Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

εγω να δεις συγκινηση Τζου!

ειδικα οταν πιανει το ρυζαλευρο τρεχει πανω κατω κ το σκορπαει σε ολο το πατωμα....κλαιω!!!:-P

σημερα -πως το εφτασε δεν ξερω- επιασε ενα διαφ.φυλλαδιο πιτσας το εκανε χιλια κομματια κ μου το αφησε σουβενιρ στην κουζινα :confused::confused:

χεχεχεχεχε δεν πειραζει χαλαλι!

τι κανετε εσεις?πως τα περνατε?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια καλημερα

μη νομιζετε οτι σας ξεχασα απλα δεν εχω παααααρα πολυ χρονο.τωρα ετοιμαζομαι να παω δουλεια.μου ειπεν οτι θα με κρατησουν μεχρι καί σεπτεμβρη και μετα βλεποντας και κανοντας.ελπιζω ολες να ειστε καλα και να τα περνατε τελεια.

ΥΓ:κατερινα επιτελους εφυγες απο τη βρωμοδουλεια και πας για νεα μερηηη!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλησπέρα κόρες....

τι κάνετε??? Εδω είμαστε χάλια....

ο μικρός μου 3 μέρες είναι με 39,5 πυρετό με πονστάν και ντεπόν...Ιωση ΜΟΝΟ πυρετού 3 ημερών μας είπε η παιδιατρος...ΔΕΝ κοιμάτε, κλαίει, νιαουρίζει και βογκάει...καιει ολοκληρος...Εϊμαι με χλυαρά ντουζάκια συνεχεια, κομπρέσες και αγκαλιά...Εχει μουδιάσει ο ωμος μου απο το κουνα κουνα...

Είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ άυπνη ήδη τρία 24ωρα και δεν ξέρω πόσο ακόμα....

Πφφφφ..Αυτα τα νέα μας και μας...

YΓ. Κατερίνα μου καλή αρχή, Μαρία δεν διαβάζω όλες τις σελίδες οπότε συγχωραμε δεν είδα το καλεσμα σου για καφε...Οταν γινει γινει καλα ο μικρός το κανονιζουμε!!!

τα άλλα κορίτσια μας όλα καλά???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλησπέρα κόρες....

τι κάνετε??? Εδω είμαστε χάλια....

ο μικρός μου 3 μέρες είναι με 39,5 πυρετό με πονστάν και ντεπόν...Ιωση ΜΟΝΟ πυρετού 3 ημερών μας είπε η παιδιατρος...ΔΕΝ κοιμάτε, κλαίει, νιαουρίζει και βογκάει...καιει ολοκληρος...Εϊμαι με χλυαρά ντουζάκια συνεχεια, κομπρέσες και αγκαλιά...Εχει μουδιάσει ο ωμος μου απο το κουνα κουνα...

YΓ. Κατερίνα μου καλή αρχή, Μαρία δεν διαβάζω όλες τις σελίδες οπότε συγχωραμε δεν είδα το καλεσμα σου για καφε...Οταν γινει γινει καλα ο μικρός το κανονιζουμε!!!

τα άλλα κορίτσια μας όλα καλά???

Αχου περαστικά μωρέ!!!!!!!Να γίνει γρήγορα καλά εύχομαι!!!Ταλαιπωρείται ο καημενούλης, κι εσύ φαντάζομαι όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά θα είσαι πεσμενη που τον βλέπεις να υποφέρει :(:(:( Υπομονή και κουράγιο κουκλίτσα!Το σημαντικό είναι ότι αυτά είναι περαστικά! Ξέρεις πού κόλλησε την ίωση ο μικρούλης?

6237481d19.png

κοριτσακια καλημερα

μη νομιζετε οτι σας ξεχασα απλα δεν εχω παααααρα πολυ χρονο.τωρα ετοιμαζομαι να παω δουλεια.μου ειπεν οτι θα με κρατησουν μεχρι καί σεπτεμβρη και μετα βλεποντας και κανοντας.ελπιζω ολες να ειστε καλα και να τα περνατε τελεια.

Για αρχή καλό είναι που σε κράτησαν μέχρι και Σεπτέμβρη ε? Άντε να δούμε!!! Πολλή δουλειά κοριτσάκι? Όταν ξελασκάρεις θα μας τα πεις αναλυτικά τα νεα σας. Φιλάκια πολλά!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Στελλακι,κουραγιο κ στα 2 σας. περαστικα σας!

σε καταλαβαινω απολυτα κ ο χιονομπαλης ειχε αρρωστησει 6μηνων κ μετα απο 2 μερες επεσα κ εγω.

ο χιονομπαλιτσας τρομοκρατης σας κανει αγκαλιτσα κ σας στελνει φιλακι για περαστικα.

κοριτσακια καλημερα

Αντε βρε Μαρακι!μπραβο!

ε,κατι ειναι κ αυτο ε?εχεις υπογραψει κανα χαρτι που να φαινεται οτι θα εργαστεις για ακομη εναν μηνα?

κοριτσια σας ευχαριστω.

η νεα δουλεια θα αρχισει μεσα σεπτεμβριου,μεχρι τοτε θα καθομαι.

ελπιζω να βγει νωρις το διαβατηριο να προλαβουμε να παμε κ εμεις για κανα μπανακι

κοριτσια σας ευχαριστω.

η νεα δουλεια θα αρχισει μεσα σεπτεμβριου,μεχρι τοτε θα καθομαι.

ελπιζω να βγει νωρις το διαβατηριο να προλαβουμε να παμε κ εμεις για κανα μπανακι

Τέλεια!!!!!!!!!Σου αξίζει η ξεκούραση και με το παραπάνω!!!!Γιατί αργεί τόσο το διαβατήριο ξέρεις? Άντε άντε να βγει! Τελικά τί αποφασίσατε? Θα πάτε το πρώτο δεκαήμερο οι δυο σας διακοπές και μετά όλοι μαζί Ελλαδίτσα?

6237481d19.png

Σας ευχαριστω κορίτσια μου. Είμαι εξουθενωμένη. Μα πιο πολύ βλέπω τον μπουρμπουλίθρα μου και μου καιγετε η καρδια μου με το κακομοιρούλι μου!!!!

πφφφφ...ασχημη κατάσταση!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου

ο μικρός μου 3 μέρες είναι με 39,5 πυρετό με πονστάν και ντεπόν

ωχου μωρε το καημενακι σου!!!περαστικα στελλακι μου να ειναι .και ο γιαννης ειχε αρρωστησει 1,5 μηνων με βηχα και επερνε αερολιν ο,6 ml!!!φαντασου οτι εβηχε συνεχεια και πνιγοταν στον υπνο του και φυσικα ξυπνουσε,σε καταλαβαινω.βαλτον σε ενα σλινγκ για να μη τον κρατας ολη την ωρα και ποναει το χερι σου.αν δεν εχεις παρε μια πασμινα την ιδια δουλεια θα κανει.

Μαρία δεν διαβάζω όλες τις σελίδες οπότε συγχωραμε δεν είδα το καλεσμα σου για καφε...Οταν γινει γινει καλα ο μικρός το κανονιζουμε!!!

αντε να δειξω μεγαλοκαρδια και να σε συγχωρεσω μια σε εχουμε!!!!οποτε θες εδω ειμαι!

Για αρχή καλό είναι που σε κράτησαν μέχρι και Σεπτέμβρη ε? Άντε να δούμε!!! Πολλή δουλειά κοριτσάκι? Όταν ξελασκάρεις θα μας τα πεις αναλυτικά τα νεα σας. Φιλάκια πολλά!

ειναι αλλος ενας μηνας,απο το τιποτα....εχει πεσει λιγο η δουλεια αλλα και παλι εχει αρκετη.ας ελπισουμε να γινει κατι!

Αντε βρε Μαρακι!μπραβο!

ε,κατι ειναι κ αυτο ε?εχεις υπογραψει κανα χαρτι που να φαινεται οτι θα εργαστεις για ακομη εναν μηνα?

οχι ακομα δεν εχω υπογραψει κατι μου το ειπε μια συναδελφος που μιλησε με την υπευθυνη γιατι την πηρε η υπευθυνη τηλ.να ρωτησει αν ειμαι καλη και πως της φαινομαι για να με κρατησουν.χαρτι θα υπογραψω μαλλον οταν θα τελειωσει η συμβαση.μου βαλανε και 1 του μηνα 120 ευρω και στις 15 βαζουν τα υπολοιπα.θελω να δω και ποσα ειναι για ολοκληρο το μηνα γιατι με προσληψη 11 του μηνα και 72 ωρες εκεινο το μηνα πηρα 334.ειμαι περιεργη να δω ποσα θα παρω.αυτη τη βδομαδα ηταν και η πρωτη που δουλεψα κανονικα 4ωρο χωρις καθολου υπερωρια.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Σας ευχαριστω κορίτσια μου. Είμαι εξουθενωμένη. Μα πιο πολύ βλέπω τον μπουρμπουλίθρα μου και μου καιγετε η καρδια μου με το κακομοιρούλι μου!!!!

πφφφφ...ασχημη κατάσταση!

υπομονη στελλακι.κρατα γερα.σε 2 μερουλες θα ειναι ολα καλυτερα!

οταν ειχε αρρωστησει ο χιονομπαλης,ειχα τρελαθει.ειχε βηχαλακι κ μυξες,τον μπουκωναν κ δε μπορουσε να αναπνευσει ουτε να κοιμηθει.παρεα κ εγω.

τη βγαζαμε στο σλιγκ ή αγκαλια ορθιοι στο κρεβατι.μας περασαν ολα σε 5 με 6 ημερες?

οχι ακομα δεν εχω υπογραψει κατι μου το ειπε μια συναδελφος που μιλησε με την υπευθυνη γιατι την πηρε η υπευθυνη τηλ.να ρωτησει αν ειμαι καλη και πως της φαινομαι για να με κρατησουν.χαρτι θα υπογραψω μαλλον οταν θα τελειωσει η συμβαση.μου βαλανε και 1 του μηνα 120 ευρω και στις 15 βαζουν τα υπολοιπα.θελω να δω και ποσα ειναι για ολοκληρο το μηνα γιατι με προσληψη 11 του μηνα και 72 ωρες εκεινο το μηνα πηρα 334.ειμαι περιεργη να δω ποσα θα παρω.αυτη τη βδομαδα ηταν και η πρωτη που δουλεψα κανονικα 4ωρο χωρις καθολου υπερωρια.

ελπιζω να εκτιμησουν την εργατικοτητα κ τις αποδοσεις σου κ να σε κρατησουν οχι για ενα αλλα για παραπανω μηνες!

Τέλεια!!!!!!!!!Σου αξίζει η ξεκούραση και με το παραπάνω!!!!Γιατί αργεί τόσο το διαβατήριο ξέρεις? Άντε άντε να βγει! Τελικά τί αποφασίσατε? Θα πάτε το πρώτο δεκαήμερο οι δυο σας διακοπές και μετά όλοι μαζί Ελλαδίτσα?

σ ευχαριστω κουκλα μου.να σαι καλα

η αληθεια ειναι πως μου το ειχαν πει πως θα εκανε ενα μηνα.το εδωσα τελη ιουλιου,θα το παρω τελη αυγουστου.επειδη ομως το στελνουν κατω ελλαδα να ανανεωθει,διερωτομαι εαν λογω αδειων θα δουλευει κανεις για να το φτιαξει ή θα το παρω πολυ πιο αργοτερα?

ναι τελικα αποφασισαμε να παμε ολοι μαζι,οσες μερες.κατι ειπες χθες για εξαρτηση????;):D

biggi μου καλημέρα!Όλα καλά με το διαβατήριο, είχα βάλει την μικρή στο sling και δεν έβγαλε κιχ σε όλη τη διαδικασία.

Πώς πάνε οι βολτούλες σας? Πόσο ακριβώς είναι ο μικρός σου? Εσένα πώς είναι? Ήσυχος? Γκρινιάζει? Εμένα καλούλα γενικώς είναι αλλά βαριέται εύκολα κι όσο είναι ξύπνια θέλει να ασχολούμαι μαζί της γιατί ακόμα δεν μπορεί να πάιξει μόνη της και να απασχοληθεί :D:D:D Δευτερόλεπτο δεν μένει μόνη της!

Hi Julie! Μπράβο που ξεμπερδέψατε με το διαβατήριο, ελπίζω να το πάρετε σύντομα. Δεν μου λες, δηλώνεις όνομα ή μπαίνει ως αβάπτιστο;

Οι βολτούλες μας μια χαρά. Προχθές μάλιστα πήγαμε και σε πανηγύρι :cool: χεχε. Τρελάθηκε ο μικρός με τα φωτάκια, του αρέσουν πολύ τα φωτάκια, ούτε να φάει ήθελε, ούτε να κοιμηθεί, μόνο να τον έχω στην αγκαλιά για να βλέπει ψηλά. Γενικά είναι ήσυχος, γκρινιάζει μόνο όταν πεινάει και όταν δεν έχει ρευτεί καλά, και τα μεσημέρια που τον βάζω για ύπνο, αλλά βρήκα κόλπο: του δίνω πιπίλα και ηρεμεί. Κάθεται και στο ρηλάξ ή στο πάπλωμα-γυμναστήριο, αρκεί να είμαι εγώ ή κάποιος άλλος στο ίδιο δωμάτιο. Τα απογεύματα τον αφήνω μόνο του στην κούνια για κανένα μισάωρο να χαζεύει το κρεμαστό και μπαινοβγαίνω στο δωμάτιο, έτσι κάνω καμιά δουλειά.

Σήμερα πήγαμε στα Benetton να πάρουμε μια μπουρνουζοπετσέτα (μου είχαν κάνει δώρο μία, είναι η καλύτερη μπουρνουζοπετσέτα ever, φοβερός σχεδιασμός) και είχαν όλα τα καλοκαιρινά με 70% έκπτωση!! Βρήκα ευκαιρία και ψώνισα για του χρόνου. Πήρα εφτά μπλουζάκια, δύο παντελόνια και την πετσέτα όλα μαζί 44 ευρώ! Καλά δεν είναι;

Stellinula, περαστικά στο μπεμπέ σου!

Κατερίνα, καλή ξεκούραση!

Μαρία, ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη δουλειά!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...