Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερα

αδιαθετησα σημερα το πρωι κα ποναω παρα παρα πολυ!!!ειναι τρομερο αυτο πολυ περναω!!!!!!!!!!τι κανετε εσεις?που περνατε τον 15αυγουστο?

Ωχχχχχ!Κουράγιο και περαστικά!!!Εύχομαι να σου περάσει γρήγορα γρήγορα σήμερα που είναι και η γιορτούλα σου!!!!Χρόνια σου πολλα πολλά και από εδώ:D:D:D Να χαιρεσαι το όμορφο ονοματάκι σου. Τί θα κάνετε σήμερα? Πού θα το γιορτάσεις?? Εμείς σπιτάκι σήμερα...τίποτα το ξεχωριστό! Όσο για το μπεμπέ, εφόσον αν ερχόταν θα ήταν τυχαίο δεν φαντάζομαι να στενοχωρήθηκες ε??? Άλλωστε αν άλλαξες γνώμη μπορείτε και να το προσπαθήσετε από τον άλλο μήνα...Φιλιά πολλά κοριτσάρα!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχχχχχ!Κουράγιο και περαστικά!!!Εύχομαι να σου περάσει γρήγορα γρήγορα σήμερα που είναι και η γιορτούλα σου!!!!Χρόνια σου πολλα πολλά και από εδώ:D:D:D Να χαιρεσαι το όμορφο ονοματάκι σου. Τί θα κάνετε σήμερα? Πού θα το γιορτάσεις?? Εμείς σπιτάκι σήμερα...τίποτα το ξεχωριστό! Όσο για το μπεμπέ, εφόσον αν ερχόταν θα ήταν τυχαίο δεν φαντάζομαι να στενοχωρήθηκες ε??? Άλλωστε αν άλλαξες γνώμη μπορείτε και να το προσπαθήσετε από τον άλλο μήνα...Φιλιά πολλά κοριτσάρα!

αστα τζουλι ποναω η κακομοιρα αλλα εβαλα σκουπα σε ολο το σπιτι και μου περασε καπως!σε ευχαριστω για τις ευχες σου,τωρα τι θα κανουμε σημερα δε το ξερω μαλλον καμια βολτουλα με το καροτσι τιποτα το τρομερο.οχι μωρε δε στεναχωρεθηκα,βασικα ειναι αναμικτα τα συναισθηματα,απο τη μια θελω και αλλο μωρακι αλλα απο την αλλη ετσι οπως ειμαστε οικονομικα ξερω οτι δε μπορω να το κανω αυτο σε εναν ανθρωπο ο οποιος δεν επελεξε να ερθει σε αυτη τη ζωη.γιατι να το βασανισω λοιπονμ αμα δε μπορω να του προσφερω?μμπορει να αλλαξει καποια στιγμη αυτο αλλα προς το παρον ετσι ειναι.καλα δε περιμενω να γινω πλουσια για να κανω μωρο γιατι δε προκειται να γινω ποτε απλα θελω να μεγαλωσει λιγο και ο γιαννης για να συννενοουμαστε καλυτερα γιατι τωρα περναει και τα terrible twos και η κατασταση δε παλευεται!!

δε μου λες?εσεις που μενετε τωρα?σε ποια περιοχη?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Αρχικα να ευχηθω σε Δεσποινακο κ Μαρακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :P:p κοριτσια να ζησετε!!!!ευχομαι ολα σας τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα κ συντομα.

(ελπιζω να μην ξεχνω καποια αλλη κοπελα :?:)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Εμεις εδω οπως θα φανταζεστε,δεν εχουμε 15Αυγουστο,οποτε ηταν μια απλη μερα......ναι καλα!:rolleyes:

Η κουνιαδα μου για ακομη μια φορα,δε μπορεσε να ερθει σημερα,οποτε την ευχαριστησα κ της ειπα πως δε τη χρειαζομαι αλλο.

ετρεχα σαν την τρελη το πρωι.να ετοιμασω τον χιονομπαλη να τον αφησω στη θεια του αντρα μου κ να προλαβω να παω στη δουλεια,οπου

Εδωσα την παραιτηση μου κ οταν σχολασα πηγαμε να δουμε τον παιδικο.

που θα παει,δε θα τελειωσει αυτη η εβδομαδα??

αι μαρη που μας κρατας και μουτρα!!!!εγω μεχρι και για καφε σου ειπα να παμε και με εκλ@σες!!!!

Καλέ ΠΟΤΕ μου πες για καφέ??? Με δουλεύεις??? Αφενός...

Αφετέρου ειμαι Κορυδαλλό χωρίς κανενα τρόπο μετακίνησης...πως θα τα πούμε??? (είμαι και αφραγκη Μαράκι):confused:

Στελλακι....παραπονακια????:tongue::D χαχαχαχα

φυσικα κ μας ελειψες βρε!συνηθως οταν δε γραφεις...κατι ετοιμαζεις :roll: οποτε σου επιτρεπουμε να απεχεις χαχαχαχα!

ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Αααααααααααα :tongue:

χαχαχαχαχαχα ναι ναι ναι παραπονάκια (σας αγαπάω ρεεεεεεε):-P:razz:

μαλιστα,οποτε να υποθεσω πως δε μιλησαν για τις συλληψεις,πως κοβουν τα επιδοματα οσων συμμετειχαν στις φασαριες,πως δεν τους δινουν καν bail κλπ

καλο ειναι η αληθεια να λεγεται κ οσο πιο αντικειμενικα γινεται.

ΤΙΠΟΤΑ απολύτως αγάπη μου δεν είπαν...τωρα καταλάβατε γιατι θέλησα να τα μάθω απο την πηγή?

Η στελλιτσα που ειναι,ακομα κραταει μουτρακια ???μμμ??? :tongue::tongue::tongue:

Το σκέφτομαι ακόμα κάτσε θα σου πω...χμμμμμ ΟΧΙ εντάξει ου πέρασε!!!!

κοριτσακια καλημερα

αδιαθετησα σημερα το πρωι κα ποναω παρα παρα πολυ!!!ειναι τρομερο αυτο πολυ περναω!!!!!!!!!!τι κανετε εσεις?που περνατε τον 15αυγουστο?

Πολύχρονη να σε χαιρομαστε και περαστικούλιαααα :-(

ΥΓ...Πήγαμε για μπανάκι κορίτσια (μας πήγε ο μπαμπας μου κουτσα στραβα)...χαχαχα εκει να δειτε τον Ταλιμπάνοοοοο μουυυυυ ουρλιαζε γέλαγε κολυμπούσε ...αχχχχ τον χάρηκα τον γιόκα μου....του άρεσε πολύ...

εσεις κοριτσούδια μου ΟΛΑΑΑΑΑ είστε καλά???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

biggi νομίζω πως είναι τόσο περίπλοκο επειδή παίζουν διάφορα, μπορεί πχ ο ένας γονιός να πάρει το παιδί και να εξαφανιστεί κι άλλα τέτοια...οπότε προσπαθούν να αποφύγουν τέτοιες καταστάσεις!

Μάλλον έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Να δούμε πώς θα το κανονίσουμε... Βλακωδώς είχα φανταστεί ότι ήταν απλή υπόθεση να βγάλεις διαβατήριο στο μωρό, αλλά φαίνεται πως όχι!

Νομίζω πως έχεις δικαίωμα να το έχεις 6 μήνες, αλλά αν μπαινοβγαίνεις είσαι λογικά οκ, όχι? Σκεφτόμαστε να το πηγαίνουμε καμιά βόλτα στο Παρίσι όταν θα πρέπει , δεν μας χαλάει το Παρισάκι χιχιχι!

Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει και πώς ελέγχουν αν είσαι visitor ή resident. Ξέρω μόνο από μια φίλη μου Ισπανίδα ότι συνέχεια την σταματούσε η αστυνομία και στο τέλος άφησε το αυτοκίνητό της στην Ισπανία και αγόρασε άλλο στην Αγγλία.

Τσέκαρε και τι ισχύει με την ασφάλεια, μην πάθεις κανένα ατύχημα και πληρώνεις τα κερατιάτικα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

ΥΓ...Πήγαμε για μπανάκι κορίτσια (μας πήγε ο μπαμπας μου κουτσα στραβα)...χαχαχα εκει να δειτε τον Ταλιμπάνοοοοο μουυυυυ ουρλιαζε γέλαγε κολυμπούσε ...αχχχχ τον χάρηκα τον γιόκα μου....του άρεσε πολύ...

εσεις κοριτσούδια μου ΟΛΑΑΑΑΑ είστε καλά???

αααααααααααααχ!τι ωραια....ζηλευω....

ποσο θα θελα να κολυμπουσα κ εγω με το γιοκαρινακο μου στη θαλασσα...:rolleyes:σνιφ σνιφ...

θα ερθει κ εμας η σειρα μας...

γεια σας κοριτσια και σας ευχαριστω για τα χρονια πολλα.χρονια πολλα και στο δεσποινακο που ειναι εξαφανισμενο.

λοιπον ξεκιναω!!!

Καλέ ΠΟΤΕ μου πες για καφέ??? Με δουλεύεις??? Αφενός...

Αφετέρου ειμαι Κορυδαλλό χωρίς κανενα τρόπο μετακίνησης...πως θα τα πούμε??? (είμαι και αφραγκη Μαράκι):confused:

ιδου και τα τεκμηρια!!!!σελιδα 5 παρακαλω!!!

στελλα αυριο εχω ρεπο και θα εχουμε το αμαξι της μανας μου.θελεις να περασουμε να σας παρουμε με τον κωστανταν να παμε μια βολτα?αν δουλευει ο αντρας σου αλλιως ολοι μαζι.θα σου φερω και καθισματακι για το μωρο.τι λες?

δε χρειαζονται φραγκα αγαπη μου,παμε για καφε ειναι απλως μια εκφραση.θα σου εφερνα εγω καφεδακι απο το σπιτι μουρλια!!!τι σκατα δουλευα τοσα χρονια ενα καφε ξερω να τον κανω!!!θα πηγαιναμε για κουνιες με τους αντρες.εχω και καροτσι δευτερο σε περιπτωση που δεν εχεις.οποτε θες πε μου οκ???

Εμεις εδω οπως θα φανταζεστε,δεν εχουμε 15Αυγουστο,οποτε ηταν μια απλη μερα......ναι καλα!:rolleyes:

Η κουνιαδα μου για ακομη μια φορα,δε μπορεσε να ερθει σημερα,οποτε την ευχαριστησα κ της ειπα πως δε τη χρειαζομαι αλλο.

ετρεχα σαν την τρελη το πρωι.να ετοιμασω τον χιονομπαλη να τον αφησω στη θεια του αντρα μου κ να προλαβω να παω στη δουλεια,οπου

Εδωσα την παραιτηση μου κ οταν σχολασα πηγαμε να δουμε τον παιδικο.

που θα παει,δε θα τελειωσει αυτη η εβδομαδα??

καλα παλι?????τι δικαιολογια ειπε αυτη τη φορα?????

μπραβο που της ειπες οτι δε θα τη ξαναχρειαστεις!ε αμα πια!!!αναισθησια ρε παιδι μου μια φορα την εβδομαδα ηταν ελεος!

κατερινακι αν τελικα οι διακοπες σας σας βγαλουν ελλαδα και ερθετε αθηνα πολυ θα ηθελα να σε δω απο κοντα παντως!

εμεις πριν απο λιγο γυρισαμε.πηγαμε για σουβλακι.εντομεταξυ λειπει η μανα μου διακοπες και δεν εχουμε αμαξι οποτε πηραμε το μετρο!και πηγαμε στο the mall.αστα να πανε τρελλη ταλαιπωρια αλλα το ευχαριστηθηκαμε!μπηκαμε σε τοσα τρενα που ο μικρος τρελαθηκε.στο τελος χεστηκε απο τη χαρα του στη κυριολεξια!!!!τον αλλαξαμε μεσα στο μετρο!καλα ητανε.πλησιαζουν και τα γενεθλια μου και λεμε να καλεσουμε λιγο κοσμο στο σπιτι οχι τιποτα το τρομερο αλλα εδω και δυο χρονια και βαλε γενεθλια δεν εχω κανει σαν ανθρωπος.τη μια ημουν στο καραβι εγκυος και γυρνουσα στην αθηνα την αλλη ημουν στο νοσοκομειο γιατι ο γιαννης ειχε πεσει απο το κρεβατι,ε ειπαμε αν ειμαστε σωοι φετος να κοψουμε μια τουρτα!ειστε ολες καλεσμενες!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλα παλι?????τι δικαιολογια ειπε αυτη τη φορα?????!!!

τι αλλο? οτι χτυπησε κ την πονουσε η μεση της (shocking :shock:)

κατερινακι αν τελικα οι διακοπες σας σας βγαλουν ελλαδα και ερθετε αθηνα πολυ θα ηθελα να σε δω απο κοντα παντως

κ εγω μαρακι θα το ηθελα πολυ αυτο!!!κ με ολες τις κοπελες φυσικα αν καταφερναμε να τα λεγαμε κ απο κοντα καποια στιγμη θα ηταν τελεια.αν δεν ερθουμε ελλαδα για διακοπες το καλοκαιρι,σιγουρα μες στο Νοεμβριο θα ερθουμε ενα ταξιδακι,ελπιζω.

εμεις πριν απο λιγο γυρισαμε.πηγαμε για σουβλακι.

ντροπη σου!!!!!δεν ξεστομιζουν ετσι αβασανιστα τετοιες λεξεις!!!εχουμε κ ξενετιμενες εδω που εχουν να το γευτουν μηνες!!!απο τουδε κ στο εξης απαγορευεται η χρηση αυτης της λεξης!!!:tongue::tongue::tongue: παπαπαπαπα βραδιατικα!

αληθεια ποτε εχεις γενεθλια?

Διαφημίσεις

[/size]

τι αλλο? οτι χτυπησε κ την πονουσε η μεση της (shocking :shock:)

καλα σοβαρα μιλας τωρα???δεν εχει καταλαβει οτι παει πια παλιωσε αυτο το πραγμα????ελεος ομως ετσι!!!πολυ θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια να ακουσω τη συζητηση!!!!

κ εγω μαρακι θα το ηθελα πολυ αυτο!!!κ με ολες τις κοπελες φυσικα αν καταφερναμε να τα λεγαμε κ απο κοντα καποια στιγμη θα ηταν τελεια.αν δεν ερθουμε ελλαδα για διακοπες το καλοκαιρι,σιγουρα μες στο Νοεμβριο θα ερθουμε ενα ταξιδακι,ελπιζω.

μακαρι να τα καταφερετε να ερθετε,να γνωριστουνε και οι αντρες.κυκνακι και ταλιμπανακι εννοω!!!!!εμεις παντως μενουμε στον αλιμο οποτε οπουδηποτε μπορουμε να σας βρουμε!ωραια θα ηταν να μπορουσαμε να κανουμε μια συναντηση!!!

ντροπη σου!!!!!δεν ξεστομιζουν ετσι αβασανιστα τετοιες λεξεις!!!εχουμε κ ξενετιμενες εδω που εχουν να το γευτουν μηνες!!!απο τουδε κ στο εξης απαγορευεται η χρηση αυτης της λεξης!!!:tongue::tongue::tongue: παπαπαπαπα βραδιατικα!

αληθεια ποτε εχεις γενεθλια?

εχεις δικιο χιλια συγνωμη δε θα επαναληφθει!!!πωπω κατερινα αληθεια εχεις να φας μηνες σουβλακι?και αμα τυχει να παραγγειλετε τι περνετε κινεζικο?η δεν παραγγελνουν οι αγγλοι?υπομονη και θα φας και σουβλακι!

τα γεννεθλια μου ειναι στις 3 του σεπτεμβρη.παρθενακι ειμαι και γω και ο πατερας μου και η αδερφη μου και η γιαγια μου και ο πατριος μου οποτε οταν ημουν μικρη καταλαβαινεις το τι γινοταν εδω μεσα!!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κ πως τα καταφερατε?

Τίποτα... έτυχε και πέτυχε. Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι τον προηγούμενο χρόνο άρχισα θεραπεία για υποθυροειδισμό, έχασα μερικά κιλά κάνοντας δίαιτα και επίσης δεν δούλευα, οπότε είχα λιγότερο τρέξιμο και περισσότερη όρεξη για ...γούτσου γούτσου. Δεν ξέρω αν κάτι από αυτά βοήθησε ή απλά ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Τη λέξη σουβλάκι κι εγώ θα την απαγόρευα υπό κανονικές συνθήκες, αλλά τώρα που είμαι εδώ έχω χορτάσει πίτες, γύρο, καλαμάκια (μιαμ μιαμ). Επίσης έχω φάει πολλές τυρόπιτες, καλαμαράκια και κεράσια!! Σόρρυ Κατερίνα... :tongue:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

εχεις δικιο χιλια συγνωμη δε θα επαναληφθει!!!πωπω κατερινα αληθεια εχεις να φας μηνες σουβλακι?και αμα τυχει να παραγγειλετε τι περνετε κινεζικο?η δεν παραγγελνουν οι αγγλοι?υπομονη και θα φας και σουβλακι!

Μαρία (χρόνια πολλά κιόλας!) σουβλάκι δεν υπάρχει στην Αγγλία, παρά μόνο σε 1-2 ελληνικά μαγαζιά, και είναι ιμιτασιόν. Εμείς όταν παραγγέλνουμε συνήθως τρώμε πίτσα, αλλιώς κινέζικο, ινδικό ή ταϊλανδέζικο.

Εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που τρώμε όταν ερχόμαστε Ελλάδα είναι σουβλάκι! Μιλάμε για στέρησηηηηηη, όχι αστεία.

τα γεννεθλια μου ειναι στις 3 του σεπτεμβρη.παρθενακι ειμαι και γω και ο πατερας μου και η αδερφη μου και η γιαγια μου και ο πατριος μου οποτε οταν ημουν μικρη καταλαβαινεις το τι γινοταν εδω μεσα!!!!!!!

επιμενεις βλεπω!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα ειπαμε δεν αναφερομαστε καθολου σε αυτη λεξη.ειναι απαγορευμενη!!!:P:p:p

εδω μαρακι μου απο ετοιμο φαγητο αλλο τιποτα!ιταλικο,ισπανικο,μεξικανικο,ινδικο,κινεζικο,αφρικανικο,ιαπωνεζικο...u name it!

θα παραγγειλουμε σπανια ομως γιατι μου αρεσει να τα φτιαχνω εγω

περυσι το καλοκαιρι,που ημουν εγκυουλα ηρθα για 10 περιπου ημερες κ ολες ετρωγα σ.....κι.δεν κανω πλακα,ουτε υπερβαλω.για μεσημερι ή βραδυ απαραιτητως τρωγαμε σ...κι!!!

κ εγω παρθενακι ειμαι στις 9 κ ο αντρας μου 22

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...