Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Ωωωωωω μαθήματα οδήγησης!!Καλή επιτυχία!!Το θέλεις κι εσύ λόγω παιδιού? Είναι μεγάλη ευκολία!Κι εγώ αυτές τις μέρες πηγαίνω με τον άντρα μου όποτε μπορώ και οδηγάω για να συνηθίσω. Θέλω να μπορώ να παίρνω την κόρη μου όποτε θέλω και να βολτάρουμε!Είναι ανεξαρτησία το να οδηγείς!Έχετε αμάξι στην Αγγλία?

Ναι.... για το παιδί το κάνω, αλλιώς εγώ μια χαρά μετακινούμαι με τις δημόσιες συγκοινωνίες τόσα χρόνια. Περισσότερο για την Ελλάδα, γιατί θέλω να πάω να δω τους γονείς μου σε άλλη πόλη, και πρέπει να έρθει κάποιος να με πάρει και να με φέρει. Στην Αθήνα πάμε παντού με μετρό και προαστιακό, αλλά δεν λέει να πηγαίνω επαρχία με το ΚΤΕΛ και με όλα τα συμπράγκαλα του μωρού. Στην Αγγλία για να οδηγήσω θα πρέπει να ξανακάνω μαθήματα, αλλά σκέφτηκα να έχω τουλάχιστον το δίπλωμα από εδώ. Δεν έχουμε αυτοκίνητο, αλλά σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα μεταχειρισμένο. Το συζητάμε από τότε που έμεινα έγγυος, είναι μεγάλο έξοδο όμως και ακόμα είμαστε στη σκέψη... Εσείς θα πάρετε τελικά το δικό σας από την Ελλάδα; Πού μένετε στην Αγγλία;

Αχ αγχώνεσαι κι εσύ ε? Βάρος, ύψος κτλ? Πόσο είναι τώρα ο μικρός?Έχετε ξεκινήσει και εμβόλια? Εμείς αρχικά λέγαμε να τα αρχίσουμε στην Αγγλία αλλά τελικά κάναμε την πρώτη δόση του infanrix...

Γενικά είμαι άνετη, αλλά επειδή τελευταία άλλαξε τον τρόπο που τρώει και για μερικές μέρες μου φαινόταν ότι έτρωγε λίγο, είχα αγχωθεί. Επειδή γεννήθηκε μικρός, κάτω από τα φυσιολογικά όρια ύψους και βάρους, είναι σημαντικό να μην χάνει κιλά. Ο γιατρός τον ζύγισε 5700 γραμ. και 59 εκατ. που είναι πολύ καλά για την ηλικία του, ελαφρώς κάτω από τον μέσο όρο, αλλά για τα δεδομένα μας ΟΚ.

Από εμβόλια εμείς έχουμε κάνει το Infanrix και το RotaTeq (που δεν το κάνουν στην Αγγλία) και την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνουμε άλλα δύο, το Prevenar και το Miningitec. Λογικά πριν πάμε Αγγλία θα κάνουμε τουλάχιστον άλλη μια δόση του Infanrix. Εσείς πότε ανεβαίνετε;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια.

φερυ καλως σε βρηκαμε ελπιζω να ξεκουραστηκες τσις διακοπες και να γυρισες ανανεωμενη!!

biggi και γω εχω διπλωμα οδηγησης και ενω οδηγουσα μια χαρα και οταν ημουν και εγκυος με τη κοιλια μου(ειχα εκει ενα προβλημα με το παρκαρισμα!!)οταν γυρισαμε αθηνα και γεννησα το εχω παρει 2-3 φορες.για το παιδι να το βαλω μεσα ουτε λογος.φοβαμαι ρε κοριτσια δε ξερω,απο τοτε που γεννησα δε μπορω να οδηγησω.

οσο αναφορα το κυκνακι μου τωρα τον εχει παρει το μπαμπα μας απο φοβο και δε θελει με τιποτα να τον πιασει.ειναι λιγο κοκκινος ακομα οχι οσο εχθες βεβαια και δε φαινεται να ποναει.ουτως η αλλως θα παμε για εμβολιο μια απο αυτες τις μερες οποτε θα τον δει και η γιατρος.

στα δικα μου τωρα.βγηκε το προγραμμα και θα με κρατησουν!!!τουλαχιστον μεχρι τον σεπτεμβρη.ρωτησα και για τη συμβαση και μου ειπε η κοπελα που δουλευουμε μαζι οτι θα με ενημερωσουν τη τελευταια μερα που θα ληγει η συμβαση.μακαρι τι να πω!

εσεις τι κανετε?πως ειστε?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλησπερα κοριτσια

Μαρακι καλυτερα τα νεα σου σημερα

Τζουυυυυυυυ πολλα μπραβο στη νυφουλα μου!

κοριτσια δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.το διαβατηριο του χιονομπαλη δεν ειναι ετοιμο ακομα,αν κ το βαλαμε στην <εκτακτη εκδοση> μας ειπαν θα κανει καμια εβδομαδα ακομα.

αν δεν καταφερουμε να φυγουμε μεχρι το επομενο σ/κο μας βλεπω να κανουμε διακοπες εδω.οχι τιποτε αλλο,εχει αρχισει να χαλαει ο καιρος.ασυνηθιστο για αγγλια :rolleyes:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

biggi και γω εχω διπλωμα οδηγησης και ενω οδηγουσα μια χαρα και οταν ημουν και εγκυος με τη κοιλια μου(ειχα εκει ενα προβλημα με το παρκαρισμα!!)οταν γυρισαμε αθηνα και γεννησα το εχω παρει 2-3 φορες.για το παιδι να το βαλω μεσα ουτε λογος.φοβαμαι ρε κοριτσια δε ξερω,απο τοτε που γεννησα δε μπορω να οδηγησω.

Εγώ δεν έχω εναλλακτική, θα πρέπει να μάθω να οδηγώ με το παιδί μέσα. Αλλιώς δεν έχει νόημα να πληρώσω τόσα λεφτά και να σπαταλήσω χρόνο για να πάρω το δίπλωμα. Δεν ξέρω πως θα μου φανεί όταν έρθει εκείνη η ώρα, αλλά έχω φίλες που έχουν πάθει ατύχημα με τα παιδιά μέσα, και συνεχίζουν να οδηγούν. Αν μπορούν αυτές, θα μπορέσω κι εγώ. Έτσι λέω τουλάχιστον.

κοριτσια δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.το διαβατηριο του χιονομπαλη δεν ειναι ετοιμο ακομα,αν κ το βαλαμε στην <εκτακτη εκδοση> μας ειπαν θα κανει καμια εβδομαδα ακομα.

Ελληνικό το διαβατήριο του χιονομπάλη ή βρετανικό; Τι είναι η έκτακτη έκδοση και γιατί αργεί; Αν μείνετε Αγγλία πού θα πάτε; Μεγάλη πίκρα να κάνεις καλοκαιρινές διακοπές στην Αγγλία, δεν το συζητώ. Κουράγιο και καλή τύχη!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ελληνικό το διαβατήριο του χιονομπάλη ή βρετανικό; Τι είναι η έκτακτη έκδοση και γιατί αργεί; Αν μείνετε Αγγλία πού θα πάτε; Μεγάλη πίκρα να κάνεις καλοκαιρινές διακοπές στην Αγγλία, δεν το συζητώ. Κουράγιο και καλή τύχη!

βρετανικο διαβατηριο.

εκτακτη εκδοση ειναι οταν βιαζεσαι να το βγαλεις,πληρωνεις παραπανω χρηματα για να στο βγαλουν σε μια εβδομαδα (αντι για 3)αλλα σκ@τ@

ταχεια εκδοση,μας ειπαν σημερα θα κανει περισσοτερο.

ο αντρουλης μου θελει να παμε Norfolk.εαν καταληξουμε να κανουμε διακοπες εδω μεσα σιγουρα θα χρειαστουμε κ κουραγιο κ καλη τυχη!

Διαφημίσεις

βρετανικο διαβατηριο.

εκτακτη εκδοση ειναι οταν βιαζεσαι να το βγαλεις,πληρωνεις παραπανω χρηματα για να στο βγαλουν σε μια εβδομαδα (αντι για 3)αλλα σκ@τ@ ταχεια εκδοση,μας ειπαν σημερα θα κανει περισσοτερο.

ο αντρουλης μου θελει να παμε Norfolk.εαν καταληξουμε να κανουμε διακοπες εδω μεσα σιγουρα θα χρειαστουμε κ κουραγιο κ καλη τυχη!

Χαχαχαχα αθάνατη βρετανική γραφειοκρατία και ανικανότητα! Κι εμείς πληρώσαμε 23 λίρες για να μας στείλουν το πιστοποιητικό γεννήσεως του άντρα μου, ώστε να δηλώσουμε το παιδί στη βρετανική πρεσβεία τότε που γεννήθηκε... ο άντρας μου έλεγε μάλλον πληρώνουμε τόσα για να μας το στείλουν με κούριερ... ναι καλά... με απλό ταχυδρομείο το έστειλαν (ούτε καν συστημένο) και άργησε τόσο πολύ που ο άντρας μου επέστρεψε στην Αγγλία πριν φτάσει, και το παιδί είναι ακόμα αδήλωτο.

Προς το παρόν, το μωρό παραμένει Έλλην. Η ελληνική πλευρά θέλει 71 ευρώ και 3 μέρες για να του βγάλει διαβατήριο, η βρετανική (μέσω της Πρεσβείας) θέλει 97 ευρώ και 4 εβδομάδες, προς το παρόν η ελληνική υπερτερεί στα σημεία.

Ωραίο είναι το Norfolk. Άμα δεν βρέχει... ;) Έχετε σκεφτεί να πάτε σε κανένα Center Parcs ώστε να έχετε εναλλακτικές παντός καιρού, ειδικά για το παιδί;

Χαχαχαχα αθάνατη βρετανική γραφειοκρατία και ανικανότητα!

τελειως ομως ετσι???θα ζητησω τα λεφτακια μου πισω!

Κι εμείς πληρώσαμε 23 λίρες για να μας στείλουν το πιστοποιητικό γεννήσεως του άντρα μου, ώστε να δηλώσουμε το παιδί στη βρετανική πρεσβεία τότε που γεννήθηκε... ο άντρας μου έλεγε μάλλον πληρώνουμε τόσα για να μας το στείλουν με κούριερ... ναι καλά... με απλό ταχυδρομείο το έστειλαν (ούτε καν συστημένο) και άργησε τόσο πολύ που ο άντρας μου επέστρεψε στην Αγγλία πριν φτάσει, και το παιδί είναι ακόμα αδήλωτο.

κοιτα...φταιει το ροαγιαλ σνειλ?τα ελτα? ή κ τα 2 μη σου πω?

Προς το παρόν, το μωρό παραμένει Έλλην. Η ελληνική πλευρά θέλει 71 ευρώ και 3 μέρες για να του βγάλει διαβατήριο, η βρετανική (μέσω της Πρεσβείας) θέλει 97 ευρώ και 4 εβδομάδες, προς το παρόν η ελληνική υπερτερεί στα σημεία.

για ποσο ομως ισχυει το ελληνικο για ποσο το αγγλικο?τι φωτογραφια θελει το αγγλικο κ τι το ελληνικο?

Ωραίο είναι το Norfolk. Άμα δεν βρέχει... ;) Έχετε σκεφτεί να πάτε σε κανένα Center Parcs ώστε να έχετε εναλλακτικές παντός καιρού, ειδικά για το παιδί;

οχι,μονο bnb κοιταμε εχεις κανενα υποψην?

αααα ξεχασα.

οταν πας πρεσβεια να βγαλεις διαβατηριο,τα στελνουν στη χωρα που ειναι να βγουν.πχ εδω το προξενειο της ελλαδας,κανει 4 εβδομαδες (οσο σας ειπε κ η βρετανικη) γιατι τα στελνουν ελλαδα να βγουν.το ιδιο φανταζομαι κανουν κ οι αγγλοι.του αντρου μου,μεσω ταχυδρομειου,εκανε 2 εβδμαδες εδω.αν ηταν ελλαδα φανταζομαι θα εκανε το ιδιο με του δικου σου.

οχι,μονο bnb κοιταμε εχεις κανενα υποψην?

Όχι... :(

κοιτα...φταιει το ροαγιαλ σνειλ?τα ελτα? ή κ τα 2 μη σου πω?

Λίγο απ' όλα μάλλον. Πάντως και το processing δεν έγινε άμεσα (φαίνεται από την ημερομηνία στο έγγραφο και τη σφραγίδα ταχυδρομείου). Βάσει αυτών των ημερομηνιών, μεσολάβησαν ΜΕΡΕΣ μεταξύ της έκδοσης του εγγράφου και της αποστολής... μάλλον ο φάκελος έπρεπε να κατέβει πολλούς ορόφους μέχρι να μπει στο ταχυδρομικό κουτί... δεν θα είχαν και ασανσέρ... ξέρεις πώς είναι αυτά :)

για ποσο ομως ισχυει το ελληνικο για ποσο το αγγλικο?τι φωτογραφια θελει το αγγλικο κ τι το ελληνικο?

Ελπίζω το αγγλικό για 10, δεν έχω ρωτήσει. Η φωτογραφία για το ελληνικό ενδεχομένως να είναι λίγο ταλαιπωρία, ίσως και όχι, θα εξαρτηθεί από το παιδί. Αλλά το αγγλικό θέλει επιπλέον μεταφράσεις στο ΥΠΕΞ ή στο British Council (έξτρα λεφτάκια) ενώ το ελληνικό μόνο μια πράξη ταυτοπροσωπίας η οποία γίνεται εύκολα (μου είπαν) στο ΚΕΠ ή στην Αστυνομία και (αν κατάλαβα καλά) δεν κοστίζει μία.

αααα ξεχασα.

οταν πας πρεσβεια να βγαλεις διαβατηριο,τα στελνουν στη χωρα που ειναι να βγουν.πχ εδω το προξενειο της ελλαδας,κανει 4 εβδομαδες (οσο σας ειπε κ η βρετανικη) γιατι τα στελνουν ελλαδα να βγουν.το ιδιο φανταζομαι κανουν κ οι αγγλοι.του αντρου μου,μεσω ταχυδρομειου,εκανε 2 εβδμαδες εδω.αν ηταν ελλαδα φανταζομαι θα εκανε το ιδιο με του δικου σου.

Όχι δεν ισχύει αυτό. Η Βρετανική Πρεσβεία δεν εκδίδει πλέον διαβατήρια (παλιότερα τα εξέδιδε εδώ στην Αθήνα) ούτε ενεργεί ως μεσολαβητής. Για να βγάλεις διαβατήριο, πρέπει να απευθυνθείς στο Regional Passport Processing Centre, το οποίο για εμάς που είμαστε στην Ελλάδα, είναι στη Μαδρίτη. Όπερ σημαίνει ότι εκτός από τα 97 ευρώ για το διαβατήριο, πρέπει να πληρώσεις και 24 ευρώ μεταφορικά (απαραίτητα κούριερ) για να σου στείλουν το διαβατήριο, συν ό,τι πληρώσεις για να τους στείλεις τα δικαιολογητικά (με κούριερ ή ταχυδρομείο, έχεις την επιλογή). Δηλαδή συνολικό κόστος 130-145 ευρώ, αναλόγως με το πόσο βιάζεσαι και πόσο εμπιστοσύνη έχεις στα ελληνικά και ισπανικά ταχυδρομεία.

Ο άντρας μου που το έψαξε λίγο παραπάνω μου είπε ότι για καινούριο διαβατήριο, ο χρόνος αναμονής είναι "τουλάχιστον 6 εβδομάδες", 4 εβδομάδες κάνει η ανανέωση. Εννοείται ότι οι 6 εβδομάδες μετράνε από τη στιγμή που θα λάβουν τα δικαιολογητικά, άρα πρέπει να προσθέσεις τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα για τα μεταφορικά πριν και μετά. Βασικά μας βλέπω να βγάζουμε μόνο ελληνικό γιατί για το βρετανικό δεν περισσεύουν μέρες!! Προφανώς έπρεπε να έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες πριν γεννηθεί το παιδί :-P

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

αν δεν καταφερουμε να φυγουμε μεχρι το επομενο σ/κο μας βλεπω να κανουμε διακοπες εδω.οχι τιποτε αλλο,εχει αρχισει να χαλαει ο καιρος.ασυνηθιστο για αγγλια :rolleyes:

Έλα ρε γμτ!!!!Αν φύγετε την επόμενη εβδομάδα αμέσως μόλις βγει το διαβατήριο? Κι ας πάτε 2 μέρες λιγότερο πχ, από καθόλου δεν είναι καλύτερα? Εύχομαι όλα καλά να πάνε εν τέλει!!!

6237481d19.png

Ναι.... για το παιδί το κάνω, αλλιώς εγώ μια χαρά μετακινούμαι με τις δημόσιες συγκοινωνίες τόσα χρόνια. Περισσότερο για την Ελλάδα, γιατί θέλω να πάω να δω τους γονείς μου σε άλλη πόλη, και πρέπει να έρθει κάποιος να με πάρει και να με φέρει. Στην Αθήνα πάμε παντού με μετρό και προαστιακό, αλλά δεν λέει να πηγαίνω επαρχία με το ΚΤΕΛ και με όλα τα συμπράγκαλα του μωρού. Στην Αγγλία για να οδηγήσω θα πρέπει να ξανακάνω μαθήματα, αλλά σκέφτηκα να έχω τουλάχιστον το δίπλωμα από εδώ. Δεν έχουμε αυτοκίνητο, αλλά σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα μεταχειρισμένο. Το συζητάμε από τότε που έμεινα έγγυος, είναι μεγάλο έξοδο όμως και ακόμα είμαστε στη σκέψη... Εσείς θα πάρετε τελικά το δικό σας από την Ελλάδα; Πού μένετε στην Αγγλία;

Γενικά είμαι άνετη, αλλά επειδή τελευταία άλλαξε τον τρόπο που τρώει και για μερικές μέρες μου φαινόταν ότι έτρωγε λίγο, είχα αγχωθεί. Επειδή γεννήθηκε μικρός, κάτω από τα φυσιολογικά όρια ύψους και βάρους, είναι σημαντικό να μην χάνει κιλά. Ο γιατρός τον ζύγισε 5700 γραμ. και 59 εκατ. που είναι πολύ καλά για την ηλικία του, ελαφρώς κάτω από τον μέσο όρο, αλλά για τα δεδομένα μας ΟΚ.

Από εμβόλια εμείς έχουμε κάνει το Infanrix και το RotaTeq (που δεν το κάνουν στην Αγγλία) και την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνουμε άλλα δύο, το Prevenar και το Miningitec. Λογικά πριν πάμε Αγγλία θα κάνουμε τουλάχιστον άλλη μια δόση του Infanrix. Εσείς πότε ανεβαίνετε;

Μια χαρά ο μικρός, κι εμένα πριν από 15 μέρες που ήρθε η παιδίατρος 5800 ήταν και 64 εκατοστά. Ειναι ψηλολελέκι (από πού πηρε άγνωστο χαχα!). Α εσένα έχει κάνει πολλά εμβόλια!!Εμείς το πάμε σιγάάάάάάά σιγάάάάάάά. Στην Αγγλία γιατί θα πρέπει να ξανακάνεις μαθήματα? Δεν ισχύει το ελληνικό δίπλωμα? Οξφόρδη μένουμε, εσύ για θύμισέ μου που μένετε?

6237481d19.png

γεια σας κοριτσακια.

φερυ καλως σε βρηκαμε ελπιζω να ξεκουραστηκες τσις διακοπες και να γυρισες ανανεωμενη!!

οσο αναφορα το κυκνακι μου τωρα τον εχει παρει το μπαμπα μας απο φοβο και δε θελει με τιποτα να τον πιασει.ειναι λιγο κοκκινος ακομα οχι οσο εχθες βεβαια και δε φαινεται να ποναει.ουτως η αλλως θα παμε για εμβολιο μια απο αυτες τις μερες οποτε θα τον δει και η γιατρος.

στα δικα μου τωρα.βγηκε το προγραμμα και θα με κρατησουν!!!τουλαχιστον μεχρι τον σεπτεμβρη.ρωτησα και για τη συμβαση και μου ειπε η κοπελα που δουλευουμε μαζι οτι θα με ενημερωσουν τη τελευταια μερα που θα ληγει η συμβαση.μακαρι τι να πω!

Άντε βρε Μαράκι καλύτερα σήμερα τα νέα!!!Μπράβο!!Κοίτα κι εγώ ψιλοφοβάμαι να οδηγήσω με την μικρή αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή, έτσι δεν είναι? Και σίγουρα η αρχή θα είναι δυσκολη...

6237481d19.png

Εγώ τελευταία έχω μια διάθεση χάλια!!Ενώ μετά τη γέννα ήμουν σε κατάσταση επιλόχειας ευφορίας (ούτε baby blues είχα ούτε τίποτα!!) από τότε που έκλεισε τον τρίτο μήνα η μικρή είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες :(:(:(

6237481d19.png

Εγώ τελευταία έχω μια διάθεση χάλια!!Ενώ μετά τη γέννα ήμουν σε κατάσταση επιλόχειας ευφορίας (ούτε baby blues είχα ούτε τίποτα!!) από τότε που έκλεισε τον τρίτο μήνα η μικρή είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες :(:(:(

Αχ καλό μου κοριτσάκι πόσο μα πόσο σε νιώθω να ξερες...ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο είχα πάθει και εδώ και 1 μήνα έχω αρχίσει να στρώνω σιγά σιγά...Δεν είναι τίποτα θα επανέλθεις μην ανυσηχεις....Και όπως λέει και η διαφήμιση "ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" κοινώς Υπομονήηηηηη...;)

Μια χαρά ο μικρός, κι εμένα πριν από 15 μέρες που ήρθε η παιδίατρος 5800 ήταν και 64 εκατοστά. Ειναι ψηλολελέκι (από πού πηρε άγνωστο χαχα!). Α εσένα έχει κάνει πολλά εμβόλια!!Εμείς το πάμε σιγάάάάάάά σιγάάάάάάά. Στην Αγγλία γιατί θα πρέπει να ξανακάνεις μαθήματα? Δεν ισχύει το ελληνικό δίπλωμα? Οξφόρδη μένουμε, εσύ για θύμισέ μου που μένετε?

Ρε κορίτσια εμένα πρίν 15 μέρες που πήγαμε για εμβόλιο και μας μέτρησε είναι 67 πόντους 8000γρ ήταν...χεχε:D

Χαχαχαχα αθάνατη βρετανική γραφειοκρατία και ανικανότητα!

Χα....την Ελληνική γραφειοκρατία δεν ΠΡΕΠΕΙ να την φτάνει...:cool:

καλησπερα κοριτσια

Κατερινιώωωωωω μουυυυυ, μην ανυσηχεις μωρέ ξέρω ότι είναι σπαστική πολύ η αναμονή αλλά στο τέλος μπορεί να ανταμηφθείς που στο εύχομαι....Απο καρδιάς....

γεια σας κοριτσακια.

Μαράκι εύχομαι να σε κρατήσουν παραπάνω γιατι όσα και να παίρνεις είναι χρηματάκια που ΣΙΓΟΥΡΑ για μας τους άφραγκους πιάνουν ΤΟΠΟ με το παραπάνω....

Κοριτσούδια ακούω...τι κάνουν, Ο ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΗΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΚΥΚΝΑΚΙ, το julioτσουπράκι :P, το fairomamikopitsouni και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια του thread....είναι καλά???

Ο Κωνσταντάν κορίτσια μας βρίζει ΟΛΗ ΜΕΡΑ "ντα ντα ντα"

Ε μερικές φορές πετάει κάτι "μπαμπά μουυυυυυ" "μα μα μα μα μα" (επιτέλους γιατι δε το λεγε) "πα πα πα πα"

και άλλα τέτοια....Είναι καλύτερα πλέον και εγώ λίγο πιο ξεκουραστη!!!

Αυταααααααα

Σας φιλώ σταυρωτα κοριτσούδιαα μουυυυυ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...