Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Ναι βρε Κατερίνα, μεγάλη ατυχία αυτό, κι έχει και παλιόκαιρο! Σας είπαν γιατί άργησε και αν θα σας επιστρέψουν τα χρήματα, γιατί αν θυμάμαι καλά πληρώσατε έξτρα για να σας το στείλουν πιο γρήγορα, έτσι;

Julie μπράβο σας που ξεμπερδέψατε με το δικό σας διαβατήριο! Εμείς θα πάμε αύριο στην αστυνομία να καταθέσουμε τα χαρτιά. Φωτογραφίες-ταυτοπροσωπίες έχουμε κάνει ήδη. Αλήθεια, ξέχασα να σε ρωτήσω, τι διάρκεια έχει το παιδικό διαβατήριο; Πέντε χρόνια ή λιγότερο;

Τρία χρόνια ισχύει το διαβατήριο.Εντάξει ξεμπερδέψατε κι εσείς ουσιαστικά, σε μια βδομαδούλα θα το έχετε στα χέρια σας.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρία χρόνια ισχύει το διαβατήριο.Εντάξει ξεμπερδέψατε κι εσείς ουσιαστικά, σε μια βδομαδούλα θα το έχετε στα χέρια σας.

Ελπίζω να έχεις δίκιο! Όπως και να 'χει, αύριο θα ξέρουμε. Όσο για το τόπικ, θα το γράψω εδώ και αν νομίζουν ότι πρέπει να μεταφερθεί, ας το μεταφέρουν. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αλήθεια, πότε φεύγετε για Αγγλία; Θα πάτε οδικώς;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

καλως τα κοριτσια μας!

Τζουυυυυυυυ ουουου,

στην περιπτωση σου θα σε βολευε πολυ μια τσαιλντμαιντερ,αφου θα ειναι για λιγες ωρες μεχρι να διαβασεις.

τι κανει η νυφουλα μου?

Μπιγκι,

αστα να πανε ειναι ο καιρος σημερα.

ναι ζητησαμε να μας στειλουν τα λεφτα πισω,ο λογος οτι εχουν πολυ δουλεια,τι αλλο?λες κ ο υπολοιπος κοσμος καθεται.

καλο το πιτζει!χαχαχαχαχαχαχα εμεις ειμαστε DJ :D:D

ο αντρουλης μου την πατησε,γιατι εδωσε σα δευτερο ονομα στον χιονομπαλιτσα, του πατερα του (επισης τζον) κ τωρα το μετανιωσε γιατι θα ηθελε το 2ο αν ηταν αγορι να του δινε το ονομα :rolleyes: αν κ εγω δεν ηθελα, με εβγαλε απ τον κοπο!

αληθεια πως τα πας με τα πεθερικα?οι γονεις σου με τους γονεις του?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Ναι αλλά μπορώ να ζητήσω στο parents.gr πληροφορίες για εμβόλια, κρεβατάκια κ.λπ. στην Αγγλία; Δεν είναι καλύτερα να ανοίξω τόπικ εδώ;
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να στείλω μύνημα στον admin. Υπάρχει επιλογή για "νέο θέμα" εδώ στο καφέ, απλά δεν ξέρω γιατί δεν την χρησιμοποιεί κανείς και σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος λόγος.
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχουμε χωριστά τόπικ αλλά γράφουμε τα πάντα σε ένα; Ας πούμε διαβάζω τώρα που γράφετε εμπειρίες από παιδικούς σταθμούς και σκέφτομαι ότι αυτό θα γινόταν ένα ωραίο τόπικ ώστε να μπορούμε κι εμείς οι πιο καινούριες μανούλες να βρούμε τις σχετικές πληροφορίες όταν με το καλό τις χρειαστούμε!

Εγώ πάλι έχω κάτι ερωτήσεις για εμβόλια και για παιδικά κρεβατάκια, και σκεφτόμουν να ανοίξω χωριστά τόπικ. Γίνεται ή θα κάνω βλακεία;

Μπιγκι,

δεν εχουμε ξεχωριστο τοπικ γιατι κατα καιρους μπαινουν κοπελες κ κανουν ερωτησεις σχετικα με την αγγλια κ ολες οι κοπελες που ειμαστε εδω αγγλια,απανταμε σε οσα ξερουμε.

Το καφε μας μπορει να ειναι μανουλες στη μ.βρετανια αλλα τα περισσοτερα κοριτσια γραφουν απο ελλαδα.κ οπως διαβαζεις λεμε πολλα κ για τα παντα.πεταγομαστε απ το ενα θεμα στο αλλο γιατι ειμαστε κ πολυλογουδες :tongue:

δε βρισκω λογο,γιατι να μην ανοιξεις νεο τοπικ?ειναι καλη ευκαιρια κ για αλλα κοριτσια που μενουν αγγλια,κ ισως να κολλανε να γραψουν σε αυτο το καφε,να σου απαντησουν.

Μπιγκι,

αστα να πανε ειναι ο καιρος σημερα.

ναι ζητησαμε να μας στειλουν τα λεφτα πισω,ο λογος οτι εχουν πολυ δουλεια,τι αλλο?λες κ ο υπολοιπος κοσμος καθεται.

Ας μην έκαναν απολύσεις να έχουν προσωπικό για να εξυπηρετούν! Ουφ πια. Αλήθεια, πόσα δώσατε;

καλο το πιτζει!χαχαχαχαχαχαχα εμεις ειμαστε DJ :D:D

ο αντρουλης μου την πατησε,γιατι εδωσε σα δευτερο ονομα στον χιονομπαλιτσα, του πατερα του (επισης τζον) κ τωρα το μετανιωσε γιατι θα ηθελε το 2ο αν ηταν αγορι να του δινε το ονομα :rolleyes: αν κ εγω δεν ηθελα, με εβγαλε απ τον κοπο!

αληθεια πως τα πας με τα πεθερικα?οι γονεις σου με τους γονεις του?

Κάπως έτσι την πάτησαν και κάτι φίλοι μας εδώ στην Ελλάδα, είναι ρίσκο τα δεύτερα ονόματα! Εμείς έτσι κι αλλιώς τον πεθερό μου δεν θα τον βγάζαμε, οπότε και το δεύτερο όνομα καλό είναι ;) Για την ακρίβεια σήμερα το πρωί το σκεφτήκαμε, μέχρι τότε είχαμε πει ότι θα βάζαμε μόνο το Peter. Η πεθερά μου είχε εκφράσει επανειλλημένως την επιθυμία να βάλουμε στο μωρό δύο ονόματα, ο άντρας μου ανένδοτος, εγώ επέμενα (μου άρεσε το William μάλιστα αλλά δεν είχα πει τίποτα) και σήμερα το πρωί που συμπληρώναμε την αίτηση ξαναείπα του άντρα μου να βάλουμε middle name, μου λέει ας βάλουμε τον πατέρα μου, κι έτσι ο Peter έγινε PJ. Νομίζω καλύτερο το PJ από το PW.

Με τα πεθερικά μια χαρά τα πάμε και οι δύο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια άλλωστε. Και οι συμπέθεροι μεταξύ τους τα βρίσκουν, βέβαια υπάρχει ένα σχετικό language barrier αλλά βρίσκουν τρόπους και συνεννοούνται όταν χρειάζεται. Εσείς;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

hellos γυρισα...κοριτσια μην αχωνεστε με τον παιδικο...σε μια βδομαδα κ τα μικρα σας αλλα κ εσεις θα στρωσετε χαχαχα εγω τον ξεκινησα 5 μηνων μια φορα τη βδομαδα για να συνηθισουμε οικογενειακως...στους 8-9 μηνες ξεκινησε 3 μερες την εβδομαδα, μετα στους 12 γυρισε 2 μερες την βδομαδα κ πλεον κανονικα καθε μερα την πρωτη φορα εκλαιγα κ εγω κ αχωνομουν αν θα τον αγκαλιαζουν, αν θα του μιλανε ομορφα κλπ...για εμενα ο παιδικος τους κανει παρα πολυ καλο...ισως ζω Αγγλια πολλα χρονια, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι, πριν καν γνωρισω τον αντρα μου, πριν το 99, δεν μου αρεσε η ιδεα της γιαγιας...δεν τα παρατησαμε πουθενα :) σχολειο τα στειλαμε...οπως ειπε κ η ΑΡΝΙΚΟΛ πρεπει να παραμενουμε ευδιαθετες κ απλα να τα παροτρυνουμε να παιζουν με τα παιδακια κλπ.....εμενα ακομα δεν ειναι ετοιμος να μου πει αντιο κανονικα...στα κρυφα φευγω δυστυχως

Καλημέρα σε όλες!

Εμείς μια χαρά, ο Μιχάλης δεν έκλαψε καθόλου ούτε σήμερα και χθες το έφαγε όοοολο το μεσημεριανό. Αυτό ήταν! Προσαρμόστηκε (ή έτσι θέλω να πιστεύω), τον θέρισε η πείνα φαίνεται...

Να σας ρωτήσω κάτι βρε παιδιά τώρα που διάβασα για πεθερικά κλπ. Τι γάμους κάνατε; Θρησκευτικούς; Σε τι εκκλησία;Εννοώ για Ελληνίδες παντρεμένες με Άγγλους. Υπάρχει θέμα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα!!!

Μπιγκι,

εμας τα συμπεθερια μεταξυ τους εχουν τυπικες σχεσεις.η αποσταση κ η γλωσσα δεν βοηθα κ πολυ στο να εχουν πιο θερμες σχεσεις.οταν ομως συναντηθουν τα πανε πολυ καλα.

ο πεθερος μου μενει μονιμα γαλλια τον βλεπουμε 5-6 φορες τον χρονο αν κ δεν εχω κρυψει πως δεν τον συμπαθω ιδιαιτερα.

με την πεθερα μου ειμαστε πιο δεμενες,εχουμε τις προστριβες μας καποιες φορες.ειναι καλη γυναικα ομως κ μας εχει βοηθησει κ μας βοηθα αρκετα.ξερω πως αν πει ή αν κανει κατι που θα με ενοχλησει δεν το κανει απο κακια,αλλα απο διαφορετικη νοοτροπια.

Αρνικολακι,

εγω ειμαι παντρεμενη εδω με πολιτικο γαμο.ηταν να εκανα κ τον θρησκευτικο φετος στην ελλαδα,αλλα ειχαμε καποια προβληματα οικονομικης φυσης,κ το αναβαλαμε για του χρονου τον Μαρτη με Απριλιο,μαζι με τη βαφτιση του χιονομπαλιτσα.

Ο μπαμπας μου κ ο αδερφος μου εμειναν ανεργοι για καποιος μηνες,κ μου ζητησαν να το κανουμε πιο μετα,γιατι θελουν να μας βοηθησουν κ η αληθεια ειναι πως χρειαζομαστε μια βοηθεια με το γαμο κ τη βαφτιση μια κ που εμεις μαζευουμε λεφτα για να παρουμε σπιτι,οποτε ολες μας οι οικονομιες θα πηγαιναν στα γαμοβαφτισια.

Να σου πω την αληθεια εγω δεν ηθελα,ουτε ακομα θελω,αλλα ο μπαμπακας μου με εχει πιασει στο φιλοτιμο,μια κορουλα εχω,ενα εγγονακι εχω,να χαρω κ εγω....κ επειδη εχω δηλωσει το κοριτσι του μπαμπα,το κανω καθαρα για εκεινον.

Και πώς θα γίνει Κατερίνα ο θρησκευτικός; Δεν υπάρχει πρόβλημα απ'ότι καταλαβαίνω ε; Είναι Χ.Ο και ο άντρας σου;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

οχι,ο αντρας μου ειναι καθολικος.δεν υπαρχει ομως προβλημα,γιατι δεν ειναι διαφορετικη θρησκεια,η διαφορα ειναι στην εκτελεση μυστηριων.

κ δευτερον επειδη ειναι ηδη βαπτισμενος.

hellos girls!!! κ η ξαδερφη μου εινια παντρεμενη με θρησκευτικο με Ισλανδο...νομιζω πως εχει σημασια ποιος γαμος γινει πρωτος...νομιζω αν κανεις πρωτα καθολικο μετα δεν μπορεις να κανεις ορθοδοξο...αλλα μιας κ οι δυο πλευρες ειναι χριστιανοι ο γαμος γινεται χωρις δυσκολιες....σωστα? καπως ετσι τα θυμαμαι που μου τα ελεγε η ξαδερφη

νομιζω πως εχει σημασια ποιος γαμος γινει πρωτος...νομιζω αν κανεις πρωτα καθολικο μετα δεν μπορεις να κανεις ορθοδοξο...αλλα μιας κ οι δυο πλευρες ειναι χριστιανοι ο γαμος γινεται χωρις δυσκολιες....σωστα?

Σωστά, αλλά όχι ακριβώς. Δεν έχει σημασία ποιον γάμο κάνεις πρώτο (αν υποθέσουμε πως κάνεις δύο). Απλά αν θες να κάνεις Ορθόδοξο γάμο, πρέπει ο άντρας σου να είναι βαπτισμένος στο όνομα της Αγίας Τριάδας, δηλ. όχι Κουάκερος, Μορμόνος κ.λπ. Ο δικός μου είναι βαπτισμένος Μεθοδιστής και έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα.

κοριτσια βγαλαμε δοντι!!!οχι μπροστα,τραπεζιτη παλι πανω αυτη τη φορα.και ποναει το καημενακι μου.αντε αλλα 4 ειναι να βγουν που βγαινουν μαζεμενα.τι κανετε εσεις??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...