Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?τα νεα σας?

Χθες το απογευμα αφησα για ενα 2ωρο περιπου,τον χιονομπαλη τρομοκρατη στον σταθμο.εξυπνη η κοπελα που ηταν εκει,τον πηρε κ εφυγαν να παιξουν μεσα.μη βλεπουμε ο ενας τον αλλον.

η καρδια μου βεβαια χτυπαγε σαν ταμπουρλο....αλλα τι να εκανα?εσφιξα τα δοντια.αν δεν τα καταφερνα για ενα 2ωρο,τι θα κανω οταν θα παει ολη μερα?

καλα τα περασε,επαιξε,εφαγε τα μπισκοτακια του,ηπιε το γαλατακι του κ οταν πηγα να τον παρω νυσταζε κ η κοπελα τον ειχε αγκαλιτσα.

αυριο παλι.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι με γεια το νεο δοντακι!τι κανετε εσεις?πως τα παει το κυκνακι στο σταθμο?

Αρνικολακι μου,που εισαι σημερα?τα πρωινα συνηθως εδω σε βρισκω.

Τζου,Φερρυ,Μπιγκι τι κανετε?Στελλακι που εισαι κ εσυ?

Κ αν μας διαβαζει μια ψυχουλα...

να της ευχηθω μεσα απ τα βαθη της καρδιας μου χρονια πολλα κ πολυ πολυ συντομα οτι επιθυμει να γινει πραγματικοτητα.Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κ ενα εξτρα φιλακι απ τον χιονομπαλιτσα τρομοκρατη!

Δεσποινακο μου χρονια σου πολλα κουκλα μου!να τα εκατοστησεις!

κατερινακι καλημερα!εκλαιγε ο χιονομπαλιτσας?εμας σημερα απο το σπιτι εβαλε τη τσαντα στους ωμους και γυρνουσε γυρω γυρω.μετα οταν ηταν να φυγουμε αρχισε τη γκρινιτσα το καταλαβε μαλλον.μεχρι το σχολειο ειχαμε μια μουρμουριτσα.εβαλε και λιγο τα κλαμματα μου εδωσε ενα δακρυσμενο φιλακι και εφυγα.μετα που πηρα τηλεφωνο ειχε ηρεμισει και ετρωγε κεικ.θα προσαρμωστει μωρε μερα με τη μερα.χθες πηγα να τον παρω κατα τις 2 και κοιμοταν οποτε γυρισα σπιτι εκανα μπανιο και πηγα κατα τις 3.καταχαρηκε που με ειδε.

πονουσε κιολας εχθες πολυ και οταν του εκανε ο αντρεας μασαζ στο μαγουλο ηρεμουσε.του εδωσα και λιγο ντεπονακι.σημερα ειπα στη δασκαλα αν ειναι πολυ ανησυχος να του δωσει λιγο γιατι το ψυχακι μου υποφερει.

πηγαμε χθες στο ικεα και πηραμε πιατακια ποτηρακια και κουταλομαχαιροπιρουνα.κατσαμε στο εστιατοριο να φαμε και ο γιαννη πηρε πατατες εγω μια σαλατα και ο αντρεας μια μικρη μεριδα κεφτεδακια με πατατες.βουταγε ο γιαννης τις πατατες του στη σαλτσα και οταν δε κοιταγε ο αντρεας του εκλαιβε τους κεφτεδες!!!!εριξα πολυ γελιο!!!!καποα στιγμη ειχαν μεινει 3 και κατι γυρισε να κοιταξει ο αντρεας και του περνει τους 2 και αφηνει τον ενα!!!λεω στον αντρεα ελα νταξει μπαμπα φαε και συ εναν σου αφηνω!!!!!το σκατακι μου εκλεβε τα κεφτεδακια!!!πεθανα στο γελιο!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

χαχαχαχαχαχα καλος ο μικρος!τον παω!χαχαχαχαχαχα :mrgreen::D:D

οχι δεν εκλαψε,οταν τον πηρε η κοπελα αγκαλιτσα,εφυγαν σχεδον αμεσως για το πιο μεσα δωματιο,ωστε να μη βλεπομαστε για να του αποσπασει την προσοχη.

τα κοριτσια μου ειπαν πως περασε πολυ καλα,δεν υπηρχε προβλημα.

αυτο που με προβληματιζει ειναι η αλλαγη της ρουτινας του τωρα που θα πρεπει να αλλαξει.εκει θα εχουμε σιγουρα κλαματα

Διαφημίσεις

Μαρακι ποσες ωρες παει σταθμο?τι κανουν εκει,πως περνα η μερα?κ ποσα κοστιζει εαν μου επιτρεπεις?

οι ωρες του πανε αναλογα με το ποτε δουλευω απο 6 εως 8 ωρες πηγανει.πανε το πρωι και παιζουν με λεγκο η με οτιδηποτε αλλο,μετα κατα τις 9 πανε για πρωινο,αλλαζουν πανα και κατα τις 11 βγαινουν εξω για παιχνιδι.παιζουν μεσα μετα τρωνε μεσημεριανο αλλαζουν πανα και νανακια.εμεις πληρωνουμε 300 ευρω το μηνα χωρις σχολικο και 200 ευρω την εγγραφη εμεις θα πληρωσουμε 150 αλλα τον δεκεμβριο που θα μας δωσουν το δωρο για να μη μας πεσουν ολα μαζι.και ενω ο σταθμος ειναι ανοιχτος 11 μηνες το χρονο πληρωνουμε και τους 12.ειναι κλειστα τις επισημες αργιες ενα μηνα τον αυγουστο πασχα χριστουγεννα κλπ.ξερεις ομως τι μου εκανε εντυπωση?πηγε η μανα μου και πληρωσε το μηνα και δεν της εκοψε αποδειξη.πως να της το πω ευγενικα οτι θελω αποδειξη?δε ξερω αν τα 300 ευρω ειναι ειδικη τιμη για εμας η αν πληρωνουν ολα τα παιδακια τοσο.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γεια σας κοριτσια!!! εγω εδω γραφειο....26/11 ξεκιναμε τα μαθηματα οποτε ακομα δουλευω παρεα με το ραδιακι μου κ που κ που χαζολογαω κ εδω :) ειμαι πολυ χαρουμενη που γυρισα, με εχουν καλοσωρισει ολοι τοσο θερμα κ καθε μερα μου ανακοινωνετε κ καινουρια δουλιτσα κ ολοι ερχοντε να μου πουν ποσο χαιροντε που θα δουλεψουμε μαζι

καλη αρχη κ στα σχολεια σας :) Κατερινακι θα δεις οτι αυτη η ρουτινα του παιδικου θα σε βοηθησει κ στο σπιτι φανταζομαι...θα μαθει σε ενα προγραμμα κ θα το τηρει :) πιστευω ολα καλα θα πανε :)

μαρακι υπομονη με τα δοντακια...κ εμενα βγαζει τραπεζιτες κ αλλες νυχτες ειναι ησυχες κ αλλες νυχτες κατα τις 12 κλαιμε για κανα τεταρτακι...εχει βγει η μια πλευρα σε καθε τραπεζιτη, οποτε ζοριζεται :(

δεν καταλαβα,γιατι να προσβληθει καποιος αν ζητησεις αποδειξη?επειδη σας εκανε καλυτερη τιμη κ καλα?

ποσα παιδακια εχει ο σταθμος κ ποσες κοπελες κοιτανε ποσα παιδακια?

καλως τη φερρυ.αντε με το καλο!για να σε καλοδεχονται ετσι σημαινει πως εισαι αξια συνεργατης κ πολλα πολλα συγχαρητηρια!μπραβο σου!!!το αξιζεις κ με το παραπανω!

εχεις δικιο για τη ρουτινα,απλα ειχαμε τη δικη μας την οποια αποκτησαμε μετα βασανων κ κοπων!!!χαχαχαχαχα

τωρα φτου κ απ την αρχη!

τωρα φτου κ απ την αρχη!

σκεψου ομως οτι τωρα εσυ στην ουσια δεν θα κουραστεις για τη νεα ρουτινα ;) αλλοι θα τρεχουν ολοι μερα χαχαχαχαχα

ελπιζω να μην ακουγομαι αναισθητη κοριτσια σχετικα με τον παιδικο...ειμαι ενας πολυ ευαισθητος ανθρωπος ειδικα με τα παιδακια, απλα επειδη τον εχω καιρο στον παιδικο τελικα ειδα οτι δεν ειναι τοσο τρομερα τα πραγματα...την ημερα που τον αφησα 2 ωρες εκλαιγα απιστευτα!!! θα τον αγκαλιαζουν με στοργη? θα καταλαβουν ποτε πειναει? κλπ κλπ . κλπ:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Πήγαμε χθες στο γιατρό, ακούσαμε καρδούλα, όλα καλά! 13/4 η ΠΗΤ μέσα στο Πάσχα, αν όλα πάνε καλά. Εσείς καλά;

Εγώ με τον παιδικό είμαι αναίσθητη. δεν έχω κλάψει, δεν έχω αισθανθεί τύψεις, σκέφτομαι ότι περνάει καλύτερα εκεί από το να έμενε σπίτι με μένα ή με τη γιαγιά. Και πράγματι μας έχει ωφελήσει. ο μεγάλος είχε τεράστιες αλλαγές, ωρίμασε, αυτοεξυπηρετείται, μιλάει καθαρά και όμορφα, κοινωνικοποιείται (δηλ. παίζει ξύλο και με άλλα παιδάκια, όχι μόνο με τον αδερφούλη). Τώρα ο μικρός τα πάει μια χαρά. Χθες έφαγε μέχρι και φρουτόκρεμα, φυσικό φρούτο! Αυτό κι αν ήταν πρωτάκουστο! Μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσουμε τις ιώσεις, μόνο καλά πράγματα έχουμε αποκομίσει από τους παιδικούς. θα δείξει...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κοριτσάκια μου γλυκά τί κάνετε??

Κατερινάκι γλυκιά μου συμπεθερούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!Να τα εκατοστήσεις κουκλίτσα μου κι από εδώ, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρεται ο αντρούλης σου κι ο χιονομπαλίτσας σου!!!Πες μας πώς τα περάσατε και πώς το γιορτάσατε!!!!Και μην ξεχνάς πως μας χρωστάς τουρτίτσα!

Μαράκι μου πώς πάει το κυκνάκι στον σταθμό??Καλύτερα?Προσαρμόστηκε?

Αρετούλα υπέροχα που ακούσατε καρδούλα!!!Πασχαλιάτικο το μπεμπέ σου, όπως και το δικό μου!

Φαίρη έπεσες με τα μούτρα στη δουλειά?Τί μαθήματα θα διδάξεις φέτος?Τελειώσες με την εργασία σου?

biggi,στελλίτσα τί κάνετε κουκλίτσες?

Εμείς καλά κορίτσια!Σήμερα πήγαμε βόλτα στο μουσείο της Ακρόπολης με τη μικρή. 6 ώρες λείπαμε, πέθανα στην κούραση γιατί έκανε και ζέστη!Σε γενικές γραμμές ήταν άψογη η μικρούλα μου. Σε κάποια φάση κουράστηκε και την έβαλα στο sling κι έριξε έναν υπνάκο σούπερ. Έκλαψε μόνο λίγο στην επιστροφή στο αυτοκίνητο αλλά αλλιώς καλοπέρασε!Τώρα την κοίμισα κι επιτέλους χαλαρώνω λίγο...

6237481d19.png

Έχω ερωτήσεις πάλι βρε κοριτσάκια μου για τις διαμένουσες Ηνωμένου Βασιλείου....Πφφφφ

Λοιπόν ακούω γεννέθλια ε????

childrens-birthday-cakes14.jpg51wBZPUCLbL._SL500_AA280_.jpg

Ευχομαι ολόψυχα υγεια ευτυχία και να μεγαλώσει η οικογένεια σαςςςςςςςςς

άλλη στιγμή επανερχομαι για το σοβαρό του θέματος....

Δεν σας γράφω απλά δεν έχω χρόνο καθόλου!!!! Επανερχομαι για ΟΛΕΣ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλησπερα Ιντερνετικες μου φιλεναδιτσες.

Τζου σ ευχαριστω πολυ!!!πολυ!!!!τι θα γινει?ποσα γλυκα θα πρεπει να φτιαξω?χρωσταω ηδη ενα!χαχαχαχαχαχα!χαλαλι!

κ εγω θα ηθελα πολυ να παω στο μουσειο.αληθεια πως ηταν?ειχε κοσμο?πολλα φιλακια στα πατουσακια της νυφουλας μου!!

αααααα κ πες σε μια ψυχη πως μας ζητησες δια γαμπρους να μην παραπονιεται πως σας κλεψαμε εμεις!χαχαχαχαχαχαχα

Στελλακι μου!τι ομορφη καρτουλα ειναι αυτη?????τι γλυκια που εισαι!!!!!!!σ ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου!

ο κωνστανταν ταλιμπαν τι κανει?

οταν βρεις ωρα,εδω θα ειμαστε να τα πουμε.

γεια σας κοριτσακια!

κατερινα μου χρονια σου πολλα και απο εδω!να σε χαιρομαστε και μεις και προπαντων οι αντρες σου!

τζουλι ο μικρος ειναι λιγο καλυτερα καθε μερα.ηρεμει οταν βγαινει στην αυλη και μετα γκρινιαζει παλι οταν μπαινουν μεσα.σημερα τον αφησαμε στο σχολειο και εκλαιγε παλι,του ειχα βαλει στη τσαντα του μουντισαλ για τα δοντια και τον ηρεμουσε καπως.εφαγε το φαι του κοιμηθηκε μιαμιση ωρα και τωρα εχει πυρετο.ατιμα δοντια ρε παιδια δεν τον αφηνουν να ηρεμισει.

αρνικολ μου τι ομορφα τα νεα σας!χαιρομαι που ολα πανε καλα με το μωρακι σας.ελπιζω οι αναγουλες να σε αφηνουν που και που.

στελλα περιμενετε απαντηση απο λονδινο?

στα δικα μου τωρα...

με πιανει σημερα η υπευθυνη και μου λεει:για να μπορεσουμε να συνεργαστουμε θα πρεπει να γινουν μερικα πραγματακια.παραπονο απο σενα δεν εχω βλεπω πως μιλας στους πελατες και επειδη γενικα βλεπω οτι το εχεις αν θες να κρατησεις τη δουλεια σου θα πρεπει να χαμογελας πιο πολυ!!!!!!!!και μενω καγκελο παιδια!!!δηλαδη πρεπει να ειμαι ολη την ωρα καραγκιοζης?ποσο να γελαω πια?????της το ειπανε λεει.δε μιλησα δεν ειπα τιποτα ειπα ευχαριστω που μου το επισημαινετε και εχετε δικιο.τι να ελεγα?δε μπορω να καταλαβω πραγματικα.εγω νιωθω οτι ειμαι μια χαρα χαμογελαστη αλλα δε μπορω να ειμαι και σα το βλαμμενο ολη την ωρα να χαζογελαω!!θα με περασουν για χαζοχαρουμενο.και μου λεει επειδη ξερω την κατασταση με τον αντρα σου και με το παιδι σου δεν ειναι τωρα να διακινδυνευεις τη δουλεια σου!και ξαναμενω καγκελο!!ακου ρε παιδια!για ενα χαμογελο δηλαδη????

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...