Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

κατερινα μου χρονια σου πολλα και απο εδω!να σε χαιρομαστε και μεις και προπαντων οι αντρες σου!

σ ευχαριστω Μαρακι μου!

στα δικα μου τωρα...

με πιανει σημερα η υπευθυνη και μου λεει:για να μπορεσουμε να συνεργαστουμε θα πρεπει να γινουν μερικα πραγματακια.παραπονο απο σενα δεν εχω βλεπω πως μιλας στους πελατες και επειδη γενικα βλεπω οτι το εχεις αν θες να κρατησεις τη δουλεια σου θα πρεπει να χαμογελας πιο πολυ!!!!!!!!και μενω καγκελο παιδια!!!δηλαδη πρεπει να ειμαι ολη την ωρα καραγκιοζης?ποσο να γελαω πια?????της το ειπανε λεει.δε μιλησα δεν ειπα τιποτα ειπα ευχαριστω που μου το επισημαινετε και εχετε δικιο.τι να ελεγα?δε μπορω να καταλαβω πραγματικα.εγω νιωθω οτι ειμαι μια χαρα χαμογελαστη αλλα δε μπορω να ειμαι και σα το βλαμμενο ολη την ωρα να χαζογελαω!!θα με περασουν για χαζοχαρουμενο.και μου λεει επειδη ξερω την κατασταση με τον αντρα σου και με το παιδι σου δεν ειναι τωρα να διακινδυνευεις τη δουλεια σου!και ξαναμενω καγκελο!!ακου ρε παιδια!για ενα χαμογελο δηλαδη????

?????????:confused::confused::confused:?????

πανε καλα?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια!

κατερινα μου χρονια σου πολλα και απο εδω!να σε χαιρομαστε και μεις και προπαντων οι αντρες σου!

τζουλι ο μικρος ειναι λιγο καλυτερα καθε μερα.ηρεμει οταν βγαινει στην αυλη και μετα γκρινιαζει παλι οταν μπαινουν μεσα.σημερα τον αφησαμε στο σχολειο και εκλαιγε παλι,του ειχα βαλει στη τσαντα του μουντισαλ για τα δοντια και τον ηρεμουσε καπως.εφαγε το φαι του κοιμηθηκε μιαμιση ωρα και τωρα εχει πυρετο.ατιμα δοντια ρε παιδια δεν τον αφηνουν να ηρεμισει.

αρνικολ μου τι ομορφα τα νεα σας!χαιρομαι που ολα πανε καλα με το μωρακι σας.ελπιζω οι αναγουλες να σε αφηνουν που και που.

στελλα περιμενετε απαντηση απο λονδινο?

στα δικα μου τωρα...

με πιανει σημερα η υπευθυνη και μου λεει:για να μπορεσουμε να συνεργαστουμε θα πρεπει να γινουν μερικα πραγματακια.παραπονο απο σενα δεν εχω βλεπω πως μιλας στους πελατες και επειδη γενικα βλεπω οτι το εχεις αν θες να κρατησεις τη δουλεια σου θα πρεπει να χαμογελας πιο πολυ!!!!!!!!και μενω καγκελο παιδια!!!δηλαδη πρεπει να ειμαι ολη την ωρα καραγκιοζης?ποσο να γελαω πια?????της το ειπανε λεει.δε μιλησα δεν ειπα τιποτα ειπα ευχαριστω που μου το επισημαινετε και εχετε δικιο.τι να ελεγα?δε μπορω να καταλαβω πραγματικα.εγω νιωθω οτι ειμαι μια χαρα χαμογελαστη αλλα δε μπορω να ειμαι και σα το βλαμμενο ολη την ωρα να χαζογελαω!!θα με περασουν για χαζοχαρουμενο.και μου λεει επειδη ξερω την κατασταση με τον αντρα σου και με το παιδι σου δεν ειναι τωρα να διακινδυνευεις τη δουλεια σου!και ξαναμενω καγκελο!!ακου ρε παιδια!για ενα χαμογελο δηλαδη????

Ντοινγκ!!!!!!!!Παιδί μου χαμογέλα εσύ κι άστους να νομίζουν πως είσαι χαζοχαρούμενο!Ε όχι και για ένα χαμόγελο να χάσεις τη δουλειά σου!! Δεν λέει!!!!!!Να σκέφτεσαι το κυκνάκι σου εσύ και να χαμογελάς συνέχεια!;)

6237481d19.png

Χαχαχαχα έχεις κι εσύ τα δίκια σου Κατερινα μου, πόσα γλυκά πια να φτιάξεις? Άντε, σου την χαρίζω την τούρτα, θα περιμένω μόνο το κέικ!!Πώς το γιορτάσατε σήμερα?

6237481d19.png

στελλα περιμενετε απαντηση απο λονδινο?

Όχι ρε συ, το Λονδίνο περιμένει εμας το καλοκαιρι του 2012....χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ακου να δεις τι παίζει με την δουλειά σου ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ

1) Σου βάζουν το μικροβιάκι μέσα σου ότι δεν εισαι καλή στην δουλειά σου γιατι δεν χαμογελάς (άκουσον)

2) Σου λένε ότι κοιτά να δεχτεις να ΚΑΝΕΙΣ ότι σου πασάρουμε και ότι θελουμε εμεις γιατι ξέρουμε την κατασταση σου και δεν ειναι να μένεις χωρίς δουλειά, κοινώς τουμπεκι ψιλοκομμένο γιατι ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα....

Πφφφ Καλή τυχη βρε αγάπη.....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

ελα ντε πανε καλα?πραγματικα ομως δε μπορω να καταλαβω.ισως και να μου βγηκε η στεναχωρια για το κυκνακι μου στη δουλεια μονο αυτο μπορω να σκεφτω.αλλα και παλι δε μεταφερω τα προβληματα του σπιτιου στη δουλεια.αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν αφορουν τους πελατες γιαυτο μου κανει εντυπωση.μου το ειχαν πει κι αλλη φορα αλλα οχι να φτασουν και σε αυτο το σημειο.χαμογελαω η ρουφιανα εκει ειναι που μου τη δινει!!!!!!!!ειναι και ο κυκνος μου αρρωστος και δε με θελει και στεναχωριεμαι παρα πολυ.με σπρωχνει θελει το μπαμπα του και εμενα με φτυνει.ουτε το χερι δε θελει να του πιανω.γιατι με απορριπτει ετσι το μωρο μου?????εχω κανει κατι και δε με θελει?νιωθει οτι τον εγκαταλειπω που τον παω σταθμο και αντιδραει?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

ο χιονομπαλιτσας μου,ο οποιος εκτος απο δωρακι,μου εγραψε μια ομορφη καρτουλα.Βαθια συγκινημενη,διαβαζα την καρτα,ετρεχαν τα δακρυα κ φτανω στο τελος που εγραφε με ελληνικα γραμματα:

ευτυχισμενος γεννεθλια μουμια

ε,αυτο ηταν!επεσα ξερη απ τα γελια!!!!!

εγινε λαθος στη μεταφραση.το mummy μανουλα στα αγγλικα,μεταφραστικε ως μουμια!

εκτος λοιπον απο ελληνιδα κουκουβαγια μανα επισημα πλεον ειμαι κ μια μουμια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:P:p:p

ελα ντε πανε καλα?πραγματικα ομως δε μπορω να καταλαβω.ισως και να μου βγηκε η στεναχωρια για το κυκνακι μου στη δουλεια μονο αυτο μπορω να σκεφτω.αλλα και παλι δε μεταφερω τα προβληματα του σπιτιου στη δουλεια.αυτα ειναι δικα μου θεματα και δεν αφορουν τους πελατες γιαυτο μου κανει εντυπωση.μου το ειχαν πει κι αλλη φορα αλλα οχι να φτασουν και σε αυτο το σημειο.χαμογελαω η ρουφιανα εκει ειναι που μου τη δινει!!!!!!!!ειναι και ο κυκνος μου αρρωστος και δε με θελει και στεναχωριεμαι παρα πολυ.με σπρωχνει θελει το μπαμπα του και εμενα με φτυνει.ουτε το χερι δε θελει να του πιανω.γιατι με απορριπτει ετσι το μωρο μου?????εχω κανει κατι και δε με θελει?νιωθει οτι τον εγκαταλειπω που τον παω σταθμο και αντιδραει?

Είναι δυνατόν βρε να μην θέλει την μαμά του ένα παιδάκι????Φάσεις περνάνε κι αυτά. Κι εμένα υπήρχε μια περίοδος που δεν μου χαμογελούσε καθόλου το μωρό μου (σε όλους τους άλλους έκανε τρελές χαρές και σε εμένα τίποτα). Είχα καταστενοχωρηθεί, έλεγα τί της έκανα και δεν μου γελάει κτλ κτλ τελικά της πέρασε σε μερικές μέρες. Δεν νομίζω πως της είχα κάνει κάτι, ίσα ίσα όλη μέρα αυτοκόλλητες είμαστε. Μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα...θα του περάσει. Είσαι η μαμά του και σε λατρεύει...

6237481d19.png

Σου λένε ότι κοιτά να δεχτεις να ΚΑΝΕΙΣ ότι σου πασάρουμε και ότι θελουμε εμεις γιατι ξέρουμε την κατασταση σου και δεν ειναι να μένεις χωρίς δουλειά, κοινώς τουμπεκι ψιλοκομμένο γιατι ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα....

ενα πραμα θα σου πω,τις 3 τελευταιες μερες κανω τη καθαριστρια.τοσο καθαρισμα ουτε στο σπιτι μου!!τουλαχιστον αν θελαν καθαριστρια να μου το πουν να μου κολλανε βαραια και ανθυγιεινα!!!!!!!με το που παταω το ποδι μου με χωνουν.εντομεταξυ τωρα που η συμβαση εγινε επ αοριστου εχουν ξινισει οι παλιες και δε θελουν να κανω κυλιωμενο να ειμαι μονο νυχτα!!!δε μπορουν!!και το κακο ειναι οτι οι υπευθυνες τις ακουνε!δε μιλαω ομως.δε θελω να προκαλω τη τυχη μου.αυτο ομως δε σημαινει πως μαρεσει κιολας.μιλησα με κατι φιλους που σκεφτονται για κοπελα τα πρωινα 4ωρο και αν με εχουν μονο νυχτα να πηγαινω και εκει τα πρωινα.τουλαχιστον δε βλεπω που δε βλεπω το παιδι μου ας βγαζω και κανα φραγκο να το ταισω!!!ελλαδαρα το μεγαλειο σου!πανω στην αναγκη να σε μαμησουνε!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Είναι δυνατόν βρε να μην θέλει την μαμά του ένα παιδάκι????Φάσεις περνάνε κι αυτά. Κι εμένα υπήρχε μια περίοδος που δεν μου χαμογελούσε καθόλου το μωρό μου (σε όλους τους άλλους έκανε τρελές χαρές και σε εμένα τίποτα). Είχα καταστενοχωρηθεί, έλεγα τί της έκανα και δεν μου γελάει κτλ κτλ τελικά της πέρασε σε μερικές μέρες. Δεν νομίζω πως της είχα κάνει κάτι, ίσα ίσα όλη μέρα αυτοκόλλητες είμαστε. Μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα...θα του περάσει. Είσαι η μαμά του και σε λατρεύει...

σοβαρα σου μιλαω δε με θελει καθολου!τιποτα μηδεν!!!!!τουλαχιστον αυριο θα τον δω να προσπαθησω να τον πλησιασω παλι...ελπιζω να του περασει αυτη η φαση γιατι δε μαρεσει καθολου.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ο χιονομπαλιτσας μου,ο οποιος εκτος απο δωρακι,μου εγραψε μια ομορφη καρτουλα.Βαθια συγκινημενη,διαβαζα την καρτα,ετρεχαν τα δακρυα κ φτανω στο τελος που εγραφε με ελληνικα γραμματα:

εκτος λοιπον απο ελληνιδα κουκουβαγια μανα επισημα πλεον ειμαι κ μια μουμια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχαχαχα!Τέλειο τέλειο τέλειο τέλειο τέλειο!!!!!!!!

Έχω πεθάνει στα γέλια!!!!!!Και πάλι χρόνια πολλά μούμια :D:D:D:D:D:D:D:D

6237481d19.png

Διαφημίσεις

αι στο διαλο με εκανες και γελασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το google φημιζεται για τη μεταφραση του!!!!καλα να ρωτησω εγω η ξανθια?ο μπαμπας φανταζομαι την εγραψε τη καρτα ετσι???α και περιττο να πω εχω γεμισει ασπρες τριχες ετσι?μιλαμε δραμα η κατασταση!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κοριτσάκια! Χρόνια πολλά Κατερίνα!

Μαρία, μην αγχώνεσαι. Δεν σημαίνει ότι επειδή σε αυτή τη φάση προτιμάει τον μπαμπά του, έχεις κάνει κάτι εσύ! Άλλωστε κι αυτός γονιός είναι, δεν έχει μόνο η μάνα την αποκλειστικότητα στην αγάπη ;) Όσο για τη δουλειά, εγώ θα έλεγα να πας να βρεις την υπεύθυνη και να την ρωτήσεις να σου πει 1-2 περιπτώσεις που θα ήθελε να σε βλέπει να χαμογελάς περισσότερο, π.χ. όταν εξυπηρετείς πελάτη; όταν λες ευχαριστώ-παρακαλώ στο ταμείο; όταν στέκεσαι και περιμένεις να βοηθήσεις κάποιον; όταν μιλάς με συναδέλφους; [δεν ξέρω και τι δουλειά κάνεις, παραδείγματα φέρνω] Να δεις δηλαδή πότε ΑΚΡΙΒΩΣ σε θέλουν πιο χαμογελαστή. Για να στο λένε, κάτι θα έχουν δει, συνεπώς ρώτα να ξέρεις.

Τζούλι ωραία η βόλτα σας, μπράβο! Εύχομαι σύντομα και στο Εθνικό Αρχαιολογικό :D

Κι εμείς βόλτες κάνουμε, εν μέσω τρεχαμάτων. Έχουμε καταθέσει τα χαρτιά του παιδιού και στην Βρετανική Πρεσβεία και στην Αστυνομία για το ελληνικό διαβατήριο και περιμένουμε από βδομάδα απαντήσεις. Ανακαλύψαμε και γιατί θα έπρεπε να έχουμε δώσει όνομα στον μικρό πριν του βγάλουμε ελληνικό διαβατήριο: για τα επόμενα τρία χρόνια το όνομά του στην Αγγλία θα είναι Avaptisto. Λέμε να τον φωνάζουμε Avo :-P

Κατά τ' άλλα, κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα γιατί γεννάει η κολλητή μου στην Αγγλία κι εγώ είμαι ακόμα Ελλάδα! Δηλαδή ήταν να γεννήσει (βάσει ΠΗΤ) στις 4 Σεπτεμβρίου και ακόμα ΤΙΠΟΤΑ. Της έχουν κλείσει ραντεβού για πρόκληση τοκετού στις 15 Σεπτεμβρίου και νόμιζε ότι θα έχει γεννήσει μέχρι τότε, αλλά ως τώρα καμία αλλαγή. Στη θέση της θα είχα σκάσει!!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Χαχαχαχα έχεις κι εσύ τα δίκια σου Κατερινα μου, πόσα γλυκά πια να φτιάξεις? Άντε, σου την χαρίζω την τούρτα, θα περιμένω μόνο το κέικ!!Πώς το γιορτάσατε σήμερα?

Το πρωι πηγαμε τον χιονομπαλιτσα στον παιδικο,παρεα με τον αντρουλη μου ο οποιος κυριολεκτικα με τραβαγε για να φυγουμε!ρεζιλι γιναμε

πηγαμε για πρωινο σε ενα ιταλικο καφε,ψωνησαμε δυο πραγματακια κ μετα απο κανα 2ωρο πηγαμε να παρουμε το παιδι.(κανονικα για σημερα ηταν 4ωρο αλλα λογω γενεθλιων το καναμε 2ωρο αν κ δεν ηθελα)

γυρισαμε σπιτι,κοιμηθηκε ο μικρουλης κ οταν ξυπνησε,του εβαλα τα πουκαμισακια του με τη γραβατουλα του κ πηγαμε οικογενειακως για φαγητο.γυρισαμε σπιτι οπου ηρθε το σοι του αντρου μου να μου ευχηθει (να μου δωσει κ τα δωρακια μου χιχιχιχι) κ αυτη ηταν η μερα μου

ενα πραμα θα σου πω,τις 3 τελευταιες μερες κανω τη καθαριστρια.τοσο καθαρισμα ουτε στο σπιτι μου!!τουλαχιστον αν θελαν καθαριστρια να μου το πουν να μου κολλανε βαραια και ανθυγιεινα!!!!!!!με το που παταω το ποδι μου με χωνουν.εντομεταξυ τωρα που η συμβαση εγινε επ αοριστου εχουν ξινισει οι παλιες και δε θελουν να κανω κυλιωμενο να ειμαι μονο νυχτα!!!δε μπορουν!!και το κακο ειναι οτι οι υπευθυνες τις ακουνε!δε μιλαω ομως.δε θελω να προκαλω τη τυχη μου.αυτο ομως δε σημαινει πως μαρεσει κιολας.μιλησα με κατι φιλους που σκεφτονται για κοπελα τα πρωινα 4ωρο και αν με εχουν μονο νυχτα να πηγαινω και εκει τα πρωινα.τουλαχιστον δε βλεπω που δε βλεπω το παιδι μου ας βγαζω και κανα φραγκο να το ταισω!!!ελλαδαρα το μεγαλειο σου!πανω στην αναγκη να σε μαμησουνε!!!

Έλεος!!!!!!!Δεν το καταλαβαίνω αυτό!!!Γιατί οι παλιές να κάνουν ό,τι θέλουν?Κι οκ αυτές το ζητάνε, οι υπεύθυνες που τις ακούνε κιόλας???Αυτές είναι οι χειρότερες!!!!!Η δουλεια τους είναι να κρατάνε ισορροπίες και να είναι δίκαιες με όλους. Πόσο εκνευρίστηκα τώρα!!:twisted::twisted::twisted:

6237481d19.png

Κι εμένα υπήρχε μια περίοδος που δεν μου χαμογελούσε καθόλου το μωρό μου (σε όλους τους άλλους έκανε τρελές χαρές και σε εμένα τίποτα). Είχα καταστενοχωρηθεί, έλεγα τί της έκανα και δεν μου γελάει κτλ κτλ τελικά της πέρασε σε μερικές μέρες.

Ούτε εμένα μου χαμογελάει ο μικρός αυτές τις μέρες. Χαμογελάει σε όλους τους άλλους όμως, οπότε δεν είχα σκεφτεί να ανησυχήσω.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...