Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Σήμερα πήγαμε στα Benetton να πάρουμε μια μπουρνουζοπετσέτα (μου είχαν κάνει δώρο μία, είναι η καλύτερη μπουρνουζοπετσέτα ever, φοβερός σχεδιασμός) και είχαν όλα τα καλοκαιρινά με 70% έκπτωση!! Βρήκα ευκαιρία και ψώνισα για του χρόνου. Πήρα εφτά μπλουζάκια, δύο παντελόνια και την πετσέτα όλα μαζί 44 ευρώ! Καλά δεν είναι;

:shock:oh dear!

δικα σου ή του παιδιου?

πολυ φθηνα για μπενετον!!!να παω μια βολτα απο τα εδω να ριξω μια ματια γιατι συνηθως μονο απ εξω περναω:-P

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δικα σου ή του παιδιου?

Του παιδιού, για του χρόνου. Ούτε εγώ ψωνίζω από τα Benetton, τελευταία φορά ήταν πριν από 20 χρόνια! Αλλά μου έκαναν δώρο την μπουρνουζοπετσέτα και την βολεύτηκα τόσο πολύ που είπα να εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις να πάρω άλλη μία - και τελικά πήρα ένα σωρό ρούχα, αλλά με τέτοιες τιμές πώς να αντισταθώ;;;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

ηρθα και γω με θελετε???

το κακο με τις εκπτωσεις ειναι οτι βγαζουν οτι παλιατζουρα τους εχει μεινει και τη πουλανε!αν το ψαξεις ομως μπορεις να βρεις καποια καλα πραγματακια.εχθες πηρε ο αντρεας 2 τζιν 20 ευρω.επεισης το κακο ειναι οτι μολις αρχιζουν οι εκπτωσεις βγαζουν τα χειμωνιατικα χωρις καμια εκπτωση και μαζευουν τα καλοκαιρινα,τα καλα,για να τα δωσουν μετα τις εκπτωσεις η και του χρονου.και εχουν σε χαμηλες τιμες τα περσινα και τα προπερσινα.καταντισει αηδια!!!αλλα τι να κανει και ο κοσμος?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλως την

μαρακι μου κ εδω το ιδιο κανουν.

στις εκπτωσεις δυσκολα να βρεις κατι γιατι ολοι αυτο περιμενουν κ μενει η <σαβουρα> θελει ψαξιμο να βρεις το νουμερο σου κ κανα καλο <κομματι>

πριν κανα μηνα οταν εβαλαν τα νεξτ εκπτωσεις την παρασκευη, μπηκα σαββατο πρωι στο ιντερνετ κ δεν εβρισκα νουμερο για τον αντρα μου.

κ αυτο που λες πως βαζουν τα ιδια καλοκαιρινα το επομενο καλοκαιρι,το εχω προσεξει πως το κανουν κ εδω.

Διαφημίσεις

πολυ λαμογια ρε κατερινα.εδω κανουν και το αλλο δε ξερω αν το κανουν σε εσας εχουν ας πουμε ενα ζευγαρι παπουτσια και το πουλανε προ εκπτωσεων 100 ευρω.οταν θα μπουν οι εκπτωσεις θα γραψουν απο πανω 150 θα τραβηξουν ενα Χ απο πανω του και η τιμη θα ειναι παλι 100 ευρω.καποιος που δε το ψαχνει θα πει ωπ να η ευκαιρια και θα τα παρει.καποιος ομως που τα εχει δει και περιμενει τις εκπτωσεις για να τα παρει τρωει ακυρο.καταλαβες?

ο καθενας κοιταει πως θα κλεψει και πως θα βγαλει χρημα,γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ναι,εχεις δικιο.

θυμαμαι το εκαναν αυτο απο παλια.συνηθως αυτο το εβλεπες σε μικρες επιχειρησεις κ οχι απο επωνυμιες-αλυσιδες μαγαζιων,<ξενες>

οταν εργαζομουν πωλητρια σε κοσμηματοπωλειο εμαθα πολλα τετοια <κολπα>

δεν κολλουν ενσημα,δεν δινουν αποδειξεις με το προσχημα της καλυτερης τιμης,βαζουν οτι να 'ναι τιμες.ε, ναι συμφωνω μαζι σου.πως να μη φτασουν σε αυτη την κατασταση?

εδω κανουν το αλλο.δεν ξερω βεβαια αν πραγματι γινεται <κατα λαθος> βαζουν μια προσφορα κ οταν πας ταμειο σου λενε εγινε λαθος κ κοστιζει τοσο,(πιο ακριβα)το θες ακομα?

επισης καποιες φορες γινεται κ το αντιστροφο,αγοραζεις κατι 5 κ στο ταμειο σου λενε ειναι 2.5

καλα εννοειται οτι γινεται αυτο!συνηθως ειναι πιο ακριβα οταν πας στο ταμειο παρα πιο φθηνα!!!στις αλυσιδες καταστηματων και εγω δε το εχω δει ειναι πιο οργανωμενα τα πραγματα,στα συνοικιακα ειναι το προβλημα.να σου πω κατι ασχετο τωρα.υπαρχει ενα καροτσι της stokke το xplory το οποιο κοστιζει γυρω στα 1000 ευρω αν το βρεις σε πιο οικονομικο μαγαζι.εκει αν εχεις υποψην σου σε τι τιμες το εχουν?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μωρε το κυκνακι εχει καροτσι αλλα πλεον δε το θελει,γουσταρουμε πιο πολυ το περπατημα!!εχουμε γινει αντες τωρα!!!εμενα μου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμενο αλλα δυστηχως πρεπει να δουλεψω 4 μηνες για να το παρω!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

α δε το ηξερα οτι ειναι μεχρι τοσα κιλα!καλε δε θελω να το παρω απλα το λιγουρευομαι καθε φορα που το βλεπω!!!νομιζα οτι ηταν μεχρι 3 χρονων...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

θυμαμαι το εκαναν αυτο απο παλια.συνηθως αυτο το εβλεπες σε μικρες επιχειρησεις κ οχι απο επωνυμιες-αλυσιδες μαγαζιων,<ξενες>

Αυτό που λέει η Κατερίνα ισχύει, είναι η διαφορά της μεγάλης αλυσίδας και της μικρής επιχείρησης. Η μικρή επιχείρηση δεν μπορεί να κάνει τις ίδιες προσφορές που κάνει μια μεγάλη αλυσίδα, αλλά βέβαια σε εξυπηρετεί με άλλους τρόπους, π.χ. δεν σου κλείνει την πόρτα στα μούτρα αν μπεις στο μαγαζί 5 λεπτά πριν το κλείσιμο. Πάντως εγώ πιστεύω ότι με τον καιρό θα γίνει το ίδιο στην Ελλάδα όπως και στην Αγγλία, θα επικρατήσουν οι μεγάλες αλυσίδες και θα φαγωθούν οι μικροί έμποροι. Υπομονή ;)

Και στην Αγγλία βγαίνουν παλιά κομμάτια στα μαγαζιά την περίοδο των εκπτώσεων, κυκλοφορεί πολλή σαβούρα. Και επίσης οι τιμές δεν είναι πάντα ίδιες στο μαγαζί και στο ίντερνετ. Μερικές φορές βρίσκεις κάτι πιο φθηνά στο μαγαζί και άλλες φορές στην ιστοσελίδα της αλυσίδας. Θέλει ψάξιμο. Το M&S έχει σύστημα και βγάζει τιμές εκπτώσεων χωρίς να σου λέει ποια είνα η αρχική - είναι δικό σου θέμα να κρίνεις αν η τιμή είναι αρκετά "εκπτωτική" ή όχι.

Για το Next Κατερίνα πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω! Την μόνη φορά που έχω βρει νούμερα σε περίοδο εκπτώσεων ήταν πριν χρόνια, στις χειμερινές εκπτώσεις, που πήγα στο μαγαζί στις 7 το πρωί την πρώτη μέρα. Έκτοτε δεν έχει επαναληφθεί το θαύμα :lol:

Το Stokke κι εμένα μ' αρέσει, αλλά δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά σε καρότσι! Εμείς έχουμε το Mothercare Xtreme http://www.mothercare.com/Mothercare-Xtreme-Pushchair-Travel-System/dp/B004EYGUT8 που είναι πολύ σούπερ για την κατηγορία του και οικονομικό, αν και η τιμή του παίζει. Στην Αθήνα το πήραμε 245 ευρώ, ενώ κοιτάω στην αγγλική ιστοσελίδα του Mothercare και το έχει 340 λίρες!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Είπατε τίποτα;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αυτό που λέει η Κατερίνα ισχύει, είναι η διαφορά της μεγάλης αλυσίδας και της μικρής επιχείρησης. Η μικρή επιχείρηση δεν μπορεί να κάνει τις ίδιες προσφορές που κάνει μια μεγάλη αλυσίδα,

η μικρη επιχειρηση (η πλειοψηφια)δεν κανει καθολου προσφορες.ειναι κοροιδια να λες οτι κατι ειχε 150 κ το εβαλες 100 ενω αρχικα ηταν 100.

αλλά βέβαια σε εξυπηρετεί με άλλους τρόπους, π.χ. δεν σου κλείνει την πόρτα στα μούτρα αν μπεις στο μαγαζί 5 λεπτά πριν το κλείσιμο.

δεν εχεις αδικο.ομως οταν εργαζομουν ως πωλητρια κ καποιος εμπαινε τελευταιο λεπτο,νευριαζα!χαχαχαχαχαχα ηθελα να παω σπιτακι μου να ξεκουραστω,δε μπορουσα να περιμενω τον αλλο ενα 20λεπτο που δεν το πληρωνομουν,μεχρι να αποφασισει ο αλλος τι θα παρει

ως πελατισσα σαφως κ ειναι καλυτερα να σε περιμενουν

Και στην Αγγλία βγαίνουν παλιά κομμάτια στα μαγαζιά την περίοδο των εκπτώσεων, κυκλοφορεί πολλή σαβούρα. Και επίσης οι τιμές δεν είναι πάντα ίδιες στο μαγαζί και στο ίντερνετ. Μερικές φορές βρίσκεις κάτι πιο φθηνά στο μαγαζί και άλλες φορές στην ιστοσελίδα της αλυσίδας. Θέλει ψάξιμο. Το M&S έχει σύστημα και βγάζει τιμές εκπτώσεων χωρίς να σου λέει ποια είνα η αρχική - είναι δικό σου θέμα να κρίνεις αν η τιμή είναι αρκετά "εκπτωτική" ή όχι.

Για το Next Κατερίνα πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω! Την μόνη φορά που έχω βρει νούμερα σε περίοδο εκπτώσεων ήταν πριν χρόνια, στις χειμερινές εκπτώσεις, που πήγα στο μαγαζί στις 7 το πρωί την πρώτη μέρα. Έκτοτε δεν έχει επαναληφθεί το θαύμα :lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!μα πραγματι δε βρηκα τιποτα!κ ελεγα στον αντρα μου.τι εγινε????απο χθες μεχρι σημερα ολα τα πηραν πια????κ με κοροιδευε μου ελεγε οτι επρεπε να στηθω απ τις 5 το πρωι που αρχιζαν οι προσφορες κ γελαγε.:confused:

Το Stokke κι εμένα μ' αρέσει, αλλά δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά σε καρότσι! Εμείς έχουμε το Mothercare Xtreme http://www.mothercare.com/Mothercare-Xtreme-Pushchair-Travel-System/dp/B004EYGUT8 που είναι πολύ σούπερ για την κατηγορία του και οικονομικό, αν και η τιμή του παίζει. Στην Αθήνα το πήραμε 245 ευρώ, ενώ κοιτάω στην αγγλική ιστοσελίδα του Mothercare και το έχει 340 λίρες!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Είπατε τίποτα;

μπραβο!πολυ καλη τιμη!αν κ καποιες κοπελες παλαιοτερα ανεφεραν σημαντικες διαφορες στις τιμες μαδερκεαρ ελλαδας κ αγγλιας με την αγγλια να ερχεται πιο οικονομικα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...