Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι,εχουμε νεοτερα?

εκανες το τεστακι με τα πρωινα?ουτε εγω ξερω τη συγκεκριμενη μαρκα αν κ καλο θα ηταν να το εκανες με μια πιο γνωστη,οχι οτι απαραιτητα θα ειναι πιο αξιοπιστη,αλλα για μεγαλυτερες πιθανοτητες σωστου αποτελεσματος.

τα τελευταια τεστ, τα ψηφιακα ειναι αρκετα ευαισθητα κ ανιχνευουν την ορμονη ακομη κ εαν εχει εκκριθει ελαχιστη ποσοτητα.

οπως κ να εχει αν δεν εισαι,θα προσπαθησετε τον επομενο μηνα εαν παλι εισαι καλως να ερθει!!!!

Οσο για τη δουλεια,εφοσον περνα η γνωμη της,ρωτησε την ευθεως.δεν εχεις να χασεις τιποτα.

οχι δε το εκανα με τα πρωινα,το εκανα κατα τις 1 το μεσημερι.το ψηφιακο το εψαχνα μια αλλη φορα και δε το ειχα βρει πουθενα!!τωρα γυρισαμε απο ενα πανηγυρι και εκει που πηγαιναμε ζαλιστηκα παλι.οσο για τη δουλεια ξεχασα να σου πω οτι ειναι δυσκολο να τη ρωτησω γιατι εχει φυγει σε αδεια:rolleyes:

ειδες με παρεσυρες και πηρα τεστ:-P!!!αν δεν εχει ερθει θα παω κατευθειαν για εξεταση.δε κανω αλλο τεστ(ελπιζω),αν δεν ειμαι τωρα δε θα προσπαθησουμε τον επομενο γιατι αν ειμαι εγινε τυχαια.αν μπορεσουμε απο τον καινουργιο χρονο,αν ειμαι παλι καλως να ερθει βεβαια ετσι?λοιπον παω να ταισω-κοιμισω κυκνακι και ερχομαι!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Έφτιαξα παστίτσιο και κάτι τυροπιτάκια με δικό μου φύλλο και μια χωριάτικη σαλάτα, ένα άτομο ήταν άλλωστε μόνο, πόσα να φάμε?

Σούπερ μάρκετ πας με τον μικρό? Του αρέσει? Αληθεια, εσύ οδηγείς εκεί? Εμείς σκεφτόμαστε να φέρουμε το ελληνικό αμάξι, αλλά ελπίζω να μην είναι πολύ μπέρδεμα που το τιμόνι μας θα είναι ανάποδα...

για στειλε απο εδω τη ζυμη σου με τις οδηγιες παρακαλω!!!

με τον μικρο παμε παντου για ψωνια,για φαγητο,στη παμπ χιχιχιχι του αρεσει πολυ.θα γκρινιαξει καμια φορα,αλλα δεν ειχαμε ποτε ιδιαιτερο προβλημα.

το μεγαλυτερο επιτευγμα μας ειναι οταν ειχε ερθει το κουμπαρακι μου κ κατεβηκαμε λονδινο,7 ωρες βολταραμε αχνα δεν εβγαλε το πουλακι μου,ολη την ημερα.

δεν οδηγω,αλλα απο σεπτεμβρη θα ξεκινησω εντατικα γιατι σχεδιαζω να πηγαινω στη δουλεια με αμαξι.

εσυ οδηγεις?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

για στειλε απο εδω τη ζυμη σου με τις οδηγιες παρακαλω!!!

με τον μικρο παμε παντου για ψωνια,για φαγητο,στη παμπ χιχιχιχι του αρεσει πολυ.θα γκρινιαξει καμια φορα,αλλα δεν ειχαμε ποτε ιδιαιτερο προβλημα.

το μεγαλυτερο επιτευγμα μας ειναι οταν ειχε ερθει το κουμπαρακι μου κ κατεβηκαμε λονδινο,7 ωρες βολταραμε αχνα δεν εβγαλε το πουλακι μου,ολη την ημερα.

δεν οδηγω,αλλα απο σεπτεμβρη θα ξεκινησω εντατικα γιατι σχεδιαζω να πηγαινω στη δουλεια με αμαξι.

εσυ οδηγεις?

Τί καλό παιδάκι που είναι ο χιονομπαλίτσας! Εμείς σήμερα την πήγαμε στην θεία μου και όσο κάτσαμε (καμιά ώρα δηλαδή) γκρίνιαζε συνέχεια!!Συνέχεια όμως. Δεν ξέρω τί είχε πάθει...δεν πείναγε και είχε κοιμηθεί και στο αμάξι οπότε δεν είναι ότι ήταν και πολύ κουρασμένη. Είναι λίγο δύσκολη η μικρή μου, δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι ακόμα μικρούλα ή αν είναι έτσι ο χαρακτήρας της...τί να πω!!Εσένα από τριών μηνών έτσι καλόβολος ήταν?

Η ζύμη είναι πανεύκολη. Βάζω 200γρ γιαούρτι, ένα φλιτζάνι του γαλλικού καφέ ελαιόλαδο (μπορείς να βάλεις και βούτυρο αντι για λάδι γύρω στα 250γρ) , μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και λίγο αλάτι. Τα πλάθεις κι είναι έτοιμη σε dt!Και φυσικά γεμίζεις με ό,τι θέλεις μετά.

Οδηγώ αλλά όχι και τρελά, είμαι εντελώς άπειρη οδηγός ακόμα. Θέλω να μάθω καλύτερα για να μπορώ να πηγαίνω κάπου και την μικρή αν χρειαστεί. Έχει διάφορες δραστηριότητες για μωρά στην Οξφόρδη αλλά κάπως μακρυά από το σπίτι μας, θα πρέπει δηλαδή να αλλάζω 2 λεωφορεία ενώ με το αμάξι θα πηγαίνω τσακ μπαμ:D

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Julie, έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται να έχεις αυτοκίνητο με ανάποδο τιμόνι αν είσαι μόνιμος κάτοικος. Ψάξτο πριν φέρετε αυτοκίνητο στην Αγγλία, μην σας κυνηγάει η αστυνομία.

Νομίζω πως έχεις δικαίωμα να το έχεις 6 μήνες, αλλά αν μπαινοβγαίνεις είσαι λογικά οκ, όχι? Σκεφτόμαστε να το πηγαίνουμε καμιά βόλτα στο Παρίσι όταν θα πρέπει , δεν μας χαλάει το Παρισάκι χιχιχι!

6237481d19.png

ηηηηηηηηηρθαααααααααα!!!!!!!τι εγινε κοριτσακια!!!εμενα ο δικος μου οποτε πηγαιναμε καπου ολο κλαμα ηταν.τι αγκαλιτσα τον επερνα τη βυζι εβγαζα φατσα φορα εκει να μη μας αφησει να φχαριστηθουμε τιποτα!!!!το σκατακι.αργησαμε ομως να τον βγαλουμε εξω και νομιζω οτι δε του αρεσε ιδιαιτερα εξω απο το σπιτι.στο επομενο θα βγουμε εξω πιο νωρις αρκετα πιο νωρις για να συνηθιζει!!!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Εσένα από τριών μηνών έτσι καλόβολος ήταν?

οχι βεβαια!υπηρξαν κ φορες που βγηκαμε εξω κ ξαφνικα σπαραζε στο κλαμα. ειχα μαζι μου μαρσιπο ή σλινγκ κ τις περισσοτερες φορες ηρεμουσε.

νομιζω πως απλα υπαρχουν κ μερες οπως εμεις ουτε τα μωρακια θελουν να βγουν εξω,θελουν να χουχουλιασουν στο κρεβατακι τους κ εμεις τα τραβαμε απο εδω κ απο εκει :)

αργησαμε ομως να τον βγαλουμε εξω και νομιζω οτι δε του αρεσε ιδιαιτερα εξω απο το σπιτι

κ εγω το πιστευω αυτο,οσο πιο νωρις το βγαζεις το μωρο εξω,τοσο συνηθιζει κ του αρεσει.

ετσι ειναι.το θεμα ειναι οτι ναι μπορει να μη θελουν να βγουν εξω αλλα δε θελουν να μεινουν και μεσα.δε ξερουν τι θελουν δηλαδη!σημερα ο γιαννης μπηκε τη πρωτη του τιμωρια.εριξε το κλαμα της ζωης του αλλα δεν υποχωρησα.3 φορες τον εβαλα.τον προειδοποιησα τρεις φορες και συνεχισε.τη τριτη μπηκε τιμωρια στο δωματιο του καθισμενος σε ενα μαξιλαρακι.σηκωνοταν και εβγαινε εξω κλαιγοντας και τον ξανα εβαζα μεσα.σφιγγοταν η καρδια μου αλλα εχει κακομαθει τρομερα.εχει γινει τρομερος αλητης χαχαχα!!!!!που θα παει θα μαθει.ξερετε τι εκανε?πετσαει πραγματα απο το μπαλκονι!θα σκοτωσει και κανα ανθρωπο και θα τρεχουμε!δεν ακουει ρε παιδια τιποτα.μεχρι που σημερα απιυδησα και τον εβαλα τιμωρια.το ξανακανε αλλες δυο φορες ενω μου ελεγε οτι δε θα ξαναπεταξει τιποτα.δε καταλαβαινει η το κανει για παιχνιδι?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

μαρακι,

σιγουρα το κανει για παιχνιδι.ειναι μικρουλης ακομα,δεν καταλαβαινει το σωστο κ το λαθος,εσυ του το μαθαινεις κ με ωραιο τροπο.μπραβο που δε λυγισες.

θα πρεπει να μαθουμε να λεμε οχι κ εμεις.

οταν ο χιονομπαλης τρομοκρατης παει να κανει σκανταλια,του λεω <οοοοοοχι> κ ετσι οπως με κοιταζει με τις ματαρες του κ τα χειλακια του τα σουφρωμενα,κοτσαρει κ το φρυδι πανω....μου ρχεται να σκασω στα γελια.

πως κρατιεμαι....αλλα δεν προκειται να με παρει στα σοβαρα,θα νομιζει πως παιζουμε :D

κατερινα και γω καποια στιγμη γελασα γιατι με κοιτουσε με τα ματακια του κλαμμενα και τα χειλακια του σουφρωτα ετοιμος να ξαναβαλει τα κλαματα αλλα το κρατησα μετα και ξανα βρηκα την αυτοκυριαρχια μου!!!ηθελε να με αγκαλιασει και δεν τον αφηνα τον ξανα εβαζα στο δωματιο.δε μπορεις να φανταστεις πως ενιωθα αλλα πραγματικα αμα πεταξει τιποτα βαρυ μπορει να τραυματισουμε κανεναν.εχθες εριξε τη τσαντα του αντρεα με γυαλια κλειδια κινητα μεσα,σημερα ενα μπουκαλι νερο και το παγουρι του!το οποιο εσπασε κιολας.ε φτανει καποια στιγμη το παιχνιδακι.δε μαρεσει να τον βλεπω ετσι αλλα πρεπει να ηρεμισει εχει ξεφυγει τελειως!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κοριτσακια καλημερα

αδιαθετησα σημερα το πρωι κα ποναω παρα παρα πολυ!!!ειναι τρομερο αυτο πολυ περναω!!!!!!!!!!τι κανετε εσεις?που περνατε τον 15αυγουστο?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...