Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

μπραβο!πολυ καλη τιμη!αν κ καποιες κοπελες παλαιοτερα ανεφεραν σημαντικες διαφορες στις τιμες μαδερκεαρ ελλαδας κ αγγλιας με την αγγλια να ερχεται πιο οικονομικα.

Κι εγώ έτσι πίστευα και σίγουρα σε πολλά προϊόντα ισχύει, αλλά το καροτσάκι είναι σαφώς φτηνότερο στην Ελλάδα σε σχέση με την Αγγλία. Ίσως επειδή στην Ελλάδα δεν προτιμούν τα τρίτροχα, άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.

η μικρη επιχειρηση (η πλειοψηφια)δεν κανει καθολου προσφορες.ειναι κοροιδια να λες οτι κατι ειχε 150 κ το εβαλες 100 ενω αρχικα ηταν 100.

Ναι, αυτό σαφώς είναι κοροϊδία, αλλά μπορούν να κάνουν άλλου είδους "εκπτώσεις". Π.χ. σήμερα πήγα να εκτυπώσω φωτογραφίες και επειδή πλήρωσα ένα αρκετά σεβαστό ποσό, μου έκοψαν μερικά ευρώ ΚΑΙ μου έδωσαν ένα άλμπουμ δώρο (κανονικό άλμπουμ, όχι αυτά τα μικρούλια με το πλαστικό εξώφυλλο) χωρίς καν εγώ να ζητήσω "καλύτερη τιμή". Στο Boots δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, θα πληρώσεις ό,τι είναι να πληρώσεις και δωράκια γιοκ.

ως πελατισσα σαφως κ ειναι καλυτερα να σε περιμενουν

Έχω φάει πόρτα πολλές φορές, συνήθως αφού έχω φύγει από τη δουλειά με την ψυχή στο στόμα για να προλάβω τα μαγαζιά ανοιχτά. Μια φορά στο WHSmith τσακώθηκα με τον υπεύθυνο, γιατί παρόλο που ήμουν στην είσοδο του μαγαζιού στις 17:54, δεν με άφηνε να μπω μέσα να ψωνίσω γιατί είχαν, λέει, κλείσει. Και ήξερα και ακριβώς τι ήθελα, δεν θα μου έπαιρνε πάνω από 2 λεπτά να το βρω και να πληρώσω. Γκρρρρρ.

κ με κοροιδευε μου ελεγε οτι επρεπε να στηθω απ τις 5 το πρωι που αρχιζαν οι προσφορες κ γελαγε.

Και πώς να μην γελάει δηλαδή!!! :)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου καλημέρα,

Ο μπέμπης εχθες το βράδυ δεν ανέβασε πυρετο, μακάρι να το κρατήσει και σήμερα....

Και μας έχει γίνει άντας αλλά με πιπίλα (χαχαχαχαχαχα)

Σας ευχαριστω ΟΛΕΣ για τις ευχές!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

γεια σας κορες!!!

τι κανατε σημερα?εμεις πηγαμε μια βολτα με το αμαξι της μανας μου και ο μικρος ηταν πολυ ηρεμος.κοιμηθηκε μεσα στο αυτοκινητο και οταν κατεβηκαμε ηταν πολυ καλουλης.ειχα φτιαξει και παστιτσιο χθες το βραδυ και του πηρα ενα κομματι μαζι,καθησε στο καροτσι του εφαγε το φαι του ηπιε το χυμο του ησυχα-ησυχα και μετα ξαναπαιξε.μακαρι να ηταν ετσι καθε φορα γιατι τωρα τελευταια οποτε βγαινουμε εξω σεληνιαζεται!!!!

στελλα ωραια νεακια του περναει του μικρουλη σου.αντε σιγα σιγα να κοψει και την αντιβιωση.μικρακια μωρε τι τραβανε και αυτα!

κατερινακι εσεις τι κανατε σημερα πηγατε τελικα καμια θαλλασα?

biggi,julie εσεις τι κανατε?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλησπερα κοριτσια

Μπραβο Στελλακι μου,τι καλα νεα ειναι αυτα??προσοχη ομως τωρα γιατι η αναρωση ειναι υπουλη.αντε περαστικουλια σας να ειναι!!!!

Μαρακι εμεις δεν καναμε τιποτα το σ/κο.

Ο μπαμπας μου ειναι ναυτικος κ του ετυχε ταξιδι εδω Αγγλια.Θα παμε αυριο με τον χιονομπαλιτσα τρομοκρατη να τον δουμε,ειναι αρκετα μακρια μας αλλα τι να κανουμε?ειχε κ τα γενεθλια το εχθες,τι πιο καλυτερο δωρο να δει τον εγγονο του?

εφτιαξα φαγακι για αυριο κ ενα κεικ να παω στον μπαμπακα μου (ναι,ειμαι λιγακι το κοριτι το μπαμπα :oops: )

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

ρε παιδια σήμερα δεν ανεβοκατεβάζει πυρετο αλλά είναι μόνιμος στο 37 με 37,5 απο το πρωι...Να ανησυχώ??? Να του δώσω πάλι πονστάν και ντεπόν?? Τι να κάνω? Να το πάω νοσοκομείο?

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Μπιγκι τι κανετε εσεις?πως τα περασατε σημερα?

για τις φωτογραφιες μας,εχω βρει ενα σαιτ που ειναι αρκετα οικονομικο απο εκει εχω βγαλει κ ημερολογια με τη φατσουλα του χιονομπαλη για να δωσω στην οικογενεια,καθως ποστερ κ μπρελοκακια.κανουν καλες προσφορες,αν θες να σου δωσω το σαιτ να δοκιμασεις?

Το WHS Smith ειναι αλυσιδα κ οπως ολες οι αλυσιδες μαγαζιων ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο θα κλεισουν συγκεκριμενη ωρα.ενα συνοικιακο μαγαζι ελλαδα-εξωτερικο ειναι σχεδον παντα πιο ευελικτο με τους πελατες του,στην εξυπηρετηση ή στις τιμες.

παντως κ στις 2 χωρες εχω πετυχει τοσο αγενες οσο κ εξυπηρετικο προσωπικο

ρε παιδια σήμερα δεν ανεβοκατεβάζει πυρετο αλλά είναι μόνιμος στο 37 με 37,5 απο το πρωι...Να ανησυχώ??? Να του δώσω πάλι πονστάν και ντεπόν?? Τι να κάνω? Να το πάω νοσοκομείο?

να ρωτησεις τον/την παιδιατρο σου?

πονσταν γιατι δινεις?

να ρωτησεις τον/την παιδιατρο σου?

πονσταν γιατι δινεις?

Σε πληροφορώ ότι μόνο το πονστάν έριξε το 39,7...Το ντεπόν ήταν σαν να μην το έπινε....

Έβγαλε κάτι κόκκινα εξανθήματα και πήρα την γιατρό τώρα και μου είπε οτι είναι ιογενοί εξανθήματα και βγαίνουν στην ανάρρωση όταν δηλαδή αρχίζει να πέφτει ο πυρετός και αφού όλη μέρα είναι με 37 - 37,5 τότε αρχίζει να περνάει...Αυριο μου τόνισε ότι θα είναι απύρετο.

Αυριο μου είπε να πάω να το δεί έτσι προληπτικά...Αντε να δούμε γιατι τόσες μέρες σε κάρβουνα πυρωμένα καθόμουν!

uop51syge.png

Σε πληροφορώ ότι μόνο το πονστάν έριξε το 39,7...Το ντεπόν ήταν σαν να μην το έπινε....

Έβγαλε κάτι κόκκινα εξανθήματα και πήρα την γιατρό τώρα και μου είπε οτι είναι ιογενοί εξανθήματα και βγαίνουν στην ανάρρωση όταν δηλαδή αρχίζει να πέφτει ο πυρετός και αφού όλη μέρα είναι με 37 - 37,5 τότε αρχίζει να περνάει...Αυριο μου τόνισε ότι θα είναι απύρετο.

Αυριο μου είπε να πάω να το δεί έτσι προληπτικά...Αντε να δούμε γιατι τόσες μέρες σε κάρβουνα πυρωμένα καθόμουν!

Το ντεπον εχει αντιπυρετικη δραση κ το πονσταν ειναι παυσιπονο,δεν υπαρχει περιπτωση ο πυρετος να επεσε με πονσταν.για αυτο κ σε ρωτησα γιατι δινεις.

ειναι σιροπακια?

αληθεια,εβγαλε το παιδι εξανθηματα?ειναι μακρια σας η γιατρος?γιατι δεν ερχεται απο εκει να το δει?

καλημερα κοριτσια,

ακυρο το ταξιδακι για σημερα,το καραβι δεν εχει πιασει ακομα λιμανι.μια απ αυτες τις ημερες. τωρα το ποτε αγνωστο

θα τηλ κ στην πρεσβεια σημερα να δω τι εγινε με το διαβατηριο μου.μακαρι να ειναι ετοιμο να κλεισουμε επιτελους καπου.

ειπαμε με τον αντρουλη μου αν δεν ειναι ετοιμο μες στην εβδομαδα,μας βλεπω να κανουμε διακοπες εδω.

Στελλα πως ειναι ο κωνστανταν σημερα?

τα αλλα κοριτσια τι κανουν?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια.

σημερα το κυκνακι ηταν κακο νινι!!με τρελανε!τη μια μερα θα ειναι ενας αγιος και την επομενη θα ειναι ενα μικρο διαβολακι!!!σημερα εχω ρεπο και πηγαμε για ενα καφεδακι(τον γνωστο με το 1 ευρω!!!)με τους αντρες.καθησαμε εκει λιγο με τα παιδια του μαγαζιου και ο γιος του ενος που εχουν λιγη διαφορα με το γιαννη(εχει κλεισει τα 2)ειναι ετσι ακριβως οπως ο δικος μας.ειναι η ηλικια τελικα!λυσσανε.αντε κοριτσια ετοιμαστειτε για μεγαλα γλεντια.οταν ημουν εγκυος ηταν σχετικα ησυχο μωρακι στη κοιλιτσα δεν εκανε τιποτα το τρελλο οπως κατι αλλες κοπελες που δεν τις αφηναν σε ησυχια.ε λεω θα ειναι ησυχο μωρακι!!!που να ξερα!

κατερινα κριμα που δεν πηγατε να δειτε το μπαμπα σου.ποτε θα πιασουν λιμανι ξερεις?

στελλα πως ειναι μπουρμπουλιθρας?επεσε ο πυρετος?ο βηχας σταματησε?

τα αλλα κοριτσακια τι κανουν?

τζουλι η μπουμπου καλα?biggi εσεις πως ειστε?

εγω τωρα ηρεμω!οι αντρες κοιμουνται και εγω προσπαθω να πιασω τη γυναικολογο στο τηλ.να κλεισω ενα ραντεβου τωρα που μολις τελειωσε η περιοδος να με δει γιατι ηταν λιγο περιεργη αυτη τη φορα.την προηγουμενη φορα που ειχα τα ιδια συμτωματα που ειχε πει ο γιατρος μου οτι ειναι πολυ πιθανον εως και σιγουρο οτι ειχαμε αποβολη.και δε το σηκωνει!!διακοπες ειναι ακομα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Το ντεπον εχει αντιπυρετικη δραση κ το πονσταν ειναι παυσιπονο,δεν υπαρχει περιπτωση ο πυρετος να επεσε με πονσταν.για αυτο κ σε ρωτησα γιατι δινεις.

ειναι σιροπακια?

αληθεια,εβγαλε το παιδι εξανθηματα?ειναι μακρια σας η γιατρος?γιατι δεν ερχεται απο εκει να το δει?

όχι όχι και το πονστάν βρε ρίχνει τον πυρετο, το γράφει και πάνω (είναι σιρόπια ναι)...για να καταλάβεις του έδινα μια ολοκληρη μέρα ντεπόν...ο πυρετός εκει, ανεβαινε up up up up μέχρι που έφτασε 39,7.....Λέω θα δώσω πονστάν όπως μου είπε η γιατρός....Μέσα σε μιαμιση ώρα το παιδί είχε κατέβει στα 37,2....Οπότε και συνέχισα με πονστάν και το περιόρισαμε τον πυρετο....

Η γιατρός ήταν κοντά και έτσι πήγαμε εμείς....ΟΛΑ καλά...Ουφ ηρέμησα...

στελλα πως ειναι μπουρμπουλιθρας?επεσε ο πυρετος?ο βηχας σταματησε?

Δεν είχε άλλα συμπτώματα πέραν του πυρετου...ΜΟΝΟ πυρετο ΥΨΗΛΟ για 3-4 μέρες...Ναι έπεσε έκανε και υποθερμία αλλά με είχε προηδοποιησει γιαυτο η παιδιατρος οπότε δεν χέστηκα πάνω μου τελειως...

Σήμερα είμαστε κάπου στα φυσιολογικά που και που ρίχνει μια υποθερμία και έρχετε στα ίσα του...ΟΛΟ αγκαλίτσα νάνι και γκρινίτσα το κακομοιρούρι μου...

Επίσης μου είπε ότι μπορεί να αντιμετωπιση και ελαφρια ανορεξία (που την αντιμετωπιζουμε') αλλά μην ανυσηχησω θα επανελθει...Αυτα....Ουσιαστικά κάθε μέρα και καλυτερα θα είναι!!!

uop51syge.png

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Είστε εδώ η ακόμα παραθερίζετε; Εμείς γυρίσαμε χθες. σήμερα δουλειές κανονικά, σαν να μην πέρασε μια μέρα... έχω και πολλές αναγούλες. Εσείς τι νέα; Μη με κάνετε να σας διαβάσω please!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?

Μαρακι δεν ξερω ακομα.μια απο αυτες τις ημερες.

Αρνικολααααααακι τι κανεις καλε?πως τα περασες?πως το πηρε η οικογενεια,πες μας τα νεα σου.εμεις τα ιδια.σχεδον.που μας αφησες??

τι κανει το μπεμπε νινι μας?τα αγορακια σου?

αρχισαν τα καλα τωρα ε?οι αναγουλες.λεμοναδιτσα.

Κοριτσάκια μου γλυκά δεν σας έχω ξεχάσει!!!Αποφάσισα να ξεκινήσω πιο επιθετικά διάβασμα κι όταν κοιμάται η μικρή αποφάσισα να κλείνω το ιντερνετ για να μην χαζεύω χιχιχιχι!. Βέβαια όταν είναι ξύπνια έχω ελάχιστο χρόνο οπότε για αυτό μπαίνω πιο σπάνια :(

Εμείς καλά είμαστε, έχει τις καλές της τελευταία κι όλο είναι μέσα στα γέλια. Έχει αρχίσει να μου γελάει με ήχο και λιώνω!!!!!!!! Σήμερα περιμένω και 2 πολύ καλούς μου φίλους να μου έρθουν κι είμαι πολύ χαρούμενη!!

Τα δικά σας?

Μαράκι μου καλό είναι να πας στον γιατρό σου να σου πει τί πιστεύει. Τί συμπτώματα είχες δηλαδή? Πώς ήταν η περίοδος? Ρωτάω για να έχω κι εγώ υπόψιν μου...Πάντως ελπίζω να μην ήταν τίποτα!!!Μην με τρομάζεις καλέ για την ηλικία των 2 :shock: Εμένα ήδη είναι τερατάκι, τί θα κάνει μετά?????

Αρνικολάκι γύρισες?Πώς τα περάσατε? Αχ υπομονή με τις αναγούλες κοπέλα μου!!Κανένα ιδιαίτερο νέο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις, όπως τα λες κι εμείς σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Στελλάκι ευτυχώς είναι καλύτερα ο μικρούλης σου!!!Τί πέρασες κι εσύ!!Περαστικά κι ΑΓΥΡΙΣΤΑ!!!!

Κατερινάκι μου, σου έμεινε το κέικ δηλαδή????Μήπως να μου το έστελνες?:D:D Καλά κάνεις που τον προσέχεις τον μπαμπάκα σου, σε καταλαβαίνω, κι εγώ όπως τα λες είμαι με τον μπαμπά μου! Πότε τον περιμένετε τώρα? Θα βγει το διαβατήριο, πού θα πάει...

biggi τέλειες οι εκπτώσεις που βρήκες!!!!Μήπως να πάω κι εγώ μια βόλτα από τα benetton? Μου αρέσουν πολύ τα ρούχα για μωρά που έχουν αλλά γενικά είναι πανάκριβα οπότε δεν πάω ποτέ...Πώς είναι αυτή η μπουρνουζοπετσέτα κι είναι τόσο φοβερή?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...