Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

γιατι ετσι η μαμα σου?

ετσι ηταν παντα η σχεση σας?οπως κ να εχει ο ερχομος ενος μωρου ειναι παντα ενα ευχαριστο γεγονος.τι κερδιζει με το να δειχνει αδιαφορια?

καλα,οταν θα δει το εγγονακι,ισως να αλλαξει σταση.κ να μην αλλαξει,αδιαφορο.

οι αδερφες σου τι ειπαν?ο μπαμπας σου?

η αδερφουλα που ειναι να παει αυστραλια,τι κανει?

ο χιονομπαλης ξεκινησε πριν 2 εβδομαδες με δειλα βηματακια,κ σκεφτομουν θα του παρει καιρο μεχρι να αρχισει να περαπατα κανονικα.να δυναμωσουν τα ποδαρακια του αλλα

στο σπιτι βολοδερνει,εξω με τα παπουτσια θελει λιγη στηριξη ακομα.

σ ευχαριστω πολυ.ακριβως!πολυ αγγλια φαγαμε,καιρος για αλλα μερη

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α καλά αυτή η αδερφή μου θα με τρελάνει! Τώρα λέει για Καναδά. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε ο άντρας της και έχει συγγενείς εκεί που ξέρουν πώς είναι τα πράγματα, γιατί για Αυστραλία είναι πολύ χρονοβόρο και ακριβό το όλο εγχείρημα. Το πρόβλημα Κατερίνα μου, όπως είπε, είναι ότι δεν υπάρχει χρήμα στην άκρη για τοι ξεκίνημα. Αν υπήρχε θα είχαν σηκωθεί και θα ΄χαν φύγει. Η μάνα μου έτσι έλεγε πάντα, ότι τα παιδιά είναι βάσανο, ότι αν γυρνούσε πίσω το χρόνο δεν θα έκανε τόσα, ένα και να τα δώσουμε όλα, κ.α...οπότε την περίμενα τέτοια αντίδραση, μη σου πω και χειρότερη. Απλά κράτησε τα προσχήματα, γιατί ήταν ο Βασίλης μπροστά. Πίσω από την πλάτη μου ξέρω βέβαι τι λέει: Την ηλίθια την Αρετή, που αντί να κοιτάξει να βρει καμιά καλύτερη δουλειά (τι σπούδασε;;;), κάθεται και κάνει παιδιά. Καλά θα δει τη γλύκα σε λίγα χρόνια...". Σαν να την έχω μπροστά μου, χιλιοειπωμένα πράγματα... Ο μπαμπάς ψιλοχάρηκε κι αυτός, ε το ίδιο και οι αδερφές. Αυτό που λένε όλοι είναι να είναι κοριτσάκι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσαρες!

παιδια αυτος ο γιος μου θα με πεθανει!!δε μπορω αλλο αυτη τη γκρινια τα νευρα μου εχουν γινει κροσια δε μπορω!!εσεις νευριαζεται καθολου η μονο εγω ειμαι η κακια μανα?ωρες ωρες μου ερχεται να τον καριδωσω!!!πεταει το φαι του στο πατωμα κανει ζημιες,τσιριζει,κλαιει με το παραμικρο!!τι προσπαθει να κερδισει με αυτο το πραγμα δε μπορω να καταλαβω!εσεις νιωθετε ετσι ποτε?

αρετη μη μασας.και μενα η μανα μου δεν ενθουσιαστηκε ιδιαιτερα οταν το εμαθε.θυμαμαι οταν γυριασαμε απο τη κω το τι κραξιμο μας εριξε ,ουτε τη κατασταση μου δε σεβαστηκε.τιποτα,και ημουν και 5 μηνων εγκυος.το εγγονι της το βλεπει 5 λεπτα την ημερα και αν,ηταν μια φορα που ειχε να τον δει ενα μηνα,και μενουμε και πανω κατω.η δικαιολογια της ειναι οτι εχει μια προσωπικη ζωη που δε θελει να τη χασει!!ακουσον!ολη μερα εξω ειναι βολτες και καφεδες.υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που απλα δε κανουν για γονεις.μπορει μεσα σε αυτους να ειμαι και γω τελικα....

κατερινα το καταλαβα οτι ηταν το κινητο σου τελικα!!!αργω αλλα τα πιανω στο τελος!ο δικος μου εχει μανια με τα τηλεκοντρολ.να βγαζει μπαταριες να τα πεταει και λοιπα.που θα παει θα μεγαλωσουν..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλά Κατερινάκι σε γενικές γραμμές. Έχω ακόμα πολλές ναυτίες, που μου έχουν ρίξει λίγο τη διάθεση.... άντε να περάσει το α΄τρίμηνο! Τα νέα σου!

Στέλλα που βρίσκεστε στην αναζήτησή σας;Προχωράει καθόλου το πράμα;

Χμμ προχωράει αργά αλλά σταθερά και με ένα βήμα κάθε μέρα πιο πέρα...

Α καλά αυτή η αδερφή μου θα με τρελάνει! Τώρα λέει για Καναδά. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε ο άντρας της και έχει συγγενείς εκεί που ξέρουν πώς είναι τα πράγματα, γιατί για Αυστραλία είναι πολύ χρονοβόρο και ακριβό το όλο εγχείρημα. Το πρόβλημα Κατερίνα μου, όπως είπε, είναι ότι δεν υπάρχει χρήμα στην άκρη για τοι ξεκίνημα. Αν υπήρχε θα είχαν σηκωθεί και θα ΄χαν φύγει. Η μάνα μου έτσι έλεγε πάντα, ότι τα παιδιά είναι βάσανο, ότι αν γυρνούσε πίσω το χρόνο δεν θα έκανε τόσα, ένα και να τα δώσουμε όλα, κ.α...οπότε την περίμενα τέτοια αντίδραση, μη σου πω και χειρότερη. Απλά κράτησε τα προσχήματα, γιατί ήταν ο Βασίλης μπροστά. Πίσω από την πλάτη μου ξέρω βέβαι τι λέει: Την ηλίθια την Αρετή, που αντί να κοιτάξει να βρει καμιά καλύτερη δουλειά (τι σπούδασε;;;), κάθεται και κάνει παιδιά. Καλά θα δει τη γλύκα σε λίγα χρόνια...". Σαν να την έχω μπροστά μου, χιλιοειπωμένα πράγματα... Ο μπαμπάς ψιλοχάρηκε κι αυτός, ε το ίδιο και οι αδερφές. Αυτό που λένε όλοι είναι να είναι κοριτσάκι...

Και στον Καναδά είναι πάρα πολύ καλά...Μπράβο τους

Εσεις μιλάτε για τις μανάδες σας και εγώ το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι ο Κωνσταντάν - ταλιμπανος είναι 7 μιση μηνών και η μαμα μου το έχει δει ΜΟΝΟ μια φορά για μιση ωρα όταν 40ησε...:rolleyes:

Αυτα!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

στελλα αν εμενα η μανα μου μου ειχε κανει οτι εσενα η δικια σου δε θα τον εβλεπε ποτε!!τι λεμε τωρα??

τουλαχιστον εχει μια δικαιολογια οτι εχετε τσακωθει και δε θελετε σχεσεις ας πουμε,εμενα πως το δικαιολογειτε αυτο που κανει?αυτη την αδιαφορια ανευ λογου?αφου ηρθε η πεθερα μου και ασχοληθηκε μαζι του και οταν εφυγε ο γιαννης επαθε καταθλιψη!!!και της εχει και αδυναμια ο χαλβαδακος μου,καθε φορα που βγαινει στο μπαλκονι η περναμε απο το σπιτι της μπροστα για να βγουμε εξω ΠΑΝΤΑ τη φωναζει λιαλια λιαλια!!!και εκεινη τιποτα!αντε καμια αγκαλια.να τον κρατησει ουτε λογος!τουλαχιστον το παραδεχτηκε

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα κοριτσια

Η μάνα μου έτσι έλεγε πάντα, ότι τα παιδιά είναι βάσανο, ότι αν γυρνούσε πίσω το χρόνο δεν θα έκανε τόσα, ένα και να τα δώσουμε όλα, κ.α...οπότε την περίμενα τέτοια αντίδραση, μη σου πω και χειρότερη. Απλά κράτησε τα προσχήματα, γιατί ήταν ο Βασίλης μπροστά. Πίσω από την πλάτη μου ξέρω βέβαι τι λέει: Την ηλίθια την Αρετή, που αντί να κοιτάξει να βρει καμιά καλύτερη δουλειά (τι σπούδασε;;;), κάθεται και κάνει παιδιά. Καλά θα δει τη γλύκα σε λίγα χρόνια...". Σαν να την έχω μπροστά μου, χιλιοειπωμένα πράγματα

αρνικολακι,η μαμα σου εκανε τις επιλογες της κ εσυ κανεις τις δικες σου.μπορει να λεει κ να νομιζει οτι θελει (αν κ δε συμφωνω στο <πισω απο την πλατη σου> σημειο δεν εχει το θαρρος της γνωμης της).

εφοσον εσυ εισαι γεματη,χαρουμενη κ ευτυχισμενη το ιδιο θα επρεπε κ εκεινη

καλημερα κοριτσαρες!

παιδια αυτος ο γιος μου θα με πεθανει!!δε μπορω αλλο αυτη τη γκρινια τα νευρα μου εχουν γινει κροσια δε μπορω!!εσεις νευριαζεται καθολου η μονο εγω ειμαι η κακια μανα?ωρες ωρες μου ερχεται να τον καριδωσω!!!πεταει το φαι του στο πατωμα κανει ζημιες,τσιριζει,κλαιει με το παραμικρο!!τι προσπαθει να κερδισει με αυτο το πραγμα δε μπορω να καταλαβω!εσεις νιωθετε ετσι ποτε?

χαχαχαχαχαχαχαχα ελα βρε μαρακι,οχι κ κακια μανα!!!φυσικα κ νευριαζω με τον χιονομπαλη τρομοκρατη!τελευταια δε με αφηνει να του αλλαξω πανα :shock: 3 λεπτα δουλεια κανουμε μιση ωρα!χαχαχαχαχα

αρετη μη μασας.και μενα η μανα μου δεν ενθουσιαστηκε ιδιαιτερα οταν το εμαθε.θυμαμαι οταν γυριασαμε απο τη κω το τι κραξιμο μας εριξε ,ουτε τη κατασταση μου δε σεβαστηκε.τιποτα,και ημουν και 5 μηνων εγκυος.το εγγονι της το βλεπει 5 λεπτα την ημερα και αν,ηταν μια φορα που ειχε να τον δει ενα μηνα,και μενουμε και πανω κατω.η δικαιολογια της ειναι οτι εχει μια προσωπικη ζωη που δε θελει να τη χασει!!ακουσον!ολη μερα εξω ειναι βολτες και καφεδες.υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που απλα δε κανουν για γονεις.μπορει μεσα σε αυτους να ειμαι και γω τελικα....

θα σε μαλωσω τωρα!θα σε βαλω τιμωρια στο μαξιλαρακι του γιαννη αντε!:tongue:

κατερινα το καταλαβα οτι ηταν το κινητο σου τελικα!!!αργω αλλα τα πιανω στο τελος!ο δικος μου εχει μανια με τα τηλεκοντρολ.να βγαζει μπαταριες να τα πεταει και λοιπα.που θα παει θα μεγαλωσουν..

δεν αργεις καθολου μαρακι,γατα εισαι ολα τα πιανεις.δικο μου το λαθος ετσι οπως το εγραψα το βοδι bbr εχα κ στο χωριο μου???

Εσεις μιλάτε για τις μανάδες σας και εγώ το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι ο Κωνσταντάν - ταλιμπανος είναι 7 μιση μηνών και η μαμα μου το έχει δει ΜΟΝΟ μια φορά για μιση ωρα όταν 40ησε...Αυτα!!!

χμμμμμ......ουδεν σχολιον!

στελλα αν εμενα η μανα μου μου ειχε κανει οτι εσενα η δικια σου δε θα τον εβλεπε ποτε!!τι λεμε τωρα??

τουλαχιστον εχει μια δικαιολογια οτι εχετε τσακωθει και δε θελετε σχεσεις ας πουμε,εμενα πως το δικαιολογειτε αυτο που κανει?αυτη την αδιαφορια ανευ λογου?αφου ηρθε η πεθερα μου και ασχοληθηκε μαζι του και οταν εφυγε ο γιαννης επαθε καταθλιψη!!!και της εχει και αδυναμια ο χαλβαδακος μου,καθε φορα που βγαινει στο μπαλκονι η περναμε απο το σπιτι της μπροστα για να βγουμε εξω ΠΑΝΤΑ τη φωναζει λιαλια λιαλια!!!και εκεινη τιποτα!αντε καμια αγκαλια.να τον κρατησει ουτε λογος!τουλαχιστον το παραδεχτηκε

Μαράκι τσακωμένοι είμαστε 3-4 μηνες ο μπέμπης είναι 7 μιση..:confused: (αλλά και πάλι δεν δικαιολογείτε)

ότι και να έχει μαζί μου το εγγόνι της δεν έχει καμία σχέση με ΟΛΑ αυτα, θα έπρεπε να το έχει ανέπαφο....Δεν πειράζει αυτη το επέλεξε εγώ ακολουθω...

Ξέρεις τι φοβάμαι μόνο? Μηπως όταν επιλέξει τελικά να δεί το εγγόνι της εγώ είμαι είμαι σε Αγγλίες, Καναδάδες, Σουηδίες κλπ κλπ και ψάχνετε....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

γεια σας φιλεναδες

ετοιμαζομαι να παω για δουλεια και μπηκα να σας πω μια καλησπερα.

στελλα μου τι να σου πω αυτα ειναι δικα σας θεματα απλως ελπιζω αν τυχον της δωσεις μια ευκαιρια να μη ξαναπληγωθεις και συ και το παιδι.

κατερινα σε καλο σου με εκανες και γελασα!!!τι να πρωτοπιασω?τη τιμωρια στο μαξιλαρακι?το bbr του χωριου???τι??πεθανα σου λεω,και το χρειαζομουν!!

δε ξερω παιδια με εχει πίασει μια θλιψη να το πω?ενα δεν εχω ορεξη για τιποτα να το πω?δε ξερω ειμαι πολυ νταουνιασμενη...

πηγαμε και στο πατερα μου χθες και εδεσε το γλυκο.μια φωνη για ολα ειναι αυτος ο ανθρωπος δεν το μπορω καθολου!ο γιαννης ευτυχως ηταν ησυχος πολυ και ετσι περασε οσο το δυνατον πιο αναιμακτα η βραδια.τα αδερφια μου σκεφτομαι μονο και τη γυναικα του που ζουνε αυτον το ψυχολογικο πολεμο μεσα στο σπιτι τους!

any way...εσεις τι κανετε?αρετη πως εισαι?συνεχιζουν οι ναυτιες?τα αλλα κοριτσακια μας τι κανουν?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε; εγώ τα ίδια...

Γιατί είσαι έτσι βρε Μαράκι; Μήπως περιμένεις ν'αδιαθετήσεις;

οι υπόλοιπες πού είναι ρε παιδιά;ακόμα να μαζευτούν από τις διακοπές;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα αρετη μου,

οχι δε περιμενω να αδιαθετησω δε ξερω τι μου συμβαινει!νευριαζω χωρις λογο ειμαι συνεχεια νταουν,εχω χασει την υπομονη μου,το μονο που θελω ειναι να κοιμηθω και να μη σκεφτομαι τιποτα.

δε ξερω αν με καταλαβαινεις.νιωθω σκατα.σα να ειμαι παααααρα πολυ κουρασμενη.με θελει και το μωρο μου και δε του δινω σημασια.τι εχω παθει?θα περασει?δε μου αρεσει που ειμαι ετσι..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλημερα κοριτσακια!

Τι κανει η εγκυουλα μας?

Μαρακι μου,νομιζω ηρθε η ωρα για μπρεικ!

εργαζομενη μητερα συζυγος νοικοκυρα κ χωρις βοηθεια <τα χεις παιξει> ισως να φταιει η κουραση.

2μερες διακοπες κανατε μονο,κ μη μου πεις πως με ενα 2χρονο ειναι διακοπες:tongue:

προσπαθησε να ξεκουραστεις,αν αυτο ειναι εφικτο.

κατερινα ξερεις κατι?ο αντρεας βοηθαει παρα πολυ οποτε δε νομιζω οτι ειναι απο τρελλη κουραση.δουλευω μονο 2 μηνες τωρα σιγα τα αυγα.πριν καθομουν.δε ξερω τι ειναι.μπορει να ειναι και ο μικρος με την τρελλη του συμπεριφορα!!!!!!αυτα τα terrible twos μας εχουν τρελανει!δε ξερω,φαη ειναι ελπιζω να περασει...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ναι μωρέ είναι δύσκολη ηλικία αυτή και ο μικρός μας έχει ζωηρέψει πολύ, δεν παλεύεται. άντε να μεγαλώσουν λίγο να μη μας έχουν τόση ανάγκη, να αυτοεξυπηρετούνται τουλάχιστον...

Εγώ παιδιά είχα εξωτερικές δουλειές και δεν άντεξα, πετάχτηκα ως το σπίτι και έκανα εμετό, έβγαλα τα σωθικά μου, τώρα βέβαια είμαι εξαντλημένη...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τί στο καλό? Ανάδρομο Ερμή έχει κι είμαστε έτσι νταουνιασμένες? Κι εντάξει εγω, έχω τις ορμόνες όπως λέει η Κατερίνα να χορεύουν πεντοζάλη. Αλλά εσύ βρε Μαράκι κρίμα είναι!!!Πάντως σε καταλαβαίνω, κι εγώ όταν η μικρή δεν είναι στις καλές της γίνομαι πολύ χάλια, δεν ξέρω γιατί αλλά επηρεάζομαι πάρα πολύ!Τί να πω!Πάρε τον αντρούλη σου και τον γιο σου και πηγαίνετε βολτούλες, όσο μπορείς να περνάς όμορφα και να κάνεις πράγματα που να σε ευχαριστούν. Τουλάχιστον έχεις και τη δουλειά και βγαίνεις από το σπίτι και αλλάζεις λίγο παραστάσεις.

Αρετούλα κουράγιο με τα στομαχικά!!!Αναπόφευκτα είναι δυστυχώς!Έτσι ήταν και οι άλλες σου εγκυμοσύνες? Λες να σε παιδεύει το κοριτσάκι??;)

Κατερίνα πέθανα στα γέλια εκεί που έλεγες ότι θα το πέρασε για βούτηγμα και το έριξε στον καφέ!Χαχαχαχαχα!Έλα Κατερινάκι μου, μην στενοχωριέσαι, αγκαλίτσες πολλές!Θα πάρεις άλλο και θα το βάζεις ψηλά να μην το φτάνει ο χιονομπαλίτσας. Αλήθεια τί ακριβώς κάνει αυτό το bbr? Κινητό είναι ή πιο πολύ σαν υπολογιστής? Ιδέα δεν έχω από αυτά:shock:

Στέλλα μου αλήθεια κι εσύ έτσι την έπαθες στον τρίτο μήνα? Πώς ακριβώς ένιωθες? Πώς σου πέρασε? Από μόνο του?Έχω τρομάξει οφείλω να πω...

Η biggi πού χάθηκε? Πάω στοίχημα ότι έχει τρελαθεί στις βολτούλες με τον μικρό και δεν προλαβαίνει να μπει να μας γράψει νέα της.

Ουφ, αυτά , επιστρέφω στην καταθλιψάρα μου τώρα κλαψ σνιφ!:(

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...