Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Ειρήνη τι κανεις;

Και εγώ θα συμφώνησω με τις αλλες κοπέλες.

Αραγε μπορείς να την κάνεις την εξέταση ιδιωτικά; Γενικά, πως λειτουργεί η ιδιωτική υγεία θα ήθελα και εγώ να μάθω. Μπορεις να πας κατευθείαν σε ειδικό γιατρο ή και πάλι πρέπει να σε παραμέμψει ο gp?

Ισως άμα πήγαινες στο gp, του εξηγήσεις τις ανησυχίες σου, σε ξαναστείλει;

Στο εύχομαι.

Κατά τα άλλα πως είναι σήμερα οι εγκυούλες μας; Μεγαλώνουν οι κοιλίτσες σας; Από συμπτώματα πώς πάτε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερίνα

Ο δικός σου ο μικρός πως είναι; Τη χάρηκε τη βολτούλα του σήμερα;

Θα στείλω μαιλ στον αδερφό μου να τον ρωτήσω. Ισως να είναι πιο ακριβό, δε το θυμάμαι και καλά.

Οπως μου λέει η μητερα μου, όντως η σείρα δεν είναι τόσο καλή, αλλά πάλι, θα ήθελα να τη δω.

Κρίμα άμα δε πάτε τον Απρίλη, αλλά αυτα τα αεροπορικά δεν είναι τόσο φτηνά όσο λέν στο τελός. Πότε είπες πως πήγες τελευταία φορά Πειραιά; θα αντέξεις ώς το Σεπτέμβρη; Χαρας στο κουράγιο σου. Εύχομαι όταν με το καλό θα πάτε να καθίσετε αρκετό καιρο, να το χαρείς και εσύ λίγο, να γνωρίσει και ο μικρός το σοϊ!

Εχώ fcbk, αν και δε το χρησιμοποιώ πολυ, πως μπορώ να σου στείλω πμ; Μα καλά τι άσχετη που είμαι με τη τεχνολογία;:confused:

Κοριτσια τι κανετε?

Ειρηνη μου τελικα τι εκανες με την εξεταση?Τζουτζου πως τα πας?η μπεμπα καλα?Στελλα ολα καλα με το αντρακι?

Δεσποινα εισαι μια ΚΟΥΚΛΑ.ειδα φωτο του γαμου σας καλα κ ο συζυγος δεν παει πισω.να ζησετε!στην ιταλια τελεστηκε το μυστηριο?πως τα καταφερατε?πωπωπω σαν πριγκιπισσα ησουν,φτου φτου

Σκεφτομαι που λες να μην κατεβουμε τελικα Απριλιο γιατι θα πρεπει να κανουμε οικονομιες για τη βαφτιση.δεν ειναι μονο το εισητηρια,ολο κ κατι θα χαλασεις σε δωρα,ψωνια,εξοδους κλπ οποτε λεω να τα αφησουμε,μια κ καλη Σεπτεμβρη.

τελευταια φορα Πειραια πηγα το καλοκαιρι που μας περασε,τον Ιουλιο.

Μακαρι να μπορουσαμε να παμε,ειναι ευκαιρια λογω των αργιων.:cry:

επισης Απριλιο σκεφτομαι να επιστρεψω στη δουλεια,ο μισθος μου μειωνεται τωρα κ δε θελω να βρεθω προ εκπληξεων.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κουκλίτσες μου!!!!

Τί μου κάνετε? Εμείς καλά, στην προετοιμασία της ομιλίας της Παρασκευής για αυτό και δεν πολυμπαίνω!Η μικρούλα μου μεγαλώνει και με ξετρελαίνει, έχω αρχίσει να δένομαι πολύ μαζί της τώρα που έχουμε μια κάποια επικοινωνία (εννοώ που μου κουνιέται και με κλωτσάει)...Νιώθω πως θα μου λειψει άμα βγει από την κοιλίτσα, την έχω συνηθίσει...

Κι εγώ θέλω να σας δω στο fb!!!!!Σας στέλνω πμ να με κάνετε add!!!Φιλάκια πολλά!!Θα επανέλθω όποτε μπορέσω...ματς μουτς!

6237481d19.png

Kατερινά

Σε ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα σου! Με κάνεις και κοκκινίζω!

Εσυ δεν εχεις πολλές φωτο, και μια με ενα μωρακι, δε κατάλαβα αν είναι ο γιος σου.

Μου άρεσε και εμένα η φωτό σου από το γάμο σου. Και εμένα τα απλά μου αρέζαν, και ήμουν κατά στο να ξοδεύεις τόσα πολλά για μια μόνο μέρα, αλλά βλέπεις ήθελαν τα πεθερικά να τα οργανώσουν και να μας το κάνουν δώρο. Η μέρα ήταν πολύ ωραία, αλλά όλη η στενοχώρια της προετοιμασίας και του μετά, δε ξέρω αν τα άξιζαν. Λες άμα δε ξοδέψεις τόσα πολλά δεν αγαπιέτε το ζευγάρι;

Τέλος πάντων, μετά από καιρό εύχομαι να μου μείνουν μόνο τα ευχάριστα της υπόθεσης!

Και τι ωραία που είσαι με το μικρούλη στη κοιλίστα σου! Και τι όμορφο παιδικό δωμάτιο του ετοιμάσατε!

Κατά τα άλλα, πως πήγε η βολτούλα σας σήμερα;

Οτάν πάω και εγώ Ελλάδα ξοδεύω πάρα πολλά! Ξερουμε εκεί να περνάμε καλά και μετά γκρινιάζουμε ότι δε μας φτάνουν!

Δηλαδή, αν πατε Σεπτέμβρη θα έχεις παραπάνω από χρόνο να πας Ελλάδα; Δε ξέρω αν θα μπορούσα να το αντέξω. Τουλάχιστον τώρα που θα ρθούν οι γονείς σου, εύχομαι να σου φέρουν και λίγη διάθεση ελληνική!:P

Ασχετο, από ότι κατάλαβα αλλαξες το επώνυμό σου; Στην αρχή έλεγα να μη το αλλάξω, αλλά άρχιζει να μου αρέσει η ιδέα. Μπορείς να έχεις και τα δύο; Επρεπε να αλλάξεις ταυτότητα και διαβατήριο;

Σορρυ για το μεγάλο μήνυμα!

Julie

Καλή επιτυχία για την ομιλία σου. Είμαι σίγουρη θα τα πας πολύ καλα!

Εύχομαι μόνο η μικρή σου να είναι ήσυχη κατα τη διάρκεια!

Τι ωραία που τα περιγράφεις, πρέπει όντως να είναι πολύ ωραίο συναίσθημα!

Θα δω το πμ και θα σε προσθέσω!

Καλό σου διαβασμα και όσο το δυνατόν μην αγχώνεσαι!

Julie

Καλή επιτυχία για την ομιλία σου. Είμαι σίγουρη θα τα πας πολύ καλα!

Εύχομαι μόνο η μικρή σου να είναι ήσυχη κατα τη διάρκεια!

Τι ωραία που τα περιγράφεις, πρέπει όντως να είναι πολύ ωραίο συναίσθημα!

Θα δω το πμ και θα σε προσθέσω!

Καλό σου διαβασμα και όσο το δυνατόν μην αγχώνεσαι!

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ κουκλίτσα μου!!!!!!Που όντως είσαι, σε είδα κι εγώ στις φωτογραφίες!!!!Ειδικά στου γάμου, καλά λέει η Κατερίνα, σαν πριγκίπισσα!!!!

Η μικρή ελπίζω κι εγώ να είναι ήσυχη την Παρασκευή γιατί αλλιώς όλοι θα κοιτάνε την κοιλιά μου να χορεύει αντί να προσέχουν τί λέω (όχι ότι με χαλάει αλλά κρίμα η τόση προετοιμασία,χιχιχιχι)! Φιλιάάάάάάάά!!!!!!!!

6237481d19.png

Κατερίνα, άλλη κουκλάρα από εκεί!!!!!!Και πολύ ωραίο στυλάκι κοπέλα μου!!!!!!Φτου φτου φτου!!! Φαίνεσαι πολύ ωραίος τύπος...

Καλά ξετρελάθηκα με το παιδικό δωμάτιο, είναι τόσο τέλειο!!!!! Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα και καθώς θα αλλάζουμε και σπίτια δεν νομίζω πως θα φτιάξω κάτι τόσο ωραίο στην Ελλάδα μόνο για 5 μήνες γιατί κρίμα τα λεφτά...Θα της φτιάξω δωμάτιο στην Αγγλία μια και καλή μάλλον Αχ στενοχωριέμαι όμως τώρα που το βλέπω τόσο ωραίο το δωματιάκι του μπέμπη σας που εμένα η μπουμπού μου δεν θα έχει τίποτα στην αρχή...κλαψ σνιφ!

Να σε ρωτήσω κιόλας που τα έχεις και πρόσφατα!Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τα πράγματα που θα πρέπει να ψωνίσω για την μικρή. Σκεφτόμουν να πάρω ή ρηλάξ ή καλαθούνα (κούνια θα πάρουμε από την αρχή για τον ύπνο της). Απλώς σκέφτομαι ότι θα θέλω κάπου να την βάζω όταν θα είναι μέρα και θα είμαστε πχ στο σαλόνι, ή όταν θα θέλω να ανέβω με το μωρό στο πανω σπίτι που θα μένουν οι γονείς μου κτλ. Από την μία σκεφτόμουν ότι στο καλάθι θα κοιμάται καλύτερα άμα θέλει να κοιμηθεί όπου κι αν είμαστε. Από την άλλη αν είναι ξύπνια, στο καλάθι θα είναι πολύ απομονωμένη καθώς δεν θα μας βλέπει καν...Εσύ τί προτείνεις Τί θα με βολέψει λές περισσότερο? Μήπως τελικά χρειάζομαι και τα δύο?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας. Δεν εχω κανει ακομα κατι με την εξεταση. Εχω ραντεβου με την μαια και εκει θα της μιλησω για τις ανησυχιες μου. Δεν νομιζω να μπορω να κανω αυτην την εξεταση σε ιδιωτικο γιατρο, δεν λειτουργει το συστημα εδω ετσι. Οτι κανεις το κανεις στο νοσοκομειο.

Οσο για το ρηλαξ η την καλαθουνα Julie εμεις πηραμε ρηλαξ. Νομιζω οτι η καλαθουνα δεν πρεπει να ειναι και πολυ χρηστικη. Το ρηλαξ που πηραμε ειναι σαν κουνια, με μουσικη, κουνιεται μπρος πισω μονο του κλπ. εχω ακουσει απο διαφορους γονεις οτι ειναι αρκετα χρησιμη, και γιαυτο καταληξαμε και μεις σε κατι τετοιο.

Γεια σας κοριτσια κ σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!

Τζουτζου εισαι πολυ ΓΛΥΚΙΑ κοπελα!!!πωπωπω τωρα κ με την εγκυμοσυνη,θα λαμπεις.φτου φτου καλε μη σε ματιασω!Οσο για τα επιπλα που ρωτας,

το γιουβαρλακι μου μεχρι κ σημερα,κοιμαται στην καλαθουνα του.δεν πιανει χωρο,τη μεταφερω σε ολα τα δωματια κ τη νυχτα διπλα στο κρεβατι μου,αν κ πολλες φορες κοιμομαστε αγκαλιτσα:mrgreen: δεν εχει κοιμηθει ουτε μια φορα στο δωματιο του,στο κρεβατι του,το οποιο ωστοσο χρησιμευει να βαζω τα ασιδερωτα!!!!

το ριλαξ-καρεκλακι δεν του αρεσει καθολου,τωρα αρχισε να καθεται κ αυτο κανα τεταρτο μετα κλαιει.προσωπικα,νομιζω, πως δεν ειναι για νεογεννητα αλλα για μεγαλυτερα μωρακια.εσας ομως η μπεμπε σας μπορει να το λατρεψει!κ επειδη δε θα ξερεις μεχρι να αριβαρει η μπεμπα...παρε κ τα 2.

αυτα που επισης σου συνιστω ειναι μαρσιπος κ σλινγκ.γιατι οταν θα ειναι ξυπνια,το καλυτερο μερος ... η αγκαλιτσα της ΜΑΜΑΣ!!!αντε καλα,κ του μπαμπα.οκ οκ κ της γιαγιας:rolleyes:

εμενα,το σλινγκ με βολεψε,τον ειχα πανω μου ολη μερα κ εκανα κ καμια δουλεια,τα βασικα δηλαδη.τωρα ομως που μου παχουλεψε,τον βαζω στο μαρσιπο ή απλα στα χερια μου.

Καλη επιτυχια για την Παρασκευη!ενα χαδακι στην κοιλιτσα σου απο το σουτζουκακι μου!!

Δεσποινα.....γιατι στεναχωρια στις προετοιμασιες???αν κ κατι υποψιαζομαι,οταν λες πεθερικα κ δωρο.εχει αδερφια ο αντρας σου?

Α, σ ευχαριστω κ για τα καλα σου λογια!!

χθες δεν πηγαμε βολτουλα,πηγαμε σημερα αλλα φυσαγε κ γυρισαμε νωρις σπιτι:(

Ναι,αλλαξα το επωνυμο μου.Θελω να εχω το ιδιο επωνυμο με τον γιο μου κ με τον αντρα μου,αλλα μη του το πεις κ το παρει πανω του:P

το μωρακι που ειδες στο φεις,δεν ειναι ο μπεμπης.ειναι ενα τυχαιο μωρακι,που το εβαλα στο προφιλ,λογω εορτων.θα σας στειλω ομως σημερα φωτο στο μειλ του φεις να τον δειτε.

Ακριβως οπως το ειπες!επειδη μονο στην Ελλαδα ξερουμε να διασκεδαζουμε,(κ μετα αναρωτιομαστε που πανε τα λεφτα),θα τα σπασουμε μια κ καλη στη βαφτιση:P:p φετος ειναι η μοναδικη φορα που κανω ενα χρονο να παω.συνηθως παω 3 φορες τον χρονο (καλοκαιρι,πασχα,χρ/να) τωρα ομως με το παιδι....θα αραιωσουν τα ταξιδια.

Καλησπέρα κοριτσιά.

Πως περάσατε σήμερα;

Julie, ευχαριστω για τα κοπλιμέντα, και οι δικές σου φωρογραφιες είναι πολύ ωραίες. Πολλές μου θύμησαν και το μεταπτυχιακό μου αγγλία και μου έφεραν πολλές αναμνήσεις. Ωραία χρόνια τα φοιτητικά, χωρίς εννοιές πολλές και μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον! Ποιος θα μας το λεγε ότι θα είχαμε τέτοια κρίση; Αχ.

Δυστυχως δε μπορώ να προσφερω μεγάλη βοήθεια στα έπιπλα μωρού, πάντως και η αδερφή μου είχε πάρει για τη μικρή της ενα ρηλαξ με δόνηση από το mothercare και της μικρής δε της άρεσε καθόλου. Ειδικά εκείνη η δόνηση!

Ειρήνη,

Πως εισαι σήμερα; Εύχομαι το ραντεβού σου με τη μαία να πάει καλά και σύντομα να ξανακάνεις την εξέταση. Ετσι, για να σου φύγει πιο πολύ το άγχος! Κατά τα άλλα είσαι ευχαριστημένη με τους γιατρούς σου;

Ο δικός σου ο μπέμπης τι σου κάνει; Ποδοσφαιριστή ή πιο ήρεμος;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...