Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Μαρία λές για το μικρό έτσι; Κοίτα, δεν έκλαψε ιδιαίτερα κι εκεί καλά περνάει, ευχάριστα. Μόνο χθες μου έκλαψε λίγο όταν έμπαινε στο σχολικό, σήμερα τπτ. Μόνο που δεν τρώει ακόμα. Για μένα, όχι δεν ήταν μαρτύριο Μαρία μου, δεν ξέρω, μάλλον, τα βλέπω πιο ψυχρά τα πράγματα (λες να'μαι αναίσθητη;χαχα).

Αν θες να σου πω και για το Χρήστο αλλά αυτός πήγε κατευθείαν παιδικό σταθμό στα 2,5, ήταν πιο μεγάλο παιδάκι... ε κι αυτός πέρασε άσχημα τον πρώτο καιρό, δεν έπαιζε, δεν έτρωγε, δε συμμετείχε σε τπτ. Αλλά μέσα σε λίγο καιρό άλλος άνθρωπος, καλύτερος! Μας ωφέλησε πολύ ο παιδικός, έχω να το λέω.

για τον μεγαλο σου ελεγα αλλα δεν ηξερα οτι πηγε κατευθειαν παιδικο.εμας δε μας εχει αποχωριστει ποτε ουτε γιαγιαδες τον κρατανε ουτε τιποτα.ενα μηνα παιδικο και ενα μηνα με κοπελα σε ολη του τη ζωη αλλα οχι για πολλες ωρες.ισως γιαυτο αντιδραει ετσι.για το φαγητο δεν τον φοβαμαι αμα πεινασει θα φαει.τον υπνο σκεφτομαι και τη στιγμη του αποχωρισμου που θα πλανταζει στο κλαμμα.δε ξερω μου ειναι δυσκολο τι να πω...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι κουράγιο, πολλές μανούλες βρίσκονται στη θέση σου και πολλά παιδάκια στη θέση του μικρού. Θα προσαρμοστεί, δεν μπορεί! Μην του δείχνεις ότι αγχώνεσαι, να είσαι χαμογελαστή και χαλαρή, λέμε τώρα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαρακι,

θα υπαρξουν κ αλλες τετοιες παρομοιες στιγμες στη ζωη μας.δυστυχως.τι μπορεις να κανεις ομως?

κοιτα ο χιονομπαλιτσας στις πρωτες μας επισκεψεις στον σταθμο,δε μου εδινε σημασια.ετρεχε πανω κατω με 2 παιχνιδια στα χερια του κ ενα στο στομα.γραψιμο κανονικο,οταν πηγαμε να δουμε τους χωρους,ουτε που το καταλαβε οτι εφυγα

θα δειξει βεβαια αυριο που θα κατσει ενα 2ωρο εκει χωρις τη μαμα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχουμε χωριστά τόπικ αλλά γράφουμε τα πάντα σε ένα; Ας πούμε διαβάζω τώρα που γράφετε εμπειρίες από παιδικούς σταθμούς και σκέφτομαι ότι αυτό θα γινόταν ένα ωραίο τόπικ ώστε να μπορούμε κι εμείς οι πιο καινούριες μανούλες να βρούμε τις σχετικές πληροφορίες όταν με το καλό τις χρειαστούμε!

Εγώ πάλι έχω κάτι ερωτήσεις για εμβόλια και για παιδικά κρεβατάκια, και σκεφτόμουν να ανοίξω χωριστά τόπικ. Γίνεται ή θα κάνω βλακεία;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

δε μου εδινε σημασια.ετρεχε πανω κατω με 2 παιχνιδια στα χερια του κ ενα στο στομα.γραψιμο κανονικο,οταν πηγαμε να δουμε τους χωρους,ουτε που το καταλαβε οτι εφυγα

και μενα χθες ετσι εκανε!με ειχε γραμμενη ημουν μεσα στο γραφειο και εκεινος εξω στα παιχνιδια και επαιζε του καλου καιρου!!!

Μαράκι κουράγιο, πολλές μανούλες βρίσκονται στη θέση σου και πολλά παιδάκια στη θέση του μικρού. Θα προσαρμοστεί, δεν μπορεί! Μην του δείχνεις ότι αγχώνεσαι, να είσαι χαμογελαστή και χαλαρή, λέμε τώρα...

χαχαχαχα λεμε τωρα καλο το αστειακι!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Γίνεται, αλλά έχεις ελέγξει αν όντως δεν υπάρχουν τέτοια θέματα; Αν έστελνες ένα μήνυμα στον αντμιν; Για το καφέ λες έτσι; γιατί στο δίπλα πρέπει να υπάρχουν.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχουμε χωριστά τόπικ αλλά γράφουμε τα πάντα σε ένα; Ας πούμε διαβάζω τώρα που γράφετε εμπειρίες από παιδικούς σταθμούς και σκέφτομαι ότι αυτό θα γινόταν ένα ωραίο τόπικ ώστε να μπορούμε κι εμείς οι πιο καινούριες μανούλες να βρούμε τις σχετικές πληροφορίες όταν με το καλό τις χρειαστούμε!

Εγώ πάλι έχω κάτι ερωτήσεις για εμβόλια και για παιδικά κρεβατάκια, και σκεφτόμουν να ανοίξω χωριστά τόπικ. Γίνεται ή θα κάνω βλακεία;

για αυτα υπαρχει το parents.org.gr εδω ειναι για κουβεντουλα ολα τα υπολοιπα που αφορουν σταθμους γιατρους θυλασμους και λοιπα θα τα βρεις εκει.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ωχ βρε Μαράκι, σπάραξα που σε διάβασα!!Κουράγιο κουκλίτσα μου!!Σκέψου τα θετικά, ότι δηλαδή αναγκάζεται να πάει σταθμό γιατί η μαμά κι ο μπαμπάς έχουν δουλίτσες!!!!!Αυτό είναι πολύ σημαντικό και συγχαρητήρια!!!!!!Επίσης χρόνια πολλά πολλά κι από εδώ (εστιάζω στα ευχάριστα όπως βλέπεις). Τέλεια η τουρτίτσα σου και τέλειες οι φωτογραφίες στο fb! Πάντως έχω ακούσει ότι πολλά παιδάκια δυσκολεύονται με τον σταθμό αρχικά αλλά τελικά συνηθίζουν και μετά περνάνε καλά!Κάνουν παρεούλες, παίζουν...να σκέφτεσαι πως οι πρώτες μέρες ειναι δύκολες. Μετά θα σου λέει "γεια μαμά" και θα σου γυρνάει την πλάτη να πάει να παίξει...

6237481d19.png

Χμμμμ σιγά που θα καθόταν κοιμησμένος ο μικρός για να γράφω εγώ στο ίντερνετ! :lol: Με το που ξεκίνησα καινούριο ποστ, ξύπνησε και έβαλε τα κλάμματα λες και το σφάζανε. Ευτυχώς εκείνη την ώρα γύρισε ο άντρας μου, τον πήρε αγκαλιά και ηρέμησε. Πρέπει να πείναγε, γιατί τον τάισα και ξανακοιμήθηκε. Οπότε εδώ είμαι πάλι μέχρι να ξαναξυπνήσει :cool: .

αντε σωφερινα με το καλο!!

καλα βρε θηριο πως τα καταφερνετε με τον αντρουλη σου εσυ ελλαδα,εκεινος εδω?τι ονομα λετε να δωσετε στο μικρουλη?

Ευχαριστώ Κατερίνα, μακάρι να καταφέρω να πάρω σύντομα το δίπλωμα!

Πώς τα καταφέρνουμε.... με αρκετό κόπο!! Και με βοήθεια από τους γονείς μου, τον αδερφό μου και φίλους. Βέβαια όχι ότι καταφέρνω και συντηρώ σπίτι, καμία σχέση. Ίσα-ίσα πλύσιμο και σιδέρωμα, όλα τα άλλα τα έχω αφήσει στην τύχη τους. Τώρα δεν είναι τόσο άσχημα, αλλά ήταν μια περίοδος που είχε αρχίσει ο μικρός να κοιμάται λιγότερο και όταν δεν με έβλεπε για 30 δευτερόλεπτα έβαζε τα κλάματα... τότε ήταν μεγάλο ζόρι γιατί δεν προλάβαινα να κάνω τί-πο-τα. Τώρα είναι χλιδή, αφού προλαβαίνω να μπαίνω και στο ίντερνετ!

Τον μικρό θα τον βγάλουμε Peter John, Πέτρο από τον παππού μου και John από τον πεθερό μου. Παίζει να τον φωνάζουμε PJ :D

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μαρακι,

θα υπαρξουν κ αλλες τετοιες παρομοιες στιγμες στη ζωη μας.δυστυχως.τι μπορεις να κανεις ομως?

κοιτα ο χιονομπαλιτσας στις πρωτες μας επισκεψεις στον σταθμο,δε μου εδινε σημασια.ετρεχε πανω κατω με 2 παιχνιδια στα χερια του κ ενα στο στομα.γραψιμο κανονικο,οταν πηγαμε να δουμε τους χωρους,ουτε που το καταλαβε οτι εφυγα

Τέλεια η εικόνα του χιονομπάλη με τα παιχνίδια στο στόμα χαχαχαχαχα!Αύριο πρώτη μέρα???? Θα περιμένουμε εντυπώσεις!!!!!ΕΛπίζω να είναι χαλαρός και να μην κλάψει καθόλου ο γαμπρούλης μου!!!! Εγώ κορίτσια λόγω του ότι διαβάζω σπίτι σκέφτομαι να τη στείλω στα 2,5 παιδικό σταθμό. Φέτος θέλω να την κρατήσω μόνο εγώ και του χρόνου σκέφτομαι να βρω και κάποια κοπέλα για να την κρατάει λίγες ώρες ώστε να διαβάζω πιο ήσυχα (γιατί με την μικρή στο σπίτι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να συγκεντρωθώ!). Εσείς τί λέτε?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

για αυτα υπαρχει το parents.org.gr εδω ειναι για κουβεντουλα ολα τα υπολοιπα που αφορουν σταθμους γιατρους θυλασμους και λοιπα θα τα βρεις εκει.

Ναι αλλά μπορώ να ζητήσω στο parents.gr πληροφορίες για εμβόλια, κρεβατάκια κ.λπ. στην Αγγλία; Δεν είναι καλύτερα να ανοίξω τόπικ εδώ;

Γίνεται, αλλά έχεις ελέγξει αν όντως δεν υπάρχουν τέτοια θέματα; Αν έστελνες ένα μήνυμα στον αντμιν; Για το καφέ λες έτσι; γιατί στο δίπλα πρέπει να υπάρχουν.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να στείλω μύνημα στον admin. Υπάρχει επιλογή για "νέο θέμα" εδώ στο καφέ, απλά δεν ξέρω γιατί δεν την χρησιμοποιεί κανείς και σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος λόγος.

Ναι αλλά μπορώ να ζητήσω στο parents.gr πληροφορίες για εμβόλια, κρεβατάκια κ.λπ. στην Αγγλία; Δεν είναι καλύτερα να ανοίξω τόπικ εδώ;

Κι εγώ ξέρω πως υποτίθεται ότι τα ενημερωτικά θέματα πρέπει να τα γράφουμε στο άλλο. Τί να πω? Άνοιξέ το εδώ και το πολύ πολύ να σου το μεταφέρουν το θέμα στο άλλο parents. Δεν έγινε και τίποτα, ίσα ίσα θα το βάλουν κι όπου κρίνουν ότι ταιριάζει περισσότερο...

6237481d19.png

Κατερινάκι μου κρίμα για το διαβατήριο Πολύ στενοχωρήθηκα...

Ναι βρε Κατερίνα, μεγάλη ατυχία αυτό, κι έχει και παλιόκαιρο! Σας είπαν γιατί άργησε και αν θα σας επιστρέψουν τα χρήματα, γιατί αν θυμάμαι καλά πληρώσατε έξτρα για να σας το στείλουν πιο γρήγορα, έτσι;

Julie μπράβο σας που ξεμπερδέψατε με το δικό σας διαβατήριο! Εμείς θα πάμε αύριο στην αστυνομία να καταθέσουμε τα χαρτιά. Φωτογραφίες-ταυτοπροσωπίες έχουμε κάνει ήδη. Αλήθεια, ξέχασα να σε ρωτήσω, τι διάρκεια έχει το παιδικό διαβατήριο; Πέντε χρόνια ή λιγότερο;

Αρετούλα ποτέ δεν ξέρεις!!!Το ότι έχεις τα ίδια συμπτώματα δεν νομίζω να έχει να κάνει με το φύλο του παιδιού!!!Αν κι έχω ακούσει κι εγώ διάφορα (ότι και καλά η εγκυμοσύνες σε αγόρι είναι πιο δύσκολες κτλ κτλ) δεν τα πιστεύω καθόλου αυτά!!!!!

Αυτό μου το είπε και ο GP στην Αγγλία, όταν πήγα πρώτη φορά και του είπα ότι είχα πολλούς εμετούς: it must be a boy, they're trouble :lol: Τελικά είχε δίκιο, αν και οι περισσότερες ιατρικές έρευνες λένε ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες για δύσκολη εγκυμοσύνη όταν το μωρό είναι κορίτσι. Βασικά λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...