Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Εννοείτε ότι δεν ξέρεις ποια είναι η τρίτη σεζόν γιατι απλά δεν υπάρχει τρίτη σεζόν AKOMA

Είναι καινούργια σειρα και προς το παρών έχουν βγεί μόνο αυτες οι 2 σεζόν στην κυκλοφορία

Διάβασε παρακάτω καταχώρηση του wikipedia!!!:D

http://en.wikipedia.org/wiki/Terminator:_The_Sarah_Connor_Chronicles

αααααααααααααααα

αρα να μην ανησυχω που δε το βρισκω δεν ειμαι εγω η ηλιθια απλα δεν εχει γυριστει ακομα η σειρα!!!!!!!!

:rolleyes:χμμμμ και ποτε θα γυριστει????πως θα αντεξω????θελω τζον κονορ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!

οποια πει οτι ειναι πιτσιρικι την εφαγα!!την ιδια ηλικια εχουμε!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποια πει οτι ειναι πιτσιρικι την εφαγα!!την ιδια ηλικια εχουμε!!!

Και συ τι είσαι ορε???? Κωλογρια????:-P:razz::-P:razz:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

τι εγινε ρε κοριτσια το κλεισαμε το μαγαζακι????

λοιπον εχω ευχαριστα νεα!!!!η συμβαση μου εγινε επ αοριστου χρονου και τον αντρεα τον πηρανε στη δουλεια!!!!!!!ο γιαννης σταθμο.καναμε εγγραφηη σημερα.ηταν ενθουσιασμενος με τοσα παιχνιδια το καταχαρηκε και αυριο ξεκιναμε κανονικα!!!!

τα γενεθλια μου ηταν καταπληκτικα ηρθαν 4 φιλοι ολοι κι ολοι!!!αυτο θα πει ξεφρενο παρτυ!!!αλλα γελασαμε πολυ με το γιαννη που προσπαθουσε να σβησει τα κερια!πλακα ειχε!αυτα τα δικα μου.εσεις που ειστε ολες?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

τι εγινε ρε κοριτσια το κλεισαμε το μαγαζακι????

λοιπον εχω ευχαριστα νεα!!!!η συμβαση μου εγινε επ αοριστου χρονου και τον αντρεα τον πηρανε στη δουλεια!!!!!!!ο γιαννης σταθμο.καναμε εγγραφηη σημερα.ηταν ενθουσιασμενος με τοσα παιχνιδια το καταχαρηκε και αυριο ξεκιναμε κανονικα!!!!

τα γενεθλια μου ηταν καταπληκτικα ηρθαν 4 φιλοι ολοι κι ολοι!!!αυτο θα πει ξεφρενο παρτυ!!!αλλα γελασαμε πολυ με το γιαννη που προσπαθουσε να σβησει τα κερια!πλακα ειχε!αυτα τα δικα μου.εσεις που ειστε ολες?

Να τα εκατοστήσεις και ότι ποθείς κοπέλα μου....Να είστε αγαπημενοι γεροί και δυνατοί....

Εμείς καλά με τον ταλίμπάνο - Κωνσταντάν....Οι άλλες κοπέλες που είναι???:confused::confused::confused:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μαρακι μου χρονια πολλα κ απο εδω!να τα χιλιασεις!

τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα?μπραβο κ στους δυο σας.το πιο μεγαλο μπραβο βεβαια παει στο κυκνακι!

δεν πειραζει που ηρθαν λιγοι φιλοι.λιγοι κ καλοι!;) δεν ειδα ομως εμας να μας κερνας καμια τουρτιτσα!:tongue:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

τα νεα μας.

το διαβατηριο τελικα δεν ηρθε.ο καιρος εχει χαλασει,οποτε ειπαμε με τον αντρουλη μου να μην παμε πουθενα γιατι ξενερωσα.θα κρατησουμε τα καλα μας λεφτακια για να ερθουμε ελαδιτσα στις γιορτες.

ελπιζω να τα καταφερουμε ολες κ να παμε για κανα καφεδακι.

την επομενη δευτερα,(ελπιζω) ξεκιναω στη νεα δουλεια.οι 3 πρωτες μερες ειναι το καλωσορισμα κ μετα στην κλινικη.καθυστερουν τα χαρτια μου απ την αλλη κ δε θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα :rolleyes:

αλλαξαμε κ το προγραμμα του χιονομπαλη τρομοκρατη. ηταν να ξεκινησει απ την επομενη εβδομαδα,αλλα θα αρχισει αυτη.μεθαυριο εχει δοκιμαστικο 2ωρο στον σταθμο.κ οπως ειπε ο αντρουλης μου κ με κοροιδευε,θα καθομαι απ εξω αυτες τις 2 ωρες,με κυαλια να βλεπω τι κανει :D:D:D

Μαρακι μου χρονια πολλα κ απο εδω!να τα χιλιασεις!

τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα?μπραβο κ στους δυο σας.το πιο μεγαλο μπραβο βεβαια παει στο κυκνακι!

δεν πειραζει που ηρθαν λιγοι φιλοι.λιγοι κ καλοι!;) δεν ειδα ομως εμας να μας κερνας καμια τουρτιτσα!:tongue:

ευχαριστω πολυ κατερινακι μου!!!ετσι οπως το λες λιγοι και καλοι!οσο για τη τουρτιτσα ιδου φατε εν ακομματι αυτη ηταν η τουρτα μου!!!

http://images.google.com/imgres?q=%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1&hl=el&gbv=2&biw=994&bih=444&tbm=isch&tbnid=OI4G7erTYiu3mM:&imgrefurl=http://www.sintagespareas.gr/forum/4-i-gwnia-tou-glukatzi/191884-ap-3d-tourta-genethliwn&docid=2LzYyU_oT18BwM&w=320&h=240&ei=riRlTpKyEI2z8QPa6KyiCg&zoom=1&iact=hc&vpx=408&vpy=103&dur=500&hovh=192&hovw=256&tx=163&ty=135&page=10&tbnh=120&tbnw=144&start=86&ndsp=10&ved=1t:429,r:7,s:86

Να τα εκατοστήσεις και ότι ποθείς κοπέλα μου....Να είστε αγαπημενοι γεροί και δυνατοί....

Εμείς καλά με τον ταλίμπάνο - Κωνσταντάν....Οι άλλες κοπέλες που είναι???:confused::confused::confused:

ευχαριστω στελλακι μου και συ οτι ποθεις.τι κανει ο κωστανταν?σε παιδευει ακομα??

τα νεα μας.

το διαβατηριο τελικα δεν ηρθε.ο καιρος εχει χαλασει,οποτε ειπαμε με τον αντρουλη μου να μην παμε πουθενα γιατι ξενερωσα.θα κρατησουμε τα καλα μας λεφτακια για να ερθουμε ελαδιτσα στις γιορτες.

ελπιζω να τα καταφερουμε ολες κ να παμε για κανα καφεδακι.

την επομενη δευτερα,(ελπιζω) ξεκιναω στη νεα δουλεια.οι 3 πρωτες μερες ειναι το καλωσορισμα κ μετα στην κλινικη.καθυστερουν τα χαρτια μου απ την αλλη κ δε θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα :rolleyes:

αλλαξαμε κ το προγραμμα του χιονομπαλη τρομοκρατη. ηταν να ξεκινησει απ την επομενη εβδομαδα,αλλα θα αρχισει αυτη.μεθαυριο εχει δοκιμαστικο 2ωρο στον σταθμο.κ οπως ειπε ο αντρουλης μου κ με κοροιδευε,θα καθομαι απ εξω αυτες τις 2 ωρες,με κυαλια να βλεπω τι κανει :D:D:D

οχι ρε γαμωτο τι ατυχια και αυτη με το διαβατηριο!καλα εννοειται οτι θα παμε για καφε δε το συζηταω!!!!ολες ομως οχι μισες μισες!!!

αντε καλη αρχη στη δουλεια και στο χιονομπαλιτσα καλη προσαρμογη.

ρε κοριτσια να ρωτησω απο που βγαλατε τα χαιδευτικα μπουρμπουληθρας,χιονομπαλιτσας?εγω τον λεω κυκνακι γιατι οταν γεννηθηκε ειχε πολυ λιγα μαλλακια γυρω γυρω τα οποια του πεσανε και του εμεινε μονο μια μοικανα στη κορυφη η οποια τελειωνε σε ενα τουφακι μπροστα μυτερο που εφτανε εως τη μυτη του!μου θυμιζε λοιπον τη λιμνη των κυκνων που οι χορευτες ειχαν αυτο το μαυρο χρωμα μεχρι τη μυτη!εσεις???

mitt barn är mitt liv

16-01-10

χαχαχαχαχαχα τουρτιτσα αγελαδιτσα!καλο!

δε μας ειπες ομως τα ποσα εκλεισες???μμμμμ?

ο χιονομπαλης τρομοκρατης κερδισε το ονομα του γιατι το πρωτο εξαμηνο,ημεθαν ολιγον τι στρουμπουλοι κ τσουπωτοι οσαν χιονομπαλιτσα!

το τρομκρατης φανταζομαι δε θελει εξηγηση:P:p

Διαφημίσεις

Μαράκι, χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις! Άντε καλέ, τι είναι τα 24, κοριτσάκι είσαι! Και μανούλα! Καλά παιδιά, αν είχα περισσότερο μυαλό, κι εγώ θα ήθελα να είχα παντρευτεί και να είχα κάνει παιδιά νωρίτερα. Συγχαρητήρια και τις εξελίξεις στο επαγγελματικό! Κανείς δε χάνεται, είδες;

Κατερινάκι, κρίμα για τις διακοπές! Από πού είσαι από Ελλάδα; Σίγουρα μου έχεις πει αλλά εγώ πού.... Για Χριστούγεννα λέτε τελικά; Καλή αρχή στο μικρούλη αύριο. Πιστεύω θα προσαρμοστεί εύκολα γιατί είναι μικρός.

Στελλάκι τι κάνεις; όλα καλά; Βρε Στελλάκι να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; την εσωτερική μετανάστευση την έχεις σκεφτεί; Μήπως θα ήταν καλύτερα για σας στην επαρχία; Δύσκολα τα πράγματα δε λεω, αλλά πιο ανθρώπινες οι συνθήκες ζωής και πιο οικονομικά.

Α! Και τα δικά μας νέα: Ο Μιχάλης ξεκίνησε παιδικό, καλά τα πάει, μόνο που δεν τρώει. Τουλάχιστον δεν κλαίει εκεί. Κάποια στιγμή θα φάει κιόλας, δε μπορεί! Καλά ο Χρήστος 2η χρονιά στον παιδικό, άνετος, χαρούμενος, μια χαρά!

όλες αγόρια έχουμε βρε κορίτσια;μπράβο μας! να το βοηθήσουμε το είδος να μην αφανιστεί!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κοριτσια.

Αρνικολακι τι κανεις?πως εισαι?

μην στεναχωριεσαι,οταν θα κανει φιλους κ θα βλεπει κ τα αλλα παιδακια που θα τρωνε,ε,που θα παει,θα φαει κ εκεινο!μου ειπαν απ τον σταθμο κ σιγουρα θα ξερεις, πως θα παρει γυρω στις 4 με 6 εβδομαδες η προσαρμογη.

Εγω εχω αλλο κολλημα.ενω στον σταθμο προσφερουν σνακς, φαγητο κ χυμους,θελω ο χιονομπαλης μου να εχει το δικο του.δηλ.να το φτιαχνω εγω απ το σπιτι κ να τους το δινω.

σκεφτομαι ομως πως οταν ο τρομοκρατης μου δει οτι τρωει διαφορετικο,να ζηλεψει κ να ζητησει οτι τρωνε κ τα αλλα παιδακια μελλοντικα.

μια κ που μιλαμε για ηλικιες,αρνικολακι ποσο εισαι?ποσο πιο νωρις δηλαδη να τα ειχες κανει?Ελλαδα ειμαι απο Πειραια.

Παει,αυτο ηταν το καλοκαιρι για την Αγγλια κ πολυ κρατησε!

εχει πιασει εναν παλιοκαιρο!

Βρεχει κ φυσαει ταυτοχρονα.

Απ την αλλη κρυφο-χαιρομαι γιατι το σαββατο μου εκανα δωρο ρουχαλακια τα οποια μπορω να αρχισω να φοραω!εχω βαλει κ στο ματι κατι μποτιτσες....δεν τις ειχαν ομως στο μαγαζι οποτε θα τις παραγγειλω!

αν κ δεν ειμαι οπαδος της μοδας,πολυ 60ς ρε κοριτσια εδω.ολα τα μαγαζια ολες οι βιτρινες!!

κατω πατριδα τι λεει?εχει ερθει κ σε εσας?

καλημερα κοριτσια!!! εχω χαθει, δουλειες στο σπιτι, επεστρεψα κ στο γραφειο...κ οπως λεει κ η Κατερινα εχουμε τελειο καιρο!!! σημερα δεν λεει να ξημερωσει απο την συννεφια!!!!

κατερινα με το καλο να αρχισετε τον παιδικο. θα σου προτεινα να μην μπεις στη διαδικασια να του φτιαχνεις δικο του, αν κ δεν νομιζω να σε αφησουν κιολας..οι λογοι που το λεω ειναι

-ο μικρος θα ζηλευει τα αλλα

-τα αλλα θα ζηλευουν του δικου σου

εκτος αν καποιο παιδακι εχει αλλεργιες κλπ δεν νομιζω πως επιτρεπουν να πηγαινει το καθενα με το δικο του φαι...προσπαθουν να διατηρουν ενα προγραμμα κ μια ισοτητα στα παιδακια. επειτα τοσα λεφτα θα δινεις..κριμα δεν ειναι να ξοδευεις κ αλλα τοσα για το φαγητο του ;) απλα να ελεγξεις τι τα ταιζουν απο που τα παιρνουν κ ποιοι τα μαγειρευουν :)

Μαρια συχγαρητηρια για τη δουλεια

εγω ειμαι 31 κλεισμενα κ δεν πτοουμαι καθολου!!! ποτε δεν φρικαρα με την ηλικια μιου...δεν ξερω αν ειναι επειδη μικροδειχνω...αλλα μου αρεσει που μεγαλωνω κ ζω την καθε μερα μου :)

πολλες καλημερες!!!

εγω εχω κομμωτηριο σημερα...μερα που βρηκα αχαχαχαχαα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...