Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Σε ζάλισα???

καθολου!

μα δεν ειναι απιστευτο?την προηγουμενη κυριακη δεν ξεκινησε δειλα δειλα βηματακια?χθες ο πατερας μου τον ελεγε <σβουρα>

η αληθεια ειναι πως οταν ειναι με τις καλτσουλες τρεχει.με τα παπουτσακια εξω,θελει να βασταει χερακι.

Εγκριθηκε το προξενειο απο συμπεθερο????πωπωπωπω αυτο πρεπει να το γιορτασουμε :D:D

δε μου ειπες,η νυφουλα μου τι κανει?ειναι ενταξει με τον υπνο?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια ηρθα και γω!!

μη μου κανετε παραπονα,χαθηκα γιατι εχει ερθει η πεθερα μου.αστα μη τα ρωτατε καλυτερα.

η δουλεια τα ιδια εχει πεσει λιγο τωρα.κανενα νεο δεν εχω ακομα.παντως για καλο και για κακο εστειλα κανα βιογραφικο να υπαρχει και βλεπουμε.

το κυκνακι καλα ειναι δραστηριος οπως παντα,τρεχει,παιζει,γκρινιαζει και παλι απο την αρχη.

κατερινα τελικα θα ερθετε ελλαδα?η φιλεναδα μας που της εταξες το κεικ δεν ειναι η μονη που δε ξεχναει!!και μενα μου εχεις ταξει καφε!!!!οποτε κανονισε!

και να και κατι τρομακτικο πραγματικα που βρηκα!!

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftro-ma-ktiko.blogspot.com%2F2011%2F08%2Fblog-post_1656.html%3Fspref%3Dfb&h=yAQD3OE7pAQBJVcdagg6-1MG7AigbK0jpaFr99ZfcWd7_dg

παμε κατα διαολου ετσι???

mitt barn är mitt liv

16-01-10

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftro-ma-ktiko.blogspot.com%2F2011%2F08%2Fblog-post_1656.html%3Fspref%3Dfb&h=yAQD3OE7pAQBJVcdagg6-1MG7AigbK0jpaFr99ZfcWd7_dg

Δεν υπάρχει αυτό το τρομακρικό που βρήκες, παρά μόνο στην (οργιάζουσα) φαντασία του καλλιτέχνη. Μην βιάζεσαι να μας διαολοστείλεις :lol: :lol:

Δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

καλησπερα ιντερνετικες φιλεναδιτσες,τι κανετε??

πως τα περνατε?

Δεν υπάρχει αυτό το τρομακρικό που βρήκες, παρά μόνο στην (οργιάζουσα) φαντασία του καλλιτέχνη. Μην βιάζεσαι να μας διαολοστείλεις :lol: :lol:

Δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet

ρε συ, σα μεταλαγμενα κοτοπουλα ειναι αυτα :D:tongue::D

ρε συ, σα μεταλαγμενα κοτοπουλα ειναι αυτα

Κυρία μου, τα παράπονά σας στον καλλιτέχνη :P

σε κανα χρονο????θα θελες!

σε κανα 6μηνο κ πολυ ειναι χαχαχαχαχαχαχα

Λες ε; Πω πω απίστευτο μου φαίνεται!

Τι κάνετε κορίτσια; Εμείς είμαστε πολύ καλά, πήγαμε στον παιδίατρο σήμερα και μας βρήκε άψογους, ευτυχώς μου έφυγε η έννοια ότι δεν παίρνει βάρος και ύψος ο μικρός, τελικά παίρνει απ' όλα! Μετά πήγαμε έξω για φαγητό με τους γονείς μου, ήπια μια μπυρίτσα και το μεσημέρι κοιμήθηκα ξερή!

Τώρα έχω βάλει τον μικρό για ύπνο και πάω να διαβάσω Σήματα γιατί ξεκίνησα μαθήματα οδήγησης η τρελλή. Όλα τα είχε η Μαριωρήηηηηηη :lol: :lol: :lol:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.

σημερα ολα πανε κατα διαολου.ας ξεκινησω...

εφυγε η πεθερα μου και ο γιαννης μελαγχολησε(αν ειναι δυνατον!!!)

παω εγω στη δουλεια και μου λεει η χαρα η κοπελα που ξεκινησαμε μαζι αυτη ειναι στα παπουτσια,οτι την εψαχνε η υπευθυνη.τη βρισκει η υπευθυνη και της ειπε οτι θα τη κρατησουν και να παει στο κατω οροφο να κανει εκπαιδευση για ταμειο να ξερει και πωληση και ταμειο.λεω και γω λες να πουν και σε μενα?περιμενα περιμενα τιποτα.παω να δω το προγραμμα και βλεπω δευτερα ρεπο,τριτη 5-9 και απο τη τεταρτη και μετα που ληγει η συμβαση ηταν σβησμενο με μπλανκο!!!!!!!κοκκαλο εγω!δηλαδη θα με διωξουν?τι θα γινει τωρα?η αλλη κοπελα εφυγε για αδεια 2 βδομαδες.και ολα αυτα που μου λεγανε που πηγαν?η υπευθυνη η δικια μας γυρναει τη τριτη απο την αδεια.κοριτσια αρρωστησα δε σας κανω πλακα χλωμιασα και αρχιζα να νιωθω ασχημα αφου με ρωτησανε τι εχω γιατι με βλεπανε λιγο χλωμη!

σχολαω,ερχονται οι αντρες να με παρουν και μου λεει ο αντρεας μπες μεσα να σου πω.λεω τι εγινε τωρα?μου λεει πηγα να αλλαξω πανα το γιαννη και πηγα να του ανοιξω το πουλακι του και σα να σκιστηκε!!!ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ???του λεω?παμε σπιτι τον κανει μπανιο και οταν του εβαζε πανα το πουλακι του ηταν κατακοκκινο και στο μπανιο δε τον αφηνε να το σαπουνισει.πονουσε δε ξερω???

ολα σκατα πανε σημερα γαμωτο τι ειναι αυτο το πραγμα γκαντεμια!!!!

τελος παντων εσεις τι κανετε?

κατερινα πως ειστε σημερα?

στελλακι ο μικρος καλα?του περασε η ιωση?

biggi?τζουλ πως ειστε κοριτσακια?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

τι εγινε βρε Μαρακι,τι επαθες?

πως ειναι το μωρο?

τι εγινε τωρα με τη δουλεια?δε θα σου ανανεωσουν το συμβολαιο?

αυτοι χανουν.μη στεναχωριεσαι,το ηξερες πως ηταν κατι προσωρινο.βεβαια εαν σε κρατουσαν ακομα καλυτερα,τωρα εκεινοι χανουν!

Κυρία μου, τα παράπονά σας στον καλλιτέχνη:P

χαχαχαχαχαχαχ ναι ναι θα παραπονεθω!

κανεις μαθηματα βρε θηριο?μπραβο σου!πως τα πας?πως σου φαινεται?θα οδηγεις οταν ερθεις εδω?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Βρε Μαράκι μου τί μέρα κι αυτή!!!Είναι κάτι μέρες που λες: "γιατί σηκώθηκα από το κρεβάτι σήμερα, πείτε μου γιατί?". Περνάνε όμως κουκλίτσα μου!!!Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα:D:D:D Αυτό με τη δουλειά εύχομαι να το ξεκαθαρίσεις, τουλάχιστον να ξέρεις τί σου γίνεται, κι όχι άλλα να σου λένε τη μία κι άλλα την άλλη. Μέχρι Σετέμβρη δεν σου ειχαν πει? Τ'ι στο καλό? Το ατυχηματάκι στην αλαγη πάνας πέρασε? Πήρατε παιδίατρο να σας πει μια γνώμη? Εύχομαι όλα καλά Μαράκι μου κι όλα να φτιάξουν!!! Και βεβαίως να μην ξαναμελαγχολήσει ο Γιάννης που έφυγε η πεθερά!;)

6237481d19.png

καθολου!

μα δεν ειναι απιστευτο?την προηγουμενη κυριακη δεν ξεκινησε δειλα δειλα βηματακια?χθες ο πατερας μου τον ελεγε <σβουρα>

η αληθεια ειναι πως οταν ειναι με τις καλτσουλες τρεχει.με τα παπουτσακια εξω,θελει να βασταει χερακι.

Εγκριθηκε το προξενειο απο συμπεθερο????πωπωπωπω αυτο πρεπει να το γιορτασουμε :D:D

δε μου ειπες,η νυφουλα μου τι κανει?ειναι ενταξει με τον υπνο?

Ναι ναι εννοείται πως πρέπει να το γιορτάσουμε!!! Η νυφούλα σου έχει γίνει άλλος άνθρωπος πλέον. Κοιμάται σε χρόνο dt και μάλιστα δύο φορές την άφησα στην κούνια και κοιμήθηκε μόνη της με την πιπίλα:shock::shock::shock: Βέβαια αυτό δεν ξανάγινε αλλά δεν πειράζει, πάνω από όλα με νοιάζει να κοιμάται χωρίς να χαλάει τον κόσμο από τα κλάματα! Σβούρα ε???? Μου αρέσει!!! Τί? Δεν θέλω ο γαμπρός μου να είναι κανένας που κοιμάται όρθιος και που μέχρι να σηκώσει το ένα πόδι έχει βρωμίσει τ'άλλο :tongue: Ενέργεια και χαρά!

Δεν μας είπες? Τώρα που βγήκαν και τα διαβατήρια, τελικά πού λέτε να πάτε?

6237481d19.png

Κυρία μου, τα παράπονά σας στον καλλιτέχνη :P

Λες ε; Πω πω απίστευτο μου φαίνεται!

Τι κάνετε κορίτσια; Εμείς είμαστε πολύ καλά, πήγαμε στον παιδίατρο σήμερα και μας βρήκε άψογους, ευτυχώς μου έφυγε η έννοια ότι δεν παίρνει βάρος και ύψος ο μικρός, τελικά παίρνει απ' όλα! Μετά πήγαμε έξω για φαγητό με τους γονείς μου, ήπια μια μπυρίτσα και το μεσημέρι κοιμήθηκα ξερή!

Τώρα έχω βάλει τον μικρό για ύπνο και πάω να διαβάσω Σήματα γιατί ξεκίνησα μαθήματα οδήγησης η τρελλή. Όλα τα είχε η Μαριωρήηηηηηη :lol: :lol: :lol:

Ωωωωωω μαθήματα οδήγησης!!Καλή επιτυχία!!Το θέλεις κι εσύ λόγω παιδιού? Είναι μεγάλη ευκολία!Κι εγώ αυτές τις μέρες πηγαίνω με τον άντρα μου όποτε μπορώ και οδηγάω για να συνηθίσω. Θέλω να μπορώ να παίρνω την κόρη μου όποτε θέλω και να βολτάρουμε!Είναι ανεξαρτησία το να οδηγείς!Έχετε αμάξι στην Αγγλία?

Αχ αγχώνεσαι κι εσύ ε? Βάρος, ύψος κτλ? Πόσο είναι τώρα ο μικρός?Έχετε ξεκινήσει και εμβόλια? Εμείς αρχικά λέγαμε να τα αρχίσουμε στην Αγγλία αλλά τελικά κάναμε την πρώτη δόση του infanrix...

6237481d19.png

hellos κοριτσια...γυρισα μαυρισμενη κ με ενα γιο που κολυμπαει κ κανει βουτιες κανονικα χεχε

καλο χειμωνα να εχουμε :)

Καλώς την Φαίρη μας!!!!!!Τί κάνεις? Πώς αισθάνεσαι που είσαι πίσω πλέον? Είδα τις φωτογραφίες στο fb!! Όντως έχεις μαυρίσει!!! Κολυμπάει????? Κάνει βουτιές???? Πλάκα κάνεις!!! Από τώρα???? Εσείς του μάθατε? Ο γιος είναι ταλέντο στην κολύμβηση ή μου φαίνεται?

6237481d19.png

Τα δικά μου νέα είναι λίγο πολύ τα ίδια!!Ο αντρούλης μου έφυγε τριήμερο για κάτι υποχρεώσεις κι έτσι θα έχω την μικρή όλη δικιά μου χεχεχε!!Τώρα κοιμάται αλλά έκανα την παράβαση και μπήκα ιντερνετ αντί να διαβάσω. Μπουχουχουχου κλαψ σνιφ! Λείπει ο άντρας βλέπετε και δεν υπάρχει κάποιος να τσεκάρει αν τηρώ τον κανονισμό απαγόρευσης ιντερνετ όταν κοιμάται η μπέμπα οπότε κι εγώ λουφάρω:(. Μιλάμε έχω τρομερή θέληση, έτσι??? Σας αφήνω μπας και προλάβω κάτι να κοιτάξω, έχω κολλήσει σε ένα χαζοθεώρημα από χθες! Φιλιά πολλά!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...