Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

κοριτσια ασχετο αλλα λεω μηπως καμια ξερει.θελω να κατεβασω ΔΩΡΕΑΝ το τριτο κυκλο του terminaton tha sarah connor chronicals(sorry αν το σκοτωσα!!)και δε ξερω αποπ που!το τελευταιο επεισοδιο το 2 κυκλου ηταν θεικο και σημερα το σταματησαν!!κλαψ κλαψ!!που να μπω?τα ξενα σαιτ θελουν φραγκα ολα,η πιστωτικη η pay pal που δε παιζει κανενα απο τα δυο να κανω!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια,

ή ειμαστε πολυ γκρινιαρες ή ο αυγουστος πραγμματικα μας πηγε χαλια μαυρα.αντε να φυγει,να παει στο καλο να μπει ο σεπτεμβρης-μηνας πολλων γενεθλιων ;)- να ησυχασουμε

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Τζου,

ο χιονομπαλης τρομοκρατης εχει βαλει στοχο το λαπτοπ τωρα.του χω ενα δικο του (παιχνιδι) αλλα εκει πεισμα μανιατικο,θελει της μανουλας χαχα

μη φανταστεις,ουτε εγω ειχα ιδεα απο μπλακμπερυ.οταν αλλαξα κινητο προσφατα,<ψηθηκα>απο 2 φιλους να το παρω.εχει καλο μειλ σερβις,κ ιντερνετικες εφαρμογες κ σε πολυ καλη τιμη.κινητο ειναι ουσιαστικα,κ το εχω βολευτει πολυ.το χαλασμενο αντικατασταθηκε ηδη.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα

Δεν εχω χρόνο τώρα να πω νεάκια, Μαρία εγω ΤΑ ΠΑΝΤΑ τα κατεβάζω απο το http://thepiratebay.org/

Μετα βρίσκω υποτιτλους στα διαφορα site υποτίτλων subs4free, greeksubtitles, greektvsubs

τα ενσωματώνω με το μικρό προγραμματάκι subtitles workshop πουτο εχουν free download στο internet και βλεπω ότι θέλω, ταινιες αυτές τις καινουργιες, σειρές ξένες..ΤΑ ΠΑΝΤΑ

επανέρχομαι εκ νέου που θα εχω χρόνο για νεάκια και κουσκουσακι...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημέρα και καλό μήνα!

Τζούλι μου, μπαααα και στα άλλα έτσι ήμουν, άρα μάλλον αγόρι θα'ναι κι αυτό!

τι άλλα νέα; Σήμερα πήγαμε στο σχολείο του Μιχάλη και αυτός με τράβαγε απ΄το χέρι και μου έλεγε "πάμε, πάμε" το καημένο. Δε μας βλέπω να προσαρμοζόμαστε εύκολα... Τέσπα. Από Δευτέρα και τα δύο σχολείο, ξεκινάμε!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα

Δεν εχω χρόνο τώρα να πω νεάκια, Μαρία εγω ΤΑ ΠΑΝΤΑ τα κατεβάζω απο το http://thepiratebay.org/

Μετα βρίσκω υποτιτλους στα διαφορα site υποτίτλων subs4free, greeksubtitles, greektvsubs

τα ενσωματώνω με το μικρό προγραμματάκι subtitles workshop πουτο εχουν free download στο internet και βλεπω ότι θέλω, ταινιες αυτές τις καινουργιες, σειρές ξένες..ΤΑ ΠΑΝΤΑ

επανέρχομαι εκ νέου που θα εχω χρόνο για νεάκια και κουσκουσακι...

στελλα οοοοολα αυτα που μου ειπες εμενα μου φαινονται κινεζικα :oops:

αν κατεβασεις κατι μπορεις να το στειλεις με μειλ?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Η biggi πού χάθηκε? Πάω στοίχημα ότι έχει τρελαθεί στις βολτούλες με τον μικρό και δεν προλαβαίνει να μπει να μας γράψει νέα της.

Εδώ, εδώ είμαι κι εγώ αλλά τρέχωωωωω μία με τα μαθήματα οδήγησης και μία με το μωρό, δεν βρίσκω χρόνο για τίποτα πλέον! Έχει έρθει ο άντρας μου από την Αγγλία για διακοπές μαζί με την κουνιάδα μου και γίνεται χαμός, άνθρωποι πολλοί στο σπίτι, ακόμα και μπάνιο κάνουμε με αριθμό προτεραιότητας :D

Επίσης τρέχουμε ακόμα με τα διαβατήρια... Το βρετανικό το απορρίψαμε προς το παρόν γιατί ήταν πολλά τα χρήματα. Θα βγάλουμε το ελληνικό που είναι πιο φτηνό και έχει λιγότερη γραφειοκρατία. Είπαμε όμως να τον δηλώσουμε τουλάχιστον στην Πρεσβεία για να έχει την υπηκοότητα, αλλά και γι΄αυτό μας τρέχουν: θέλουν ληξιαρχική πράξη γάμου αλλά δεν τους κάνει αυτή που πήραμε από το ΚΕΠ, θέλουν πρωτότυπο αντίγραφο (τρέξεεεε Παντελάκη!!). Ούτε το απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης γένησης του μωρού κάνει, πρέπει να τους πάμε ακριβές αντίγραφο από το ληξιαρχείο. Έχω ζαλιστεί από την πολύ χαρτούρα. Και θέλουν και 202 ευρώ για τα παράβολα. Γκρρρρρ.

Μαζί με όλα αυτά, κάναμε τα δεύτερα εμβόλια προχθές και ο μικρός έχει πάρα πολλή γκρίνια και αϋπνίες μαζί. Έχω να κοιμηθώ 2 βράδυα και πολύ μου κακοφαίνεται.

Εσείς κοπέλες όλα καλά;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

στελλα οοοοολα αυτα που μου ειπες εμενα μου φαινονται κινεζικα :oops:

αν κατεβασεις κατι μπορεις να το στειλεις με μειλ?

http://thepiratebay.org/search/Terminator:%20The%20Sarah%20Connor%20Chronicles/0/99/0

uop51syge.png

λοιπον το πατησα και εκανα download και μετα ηθελε λει να αλλαξει το google και να το κανει κατι αλλο οποτε και δε συνεχισα.ειναι ασφαλες αυτο εσυ που το χρησιμοποιεις?μη παρω κανα ιο!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

λοιπον το ανοιξα εκανα download και μου ελεγε οτι εγκαταστει setup.εγκατασταθηκαν και μετα τιποτα.δε βρισκω κατι στον υπολογιστη.κανω κατι λαθος μαλλον.στελλαααααα βοηθειαααααααααα!!!!!!!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλημέρα σας...

πρωινό ξυπνημα σήμερα...Τι κάνετε???

Εγώ έχω ένα θέμα ρε παιδιά, Ο άνδρας μου πρίν λίγες μέρες ξεκινησε δουλειά και έχω τρελαθεί με τον μικρό...3 εβδομάδες τον είχε συνηθισει κοντά του και τώρα εδώ και 5 μέρες που ο άνδρας μου εργάζετε πάλι εγώ θέλω να πηδηχτώ απο το παράθυρο....

ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ αγκαλιά, αν τον αφήσω στο πάρκο για να πάω να του φτιάξω φαγητό ξεσηκώνει τον κόσμο και γενικώς αν τον αφήσω για κατούρημα έστω η άμοιρη μάνα γίνετε "το έλα να δεις και κάτσε να ακούσεις"...

Νομίζει ότι θα τον παρατήσω??? Δεν ξέρω, αυτο μου έχει κάνει τα νεύρα ζαρτιέρες και εχω φρικάρει...Μιλάμε για δευτερόλεπτα αν σηκωθω να πάω να βάλω στην κουζίνα 1 ποτήρι αρχίζει το κλάμα...

Τι είναι αυτο το πράγμα??? Πφφφφ

Νιώθω πολύ κουρασμένη....Με έχει ξεκάνει...Τα χέρια μου είναι μονίμως δεμένα στους καρπούς γιατι έπαθα τενοντίτιδες με το να τον σηκώνω συνέχεια...

Julie μου να μην τρομάζεις κοριτσάκι μου...Οι ορμόνες σου μέχρι να γυρίσουν πίσω στα φυσιολογικά τους θέλουν χρόνο....Εγώ είχα αλλάξει τόσο πολύ που δεν με αναγνώριζα και νόμιζα ότι δεν θα ξαναγινω φυσιολογική ΠΟΤΕ. 'Ασε που όοοολη μέρα έκλαιγα...χωρίς λόγους και αιτίες απλά εκλαιγα και ΌΛΑ μου έφταιγαν...;)

Αρετή πως πάει το φασούλι??? Μεγαλώνει μεγαλώνει??? Εσύ πως αισθανεσε??? Κατερινα Κατερινάκι ζήσε της ζωής τραλά λά.....

ότι να ναι ΕΙΜΑΙ σήμερα, χαχα...

λοιπον το πατησα και εκανα download και μετα ηθελε λει να αλλαξει το google και να το κανει κατι αλλο οποτε και δε συνεχισα.ειναι ασφαλες αυτο εσυ που το χρησιμοποιεις?μη παρω κανα ιο!
λοιπον το ανοιξα εκανα download και μου ελεγε οτι εγκαταστει setup.εγκατασταθηκαν και μετα τιποτα.δε βρισκω κατι στον υπολογιστη.κανω κατι λαθος μαλλον.στελλαααααα βοηθειαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Μαρία Καλημερούδια ορέ πουλί....

Να σε ρωτήσω πατάς την πράσινη φράση

Κατέβασμα αυτού του torrent (MAGNET LINK) ??? (Διότι αυτο MONO πρέπει να πατήσεις για να σου κατεβάσει την ταινία, τίποτα άλλο)

ΕΣΥ μάλλον πάτησες το ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 418352-green_download.jpg αν πατάς αυτο πας να κατεβάσεις την μπάρα αναζήτησης για το pc σου που θα σου αντικαταταστήσει το google....

Διαβαζέ τα τα λεει ακριβώς...

ΥΓ....Με τι πρόγραμμα κατέβαζεις στο σπίτι σου??? Για να κατεβάσεις ταινίες γενικώς, είτε απο piratebay είτε απο τα ελληνικά site που είχαν ανοιξει έπρεπε να έχεις εγκτεστημένο το πρόγραμμα για download..Ποιό έχεις???

Εγώ ας πούμε έχω το " μ Τορέντ " αν θες πάτα την λέξη για το το κατεβάσεις και να το εγκατάστήσεις θα πατήσεις το πρώτο που λέει

µTorrent Stable (3.0) DOWNLOAD NOW

Αυταααααα.....

uop51syge.png

Καλημέρα!

Στέλλα φυισολογικό αυτό που περιγράφεις, όταν φεύγεις από το οπτικό του πεδίο δεν ξέρει αν θα σε ξαναδεί, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η απουσία σου είναι προσωρινή. Καλά την τσιρίδα όλα την έχουν....

Καλά είμαι εγώ, με τις αναγούλες μου, τα ξέρετε... σήμερα είναι η πρώτη μέρα του Μιχάλη στο σχολείο, 2 ωρίτσες μόνο θα τον αφήσουμε, μην του έρθει κάπως...΄΄Αντε να δούμε πώς θα πάει...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...