Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Όχι δεν ισχύει αυτό. Η Βρετανική Πρεσβεία δεν εκδίδει πλέον διαβατήρια (παλιότερα τα εξέδιδε εδώ στην Αθήνα) ούτε ενεργεί ως μεσολαβητής.

αληθεια?????γιατι σταματησαν?

Για να βγάλεις διαβατήριο, πρέπει να απευθυνθείς στο Regional Passport Processing Centre, το οποίο για εμάς που είμαστε στην Ελλάδα, είναι στη Μαδρίτη. Όπερ σημαίνει ότι εκτός από τα 97 ευρώ για το διαβατήριο, πρέπει να πληρώσεις και 24 ευρώ μεταφορικά (απαραίτητα κούριερ) για να σου στείλουν το διαβατήριο, συν ό,τι πληρώσεις για να τους στείλεις τα δικαιολογητικά (με κούριερ ή ταχυδρομείο, έχεις την επιλογή). Δηλαδή συνολικό κόστος 130-145 ευρώ, αναλόγως με το πόσο βιάζεσαι και πόσο εμπιστοσύνη έχεις στα ελληνικά και ισπανικά ταχυδρομεία.

:shock:

Ο άντρας μου που το έψαξε λίγο παραπάνω μου είπε ότι για καινούριο διαβατήριο, ο χρόνος αναμονής είναι "τουλάχιστον 6 εβδομάδες", 4 εβδομάδες κάνει η ανανέωση. Εννοείται ότι οι 6 εβδομάδες μετράνε από τη στιγμή που θα λάβουν τα δικαιολογητικά, άρα πρέπει να προσθέσεις τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα για τα μεταφορικά πριν και μετά. Βασικά μας βλέπω να βγάζουμε μόνο ελληνικό γιατί για το βρετανικό δεν περισσεύουν μέρες!! Προφανώς έπρεπε να έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες πριν γεννηθεί το παιδί :-P

χαχαχαχαχαχα απ τον πεμπτο μηνα μη σου πω,που ξερουμε το φυλλο.για αυτο μας καθυστερουν,επειδη ειναι το πρωτο διαβατηριο του κ ας το βαλαμε φαστ τρακ.

αλλα αυτο δεν το καταλαβαινω,πληρωσαμε παραπανω για πιο γρηγορα,μια βδομαδα συγκεκριμενα.στο τηλ μας ειπε θα αργησει κ αλλο,κοροιδια λεφτα?ε,οχι.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τελευταία έχω μια διάθεση χάλια!!Ενώ μετά τη γέννα ήμουν σε κατάσταση επιλόχειας ευφορίας (ούτε baby blues είχα ούτε τίποτα!!) από τότε που έκλεισε τον τρίτο μήνα η μικρή είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες :(:(:(

Τζουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ οι ορμονες σου χορευουν πεντοζαλη.φυσιολογικο να νιωθεις ετσι.θα περασει κ αυτο,οπως ολα τα αλλα.θα δεις

Κατερινιώωωωωω μουυυυυ, μην ανυσηχεις μωρέ ξέρω ότι είναι σπαστική πολύ η αναμονή αλλά στο τέλος μπορεί να ανταμηφθείς που στο εύχομαι....Απο καρδιάς....

σ ευχαριστω Στελλακι.η αληθεια ειναι πως περιμενω αυτε τις διακοπες πως κ πως.ο κ@λος μου βγηκε ολο το χειμωνα

μα τα ωραιοτερα νεα τα φερνουν τα μωρα!

για τσουποτα μωρακια διαβασα,για ψηλα μωρακια κ για πολυλογουδικα!χαχαχαχαχααχα φτου φτου κ φιλακια σε ολα τα πατουσακια!

Τζουυυυυυυυ η νυφη θα μου ριχνει κανα κεφαλι τη βλεπω τη δουλεια!θα τις τρωω μου φαινεται

Ο κωνστανταν θα γινει συγγραφεας,ή δημοσιογραφος- αρθογραφος.πηρε το παιδι λεγειν απ τη μανουλα!

;):P

Μπιγκι ο γιοκαρης σου αν θυμαμαι καλα ειναι προωρος?κ οι δικες σας μετρησεις ειναι πολυ καλες!

btw κ εγω προωρη γεννηθηκα,7μηνων

Διαφημίσεις

γεια σας ομορφες!πως μου ειστε?

εμεις ειχαμε παει στον αγ.ιωαννη που ειχε πανηγυρι και γινοταν ο χαμος!!!ασε που ολοι ειναι ζωα!βλεπουν καροτσι και πανε να περασουν απο πανω,παλι καλα που δε πιαστηκα μαλλι με μαλλι με κανενα!!!ο γιαννης εκανε μπανιο ηπιε γαλα με τα χιλια ζορια και οταν πηγα να τον βαλω για υπνο εκλαιγε με ενα κλαμα ολο παραπονο και φωναζε το μπαμπα του.δε με ηθελε καθολου!μαλλον πονουσε και του εδωσα λιγο ντεπον,ατιμα δοντια μας παιδευετε!!!!

εγω απο ορμονες μετα την εγκυμοσυνη δε μπορω να πω οτι ειχα τρελλες,δυλαδη δε νομιζω οτι περασα καταθλιψη.τη πρωτη μερα που γυρισαμε απο το μαιευτηριο εβαλα τα κλαμματα αλλα αυτο ηταν επειδη πονουσα πολυ και δε μπορουσα.αν και ο αντρας μου μου λεει οτι γκρινιαζα πολυ πραμα που δε το θυμαμαι!!!

στελλα μου δικιο εχεις.πηγαμε και σε τραπεζες να κανουμε ρυθμισεις μπας και καταφερουμε τιποτα.ασε τους ορους καλυτερα να μη το συζητησω το θεμα!!

κατερινα μου μην ανησυχεις θα βγει του μικρουλη το διαβατηριο,δε μπορεις νατους παρεις ενα τηλεφωνο να τους κραξεις??οσο για αυτο που σου εριξε στο καφε μπορεις να κανεις μια μεταφραση?????

mitt barn är mitt liv

16-01-10

συγγνωμη μαρακι,

το κινητο μου πεταξε ο τρομοκρατης.

bbr συντομια για το μπλακμπερι.

κ του δικου σου πονανε τα δοντακια ε?κ εμεις μια απ τα ιδια.

οσο για τις αγκαλιτσες,μια θελει εμενα,αλλα αν δει τον μπαμπακα του, του κανει χαερακια για αγκαλιτσα κ το αντιθετο εαν τον κρατα ο μπαμπας του κ παω εγω διπλα θελει εμενα.

τους τηλ μαρια μου να ρωτησουμε τι γινεται κ μας ειπαν θα αργησει.θα ξανακανω προσπαθεια μεθαυριο

το κινητο μου πεταξε ο τρομοκρατης.

bbr συντομια για το μπλακμπερι.

αυτο πήγα να ρωτήσω, αν το bbr είναι το blackberry.... :?:-?:? Περαστικά στο κινητό σου Κατερινάκι, για να μην πω, ζωή σε σας...χαχαχα

Z

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Από σήμερα επιστροφή στη δουλειά, επιτέλους! Ν αβρω τους ρυθμούς μου βρε παιδί μου.... Τι νέα εσείς; Αδύνατον να σας διαβάσω....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

αρνικολακι τι κανεις?πως τα περνας?σε χασαμε

τι κανει το μπεμπε νινι?

μη μας διαβασεις.ειμαστε πολυλογουδες κ ειπαμε πολλα,θα στα λεμε εμεις σιγα σιγα.

αυτο πήγα να ρωτήσω, αν το bbr είναι το blackberry.... :?:-?:? Περαστικά στο κινητό σου Κατερινάκι, για να μην πω, ζωή σε σας...χαχαχα

χαχαχαχαχαχα πες τα στελλακι!!απο χθες το κλαιω.

οχι τιποτε αλλο ηταν κ καινουργιο,το δεκεμβριο το αγορασα σνιφ σνιφ

μα τον μπαγασα,στοχο ειχε βαλει?απ ολο το σαλονι μες στην κουπα να το πεταξει???

χθες δοκιμασα την καρτα σε αλλο κινητο κ δε δουλευε.

μα τον μπαγασα,στοχο ειχε βαλει?απ ολο το σαλονι μες στην κουπα να το πεταξει???

ούτε στοχο να το έβαζε ε?? χαχαχαχαχα

Καλώς την Αρνικόλ μας....Αντε καλή αρχή...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλά Κατερινάκι σε γενικές γραμμές. Έχω ακόμα πολλές ναυτίες, που μου έχουν ρίξει λίγο τη διάθεση.... άντε να περάσει το α΄τρίμηνο! Τα νέα σου!

Στέλλα που βρίσκεστε στην αναζήτησή σας;Προχωράει καθόλου το πράμα;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

σχεδον τα ιδια αρνικολακι.δε θυμαμαι που με εχεις αφησει κ ολας να αποφυγουμε τις επαναληψεις.θα στα πω εν ταχει

απο την προηγουμενη εβδομαδα ειμαι σε αδεια κ για 2 ακομα εβδομαδες.12 σεπτεμβριου στο τελος δηλ της αδειας ξεκιναω τη νεα μου δουλεια :D

το διαβατηριο μου ειναι ετοιμο αλλα οχι κ του μωρου.θελουμε στο τελος αυτης της εβδομαδας να παμε διακοπουλες ισπανια αλλα αν δεν ειναι ετοιμο,

υπαρχει κινδυνος να κανουμε διακοπες εδω (γιαααααακ) οχι τιποτε αλλο επιασε κ παλιοκαιρος παλι.

ο χιονομπαλης τρομοκρατης περπατα΄κ τρεχει μες στο σπιτι σκορπωντας τον πανικο γυρω του.τεταρτη πηγαμε κ ειδαμε τον μπαμπακα μου.ειναι ναυτικος στο επαγγελμα κ του <εκατσε> ταξιδακι εδω αγγλια.

αυτα,αν θυμηθω κατι αλλο θα σου πω.

εσυ πως τα περασες στις διακοπες σου?ξεκουραστηκες?πως τα πηραν οι δικοι σου τα νεα?τι κανουν οι αντρες σου?

Αν εξαιρέσεις το ταξίδι, όπου όλοι κοραστήκαμε, καλά περάσαμε! Κάναμε τα μπάνια μας, κοιμηθήκαμε, φάγαμε... Οι δικοί μου το πήραν έτσι κι έτσι, η μαμά μου δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό... το περίμενα βέβαια, τώρα δεν πολυμιλάμε και για πρώτη φορά είμαι αποφασισμένη, αν δε με πάρει τηλ να μην την πάρω ούτε εγώ και να δούμε πού θα φτάσει το πράμα...Τέσπα...

Να σου πω, πολύ νωρίς δεν περπάτησε ο χιονόμπαλης; Μπράβοοοο! Σας εύχομαι αν το πάρετε εγκαίρως και το διαβατήριο του παιδιού και να πάτε Ισπανία, αρκετά την τρώτε την Αγγλία στη μάπα!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...