Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Μαρία Καλημερούδια ορέ πουλί....

Να σε ρωτήσω πατάς την πράσινη φράση

Κατέβασμα αυτού του torrent (MAGNET LINK) ??? (Διότι αυτο MONO πρέπει να πατήσεις για να σου κατεβάσει την ταινία, τίποτα άλλο)

ΕΣΥ μάλλον πάτησες το ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 418352-green_download.jpg αν πατάς αυτο πας να κατεβάσεις την μπάρα αναζήτησης για το pc σου που θα σου αντικαταταστήσει το google....

Διαβαζέ τα τα λεει ακριβώς...

ΥΓ....Με τι πρόγραμμα κατέβαζεις στο σπίτι σου??? Για να κατεβάσεις ταινίες γενικώς, είτε απο piratebay είτε απο τα ελληνικά site που είχαν ανοιξει έπρεπε να έχεις εγκτεστημένο το πρόγραμμα για download..Ποιό έχεις???

Εγώ ας πούμε έχω το " μ Τορέντ " αν θες πάτα την λέξη για το το κατεβάσεις και να το εγκατάστήσεις θα πατήσεις το πρώτο που λέει

µTorrent Stable (3.0) DOWNLOAD NOW

Αυταααααα.....

αυτο πατουσα!γαμωτο και εσπαγα το κεφαλι μου!με το ιδιο προγραμμα κατεβαζω και γω.τωρα το κουμπι που πρεπει να πατησω εγω ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!!!που ειναι το κουμπι οεεεεεοοοοοοο????

EDIT:βρηκα το κουμπι αλλα πως θα ξερω ποια ειναι η τριτη σεζον?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ, εδώ είμαι κι εγώ αλλά τρέχωωωωω μία με τα μαθήματα οδήγησης και μία με το μωρό, δεν βρίσκω χρόνο για τίποτα πλέον! Έχει έρθει ο άντρας μου από την Αγγλία για διακοπές μαζί με την κουνιάδα μου και γίνεται χαμός, άνθρωποι πολλοί στο σπίτι, ακόμα και μπάνιο κάνουμε με αριθμό προτεραιότητας :D

Επίσης τρέχουμε ακόμα με τα διαβατήρια... Το βρετανικό το απορρίψαμε προς το παρόν γιατί ήταν πολλά τα χρήματα. Θα βγάλουμε το ελληνικό που είναι πιο φτηνό και έχει λιγότερη γραφειοκρατία. Είπαμε όμως να τον δηλώσουμε τουλάχιστον στην Πρεσβεία για να έχει την υπηκοότητα, αλλά και γι΄αυτό μας τρέχουν: θέλουν ληξιαρχική πράξη γάμου αλλά δεν τους κάνει αυτή που πήραμε από το ΚΕΠ, θέλουν πρωτότυπο αντίγραφο (τρέξεεεε Παντελάκη!!). Ούτε το απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης γένησης του μωρού κάνει, πρέπει να τους πάμε ακριβές αντίγραφο από το ληξιαρχείο. Έχω ζαλιστεί από την πολύ χαρτούρα. Και θέλουν και 202 ευρώ για τα παράβολα. Γκρρρρρ.

Μαζί με όλα αυτά, κάναμε τα δεύτερα εμβόλια προχθές και ο μικρός έχει πάρα πολλή γκρίνια και αϋπνίες μαζί. Έχω να κοιμηθώ 2 βράδυα και πολύ μου κακοφαίνεται.

Εσείς κοπέλες όλα καλά;

Αααααααααα εντάξει!!Αφού έχεις αντρούλη και κουνιάδα διακιολογείσαι!!

Τόσο πολύ τον επηρέασαν τον μικρό τα εμβόλια? Αχου μωρέ!Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα και να κοιμηθήκατε, συνήθως 2 μέρες τα επηρεάζουν έχω ακούσει. Εμάς στο πρώτο εμβόλιο δεν είχε θέμα, σαν να μην το έκανε ήταν, στο δεύτερο θα δείξει!

Κουράγιο με τις γραφειοκρατίες!!Όποτε έχω τέτοιες δουλειές βαριέμαι που ζω!Πάντως το διαβατήριο, δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς το πήραμε χθες:D Πάει κι αυτό! Έχουμε βέβαια κι ένα σωρό άλλες δουλειές μέχρι να φύγουμε και να δω πώς θα προλάβουμε!

6237481d19.png

Τζου,

ο χιονομπαλης τρομοκρατης εχει βαλει στοχο το λαπτοπ τωρα.του χω ενα δικο του (παιχνιδι) αλλα εκει πεισμα μανιατικο,θελει της μανουλας χαχα

μη φανταστεις,ουτε εγω ειχα ιδεα απο μπλακμπερυ.οταν αλλαξα κινητο προσφατα,<ψηθηκα>απο 2 φιλους να το παρω.εχει καλο μειλ σερβις,κ ιντερνετικες εφαρμογες κ σε πολυ καλη τιμη.κινητο ειναι ουσιαστικα,κ το εχω βολευτει πολυ.το χαλασμενο αντικατασταθηκε ηδη.

Αλήθεια? Τί παιχνίδι είναι αυτό? Καλό ακούγεται!!!Εννοείται πως θέλει της μαμάς, της μαμάς είναι αληθινό!!!!Αλλά πάνω από όλα ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ (αυτό τα λέει όλα);););)

Να υποθέσω ότι αντικατάσταθηκε το μπλακμπερυ και τοποθετείται πλέον στο πιο ψηλό μέρος του σπιτιού?Χιχι!Εγώ έχω ένα χαζοκινητό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Ειδικά τώρα με το μωρό, τις μισές φορές το ξεχνάω αφόρτιστο και κλείνει για καμιά βδομάδα μέχρι να θυμηθώ να το φορτίσω :shock:

Αχ άσε, σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες γιατί έπρεπε να πάω οδοντίατρο:twisted::twisted:

Θυμήθηκα στις αρχές αρχές της γνωριμίας μας που έλεγες να πας αλλά δεν ήθελες με τίποτα. Και σε ένιωσα απόλυτα!!! Η οδοντιατρική λέει ένας φίλος του άντρα μου έχει ξεμείνει στην εποχή του μεσαίωνα χεχε!Σαν να έχει δίκιο μου φαίνεται...

6237481d19.png

Καλημέρα σας...

πρωινό ξυπνημα σήμερα...Τι κάνετε???

Εγώ έχω ένα θέμα ρε παιδιά, Ο άνδρας μου πρίν λίγες μέρες ξεκινησε δουλειά και έχω τρελαθεί με τον μικρό...3 εβδομάδες τον είχε συνηθισει κοντά του και τώρα εδώ και 5 μέρες που ο άνδρας μου εργάζετε πάλι εγώ θέλω να πηδηχτώ απο το παράθυρο....

ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ αγκαλιά, αν τον αφήσω στο πάρκο για να πάω να του φτιάξω φαγητό ξεσηκώνει τον κόσμο και γενικώς αν τον αφήσω για κατούρημα έστω η άμοιρη μάνα γίνετε "το έλα να δεις και κάτσε να ακούσεις"...

Νομίζει ότι θα τον παρατήσω??? Δεν ξέρω, αυτο μου έχει κάνει τα νεύρα ζαρτιέρες και εχω φρικάρει...Μιλάμε για δευτερόλεπτα αν σηκωθω να πάω να βάλω στην κουζίνα 1 ποτήρι αρχίζει το κλάμα...

Τι είναι αυτο το πράγμα??? Πφφφφ

Νιώθω πολύ κουρασμένη....Με έχει ξεκάνει...Τα χέρια μου είναι μονίμως δεμένα στους καρπούς γιατι έπαθα τενοντίτιδες με το να τον σηκώνω συνέχεια...

Julie μου να μην τρομάζεις κοριτσάκι μου...Οι ορμόνες σου μέχρι να γυρίσουν πίσω στα φυσιολογικά τους θέλουν χρόνο....Εγώ είχα αλλάξει τόσο πολύ που δεν με αναγνώριζα και νόμιζα ότι δεν θα ξαναγινω φυσιολογική ΠΟΤΕ. 'Ασε που όοοολη μέρα έκλαιγα...χωρίς λόγους και αιτίες απλά εκλαιγα και ΌΛΑ μου έφταιγαν...;)

Μήπως σιγά σιγά περνάει στη φάση της προσκόλλησης? Θέλει απλώς να σε βλέπει εκεί γύρω ή θέλει και να ασχολείσαι μαζί του? Μπορεί πάντως να αγχώθηκε που ο μπαμπάς "έφυγε" και να νομίζει πως θα φύγεις κι εσύ. Φαντάζομαι πως αν ξανανιώσει ασφαλής θα του περάσει!Μέχρι τότε υπομονή κοριτσάκι μου!Αν νιώθεις πολύ κουρασμένη, μπορείς να το παίρνεις και να ξαπλώνετε στο κρεβάτι και να παίζετε ξαπλωμένοι (εγώ αυτό κάνω πάντως όταν δεν με βαστούν τα ποδαράκια μου). Όσο για χέρια, πόδια, μέση κτλ κτλ νομίζω πως όλες οι μαμάδες τα ίδια περνάμε! Δεν σε παρηγορεί αυτό, το ξέρω, αλλά τουλάχιστοννα σκέφτεσαι πως δεν είσαι μόνη σου :):):)

Αχ άσε, πολύ άσχημη φάση πραγματικά!!!!Μερικές φορές νιώθω πως δεν έχω καν την ενέργεια να παίξω με το παιδί μου και μετά νιώθω τόσες ενοχές. Την παίζω βέβαια αλλά δεν νιώθω χαρούμενη, νιώθω να βαριέμαι, νιώθω κουρασμένη κτλ κτλ Το κλάμα το έχω εννοείται στο τσεπάκι μου κι επίσης έχω αποκτήσει και νέυρα που γενικά δεν είχα ποτέ στη ζωή μου. Είμαι σοβαρά γιατρέ?

6237481d19.png

Μαράκι τί σειρά είναι αυτή καλέ???? Τί περιεχόμενο? Κωμική είναι? Ξεφτέρι θα γίνεις στο κατέβασμα έτσι που σε βλέπω! Σε λίγο καιρό θα το κάνεις με κλειστά τα μάτια!!!Πώς είναι το κυκνάκι τις τελευταίες μέρες? Ησύχασε? Η δουλειά καλά?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Αρετούλα ποτέ δεν ξέρεις!!!Το ότι έχεις τα ίδια συμπτώματα δεν νομίζω να έχει να κάνει με το φύλο του παιδιού!!!Αν κι έχω ακούσει κι εγώ διάφορα (ότι και καλά η εγκυμοσύνες σε αγόρι είναι πιο δύσκολες κτλ κτλ) δεν τα πιστεύω καθόλου αυτά!!!!!

Να μας πεις και πως πήγε η πρώτη μέρα στο σχολείο του Μιχάλη! Πώς το πήρε? Πώς πέρασε?

6237481d19.png

γεια σας κοριτσια

Καλημέρα!

Στέλλα φυισολογικό αυτό που περιγράφεις, όταν φεύγεις από το οπτικό του πεδίο δεν ξέρει αν θα σε ξαναδεί, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η απουσία σου είναι προσωρινή. Καλά την τσιρίδα όλα την έχουν

Μήπως σιγά σιγά περνάει στη φάση της προσκόλλησης? Θέλει απλώς να σε βλέπει εκεί γύρω ή θέλει και να ασχολείσαι μαζί του? Μπορεί πάντως να αγχώθηκε που ο μπαμπάς "έφυγε" και να νομίζει πως θα φύγεις κι εσύ.

Στελλα θα συμφωνησω με τις προλαλησαντες.απο καποια αρθρα που εχω διαβασει,λενε τα μωρα ζουν το τωρα κ για εκεινα υπαρχει αυτο που βλεπουν.κ επισης επειδη ειναι <δεμενο> πανω σου.

ο γιος μου απ την αλλη,στ@ρχιδιστης μεγας! ειμαι δεν ειμαι κοντα του ενα κ το αυτο.

μονο οταν θα θελει να φαει ή να παει για υπνο θα ερθει κλαψουριζοντας για αγκαλιτσα.ισως επειδη απο 6μηνων που ηταν,επεστρεψα στη δουλεια? κ δεν ειχαμε αυτο το καθε μερα ολη μερα?τι να πω

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

σήμερα είναι η πρώτη μέρα του Μιχάλη στο σχολείο, 2 ωρίτσες μόνο θα τον αφήσουμε, μην του έρθει κάπως...΄΄Αντε να δούμε πώς θα πάει...

αντε με το καλο!καλη σχολικη χρονια να εχουν!

Καλημέρα και καλό μήνα!

Τζούλι μου, μπαααα και στα άλλα έτσι ήμουν, άρα μάλλον αγόρι θα'ναι κι αυτό!

μη το λες......οταν εκανα τον πρωτο υπερηχο μου ειπαν μαλλον κοριτσι γιατι η καρδουλα χτυπα πολυ δυνατα..

μου χε πει η γιαγια μου (σμυρνια στην καταγωγη) να βαλει ο αντρας μου κατω απο δυο μαξιλαρια,ενα ψαλιδι κ ενα μαχαιρι.να κατσω σε ενα απ τα δυο κ αν ειναι μαχαιρι πχ. ειναι αγορι (ή κοριτσι δε θυμαμαι τωρα ποιο συμβολιζει τι.)

το εκανα για την πλακα βεβαια,κ βγηκε κοριτσι.

ο τσουτσουνης μου ομως τα διεψευσε ολα

Παιδιά, μίλησα πριν από λίγο με τον άντρα μου και μου είπε ότι δεν έκλαψε καθόλου ο μικρός. Μόνο που δεν έφαγε τπτ, δεν πειράζει, από Δευτέρα που θα κάτσει περισσότερο και θα τον θερίσει η πείνα, να δεις πώς θα φάει...

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εδώ, εδώ είμαι κι εγώ αλλά τρέχωωωωω μία με τα μαθήματα οδήγησης και μία με το μωρό, δεν βρίσκω χρόνο για τίποτα πλέον! Έχει έρθει ο άντρας μου από την Αγγλία για διακοπές μαζί με την κουνιάδα μου και γίνεται χαμός, άνθρωποι πολλοί στο σπίτι, ακόμα και μπάνιο κάνουμε με αριθμό προτεραιότητας :D

αντε σωφερινα με το καλο!!

καλα βρε θηριο πως τα καταφερνετε με τον αντρουλη σου εσυ ελλαδα,εκεινος εδω?τι ονομα λετε να δωσετε στο μικρουλη?

Διαφημίσεις

Παιδιά, μίλησα πριν από λίγο με τον άντρα μου και μου είπε ότι δεν έκλαψε καθόλου ο μικρός. Μόνο που δεν έφαγε τπτ, δεν πειράζει, από Δευτέρα που θα κάτσει περισσότερο και θα τον θερίσει η πείνα, να δεις πώς θα φάει...

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...

μπραβο αρνικολακι.θα στρωσει σιγα σιγα,θα κανει κ φιλους,ολα καλα θα πανε

Αλήθεια? Τί παιχνίδι είναι αυτό? Καλό ακούγεται!!!Εννοείται πως θέλει της μαμάς, της μαμάς είναι αληθινό!!!!Αλλά πάνω από όλα ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ (αυτό τα λέει όλα);););)

Να υποθέσω ότι αντικατάσταθηκε το μπλακμπερυ και τοποθετείται πλέον στο πιο ψηλό μέρος του σπιτιού?Χιχι!Εγώ έχω ένα χαζοκινητό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Ειδικά τώρα με το μωρό, τις μισές φορές το ξεχνάω αφόρτιστο και κλείνει για καμιά βδομάδα μέχρι να θυμηθώ να το φορτίσω :shock:

Αχ άσε, σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες γιατί έπρεπε να πάω οδοντίατρο:twisted::twisted:

Θυμήθηκα στις αρχές αρχές της γνωριμίας μας που έλεγες να πας αλλά δεν ήθελες με τίποτα. Και σε ένιωσα απόλυτα!!! Η οδοντιατρική λέει ένας φίλος του άντρα μου έχει ξεμείνει στην εποχή του μεσαίωνα χεχε!Σαν να έχει δίκιο μου φαίνεται...

χαχαχαχαχαχαχα το εχω δηλωσει.οδονιατρο δεν παω!:D:D:D τελος :tongue::tongue::tongue:

Τζου,εγω το κινητο το θελω πιο πολυ για το ιντερνετ αντι να καθομαι στο λαπτοπ να στελνω μειλ τραπεζες λογαριασμους κλπ τα κανω απ το κινητο οτι ωρα θελω.

αντε να μιλησω με καμια φιλεναδα κ με τον αντρα μου.

το μπλακμπερυ αντικατασταθηκε κ δε του το δινω πλεον να παιξει.του δινω το παλιο αλλα οταν βλεπει το νεο το πεταει κ τρεχει πανω μου.ειναι ενας αυτος....ξερει τι κανει!

τι κανει η νυφουλα μου???

Μαράκι τί σειρά είναι αυτή καλέ???? Τί περιεχόμενο? Κωμική είναι? Ξεφτέρι θα γίνεις στο κατέβασμα έτσι που σε βλέπω! Σε λίγο καιρό θα το κάνεις με κλειστά τα μάτια!!!Πώς είναι το κυκνάκι τις τελευταίες μέρες? Ησύχασε? Η δουλειά καλά?

καλε οχι επιστημονικης φαντασιας ειναι αλλα ειναι τελειο!!!!το παλιο το terminator με το σβατζενεγκερ δε το θυμασαι?μια κατα πολυ καλλυτερη σειρα!!!αναβαθμισμενη!!εχω φαει τρελλο κολλημα.αλλα σε αυτο το λινκ που μου εχει δωσει η στελλα δε ξερω ποια ειναι η τριτη σεζον!!!!

το κυκνακι εχθες εκανε εμβολιο εγω ημουν στη δουλεια.τον βρηκε αδυνατο(δε τρωει τιποτα ρε παιδια),και οτι βαζει 4-5 δοντια μαζι και γιαυτο ειναι γκρινιαρης.σημερα δε ειναι αλλο πραγμα!αλλο να στο λεω και αλλο να το ζεις!!!

με τη δουλεια δε ξερω τι γινεται πρεπει να μιλησω να δω αν θα υπογραψω καποιο χαρτι κλπ.

τη δευτερα ο αντρεας εχει συνεντευξη για τη δουλεια που περιμεναμε τοσο καιρο!!!το πιο πιθανο ειναι να τον παρουν οποτε εχω αρχισει και ψαχνω για σταθμο!!!εστω και ενα μηνα και μετα βλεπουμε.

καποιο κοριτσακι εχει αυριο γενεθλιακια?εεεεε????ετοιμαζομαστε????

Μαρακιιιιιιι????

ΕΓΩ ΕΓΩ!!!!!!!κατερινακι δε σας τα ειπα τα νεα ε???πιο πιθανο ειναι να ερθεις εσυ απο την αγγλια παρα οι "φιλοι" που εχω καλεσει.ολοι με μια δικαιολογια στο στομα!μια αλλη ειχε και το θρασσος να μου πει να τα κανω αλλη μερα!!!

δε με νοιαζει ομως οποιος θελει ας ερθει!εγω μια φορα θα γιορτασω!μετα απο τοσα χρονια το δικαιουμαι!!!!ετσι δεν ειναι?η πορτα μου ειναι ανοιχτη!παντως οταν παντρευεσαι και κανεις παιθι τοτε βλεπεις ποιος πραγματικα ειναι φιλος σου και ποιος οχι.η μοναδικη μου φιλη ειναι αγγλια κοντα σας!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

αλλα σε αυτο το λινκ που μου εχει δωσει η στελλα δε ξερω ποια ειναι η τριτη σεζον!!!!

Εννοείτε ότι δεν ξέρεις ποια είναι η τρίτη σεζόν γιατι απλά δεν υπάρχει τρίτη σεζόν AKOMA

Είναι καινούργια σειρα και προς το παρών έχουν βγεί μόνο αυτες οι 2 σεζόν στην κυκλοφορία

Διάβασε παρακάτω καταχώρηση του wikipedia!!!:D

http://en.wikipedia.org/wiki/Terminator:_The_Sarah_Connor_Chronicles

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...