Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.

Αρνικολακι τι κανεις?πως εισαι?

μην στεναχωριεσαι,οταν θα κανει φιλους κ θα βλεπει κ τα αλλα παιδακια που θα τρωνε,ε,που θα παει,θα φαει κ εκεινο!μου ειπαν απ τον σταθμο κ σιγουρα θα ξερεις, πως θα παρει γυρω στις 4 με 6 εβδομαδες η προσαρμογη.

Εγω εχω αλλο κολλημα.ενω στον σταθμο προσφερουν σνακς, φαγητο κ χυμους,θελω ο χιονομπαλης μου να εχει το δικο του.δηλ.να το φτιαχνω εγω απ το σπιτι κ να τους το δινω.

σκεφτομαι ομως πως οταν ο τρομοκρατης μου δει οτι τρωει διαφορετικο,να ζηλεψει κ να ζητησει οτι τρωνε κ τα αλλα παιδακια μελλοντικα.

μια κ που μιλαμε για ηλικιες,αρνικολακι ποσο εισαι?ποσο πιο νωρις δηλαδη να τα ειχες κανει?Ελλαδα ειμαι απο Πειραια.

31-32 είμαι Κατερίνα μου.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Φέρρυ τι κάνεις; Καλό χειμώνα! Συνομήλικες είμαστε!

καλα μωρε!!! στο τρεξιμο...να τελειωσω κατι διαφορα μετα τη μετακομιση, ειμαι πλεον κ στη δουλεια καθε μερα...καλα εκατσα σχεδον 1.5 χρονο χεχε

Καλημερα Φερρυ μου.

Αρχικα στον παιδικο δεν εχουν προβλημα το να φερνει το δικο του φαγακι.

Ο χιονομπαλης τρωει το ιδιο φαγητο με εμας,δεν ειναι οτι (θα) φτιαχνω εξτρα φαγητο.μαγειρευω καθε μερα κ βαζω ετσι κ αλλιως 2 μεριδουλες στο μιξερ για το μωρο.

Τωρα,οπως κ τα αλλα μωρακια που θα ειναι μαζι,δεν καταλαβαινουν τη διαφορα.σκεφτομαι για μελλοντικα.

οσο για το θεμα φαγητου στο σταθμο τα εχω ελεγξει ηδη ;)

Καλε προσφατα δεν πηγες για μαλλι,παλι πας?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλε προσφατα δεν πηγες για μαλλι,παλι πας?

πριν παω Ελλαδα πηγα κ το εβαψα...αλλα καθε μερα στη θαλασσα ξεβαψε...κ κουρεμα δεν εχω κανει απο τον Μαh..ε να τα συμμαζεψω λιγο...εχουν βγει κ οι ασπρες τουφες κ δεντ ις θελω :rolleyes::rolleyes:

πριν παω Ελλαδα πηγα κ το εβαψα...αλλα καθε μερα στη θαλασσα ξεβαψε...κ κουρεμα δεν εχω κανει απο τον Μαh..ε να τα συμμαζεψω λιγο...εχουν βγει κ οι ασπρες τουφες κ δεντ ις θελω :rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχαχα καλα σου επιτρεπουμε!

24 και τα 30 πολυ κοντα τα βλεπω και κατι με πιανει!!!

Αι μαρή κωλογρια...καλα λέω εγω...

τι να πουμε εμεις που εχουμε κλεισει τα 30???:confused:

Αντε αφιερωμενο για τα γεννέθλια σου

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Εδώ είμαι κι εγώ, κοιμήθηκε ο μικρούλης λίγο και είπα να μπω να σας πω τα νέα μου.

Η κουνιάδα μου έφυγε το Σάββατο. Ωραία περάσαμε όσο ήταν εδώ αλλά ταλαιπωρία γιατί δεν μπορείς να αφήσεις ξένους ανθρώπους μόνους τους, όλο έξω είμασταν, είχε και ο μικρός νευράκια και αϋπνίες μετά το εμβόλιο, μας βγήκε η ψυχή, αλλά χαλάλι! Κάναμε και 2-3 μπανάκια, εγώ δηλαδή όχι το μωρό.

Παράλληλα τρέχουμε ΑΚΟΜΑ :rolleyes: με τα διαδικαστικά, έχουμε πάρει τα ληξιαρχεία σβάρνα να μαζεύουμε τα πιστοποιητικά για να τον δηλώσουμε να πάρει τη βρετανική υπηκοότητα. Ευτυχώς που δεν παντρευτήκαμε σε νησί να πρέπει να πάμε κι εκεί! Σήμερα πήγε ο άντρας μου στην Πρεσβεία να καταθέσει τα δικαιολογητικά και με πήρε τηλέφωνο πριν λίγο, όλα καλά ευτυχώς! Πανάκριβα όμως -130 ευρώ για την εγγραφή :shock: και 77 ευρώ για κάθε πιστοποιητικό γέννησης. Εμείς ζητήσαμε δύο, το ένα θα το στείλουμε για να βγάλει εν καιρώ διαβατήριο και το άλλο μάλλον θα το κορνιζάρουμε, γιατί κρίμα να κλειστεί τόσο ακριβό έγγραφο σε συρτάρι :tongue:

Αύριο θα πάμε να καταθέσουμε τα χαρτιά για το ελληνικό διαβατήριο, έχουμε ήδη βγάλει φωτογραφίες και πιστοποιητικό γέννησης με πράξη ταυτοπροσωπίας εντελώς δωρεάν και χωρίς ταλαιπωρία (να είναι καλά τα ΚΕΠ και όποιος τα έφευρε, μεγάλη η χάρη του), έχουμε πάρει και τα παράβολα, η μόνη εκρεμμότητα είναι η ταυτότητά μου που είναι παλιά και δεν ξέρω να θα τη δεχτούν. Fingers crossed and all that.

Ο άντρας μου εννοείται μόνο διακοπές δεν έχει κάνει, μια φορά μόνο πήγαμε για μπάνιο οι δυο μας. Αλλά τουλάχιστον βλέπει ήλιο, κάτι είναι κι αυτό!

Πάω να διαβάσω τι έχετε πει παραπάνω και αν μείνει κοιμησμένος ο μπέμπης, θα γράψω κι άλλα. Φιλιά πολλά ματς μουτς xxx

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

καλα καλα ολες να σας χεσω θελετε πρωι πρωι!!!δε με χεζεις η μια εισαι παλιογρια η αλλη!!!μπραβο ρε ωραια αντιδραση για τη κριση ηλικιας μου!!!χαχαχαχαχα!!!ειμαι πιπινι ακομα που λεω και στον αντρεα!!!ουφ κοριτσια σημερα πρωτη μερα παιδικο και ο μικρουλης μου εριξε πολυ κλαμα.φωναζε το κυκνακι μου μαμα μαμα και εγω εφυγα.μιση ωρα εκλαιγε μεχρι που βγηκανε εξω.εκλαιγα και γω μετα που εφυγα.δε μου αρεσει να νιωθει οτι τον εγκαταλειπω.μου ειπε η δασκαλα του οταν της τηλεφωνησα οτι εγινε μουσκεμα και επαθε κριση πανικου!μολις βγηκαν εξω συνηλθε.ξεχαστηκε μαλλον.και σημερα ο καημενος θα μεινει πολλες ωρες γιατι ο αντρες θα σχολασει 4μιση και γω 4 πρεπει να φυγω απο εδω.σκεφτηκα να παω να τον παρω και να ξαναπαω αλλα μου ειπε η δασκαλα οτι δε θα θελει με τιποτα να γυρισει.και ειναι και πρωτη μερα!!!!ειμαι πολυ στεναχωρεμενη κοριτσια.ελπιζω να προσαρμοστει γρηγορα.

πηγαμε χθες πηραμε τσαντουλα μακουιν,παγουρι,φτιαξαμε τα πραγματα του την εβαλε στη πλατη και πηγαμε σχολειο.πηγαμε στη κουζινα καθησε στο τραπεζι του δωσανε και ενα ψωμακι και ολα οκ εφοσον ημουν διπλα,εκανα να κουνηθω και μου εκανε νοημα με το χερι ελα εδω.μετα εφυγα προς τα εξω με φωναζε μαμαμαμαμαμαμαμα.κλεισανε τη πορτα και εβαλε τα κλαμματα.και γω εφυγα σα βρεγμενη γατα.ολο τυψεις...

γυρισα σπιτι επλυνα πιατα εβαλα-απλωσα πλυντηριο μαγειρεψα και δε με χωραει ο τοπος.

το ξερω οτι θα περναει ωραια εκει αλλα θυμαμαι εγω ποσο τραυματικη εμπειρια ηταν οταν ο παππους μου με αφησε στο παιδικο και ημουν 2 χρονων και οντως το θυμαμαι.ηθελα το παππου μου,νομιζα οτι δε θα ξαναγυρνουσε να με παρει.να τωρα τον σκεφτομαι και με πηραν τα ζουμια!συγνωμη για τη γκρινια πρωινιατικα αλλα τωρα θα τον δω παλι στις 9μιση....αρετη εσυ που εχεις μεγαλυτερο παιδακι πως ηταν οι πρωτες μερες?μαρτυριο και για τους δυο?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Αχου το καημενο μωρε.....εχεις δικιο Μαρια μου.χιλια δικια εχεις.θα ποσαρμοστεις ομως κ εσυ κ εκεινος.

οχι πως εγω θα ειμαι καλυτερη. αυριο,απ εξω θα την εχω στημενη!

Μαρία λές για το μικρό έτσι; Κοίτα, δεν έκλαψε ιδιαίτερα κι εκεί καλά περνάει, ευχάριστα. Μόνο χθες μου έκλαψε λίγο όταν έμπαινε στο σχολικό, σήμερα τπτ. Μόνο που δεν τρώει ακόμα. Για μένα, όχι δεν ήταν μαρτύριο Μαρία μου, δεν ξέρω, μάλλον, τα βλέπω πιο ψυχρά τα πράγματα (λες να'μαι αναίσθητη;χαχα).

Αν θες να σου πω και για το Χρήστο αλλά αυτός πήγε κατευθείαν παιδικό σταθμό στα 2,5, ήταν πιο μεγάλο παιδάκι... ε κι αυτός πέρασε άσχημα τον πρώτο καιρό, δεν έπαιζε, δεν έτρωγε, δε συμμετείχε σε τπτ. Αλλά μέσα σε λίγο καιρό άλλος άνθρωπος, καλύτερος! Μας ωφέλησε πολύ ο παιδικός, έχω να το λέω.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αχου το καημενο μωρε.....εχεις δικιο Μαρια μου.χιλια δικια εχεις.θα ποσαρμοστεις ομως κ εσυ κ εκεινος.

οχι πως εγω θα ειμαι καλυτερη. αυριο,απ εξω θα την εχω στημενη!

κατερινα δε μπορεις να φανταστεις ποσο μαυρισε η καρδια μου!την εκανα πετρα ομως και εφυγα.ουτε που το φιλησα το παιδι μου:cry:

ενιωσα οπως τοτε που ηταν στο νοσοκομειο και τον ειχαν παρει οι νοσοκομες να του βαλουν καθετηρακι στο χερι και εκεινος σπαραζε με λιγμους και δε μπορουσα να κανω τιποτα γιατι δε με αφηναν να μπω μεσα και ηθελα να τα σπασω ολα!!!!

αν τη στησεις απεξω αυριο καλυτερα να μη σε δει κατερινα γιατι θα ειναι χειροτερα για εκεινον.και μη νομιζεις οτι επειδη ειναι μικρουλης δε θα καταλαβει.τη πρωτη φορα που ειχε παει σταθμο για ενα μηνα ηταν κατω του ετους και ομως καθε μερα εκλαιγε...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...