Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Κατερίνα

Πώς είναι σήμερα ο μικρός; Κρίμα που δε μπορέσατε να ευχαριστηθείτε τη βολτούλα σας. Δε πειράζει, αύριο θα την κάνετε διπλή!:P

Για το γάμο, μάλλον καλά κατάλαβες. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι για κάτι τέτοια καλύτερα να πληρώνεις εσύ για να μπορείς να τα κάνονίσεις και όπως θέλεις εσύ. Αλλά τέλος καλά όλα καλά!

Ο αντρούλης μου έχει ενάν ακόμα αδερφο δυο χρόνια μικρότερο του, αλλά σε φάση φοιτητη ακόμα. Πάντως τώρα που πέρασε κάποιος καιρός από το γάμο έχουν αρχίσει οι σχέσεις να είναι καλύτερες. Βέβαια όπως πάντα βοηθάει και η απόσταση!

Φαντάζομαι ακόμα δεν έχετε αρχίζει να ετοιμάζεστε για τη βάπτιση; Είναι νωρίς ακόμα. Νουνό όμως διαλέξατε;

Δεν ανέφερα τίποτα για το μικρούλη σου γιατί ακόμα δε μπόρεσα να δω τις φωτό. Γενικά δεν είμαι και πολύ του φεις και πρέπει να ψάξω να βρώ το μαιλ του! Πάντως θέλω πολύ να δω τη γλύκα σου, αλλά με τέτοιο μπαμπά και μανούλα μόνο μια γλύκα μπορεί να είναι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας ομορφα κοριτσια!!!

Ειρηνη μου,η μαμα μου εχει θυρεοδειδη κ επειδη ειναι κληρονομικος,πηγα στην practise nurse να ζητησω να μου γραψει παραπεμπτικο,να κανω την εξεταση.στην αρχη αντισταθηκε,λεγοντας πως δεν χρειαζεται.της ειπα τοτε να μου εξηγησει γιατι δε χρειαζεται?οι εξετασεις για αυτο το λογο γινονται!!!τελικα μου το εγραψε.

Σου λεω κ παλι,κλεισε ενα ραντεβου ή με την νοσ/ρια ή με τον γιατρο.αν σε ρωτησουν το λογο πες τους τι εγινε,οτι δεν ολοκληρωθηκε η εξεταση κ λογω ιστορικου θες να την επαναλαβεις.δε θα σου πουν οχι.

Ειναι υποχρεωμενοι να την επαναλαβουν βαση του ιστορικου!

κι αν θες πες τους κ ολας πως δε θες να πας στο ιδιο νοσ/ο που εκανες την εξεταση,να σε παραπεμψουν αλλου.

Οσο για τη μαια,τελειως ανευθυνη!

Ειρηνη μου,οτι σου φαινεται κατι λαθος να μιλας!

πες μας η κοιλιτσα μεγαλωνει?με τη δουλεια τι κανεις?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Δεσποινα,με κανεις κ γελαω!!

μη νομιζεις πως κ εγω ξερω πολλα.αγορασα μπλακμπερι πριν κανα μηνα, 5 μερες να μαθω να στελνω μνμ!!τι το θελα??κ πριν λιγες μερες εμαθα να στελνω κ φωτο μεσω φεις :rolleyes:

που λες,μια απ τα ιδια κ εδω.Ο γλυκος μου ο πατερας,χιλια καλα να εχει,θελει να μας κανει το τραπεζι της βαφτισης.ΑΛΛΑ οπως θελει εκεινος κ οχι οπως θελω εγω, κ εκει παντα τα χαλαμε.τον δικαιολογω φυσικα,πρωτο εγγονι,ενθουσιασμενος κλπ αλλα κ εχω κ εγω τα σχεδια μου,σαν νεα μαμα.για αυτο κ θα το κανουμε μονοι,αν θελει να βοηθησει καλως,αλλα η διοργανωση θα ειναι δικη μου.

κι ενω μου λειπει απιστευτα η ελλαδα,οι φιλοι κ η οικογενεια μου,χρυσοι ανθρωποι!αν τους ζητησω κατι,θα τρεξουν.ξερω,πως αμα κατεβω,θα πρεπει να τρεχουμε σε ολους να δειχνουμε το μωρο σαν τη μαιμου σε τσιρκο!εδω,οποιος ερχεται για να δει τον μπεμπη,ιεροτελεστια!να βγαλουν παπουτσια,να πλυνουν χερια,με ρωτανε για να κρατησουν το παιδι,οχι φιλια στο προσωπο,δεν τον ξυπνανε εαν κοιμαται.οι δικοι μου......:rolleyes: αντε να τους κανεις ζαφτι!και σου λεω προκειται για απιστευτα καλοσυνατους ανθρωπους,τους αγαπω πολυ,αλλα αγαπω το παιδι μου περισσοτερο.για αυτο λεω,ασε καλυτερα στη βαφτιση,να εχει μεγαλωσει λιγακι.

Ετσι που λες...η αποσταση καμια φορα,βοηθαει.

Εχουμε κ νονα,βεβαια.Μια παιδικη μου φιλη.Βασικα ειμαστε 3 κ εχουμε ανταλλαξει κουμπαριες μεταξυ μας.Μας συνδεει φιλια πολλων ετων.

εσας οι κουμπαροι σας?ελληνες ιταλοι?

Εγκυούλες μου τι κάνετε;

Φουσκώνετε;

Julie

φαντάζομαι τελείωσες με τις προετοιμασίες της ομιλίας, έχεις ήδη ετοιμάσει το τι θα πεις και τώρα ξεκουράζεσαι, όπως κάθε σωστός ελληνας!:rolleyes:

Πραγματικά σου εύχομαι καλή επιτυχία και χωρίς άγχος, γιατι κάνει κακό και στη μικρούλα μας!

Περιμένουμε νέα σου να πας πεις πόσο καλά τα πήγες!

Φιλια!

Κατερίνα

Μπλακμπερί ε; Πολύ προχωρημένη είσαι εσυ!

Εγώ θα ήθελα iphone, όλοι έχουν από ένα, αλλά ο αντρούλης μου είναι κάπως αυστηρός με το που να ξοδεύουμε τα λεφτάκια μας, και έχει και δίκιο!

Αχ, όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο καμιά φορά να κάνουμε κάποιες εκδηλώσεις όπως τις θέλουμε εμεις. Αυτό το "πρέπει" και το "τι θα πούν οι άλλοι" αν σπάσουμε την παράδοση το έχω ακούσει πολύ από τους γονείς μου. Δε λέω, είναι με όλες τις καλές προθέσεις, αλλά πιστεύω ότι καιρός είναι να αλλάξουν κάπως οι νοοτροπίες.

Γιατί πολλά μπορεί να με πείραξαν στο γάμο μου, αλλά άμα γινόταν στην ελλάδα ξέρω ότι θα έπρεπε να καλέσουμε πολλά περισσότερα άτομα, και σε πολλά θα έπρεπε να υποχωρήσω! Εύχομαι να μάθουμε από αυτα και να μη κάνουμε τα ίδια στα παιδιά μας.

Δυστυχώς, επειδή παντρεύτηκα με καθολικό, δεν είχα κουμπάρο. Η κολλητή μου ήταν ο μάρτυράς μου, αλλά ήταν πολύ τυπικό και δεν ένιωσα το δεσιμο. Και η κοπέλα θα ήθελε πολύ όταν με το καλό αποκτήσουμε μωράκι να το βαπτίσει, αλλά πάλι, δε ξέρω αν μπορεί ορδόδοξος να βαπτίσει καθολικό, και μάλλον στο τέλος θα επιλέξουμε κανένα γνωστό των γονιών του. Βέβαια σκέφτομαι πολύ στο μέλλον τώρα, αλλά δε φαντάζομαι να αλλάξουν τα πράγματα πολύ.

Πολύ μου άρεσε το συστημά σου με τις φίλες σου. Τι ωραία, και έτσι πια έχετε συμπεθεριάσει κιόλας!

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!μια χαρα ειμαστε, κλωτσαει και ο μικρουλης πολυ!εχει πολυ πλακα να τον νιωθω και να βλεπω και την κοιλιτσα να συσπαται.

Μολις παω στην μαια θα το πω κοριτσια, δεν γινεται, εχετε δικιο!Δυστυχως ενα νοσοκομειο εχει η πολη μας οποτε και παλι εκει θα παω.

Με βαλατε σε σκεψεις κοριτσια με το ριλαξ, ελπιζω στον δικο μου να του αρεσει, αν οχι με βλεπω και μενα με καλαθουνα.Να σας ρωτησω κατι αλλο, τα νεογεννητα κανει να τα βαζουμε σε μαρσιπο, η πρεπει για αρχη να παρω το σλινγκ (ελπιζω να θυμαμαι σωστα το ονομα)??

Οσο για την δουλεια, μια χαρα παει, το σχολειο ομως θα το σταματησω αυτον τον μηνα, με κουραζει η διαδρομη με το τρενο πολυ, και γυριζω πτωμα στο σπιτι αργα το απογευμα.

φιλια σε ολες!

Καλησπερα στις ομορφες κοπελες!!!!

Ειρηνη μπραβο!πολυ καλα θα κανεις!μην το αφησεις ετσι,κι αν αντισταθει η μαια,πες της να σου εξηγησει τους λογους,μη μασας!δε φτανει που μας κρατανε μισο μισθο για την υγεια,δε θα μας την παρεχουν κ απο πανω?οοοοοριστε μας!ο μαρσιπος ειναι μεγαλος για νεογεννητο,εγω τον εβαζα στο σλινγκ,επειδη ομως τωρα σιγουρα ειναι 8 κιλα (θα τον μετρησω τη δευτερα) τον βαζω στο μαρσιπο κ σουλατσαρουμε:-P

Δεσποινακι....

κι εγω ηθελα iphone!αχ ατιμος καταναλωτισμος!τι μας κανει?αλλα οι τιμες απαγορευτικες!βρηκα μια <προσφορα> ελεγε δωρεαν iphone με παγιο 40 λιρες το μηνα με διετες συμβολαιο,δηλαδη..960 λιρες,για ενα τηλ που κοστιζει 400:shock::shock::shock:δεν πανε καλα.

ακριβως οπως το ειπες!καλες προθεσεις...αλλά νοοτροπια,κατι που πιστευω δε θα αλλαξει,τουλαχιστον στην οικογενεια μου:rolleyes:

τι σχεδια για το σ/κο?ο καιρος θα ειναι χαλια λενε.φυσαει κ εχει πολυ κρυο εδω κ ετσι δεν πηγαμε βολτιτσα,δεν πειραζει ομως ευκαιρια για καθαρισμα!!!

Καλησπέρα κουκλίτσες μου γλυκιές!!!!

Ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!Πάει η ομιλία, μεγάλη ανακούφιση!!! Δεν είμαι καθόλου συνηθισμένη, ντρέπομαι κιόλας, οπότε γενικά δεν μου αρέσει καθόλου να μιλάω...αν και πρέπει να συνηθίζω σιγά σιγά!!!!!Είχε έρθει και περισσότερος κόσμος από ότι συνήθως εν τω μεταξύ, πφφφφφ!

Ευτυχώς δεν πέταξα καμιά χοντρή κοτσάνα! Αλλά το πρώτο μισάωρο ήμουν σαν υπνωτισμένη, πραγματικά ένιωθα απίστευτα κουρασμένη και δεν μπορούσα καλά καλά να μιλήσω. Μετά συνήλθα ευτυχώς!!!!!

Η μπέμπα ήταν τύπος και υπογραμμός!!!Μόνο μία κλωτσιά έριξε σε όλη την ομιλία :D (Μας έβλεπε τόσος κόσμος και ντρεπόταν, χιχιχιχι)

Κι εγώ με την τεχνολογία είμαι έτσι κι έτσι. Δεν έχω τίποτα extreme, ένα λαπτοπάκι έχω μόνο και μου φτάνει και μου περισσεύει νομίζω!

Χάλια καιρός ε? Μου αρέσει που ήθελα βόλτα το σκ και τον έχω πρήξει τον καλό μου να με βγάλει αύριο έξω...Για καμιά ταινιούλα ίσως, έχετε να προτείνετε κάποια?

Ειρήνη να την ακούς την Κατερίνα, ξέρει τι σου λέει :) Να επιμείνεις όσο μπορείς όταν δεις την μαία!!! Εγώ για αρχή σλινγκ σκέφτομαι, μου αρέσει πιο πολύ γιατί μπορεί να είναι ξαπλωμένο το μωράκι και γενικά έχεις πολλές επιλογές για το πώς θα το τοποθετήσεις! Μετά αν μου βαρύνει και δεν μπορώ να την σηκώνω ίσως αναγκαστω κι εγώ να πάρω μάρσιπο.

Αχ σας ζάλισα με το κατεβατό...

Να περάσετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο κοριτσάκια μου!!!!Φιλάκια πολλά πολλά!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και απο έμενα!

Πωπω τι τρελός αέρας είναι αυτός; Τουλάχιστον, δε κάνει και τόσο κρύο και το κυριότερο δε βρέχει. Φαντάζεστε να έβρεχε κιόλας με τέτοιο αέρα; Πάλι καλά μας λυπήθηκε ο θεός!

Εγκυούλες μου από ότι καταλαβαίνω όλα πηγαίνουν μια χαρά! Ειρήνη μου όταν θα πας στη μαια θα της μιλήσεις αλλά μέχρι τότε όχι άγχος!

Julie μπράβο σου, είμαι σίγουρη τα πήγες πολυ καλά και με το καιρό δε θα έχεις ούτε το παραμικρό άγχος! Και τι διαγωγή η μικρή σου! Μωράκι με παιδεία!!!!!

Κατερινούλα εσείς τι κάνετε; Μέσα μείνετε; Εύχομαι σύντομα να καλυτερέψει ο καιρός να το βγάλεις το γλύκα να πάρει λίγο καθαρό αέρα. Τον τρομάζει καθόλου ο θόρυβος από τον αέρα, ή ακόμα δε μπορεί να καταλάβει;

Αύριο ο αντρούλης μου θέλει να πάμε Λονδίνο να συνναντήσουμε κάτι φίλους από το Μπαθ που θα είναι και αυτοι εκεί! Αλλά μέχρι στιγμης έχουν κάνει μια συνεννόηση μπουζούκι και δε ξέρω τι θα γίνει. Την επόμενη φορά εύχομαι να είναι για να συναντηθούμε, να βγάλουμε παρεούλα το μικρούλη σου, και χωρίς τους αντρές να μπορέσουμε να μιλήσουμε και λίγο ελληνικά χιχιχι!

καλησπερα στα ομορφα κοριτσια!πως περασατε σημερα?

σημερα ευχαριστηθηκα σενσμπουρις!!πηγα νωρις το πρωι κ οταν τελειωσα,με περιμενε η πεθερα μου να με γυρισει πισω με το αμαξι.θα ερχοταν ετσι κ αλλιως να δει το παιδι,στον δρομο της ημουν.

ο κυριος που ηταν πριν απο εμενα στο ταμειο,εκανε λογαριασμο 200 λιρες κ μου χαρισε τους ποντους του (νεκταρ καρντ):D:D:D τι καλος!!!κ ποσο τυχερη!!!εφτιαξα κ τα μπισκοτακια μου μιαμ μιαμ!!!

πως ειναι οι κουκλιτσες με τις κοιλιτσες?

Τζου πιστευω το σλινγκ θα σε βολεψει κ κυριως θα βολεψει τη μπεμπα!!εχει να ριξει κατι υπνους εκει μεσα!

σημερα αγορασα απ το σ/μ 2 dvd <nanny Mc Phee>το 2ο,εχω δει το πρωτο κ μου αρεσε πολυ κ το <confessions of a shopaholic>

Δεσποινακι,ελπιζω να περασατε ομορφα σημερα στο λονδινο,πες μου που πηγατε κ τι κανατε!!!εχω τοσο καιρο να κατεβω κεντρο.αλλα οταν παω,θυμαμαι κ τους λογους που δεν πολυκατεβαινω πλεον.πολυυυυ κοσμος το σ/κο με ολα τα επακολουθα:rolleyes:

ελπιζω να ψωνησες εχουν ακομα προσφορες!!!

θα κανονισουμε να βρεθουμε κ εμεις σιγουρα!

Ουφ!τι παλιοαερας ειναι αυτος!οχι,ο χιονομπαλιτσας δε φοβαται τον θορυβο απ τον αερα:lol: δε μασαει,ειναι λεβεντης πειραιωτης!!!!χεχεχεχε

Καλημέρα κορίτσια

Πως περάσατε το σ-κ; Πάει πέρασε πάλι τόσο γρήγορα!

Το Λονδίνο ήταν ωραίο, αλλά δε πήγαμε για ψώνια καθόλου. Είμασταν μεταξύ της πλατείας Τrafalgar και Piccadility και πηγαίναμε από το ένα καφέ στο άλλο, σε παμπ και μετά για φαγητό. Πολύ φαϊ! Αλλά ήταν πολύ ωραία. Μας πήγε και μια κοπέλα σε ένα ιταλικό καφέ που είχε πάρα πολλά γλυκά. Παράδεισος!

Κατερίνα, πόσο θα σας πάρει να κατεβείτε κέντρο; Ακόμα ο μικρός να φανταστώ δε το έχει δει!

Πολλή καλή η πεθερούλα σου, τι τυχερη. Και έφτιαξες και μπισκοτάκια; Μήπως να μου έδινες τη συνταγή; Αυτο το σ/κ δεν είχα χρόνο για μαγειρέματα, αλλά το άλλο με το καλό πρέπει να ξαναρχίσω!

Να έχετε μια ωραία και ξεκούραστη Κυριακή!

Φιλιά!

Αχ ωραίο το Λονδίνο, είχαμε κατέβει κι εμεις στις αρχές Γενάρη για να δηλώσουμε τον γάμο μας στο Προξενείο και by the way κάναμε βολτούλα. Όταν είσαι σε μια μικρή πόλη όπως η Οξφόρδη για καιρό, πας Λονδίνο και κάτι παθαίνεις!!! Όλα ξαφνικά είναι τόόόόόσο μεγάλα χιχιχι! Εμείς είχαμε χαζέψει και λίγο στα μαγαζιά, πραγματικά παράδεισος σε σχέση με την μικρή αγορά που έχουμε εδώ. Αλλά όπως λες Κατερίνα έχει άλλα αρνητικά...

Όντως τί μπισκοτάκια Κατερίνα? Για πες να μας τρέξουν τα σάλια...Πω πω τί τυχερός ο μικρός σου, όλο ωραία πράγματα θα μάθει να του μαγειρεύεις! Εγώ σήμερα έφτιαξα μοσχάρι στην κατσαρόλα με πατατούλες στον φούρνο και για πρώτη φορά μου βγήκε τόσο μαλακό το κρέας!!! Το πόσο το χάρηκα δεν λέγεται!!!Κατα τ'άλλλα τελικά χθες δεν βγήκαμε:( Με είχε πιάσει μια απίστευτη κούραση κι ήμουν τη μισή μέρα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να συνέλθω! Αλλά σήμερα είμαι οκ!

Καλή εβδομάδα να έχουμε από αύριο κοριτσάκια μου!

Σας φιλώ γλυκά, ματς μουτς!!

6237481d19.png

καλησπερα στις ομορφες κοπελες!!

Σημερα πηγαμε για τη μηνιαια μας εξεταση!!65 εκ. 7μιση κιλα:D κ ολη την ωρα καμακωνε τα κοριτσια:cool:.χαχανιζε κ δεν αφηνε την κοπελα να μου μιλησει,παιζανε!

Τζουτζου,μου αρεσει πολυ κ εμενα το μοσχαρακι στην κατσαρολα!!!γιαμι γιαμι!!Να κοιμασαι ΟΣΟ μπορεις.οταν μου το ελεγαν,σκεφτομουν αμαν πια με αυτο τον υπνο!τοσο χαλια θα ειναι πια με το παιδι?(smart arse)!!δεν ειναι οτι δεν κοιμασαι,αλλα δεν το ευχαριστιεσαι καθολου,γιατι οχι μονο εχεις την εννοια του,αλλα επειδη δεν υπαρχουν κ ωραρια κ ειναι σα να μην κοιμασαι:-)

Δεσποινακι,χαιρομαι πολυ που περασατε ομορφα στο Λονδινο.

Θυμασαι σε ποιο <γλυκατζιδικο> πηγατε?τι φαγατε?ηταν ακριβα?

Με το τρενο για εμας ειναι 45 λεπτα περιπου,διαδρομη.οχι,ακομα ο μικρος δεν εχει δει το λονδινο,να μεγαλωσει λιγο ακομα,να μεγαλωσει κ η μερα κ θα παμε.

τη συνταγη για τα μπισκοτα θα σας τη στειλω σε πμ μη χαλασω το ποστ κ οποια αλλη κοπελα θελει,μου λεει κ τη στελνω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...