Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

για τις φωτογραφιες μας,εχω βρει ενα σαιτ που ειναι αρκετα οικονομικο απο εκει εχω βγαλει κ ημερολογια με τη φατσουλα του χιονομπαλη για να δωσω στην οικογενεια,καθως ποστερ κ μπρελοκακια.κανουν καλες προσφορες,αν θες να σου δωσω το σαιτ να δοκιμασεις?

Το θέλω κι εγώ αυτό το σάιτ ;););)

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

biggi τέλειες οι εκπτώσεις που βρήκες!!!!Μήπως να πάω κι εγώ μια βόλτα από τα benetton? Μου αρέσουν πολύ τα ρούχα για μωρά που έχουν αλλά γενικά είναι πανάκριβα οπότε δεν πάω ποτέ...Πώς είναι αυτή η μπουρνουζοπετσέτα κι είναι τόσο φοβερή?

Να πας, να πας. Ειδικά άμα σου αρέσουν τα Benetton, με 70% έκπτωση είναι no brainer!!! Η μπουρνουζοπετσέτα κατ' αρχήν έχει πιαστράκι για να την κρεμάς (πολύ βολικό όταν κάνεις μπάνιο το μωρό μόνη σου) και δεύτερον έχει μια θήκη που μπαίνει μέσα το μωρό μέχρι τη μέση ώστε να μην κρυώνει και να μη κλωτσάει, και τα πλαϊνά της πετσέτας διπλώνουν από πάνω σαν φτερούγες. Και στην εξωτερική πλευρά έχει ένα λαγουδάκι :-) Εγώ την βρίσκω πιο βολική από τις πετσέτες του Mothercare ας πούμε, που άμα δεν έχω βάλει το παιδί ακριβώς στη μέση της πετσέτας, η μία άκρη δεν φτάνει να κλείσει και μένει ξεσκέπαστο. Και φυσικά είναι ωραίο μακώ και τα χρώματα πολύ γλυκά.

Στην Αγγλία είχα σκοπό να πάρω την πετσέτα της Clevamama, αλλά είναι κι αυτή ακριβούτσικη (16.5 λίρες) δηλαδή στην ίδια τιμή με την πετσέτα της Benetton, μόνο που με την έκπτωση η πετσέτα της Benetton έχει μόνο 6 ευρώ!! :D

Χθες πήγαμε και στα Orchestra με μια ξαδέρφη μου που ήθελε να μου πάρει δώρα για το μωρό και βρήκαμε εκπτώσεις 40% στα χειμερινά. Πήραμε ένα παντελόνι, δύο μπλουζάκια και μία ζακέτα, όλα πολύ όμορφα, και μας έμειναν ρέστα από 50ευρω. Αν δεν έχεις βγει ακόμα για ψώνια, τέτοια εποχή είναι ευκαιρία!

Για το διαβατήριο είδες που σε ρώτησα πιο πάνω; Δηλώσατε όνομα ή το γράψανε αβάπτιστο;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Το θέλω κι εγώ αυτό το σάιτ

Ναι Κατερίνα, κι εμένα μ' ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι ελληνικό σάιτ!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Να πας, να πας. Ειδικά άμα σου αρέσουν τα Benetton, με 70% έκπτωση είναι no brainer!!! Η μπουρνουζοπετσέτα κατ' αρχήν έχει πιαστράκι για να την κρεμάς (πολύ βολικό όταν κάνεις μπάνιο το μωρό μόνη σου) και δεύτερον έχει μια θήκη που μπαίνει μέσα το μωρό μέχρι τη μέση ώστε να μην κρυώνει και να μη κλωτσάει, και τα πλαϊνά της πετσέτας διπλώνουν από πάνω σαν φτερούγες. Και στην εξωτερική πλευρά έχει ένα λαγουδάκι :-) Εγώ την βρίσκω πιο βολική από τις πετσέτες του Mothercare ας πούμε, που άμα δεν έχω βάλει το παιδί ακριβώς στη μέση της πετσέτας, η μία άκρη δεν φτάνει να κλείσει και μένει ξεσκέπαστο. Και φυσικά είναι ωραίο μακώ και τα χρώματα πολύ γλυκά.

Στην Αγγλία είχα σκοπό να πάρω την πετσέτα της Clevamama, αλλά είναι κι αυτή ακριβούτσικη (16.5 λίρες) δηλαδή στην ίδια τιμή με την πετσέτα της Benetton, μόνο που με την έκπτωση η πετσέτα της Benetton έχει μόνο 6 ευρώ!! :D

Χθες πήγαμε και στα Orchestra με μια ξαδέρφη μου που ήθελε να μου πάρει δώρα για το μωρό και βρήκαμε εκπτώσεις 40% στα χειμερινά. Πήραμε ένα παντελόνι, δύο μπλουζάκια και μία ζακέτα, όλα πολύ όμορφα, και μας έμειναν ρέστα από 50ευρω. Αν δεν έχεις βγει ακόμα για ψώνια, τέτοια εποχή είναι ευκαιρία!

Για το διαβατήριο είδες που σε ρώτησα πιο πάνω; Δηλώσατε όνομα ή το γράψανε αβάπτιστο;

Α ναι, το ξέχασα να σου απαντήσω, συγγνώμη:oops::oops::oops:

Εμείς σκεφτήκαμε να έχει επίσημα όνομα το παιδί στην Αγγλία όταν θα έρθουμε οπότε το βάλαμε. Είναι λίγο ταλαιπωρία βέβαια...πρώτα πήγαμε στο ληξιαρχείο και δηλώσαμε το όνομα της. Μετά με αυτό το χαρτί πήγαμε στον δήμο όπου μας έδωσαν πιστοποιητικό γέννησης που γράφει πάνω το όνομα του παιδιού. Και τέλος αυτό το πιστοποιητικό γέννησης δώσαμε για το διαβατήριο. Δεν ξέρω αν κάναμε καλά ή αν ήταν απλώς ταλαιπωρία για το τίποτα :confused::confused::confused:.

Βολική ακούγεται αυτή η πετσέτα που λες, εγώ έχω του mothercare αυτήν που περιγράφεις, και όντως δεν είναι πολύ βολική και κλείνει ίσα ίσα τώρα πια. Αχ και τα orchestra μου αρέσουν!!!!Μου φαίνεται πρέπει να κάνω μία εξόρμηση στα μαγαζιά μήπως βρω καμιά ευκαιριούλα...

6237481d19.png

Εμείς σκεφτήκαμε να έχει επίσημα όνομα το παιδί στην Αγγλία όταν θα έρθουμε οπότε το βάλαμε. Είναι λίγο ταλαιπωρία βέβαια...πρώτα πήγαμε στο ληξιαρχείο και δηλώσαμε το όνομα της. Μετά με αυτό το χαρτί πήγαμε στον δήμο όπου μας έδωσαν πιστοποιητικό γέννησης που γράφει πάνω το όνομα του παιδιού. Και τέλος αυτό το πιστοποιητικό γέννησης δώσαμε για το διαβατήριο. Δεν ξέρω αν κάναμε καλά ή αν ήταν απλώς ταλαιπωρία για το τίποτα.

Νομίζω καλά το σκεφτήκατε να φαίνεται το όνομα στο διαβατήριο, αλλά όντως είναι ταλαιπωρία έτσι που μου το περιγράφεις! Εμείς επειδή θα το δηλώσουμε στην Βρετανική Πρεσβεία με το όνομά του, ελπίζω να μην μας χρειστεί πουθενά το ελληνικό διαβατήριο, οπότε ίσως εκεί το γράψουμε αβάπτιστο για να μην ταλαιπωρούμαστε με τη γραφειοκρατεία (ήδη έχουμε κάνει έναν μικρό αγώνα για να μαζέψουμε τα πιστοποιητικά που χρειάζεται η βρετανική πλευρά, δεν αντέχω να κάνω τα ίδια και για την ελληνική....).

Βολική ακούγεται αυτή η πετσέτα που λες, εγώ έχω του mothercare αυτήν που περιγράφεις, και όντως δεν είναι πολύ βολική και κλείνει ίσα ίσα τώρα πια. Αχ και τα orchestra μου αρέσουν!!!!Μου φαίνεται πρέπει να κάνω μία εξόρμηση στα μαγαζιά μήπως βρω καμιά ευκαιριούλα...

Εγώ τα Orchestra δεν τα είχα ξανακούσει, αλλά μου άρεσαν τα ρουχαλάκια τους... και οι εκπτώσεις τους επίσης :D

Η πετσέτα της Clevamama που σου είπα είναι μπόλικη. Όταν με το καλό πας Αγγλία, θα τη βρεις στα Boots ή ίσως και στο Amazon. Πιστεύω ότι θα αξίζει τα λεφτά της (δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει θετικά σχόλια από άλλες μαμάδες).

Διαφημίσεις

Κοριτσια μιλησα με μπαμπακα.αυριο τελικα,θα παμε να τον δουμε.διαβατηριο ετοιμο,περιμενω κ του χιονομπαλη τωρα...οποτε το αλλο σ/κο πεταμε!

επιτελους διακοπες!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κοριτσια μιλησα με μπαμπακα.αυριο τελικα,θα παμε να τον δουμε.διαβατηριο ετοιμο,περιμενω κ του χιονομπαλη τωρα...οποτε το αλλο σ/κο πεταμε!

επιτελους διακοπες!

Αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοο.....

Και μετα ανανεωμενη βούρ για την νέα δουλειααααααααα:D:D:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

επιτελους διακοπες!

αντε βρε κατερινακι επιτελους!!να ξεκουραστειτε και σεις λιγακι!που θα πατε τελικα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γεια σας κοριτσια τι κανετε κ πως τα περνατε?

αν κ ηταν μεγαλο κ κουραστικο ταξιδι,αξιζε τον κοπο.περασαμε πολυ ομορφα κ ο μπαμπας μου καμαρωνε κ συστηνε στους συναδελφους τους τον εγγονο του.οχι εμενα,τον εγγονο του.εγω απλα παραβρεθηκα εκει :tongue:

την πατησε ομως γιατι νομιζε πως ο χιονομπαλης ειναι ακομα εκεινο το ησυχο μωρακι που καθοταν αγκαλιτσα για ωρες.εριξε πολυ τρεξιμο χαχαχαχαχαχαχα ολη την ωρα απο πισω να τον προσεχει.ουτε ενα λεπτο δεν καταφερε να τον κρατησει στα χερια,στρουμφιζε ο χιονομπαλης ηθελε να τρεχει δεξια κ αριστερα.

κ ο τρομοκρατης ετρεχε στις καμπινες του πληρωματος ακαλεστος,αρπαζε οτι εβρισκε μπροστα του,επαιζε με τα λαπτοπ,τραβαγε σεντονια κ αλλες τετοιες ζαβολιες.

μαλλον δε θα μας ξανακαλεσουν εκει :rolleyes::D:D

Στελλακι κ Μαρακι

σας ευχαριστω πολυ.

οπως το ειπες Στελλα,με το που γυριζω απο διακοπες,κατευθειαν παω στη νεα δουλεια.σημερα καταφεραμε μετα απο 3 εβδομαδες επιτελους να κλεισουμε ημερομηνια.12 σεπτεμβριου ξεκιναω.

Μαρακι τι κανεις εσυ,πως παει η δουλεια?εχεις νεοτερα?

κυκνακι κ κωνστανταν τι κανουν?

Διαφημίσεις

Τζουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τι κανετε εσεις?πως τα περασατε με τους φιλους σου?

το κεικ εμεινε,αλλα πηγαν το βραδυ κατι ποντικακια κ το εξαφανησαν.:tongue::tongue::tongue:θα σου φτιαξω φρεσκο αλλα δε θα στο στειλω,θα στο δωσω απο κοντα ;)

τι κανει η νυφουλα μου?

Μπιγκι,τι κανετε?πως περνατε?το σαιτ ειναι αγγλικο,αν ενδιαφερεσαι ακομα πες μου να στο δωσω

Ναι, ναι, με ενδιαφέρει -- εκτός αν είναι το Snapfish, που το χρησιμοποιώ ήδη (αλλά δεν ξέρω αν στέλνει στην Ελλάδα).

Πολύ γέλασα με την περιγραφή της επίσκεψης στον πατέρα σου! Κάπως έτσι μας φαντάζομαι κι εγώ σε κανένα χρόνο, κινητικούς και ζαβολιάρηδες! Χεχεχε :D

Ναι, ναι, με ενδιαφέρει -- εκτός αν είναι το Snapfish, που το χρησιμοποιώ ήδη (αλλά δεν ξέρω αν στέλνει στην Ελλάδα).

Πολύ γέλασα με την περιγραφή της επίσκεψης στον πατέρα σου! Κάπως έτσι μας φαντάζομαι κι εγώ σε κανένα χρόνο, κινητικούς και ζαβολιάρηδες! Χεχεχε :D

σ ευχαριστω πολυ

σε κανα χρονο????θα θελες!:tongue::tongue::mrgreen:

σε κανα 6μηνο κ πολυ ειναι χαχαχαχαχαχαχα:D:p:D:p

γεια σας κοριτσια τι κανετε κ πως τα περνατε?

αν κ ηταν μεγαλο κ κουραστικο ταξιδι,αξιζε τον κοπο.περασαμε πολυ ομορφα κ ο μπαμπας μου καμαρωνε κ συστηνε στους συναδελφους τους τον εγγονο του.οχι εμενα,τον εγγονο του.εγω απλα παραβρεθηκα εκει :tongue:

την πατησε ομως γιατι νομιζε πως ο χιονομπαλης ειναι ακομα εκεινο το ησυχο μωρακι που καθοταν αγκαλιτσα για ωρες.εριξε πολυ τρεξιμο χαχαχαχαχαχαχα ολη την ωρα απο πισω να τον προσεχει.ουτε ενα λεπτο δεν καταφερε να τον κρατησει στα χερια,στρουμφιζε ο χιονομπαλης ηθελε να τρεχει δεξια κ αριστερα.

κ ο τρομοκρατης ετρεχε στις καμπινες του πληρωματος ακαλεστος,αρπαζε οτι εβρισκε μπροστα του,επαιζε με τα λαπτοπ,τραβαγε σεντονια κ αλλες τετοιες ζαβολιες.

μαλλον δε θα μας ξανακαλεσουν εκει :rolleyes::D:D

Χαχαχαχαχα θα ξετρελάθηκε ο μικρός με τα τόσα καινούρια ερεθίσματα!!!!!Έχει αρχίσει και να τρέχει κανονικά τώρα??? Πριν λίγες μέρες δεν ήταν που πήγαινε σαν πιγκουινάκι??? Πώς εξελίσσονται έτσι ρε συ!!! Καλά δεν το συζητάμε ότι μπαίνουμε σε δεύτερη μοίρα με το που κάνουμε παιδιά για τους γονείς μας. Κι εγώ πλέον δεν υπάρχω για τους γονείς μου χαχαχα. Μόνο η μικρή υπάρχει!!!!!!! Έχουν πάθει έρωτα μεγάλο κι αγιάτρευτο και μου κάνουν και παράπονα ότι δεν τους την πηγαίνω συχνά πάνω (μένουν από πάνω) για να την δουν. Που την ανεβάζω και κάθε μέρα!! Αλλά τί να κάνω κι εγώ????? Για πόσο να την αποχωριστώ?? Αφού φεύγει για λίγο η μικρή και μετά μου λείπει :rolleyes::rolleyes:

Επιτέλους βγήκαν και τα διαβατήρια κι είστε πανέτοιμοι για διακοπές και ξεκούραση!!!!!!Τέλεια, άντε επιτέλους!! Και μετά σούπερ ντούπερ ουάου καινούρια δουλειά:D Εννοείται πως κι εγώ θέλω πολύ να τα πούμε από κοντά (και μην ελπίζεις πως θα έχω ξεχάσω ότι μου εταξες κέικ!). Σήμερα ενημέρωσα και τον σύζυγο ότι έχουμε συμπεθερέψει μαζί σας κι ότι τον γαμπρό του θα τον λένε Δημήτρη :D:D:D:D Δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα ;)

Με τους φίλους μου καλά. Βασικά θα ερχόντουσαν 4 άτομα και τελικά ήρθε μόνο μία κοπέλα. Και οκ οι δύο είχαν καλή διακιολογία, ο τρίτος όμως που δεν ήρθε επειδή τον πήρε ο ύπνος???Χαχαχαχαχα τί να πεις! Έχει χάρη που τον αγαπώ πολύ όμως!

Σε ζάλισα???

6237481d19.png

Μαράκι τί κάνεις? Το κυνάκι? Η δουλειά? Μας χάθηκες κι εσύ τελευταία!!!!!!

Στελλάκι είναι εντελώς καλά τώρα ο μικρός? Ξεκουραστήκατε μαμά και γιος?

biggi την κοίταξα την πετσέτα που λες, ωραία φαίνεται και βολική! Ναι δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν το αφήσετε αβάπτιστο στο διαβατηριο, αφού θα κάνετε αυτό με την πρεσβεία που λες!Για πόσα πια να τρέξει κανείς?Πότε τελικά σκέφτεσαι να γυρίσεις Αγγλία?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...