Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

περυσι το καλοκαιρι,που ημουν εγκυουλα ηρθα για 10 περιπου ημερες κ ολες ετρωγα σ.....κι.δεν κανω πλακα,ουτε υπερβαλω.για μεσημερι ή βραδυ απαραιτητως τρωγαμε σ...κι!!!

Εγώ Κατερίνα σε πιστεύω γιατί το'χω κάνει κι εγώ... και δεν ήμουν καν έγγυος!! Ή νιώθεις την στέρηση ή δεν τη νιώθεις χαχαχα :D

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίποτα... έτυχε και πέτυχε. Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι τον προηγούμενο χρόνο άρχισα θεραπεία για υποθυροειδισμό, έχασα μερικά κιλά κάνοντας δίαιτα και επίσης δεν δούλευα, οπότε είχα λιγότερο τρέξιμο και περισσότερη όρεξη για ...γούτσου γούτσου. Δεν ξέρω αν κάτι από αυτά βοήθησε ή απλά ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

μπραβο Μπιγκι!αυτα ειναι πολυ ευχαριστα!

ειχατε παει να κοιταξετε εαν υπηρχε θεμα υπογονιμοτητας κλπ?κανατε εξετασεις?

συγγνωμη που ρωτω,αν θες απαντας.απλα υπαρχουν καποιες κοπελες που θα ηθελαν να μαθουν την εμπειρια σου κ πως το χειριστηκατε

Τη λέξη σουβλάκι κι εγώ θα την απαγόρευα υπό κανονικές συνθήκες, αλλά τώρα που είμαι εδώ έχω χορτάσει πίτες, γύρο, καλαμάκια (μιαμ μιαμ). Επίσης έχω φάει πολλές τυρόπιτες, καλαμαράκια και κεράσια!! Σόρρυ Κατερίνα... :tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα φτου σου κ εσενα!!!!!μπλακ λιστ κ οι 2 σας!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: προδοτρα!!!:tongue::tongue::tongue:καλα,δε θα ανεβεις πανω???:P:D:p

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Εγώ Κατερίνα σε πιστεύω γιατί το'χω κάνει κι εγώ... και δεν ήμουν καν έγγυος!! Ή νιώθεις την στέρηση ή δεν τη νιώθεις χαχαχα :D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οριστε,αφου ξερεις πως ειναι γιατι χτυπας εκει που ποναει????μιλας εκ του ασφαλους κιουρια μου για αυτο! χαχαχαχα :mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οριστε,αφου ξερεις πως ειναι γιατι χτυπας εκει που ποναει????μιλας εκ του ασφαλους κιουρια μου για αυτο! χαχαχαχα

Εντελώς εκ του ασφαλούς. Χεχε :mrgreen:

Πάντως σε συμμερίζομαι απόλυτα!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

ειχατε παει να κοιταξετε εαν υπηρχε θεμα υπογονιμοτητας κλπ?κανατε εξετασεις?

Όχι, δεν κάναμε εξετάσεις. Ήταν κοινή απόφαση να μην το κυνηγήσουμε, με το σκεπτικό ότι και να βρίσκαμε ότι υπήρχε πρόβλημα, δεν θα προχωρούσαμε με ιατρικές παρεμβάσεις, οπότε το αφήσαμε στην τύχη, τόσο που είχα χρόνια να πάω για γυναικολογική εξέταση :oops:

Βέβαια μου είχε μπει στο μυαλό ότι κάτι όντως δεν πήγαινε καλά και είχα αγχωθεί λίγο, αλλά κάποια στιγμή ήρθα στην Ελλάδα για τεστ Παπ και η γυναικολόγος μου έκανε ένα γρήγορο τσεκ απ (υπέρηχο κ.λπ.) και αποφάνθηκε ότι όλα ήταν καλά και ότι δεν υπήρχε πρόβλημα υπογονιμότητας από την μεριά μου. Έκτοτε ξε-αγχώθηκα και ίσως κι αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο γιατί μετά από 2 μήνες έμεινα έγγυος.

Στην Αγγλία το είχα συζητήσει με τη νοσοκόμα της κλινικής, αλλά πολύ επιφανειακά. Έπρεπε να κλείσω ραντεβού με μια άλλη νοσοκόμα που ήταν ειδική στο family planning για τα περαιτέρω, αλλά ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα. Έτρεχα και με τη δουλειά τότε...

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.τι κανετε?πως ηταν η μερα σας?

αν κ δεν δουλευα σημερα,με <φτιαξαν> παλι

σηκωθηκα το πρωι,εκανα τις δουλιτσες μου κ περιμενα να ξυπνησει κ το μωρακι μου να παμε εξω βολτουλα να παιξουμε.

την εβγαλα δυσυχως στον υπολογιστη να στελνω μειλ για την σκ@τοδουλεια

δεν ξερω πως την εχουν δει...ψαχνουν,ψαχνουν ξαναψαχνουν να με βρουν καπου λαθος επι ματαιω.....τι να πω ρε παιδια?

μακαρι να ειχαν ξοδεψει την ιδια ενεργεια για πιο εποικοδομητικο εργο.

2μερες εμειναν,μονο αυτο σκεφτομαι πλεον,δυο μερες.

εσεις κοριτσια τι κανετε?πως περασατε την ημερα σας?πως εχει ο καιρος κατω?

Όχι, δεν κάναμε εξετάσεις. Ήταν κοινή απόφαση να μην το κυνηγήσουμε, με το σκεπτικό ότι και να βρίσκαμε ότι υπήρχε πρόβλημα, δεν θα προχωρούσαμε με ιατρικές παρεμβάσεις, οπότε το αφήσαμε στην τύχη, τόσο που είχα χρόνια να πάω για γυναικολογική εξέταση :oops:

Βέβαια μου είχε μπει στο μυαλό ότι κάτι όντως δεν πήγαινε καλά και είχα αγχωθεί λίγο, αλλά κάποια στιγμή ήρθα στην Ελλάδα για τεστ Παπ και η γυναικολόγος μου έκανε ένα γρήγορο τσεκ απ (υπέρηχο κ.λπ.) και αποφάνθηκε ότι όλα ήταν καλά και ότι δεν υπήρχε πρόβλημα υπογονιμότητας από την μεριά μου. Έκτοτε ξε-αγχώθηκα και ίσως κι αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο γιατί μετά από 2 μήνες έμεινα έγγυος.

Στην Αγγλία το είχα συζητήσει με τη νοσοκόμα της κλινικής, αλλά πολύ επιφανειακά. Έπρεπε να κλείσω ραντεβού με μια άλλη νοσοκόμα που ήταν ειδική στο family planning για τα περαιτέρω, αλλά ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα. Έτρεχα και με τη δουλειά τότε...

πιστευεις δηλαδη πως στην περιπτωση σας ηταν και θεμα αγχους?προσπαθουσατε εντατικα ή οχι?

ααααα εδω θα σε μαλωσω!ισχυει για ολα τα κοριτσακια,να μην το ξεχναμε το ετησιο ΠΑΠ!!!η καλυτερη θεραπεια η προληψη...πολυφορεμενη εκφραση αλλα σωστη.

κ το στηθος επισης.αλλωστε το στηθος μας μπορουμε να το κανουμε μονες μας ;)

πιστευεις δηλαδη πως στην περιπτωση σας ηταν και θεμα αγχους?προσπαθουσατε εντατικα ή οχι?

Όχι, δεν προσπαθούσαμε εντατικά, ούτε στην αρχή ούτε αργότερα, δηλαδή δεν υπολογίζαμε γόνιμες μέρες κ.λπ. Σίγουρα ήταν θέμα άγχους, αλλά και ιατρικό (ρύθμιση θυροειδή) αν και οι γνώμες των ενδοκρινολόγων για το ρόλο της TSH στην σύλληψη διίστανται.

ααααα εδω θα σε μαλωσω!ισχυει για ολα τα κοριτσακια,να μην το ξεχναμε το ετησιο ΠΑΠ!!!η καλυτερη θεραπεια η προληψη...πολυφορεμενη εκφραση αλλα σωστη.

κ το στηθος επισης.αλλωστε το στηθος μας μπορουμε να το κανουμε μονες μας

Αααα εγώ σε θέματα γυναικολογικά ακολουθώ τη γραμμή του NHS :-P

Όσο για το στήθος, κανένας γιατρός δεν μου το έχει ελέγξει μέχρι στιγμής, μόνη μου το κάνω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Τί κάνετε? Οι τελευταίες μέρες ήταν λιγουλάκι δύσκολες σε εμάς, είχε πολλή γκρίνια η μικρή μου τόσο που άρχισα να αναρρωτιέμαι μήπως βγάζει κανένα δόντι αν κι είναι πάρα πολύ νωρίς...Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα. Σήμερα λέμε μάλλον να πάμε και στο Α.Τ. για το διαβατήριο να τελειώνει και αυτό!Κατα τα τ'άλλα το διάβασμα έχει πάει χάλια τις 2 τελευταίες εβδομάδες κι έχω στενοχωρηθεί (ενώ πριν είχα μπει σε μια σειρά μετά αποσυντονίστηκα εντελώς, και σίγουρα για αυτό δεν φταίει το μωρό μου αλλά εγώ και μόνο εγώ:().

Κατερινάκι η τελευταία εβδομάδα στη δουλειά είναι δηλαδή αυτή!Οπότε κάνε την καρδιά σου πέτρα κι ασε τους να ψάχνονται...Αλήθεια, είχες κάνει καθόλου φίλους εκεί? Δηλαδή στενοχωριέσαι που θα χάσεις την καθημερινή επαφή με κάποια άτομα? (δεν εννοώ την προισταμένη εννοείται χαχαχα) Τί κάνει ο χιονομπαλίτσας μας??

Το Αρνικολάκι πώς να τα περνάει άραγε? Τί να κάνει το σποράκι?

Μαρακι καλύτερα είσαι? Συνήλθες καθόλου? Ωραία θα είναι να γιορτάσεις κι εσύ επιτέλους τα γενέθλιά σου με το παιδάκι σου και τον αντρούλη σου!!Κι εγώ σκέφτομαι ότι φέτος θα κάνω γενέθλια με το μωρό μου και ότι θα έχουν άλλη χάρη ;)

Στελλίτσα, biggi όλα καλά?

6237481d19.png

Julie, για πες, πώς τα πήγατε με το διαβατήριο; Φωτογραφίες βγάλατε ειδικές σαν αυτές που θέλουν τα διαβατήρια ενηλίκων; Βρήκατε φωτογράφο που να μπορεί να συνεργαστεί με τόσο μικρό μωρό;

Για δόντια μη νομίζεις ότι είναι τόοοοοσο νωρίς, ξέρω παιδάκια που έχουν αρχίσει στους 3.5 μήνες. Εμένα ο δικός μου ελπίζω να καθυστερήσει, δεν θα αντέξω γκρίνια τόσο νωρίς!!

Για τι πράγμα διαβάζεις;

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

χαθηκατε οι περισσοτερες.ελπιζω να περνατε καλα.

Μπιγκι τι κανετε εσεις?

Τζουλι κ εμενα ο μικρος απο 3μιση μηνων,ετρεχαν τα σαλακια του (σημαδι οδον/φυιας) κ το δοντι το ειδαμε μετα απο 3μηνες.

ειναι δυσκολο να συγκετρωθεις τωρα κ ειναι λογικο.ειναι σαν να εισαι παλι ερωτευμενη ;)

εγω προσπαθουσα να διαβασω το βραδυ αφου ειχαν παει οι αντρες μου για υπνο.καποιες φορες τα καταφερνα,αλλα τις περισσοτερες μετα το 10λεπτο τα ματια μου εκλειναν...

Τζου,σημερα ηταν η τελευταια μερα στη δουλεια κ δε στεναχωρεθηκα καθολου. το μονο που εχω στο μυαλο μου οταν πλησιαζει η ωρα να σχολασω,ειναι να ερθω γρηγορα σπιτι να δω το μωρακι μου.

αν κ με ολους τους συναδελφους ειχα αριστη σχεση,δε μπορω να πω <φιλους> λογω μεγαλης διαφορα ηλικιας (πανω απο 50) αρα κ διαφορετικα ενδιαφεροντα. ή οτι θα μου λειψουν ιδιαιτερα.

ο χιονομπαλης τρομοκρατης,ειναι καλυτερα απο ποτε! εδω κ 4 ημερες κανει τα πρωτα του βηματα.περπατα 6-8 βηματα,πεφτει κατω κ ξανα παλι.το αστειο ειναι οταν θελει να τρεξει,κανει σαν το πιγκουινακι,δεξια αριστερα κ μπουυυυυφ,παρτον κατω!

Julie, για πες, πώς τα πήγατε με το διαβατήριο; Φωτογραφίες βγάλατε ειδικές σαν αυτές που θέλουν τα διαβατήρια ενηλίκων; Βρήκατε φωτογράφο που να μπορεί να συνεργαστεί με τόσο μικρό μωρό;

Για δόντια μη νομίζεις ότι είναι τόοοοοσο νωρίς, ξέρω παιδάκια που έχουν αρχίσει στους 3.5 μήνες. Εμένα ο δικός μου ελπίζω να καθυστερήσει, δεν θα αντέξω γκρίνια τόσο νωρίς!!

Για τι πράγμα διαβάζεις;

biggi μου καλημέρα!Όλα καλά με το διαβατήριο, είχα βάλει την μικρή στο sling και δεν έβγαλε κιχ σε όλη τη διαδικασία. Μου αρέσει που κάνουν και ταυτοπροσωπία, ούτε που κοίταξαν να δουν αν το μωρό που κρατάω είναι το ίδιο με το μωρό στη φωτογραφία:tongue: Φωτογραφίες μάλλον θέλει αυτές τις ειδικές, εγώ στον φωτογράφο είπα απλώς πως θέλω φωτογραφία για διαβατήριο. Η φωτογράφιση δεν είναι τίποτα, 3 δευτερόλεπτα, κρατάς εσύ το μωρό κάπως όρθιο και το βγάζουν. Πώς πάνε οι βολτούλες σας? Πόσο ακριβώς είναι ο μικρός σου? Εσένα πώς είναι? Ήσυχος? Γκρινιάζει? Εμένα καλούλα γενικώς είναι αλλά βαριέται εύκολα κι όσο είναι ξύπνια θέλει να ασχολούμαι μαζί της γιατί ακόμα δεν μπορεί να πάιξει μόνη της και να απασχοληθεί :D:D:D Δευτερόλεπτο δεν μένει μόνη της!

6237481d19.png

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

χαθηκατε οι περισσοτερες.ελπιζω να περνατε καλα.

Μπιγκι τι κανετε εσεις?

Τζουλι κ εμενα ο μικρος απο 3μιση μηνων,ετρεχαν τα σαλακια του (σημαδι οδον/φυιας) κ το δοντι το ειδαμε μετα απο 3μηνες.

ειναι δυσκολο να συγκετρωθεις τωρα κ ειναι λογικο.ειναι σαν να εισαι παλι ερωτευμενη ;)

εγω προσπαθουσα να διαβασω το βραδυ αφου ειχαν παει οι αντρες μου για υπνο.καποιες φορες τα καταφερνα,αλλα τις περισσοτερες μετα το 10λεπτο τα ματια μου εκλειναν...

Τζου,σημερα ηταν η τελευταια μερα στη δουλεια κ δε στεναχωρεθηκα καθολου. το μονο που εχω στο μυαλο μου οταν πλησιαζει η ωρα να σχολασω,ειναι να ερθω γρηγορα σπιτι να δω το μωρακι μου.

αν κ με ολους τους συναδελφους ειχα αριστη σχεση,δε μπορω να πω <φιλους> λογω μεγαλης διαφορα ηλικιας (πανω απο 50) αρα κ διαφορετικα ενδιαφεροντα. ή οτι θα μου λειψουν ιδιαιτερα.

ο χιονομπαλης τρομοκρατης,ειναι καλυτερα απο ποτε! εδω κ 4 ημερες κανει τα πρωτα του βηματα.περπατα 6-8 βηματα,πεφτει κατω κ ξανα παλι.το αστειο ειναι οταν θελει να τρεξει,κανει σαν το πιγκουινακι,δεξια αριστερα κ μπουυυυυφ,παρτον κατω!

Κατερινάκι μου!!!!!!!

Μια χαρά λοιπόν!!! Φεύγεις και φήνεις πίσω σου συντρίμια χαχαχαχα!

Όπως ακριβώς τα λες είναι, έρωτας μεγάλος!!!!!!!Συνέχεια την σκέφτομαι, κι όταν δεν είμαι μαζί της για λίγο παθαίνω στέρηση :shock::shock::shock:

Δεν το πιστεύω ότι άρχισε τα πρώτα του βηματάκια ο χιονομπαλίτσας, συγκινούμαι και μόνο που το σκέφτομαι...Φαντάσου να τον βλέπεις κιόλας...ψυχούλα μου!!!!!!!!Να του δώσεις ένα τεράάάάάάάάάάάστιο φιλάκι από μένα!!!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...