετο πανω απο 38μισο και τρεχαμε στις μπανιερες για ντουζ.η δε γκρινια αλλο πραμα.δε με ηθελε με τιποτα και ολη νυχτα την εβγαλε πανω στον αντρεα.ουτε κομπρεσα στο κεφαλι του ηθελε ουτε ντεπον,πηρα και τη γιατρο σημερα και μας ειπε οτι δεν ειναι απο το εμβολιο αλλα απο καποια ιωση που επιασε στο σταθμο η απο τα δοντια.

τεσπα...

κατερινα-μουμια πως σου εκανε προταση γαμου ο συζηξ???ειμαι περιεργη!!επισης τι ειναι το βαουτσερ??????

κατα τα αλλα καλα,σηκωθηκα το πρωι εβαλα φαγακι στο φουρνο για τους αντρες και κατα τη μια θα αριβαρω για δουλεια.εσεις τι κανετε?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα!!!

τι σκ@τοκαιρος παλι σημερα ρε κοριτσια.θα βαρεθειτε να μ ακουτε!εχει υγρασια,εχω σγουρα μαλλια κ ξυπναω σαν τον λαιον κινγκ!σε λιγο θα αρχισει να φοβαται κ ο μικρος με το κεφαλι ανανα που εχω!ελεος!

Για πες, τι σου είπε;;; Χεχε :P

Ο δικός μου μιλάει ελληνικά, αλλά με αισχρή προφορά. Τώρα που είναι εδώ μιλάει συνέχεια ελληνικά στο μωρό και αρχίζω να ανησυχώ ότι θα μιλήσει και το μικρό ελληνικά τσάτρα πάτρα όπως ο πατέρας του! Ο καθένας με το πρόβλημά του τελικά :rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχαχα!οχι βρε η Στελλα για πλακα το ειπε :tongue:

εισαι τυχερη που μιλα εστω τσατρα πατρα ελληνικα.ο δικος μου δε μιλα καθολου.οσες φορες εχουμε κατσει κατω να του μαθω,κανει κατι ερωτησεις κ καταληγουμε να πλακονομαστε!!!χαχαχαχαχαχα

<γιατι εχετε 2 ο?γιατι εχετε τοσα ι? γιατι εχετε αρθρα>

μαθε ρε ανθρωπε του θεου κ ασε τις ερωτησεις χαχαχαχαχαχα

εννοειται πως ξερει τις κακες λεξουλες ;) αυτες τις εμαθε ευκολα κ χωρις ερωτησεις

Ψώνια??? Με τι λεφτά Μαρή???????

:Dχαχαχαχαχαχα απ τα πρωτα μισθα σου!!!εχω κ εκπτωση σε καποια μαγαζια θα ντυθουμε καλαααααααααα

Εκανα πλάκα με μια σειρά απο χαμογελαστά emoticons και καταλαβε το ύφος μου η Κατερίνα, σιγά μην το έκανα για να προσβαλω τον άνδρα της....Εκτός και αν προσβλήθηκες εσυ biggi μου επειδη και ο δικός σου ο συζηγος ειναι Αγγλος, άλλου παπά Ευαγγέλιο αυτό....

ναι κοριτσαρα μου το καταλαβα για αυτο κ το συνεχισα!ξερω με τι διαθεση μιλας αλλωστε.ειπαμε τον εφαγε ο γουγλης!

ενώ το ΜΟΜΜΥ από Καναδούς και Αμερικάνους...Εχουν την ίδια χρηση με διαφορετική αξάντ....

Είδες ξέρω Αγγλικά.....:rolleyes:

κοριτσια καλημερα!

τι λεγατε χθες το βραδυ?!πωπω εχασα πολυ πραμα αλλα εδω ειχαμε γλεντι.ο γιαννης ξυπνουσε καθε 20 λεπτα και μετα τον πηραμε στο κρεβατι μας.ευτυχως γιατι στις 3μιση ανεβασε πυρετο πανω απο 38μισο και τρεχαμε στις μπανιερες για ντουζ.η δε γκρινια αλλο πραμα.δε με ηθελε με τιποτα και ολη νυχτα την εβγαλε πανω στον αντρεα.ουτε κομπρεσα στο κεφαλι του ηθελε ουτε ντεπον,πηρα και τη γιατρο σημερα και μας ειπε οτι δεν ειναι απο το εμβολιο αλλα απο καποια ιωση που επιασε στο σταθμο η απο τα δοντια.

τεσπα...

κατερινα-μουμια πως σου εκανε προταση γαμου ο συζηξ???ειμαι περιεργη!!επισης τι ειναι το βαουτσερ??????

κατα τα αλλα καλα,σηκωθηκα το πρωι εβαλα φαγακι στο φουρνο για τους αντρες και κατα τη μια θα αριβαρω για δουλεια.εσεις τι κανετε?

χαχαχαχαχαχαχα κ συ τεκνον βρουτε!!!!

τα βαουτσερς ειναι εκπτωτικα κουπονια ή καρτες (γκιφτ καρτν) με λεφτα μεσα που πας στο μαγαζι απ το οποιο αγοραστηκε κ ψωνιζεις απο εκει οτι θες,αναλογα με το ποσο που σου εχει βαλει ο αλλος μεσα

πως ειναι το κυκνακι σημερα?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Άντε ρε..... Είδες τι μαθαίνει κανείς από το ίντερνετ; :-P:lol: :lol:

καλημερα!!!

τι σκ@τοκαιρος παλι σημερα ρε κοριτσια.θα βαρεθειτε να μ ακουτε!εχει υγρασια,εχω σγουρα μαλλια κ ξυπναω σαν τον λαιον κινγκ!σε λιγο θα αρχισει να φοβαται κ ο μικρος με το κεφαλι ανανα που εχω!ελεος!

Κατερίνα, θυμάσαι που με ρώτησες γιατί μένω στην Ελλάδα και σου είπα για τον καιρό;;; Δεν φαντάζομαι να το έχεις ακόμα απορία; Σήμερα εμείς πήγαμε για μπάνιο. Στη θάλασσα βεβαίως βεβαίως. Επίσης άπλωσα ρούχα και τα μάζεψα μετά από 1 ώρα στεγνά-κοκκαλωμένα :-P:):mrgreen:

Επίσης χθες το βράδυ φάγαμε σουβλάκια αλλά σσσσσσ! κάνε πως δεν το άκουσες!

τεσπα...

κατερινα-μουμια πως σου εκανε προταση γαμου ο συζηξ???ειμαι περιεργη!!

Λοιπόν κι εγώ περιμένω να μας πεις για την πρόταση γάμου!! Με έχει φάει η περιέργεια.

Ο δικός μου σήμερα τραγούδαγε στο μωρό: καλημέρα τι κάνεις, να 'σαι πάντα καλά.... Πού το θυμήθηκε δεν ξέρω!!!!! Είναι απίστευτο τι του κατεβαίνει σε άσχετες φάσεις.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

πως ειναι το κυκνακι σημερα?

σκατα ειναι το κυκνακι τετοια γκρινια ουτε στον εχθρο μου.πηγα και στη δουλεια και με επιασε ενας πονοκεφαλος αλλο πραμα.ματι ειναι τελικα και γω ειμαι πολυ ματιασμενη.μια κοπελα στη δουλεια και η μανα μου προσπαθουσαν να με ξεματιασουν αλλα τιποτα.μου περασε πριν λιγο και απο τη γκρινια του γιαννη με ξαναεπιασε τωρα.

ημουν μεσα στο δωματιο του ποση ωρα να τον κοιμισω αυτη τη μουρμουρα δε τη σταματησε.μεχρι που ηρθε ο πατερας του.τη δευτερα εχουμε ψυχολογο το απογευμα με το σχολειο οποτε θα τον ρωτησω γιατι αντιδραει ετσι και ποιος ο λογος που δε με θελει.αντε να περασει αυτο το σταδιο γιατι δε το μπορω.ρε παιδια δε μαρεσει να γκρινιαζω αλλα αυτο το μωρο ολο κατι θα εχει.μια τους κολικους μια τα δοντια μια το ενα μια το αλλο!!μια μερα να περασει χωρις γκρινια και χωρις κλαμματα δεν υπαρχει!!!!σχεδον 2 χρονια τωρα ειμαι στη τσιτα.ποτε ηρεμουνε τα παιδακια και παιζουν μονα τους χωρις φασαριες?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

σκατα ειναι το κυκνακι τετοια γκρινια ουτε στον εχθρο μου.πηγα και στη δουλεια και με επιασε ενας πονοκεφαλος αλλο πραμα.ματι ειναι τελικα και γω ειμαι πολυ ματιασμενη.μια κοπελα στη δουλεια και η μανα μου προσπαθουσαν να με ξεματιασουν αλλα τιποτα.μου περασε πριν λιγο και απο τη γκρινια του γιαννη με ξαναεπιασε τωρα.

ημουν μεσα στο δωματιο του ποση ωρα να τον κοιμισω αυτη τη μουρμουρα δε τη σταματησε.μεχρι που ηρθε ο πατερας του.τη δευτερα εχουμε ψυχολογο το απογευμα με το σχολειο οποτε θα τον ρωτησω γιατι αντιδραει ετσι και ποιος ο λογος που δε με θελει.αντε να περασει αυτο το σταδιο γιατι δε το μπορω.ρε παιδια δε μαρεσει να γκρινιαζω αλλα αυτο το μωρο ολο κατι θα εχει.μια τους κολικους μια τα δοντια μια το ενα μια το αλλο!!μια μερα να περασει χωρις γκρινια και χωρις κλαμματα δεν υπαρχει!!!!σχεδον 2 χρονια τωρα ειμαι στη τσιτα.ποτε ηρεμουνε τα παιδακια και παιζουν μονα τους χωρις φασαριες?

Ποτέ????? Ή όταν πάνε φαντάροι????:lol::lol::lol::lol:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλησπερα κοριτσια!!!

Μαρακι υπομονη...πρεπει να βρεις τα κουμπια του...αν θελει νανουρισμα, να το νανουρισεις. Αν θελει τραγουδι, να του τραγουδησεις...ισως ακουγεται αθλος αλλα αν το κανεις για λιγο καιρο θα δεις σιγα σιγα 8α 8ελει λιγοτερο απο το καθενα. Εμενα ο γιος μου δεν το λες γκρινιαρικο παιδι. κ δοντια που βγαζει δεν τα καταλαβαινουμε. Ερσι ομως κ ειναι η ωρα υπνου απο μωρο με δυσκολευε...ηθελε κουνημα, τοσο πολυ που να γινει φραπες!!!! στην αρχη παλευα με χαδια κλπ κ τιποτα...σιγα σιγα τα ανακαλυψα. δεν ειναι απο τα παιδια που θα πεσουν μονα τους για υπνο στο καροτσι, πρεπει να το παω βολτα. αλλα ξερεις τα μαθαινεις σιγα σιγα, κ πρεπει να παμε με τα νερα τους. οσο για το οτι δεν σε θελει δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις σιγουρα καποια φαση ειναι. το βασικο ειναι να μην του μεταδιδεις αρνητικη ενεργεια ;) οσο εισαι ηρεμη θα νιωθει κ πιο ασφαλεια μαζι σου :)

ολα καλα θα πανε...περαστικα σας!!!!

καλημερα φιλεναδιτσες!!

σημερα το κυκνακι ειναι καλυτερα ουτε πυρετο ουτε τιποτα.χθες τελικα κοιμηθηκε μαζι μας στο κρεβατι γιατι δεν ελεγε να ηρεμισει και ο πονοκεφαλος που ειχα δε βοηθουσε και πολυ την υπομονη μου.

φερυ μου δε ξερω τι θελει.γενικα ειναι γκρινιαρουλης σα μωρο.δε πολυ θελει αγκαλιες και φιλια και χθες κοιμηθηκε πανω μου.ειχα ξαπλωσει εγω και κεινος ηταν πανω μου με το κεφαλι στο στηθος μου.αντε τραβα βρες τωρα τι θελει.ετσι εχει να κοιμηθει απο νεογεννητο οπου μολις τον βαζαμε στο κρεβατι απο την αγκαλια ξυπναγε.αυτο το πραγμα μου εκανε χθες.ξερω ξερω terrible twos!!!φαση ειναι θα περασει.εχουμε και ψυχολογο αυριο το απογευμα οποτε θα μιλησουμε επι παντως.

εγω σημερα ξυπνησα και μου ειχε ερθει περιοδος.μετα απο πολυ καιρο στην ωρα της 26 ημερες νταν.χωρις να ποναω σχεδον καθολου.αυτο το μηνα με το συζηξ δε "βρεθηκαμε" ουτε μια φορα.ηθελα να δω και τι φταιει με τη περιοδο και τους πονους της αλλα δεν ειχα και καθολου μα καθολου ορεξη.σας εχει συμβει ποτε τιποτα τετοιο?να μη θελετε να σας ακουμπησει?μιλαμε το σκεφτομουνα και ενιωθα απεχθεια'!!!αλλο παλι και τουτο.δεν ειχα καμια ορεξη να μπω στη διαδικασια(εμοτικον που ανοιγει η γη να το καταπιει απο ντροπη!!!)

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?πως τα περασατε σημερα?

Λοιπον,μαμα κ γιος ετοιμοι για αυριο!φτιαξαμε τις τσαντες μας,το φαγακι μας,τα ρουχαλακια μας.ολα ετοιμα.

Μονο μουσικη εμεινε να περασω στο κινητο,για τη διαδρομη την οποια ομολογω,απολαμβανω πολυ!ειμαι κ αντιθετα της κινησης γιατι ολοι αυτη την ωρα κατεβαινουν λονδινο.

σας εχει συμβει ποτε τιποτα τετοιο?να μη θελετε να σας ακουμπησει?μιλαμε το σκεφτομουνα και ενιωθα απεχθεια'!!!αλλο παλι και τουτο.δεν ειχα καμια ορεξη να μπω στη διαδικασια(εμοτικον που ανοιγει η γη να το καταπιει απο ντροπη!!!)

τι να σου πω ρε μαρακι?δε μου χει τυχει, δεν ξερω.

καλα,απεχθεια???μου κανει εντυπωση,τοσο πολυ?

καλησπεριζω κ εγω...ειχαμε μια πολυ ομορφη μερα...εμαθα τον μικρο μου να κανει κουτρουβαλες!! τον εμαθα κ μετα εκανα κ εγω κ καναμε παρεα στις πλαγιες με το γκαζον που εχουμε πανω απο τη θαλασσα...ολοι βλεπανε το America's world cup κ εγω επαιζα με τον μικρο μου χιχι...ειχε βεβαια πολλα παιδακια που παιζανε κ αυτα...κ εγω μαζι μπουχαχα

Μαρακι κ εμενα δεν μου εχει τυχει, να μην εχω ορεξη ναι, αλλα τρωγοντας εμενα μου ερχεται ορεξη παντα χιχι...πιστευω ειναι η πιεση που νιωθεις τον τελευταιο καιρο...ασε τον μικρουλη στον αντρα σου κ κανε ενα ωραιο ζεστο μπανιο, γεμισε την μπανιεριτσα σου κ χαλαρωσε :)

Κατερινακι καλη αρχη να εχετε!!! ολα θα πανε αψογα!! καλη σχολικη χρονια :)

δεν ειναι υπεροχο οταν το λες? χεχε

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?που χαθηκατε?

Φερρυ σ ευχαριστω πολυ.καλη σχολικη χρονια να εχουν ολα τα μπεμπακια!

Χθες ηταν ενας κυριος!δεν ειχαμε προβλημα στην <πρωινη παραδοση>εφαγε,επαιξε με αλλα παιδακια,κοιμηθηκε ολα καλα.

Σημερα το πρωι ειχαμε δακρυα :(:( τον πηρε η κοπελα κ πηγαν μεσα να παιξουν κ οταν σταματησε το κλαμα μετα απο κανα 5λεπτο,τοτε εφυγα.οταν πηγα να τον παρω μου ειπε η κοπελα πως δεν ξαναεκλαψε.εφαγε επαιξε με τα αλλα παιδακια κ τα αγκαλιαζε!!!!χαχαχαχαχαχαχα

καλα,αυτο το ειχε αρχισει απ τις κουνιες που πηγαινε κ χαιδευε τα αλλα μωρα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...