Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως κοριτσια κ εγω θα ηθελα τουλαχιστον αλλα 2 μωρακια.μακαρι να πανε ολα καλα.

εχουμε βαλει μπρος για σπιτακι τωρα,οποτε για λιγο καιρο θα πρεπει να κανουμε υπομονη.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια απο περιοδο ακομα τιποτα,ειμαι σε αναμενα καρβουνα αν και ποναω και νομιζω οτι θα μου ερθει.και στο κυκνακι ετσι ελεγα και να τωρα!!!

καταλαβα.

καλυτερα μιλησε της προς στο τελος ή στην αρχη της βαρδιας σου.

διαλεξε μια καλη ωρα,να μην ειναι κουρασμενη,νευριασμενη, κ ποτε πριν το διαλειμμα.

απο εκεινη εξαρταται αν θα σε κρατησουν?με την εννοια,πως αν πει μια καλη κουβεντα,πως εισαι καλη,πως βγαζεις δουλεια κλπ?

αν ναι,ρωτησε την ευθεως.<εισαι ευχαριστημενη απο τη δουλεια που βγαζω?θα συνεχιστει η συνεργασια μας?εχεις βγαλει ηδη καποια αποφαση ή το σκεφτεσαι ακομα? πως τα βλεπεις τα πραγματα>

αν σε αποφυγει κ παλι πες της πως δε θελεις/δε σου αρεσει να τη φερνεις σε δυσκολη θεση,αλλα δεν εχεις αλλη επιλλογη.

πρεπει να ξερεις κ εσυ τι θα γινει μελλοντικα,να αρχισεις να κοιτας για αλλη δουλεια? (αυτο βεβαια καντο ετσι κ αλλιως) θα μεινεις?

στο τελος της συζητησης,δως της κ ενα περιθωριο,<σε παρακαλω πολυ,στο τελος της εβδομαδας θα ηθελα να εχω μια ξεκαθαρη απαντηση>

σοβαρα τωρα,υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν 400 ευρω βαλιτσα?ενα ολοκληρο ενοικιο!!!!θεε μου!

δεν εξαρταται απολυτα απο εκεινη αλλα ειναι πολυ καλο αν πει οτι ειμαι καλη και οτι με θελει.ακουγεται η γνωμη της καταλαβες?πρεπει να της μιλησω να ξερω και γω τι θα κανω απο εδω και περα.ναι κατερινα μου υπαρχουν ανθρωποι που περνουν βαλιτσα που κανει 465 ευρω.ειναι η cosmolite της samsonite,ειναι απο πολυκαρμπονε υλικο και ειναι παρα πολυ ελαφρια.ειναι αθραυστη και γιαυτο τη θελουν,εχει ψηφιστει ως η καλυτερη βαλιτσα για το 2011 γιατι δε παθαινει ουτε γρατζουνια.μαλιστα ηρθε προχθες μια κοπελα ευγενεστατη και πηρε το μεγαλυτερο μεγεθος με το ασορτι νεσεσερ,ασορτι θηκη για το διαβατηριο και πολλα αξεσουαρ και πληρωσε 680 ευρω κας!!!!!και ηταν και τρομερα ανετη!εγω ουτε σε δυο μηνες δε τα βγαζω και εκεινη τα εδωσε ετσι!!και μαλιστα με εκπτωση.μονο το νεσεσερ εκανε 229 ευρω.και μετα σου λεει κριση.κρινε μονη σου!

Αυτός ο φίλος μας έφερε κι ένα προφιτερόλ και δεν ξέρω τί να το κάνω γιατί δεν πρέπει να το φάω. Πρέπει να αντισταθώ αλλά το σκασμένο με φλερτάρει συνεχώς από το ψυγείο. Να, τώρα μόλις μου έκλεισε το μάτι :twisted::twisted::twisted: Πφφφφφ!!

Αυτά κοριτσάκια μου, πάω για zzzzzzzz!!Φιλάκια πολλά, σμουτς!

και σενα σου κλεινουν το ματι τα γλυκα???οχι για να μη νομιζω οτι ειμαι τρελλη δηλαδη!!!σε ευχαριστω για τις ευχες σου μακαρι να ακουστουν!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μη φανταστεις,τα ψωνια του σουπερ μαρκετ καναμε,κατι απ τα μπουτς κλπ

βολτουλα πηγαμε στην παιδικη χαρα μια κ που ο χιονομπαλης εχει μια τρελα με τις κουνιες

(εσπασε τη δικη του ο χοντρουλης κ γερνει τωρα :tongue::tongue::D)

τι καλουδια εφτιαξες?

Έχει και δική του ιδιωτική κούνια???Μεγαλεία ο χιονομπαλίτσας χιχιχιχιχι!!!!

Έφτιαξα παστίτσιο και κάτι τυροπιτάκια με δικό μου φύλλο και μια χωριάτικη σαλάτα, ένα άτομο ήταν άλλωστε μόνο, πόσα να φάμε?

Σούπερ μάρκετ πας με τον μικρό? Του αρέσει? Αληθεια, εσύ οδηγείς εκεί? Εμείς σκεφτόμαστε να φέρουμε το ελληνικό αμάξι, αλλά ελπίζω να μην είναι πολύ μπέρδεμα που το τιμόνι μας θα είναι ανάποδα...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

παντως κοριτσια κ εγω θα ηθελα τουλαχιστον αλλα 2 μωρακια.μακαρι να πανε ολα καλα.

εχουμε βαλει μπρος για σπιτακι τωρα,οποτε για λιγο καιρο θα πρεπει να κανουμε υπομονη.

Κι εγώ αν είμαστε τυχεροί και τα καταφέρουμε θα ήθελα τρία παιδάκια...Δεν ήξερα ότι έχετε βάλει μπρος για σπιτάκι!Σε ποια περιοχή ψάχνετε? Πώς το θέλετε? Μονοκατοικία κοιτάτε? Αχ τί ωραία να έχεις δικό σου σπίτι...επενδύεις και το φτιάχνεις όπως σου αρέσει, κατασταλλάζεις κιόλας κάπου...ωραία αίσθηση!

6237481d19.png

κοριτσια δεν αντεξα να περιμενω και εκανα το τεστ.βγηκε αρνητικο.η περιοδος ομως πουθενα.αν δεν ερθει μεχρι αυριο θα παω για εξεταση την τριτη.τι να κανω να παρω κι αλλο?μου εφερε ο αντρεας ενα που ουτε καν το ειχα ακουσει illa test λεγεται.να το εμπιστευτω?9 ευρω μονο εκανε δε ξερω!μηπως ειναι καμια μαπα δηλαδη.πειτε μου κατι τα εχω παιξει!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα κοριτσια απο περιοδο ακομα τιποτα,ειμαι σε αναμενα καρβουνα αν και ποναω και νομιζω οτι θα μου ερθει.και στο κυκνακι ετσι ελεγα και να τωρα!!!

δεν εξαρταται απολυτα απο εκεινη αλλα ειναι πολυ καλο αν πει οτι ειμαι καλη και οτι με θελει.ακουγεται η γνωμη της καταλαβες?πρεπει να της μιλησω να ξερω και γω τι θα κανω απο εδω και περα.ναι κατερινα μου υπαρχουν ανθρωποι που περνουν βαλιτσα που κανει 465 ευρω.ειναι η cosmolite της samsonite,ειναι απο πολυκαρμπονε υλικο και ειναι παρα πολυ ελαφρια.ειναι αθραυστη και γιαυτο τη θελουν,εχει ψηφιστει ως η καλυτερη βαλιτσα για το 2011 γιατι δε παθαινει ουτε γρατζουνια.μαλιστα ηρθε προχθες μια κοπελα ευγενεστατη και πηρε το μεγαλυτερο μεγεθος με το ασορτι νεσεσερ,ασορτι θηκη για το διαβατηριο και πολλα αξεσουαρ και πληρωσε 680 ευρω κας!!!!!και ηταν και τρομερα ανετη!εγω ουτε σε δυο μηνες δε τα βγαζω και εκεινη τα εδωσε ετσι!!και μαλιστα με εκπτωση.μονο το νεσεσερ εκανε 229 ευρω.και μετα σου λεει κριση.κρινε μονη σου!

και σενα σου κλεινουν το ματι τα γλυκα???οχι για να μη νομιζω οτι ειμαι τρελλη δηλαδη!!!σε ευχαριστω για τις ευχες σου μακαρι να ακουστουν!!!!

No, no δεν είσαι τρελή!!!! Συμβαίνει και σε εμένα χιχιχιχιχι!

Περιμένουμε και νέα σου!!!!!!Μην μας ξεχάσεις ε?????Και για την δουλειά και ΚΥΡΙΩΣ για το μπεμπέ!!!Πάντως μια χαρά την πουλάς την βαλίτσα με αυτά που λες...είσαι καλή εσύ!!!!Δεν σχολιάζω καν τα 680 ευρώ κας...έλεος!!!!!!Πώς δεν σου ξεφεύγει κανένα σχόλιο εκείνη την ώρα, κανένα γουρλωμένο μάτι (να έτσι ::shock::shock::shock:), κάτι τελοσπάντων...???

6237481d19.png

κοριτσια δεν αντεξα να περιμενω και εκανα το τεστ.βγηκε αρνητικο.η περιοδος ομως πουθενα.αν δεν ερθει μεχρι αυριο θα παω για εξεταση την τριτη.τι να κανω να παρω κι αλλο?μου εφερε ο αντρεας ενα που ουτε καν το ειχα ακουσει illa test λεγεται.να το εμπιστευτω?9 ευρω μονο εκανε δε ξερω!μηπως ειναι καμια μαπα δηλαδη.πειτε μου κατι τα εχω παιξει!!

Μην τα παίζεις βρε κορίτσι μου!!!Μια δυο μερούλες και θα ξέρεις (εύκολο είναι θα μου πεις?)...Αύριο είναι και 15αυγουστος, άσε να περάσει η μέρα και πας Τρίτη πρωί πρωί και είτε κάνεις άλλο ένα τεστ που να εμπιστεύεσαι, είτε πας για εξέταση αίματος...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

No, no δεν είσαι τρελή!!!! Συμβαίνει και σε εμένα χιχιχιχιχι!

Περιμένουμε και νέα σου!!!!!!Μην μας ξεχάσεις ε?????Και για την δουλειά και ΚΥΡΙΩΣ για το μπεμπέ!!!Πάντως μια χαρά την πουλάς την βαλίτσα με αυτά που λες...είσαι καλή εσύ!!!!Δεν σχολιάζω καν τα 680 ευρώ κας...έλεος!!!!!!Πώς δεν σου ξεφεύγει κανένα σχόλιο εκείνη την ώρα, κανένα γουρλωμένο μάτι (να έτσι ::shock::shock::shock:), κάτι τελοσπάντων...???

δε μου ξεφευγει τετοιο ματι :shock: γιατι καποιους τους κοβεις και απο την εμφανιση και απο το υφος.οποτε δε τους παω καθολου στις οικονομικες βαλιτσες τους παω κατευθειαν στις πανακριβες!!!βεβαια ηρθε μια κοπελα η οποια εψαχνε μια βαλιτσα luis vuiton η οποια εκανε 3-4 χιλιαρικα αποτι ειπε και την ηθελε(emoticon με το σαγονι στο πατωμα!!!!)εμεις ομως δεν την ειχαμε και δεν ηθελε καμια αλλη.ειχαμε μια μοσκινο η οποια κανει 700 ευρω αλλα θα επρεπε να παρει δυο γιατι ηταν πολυ μικρες!ΕΛΕΟΣ!!!!

Μην τα παίζεις βρε κορίτσι μου!!!Μια δυο μερούλες και θα ξέρεις (εύκολο είναι θα μου πεις?)...Αύριο είναι και 15αυγουστος, άσε να περάσει η μέρα και πας Τρίτη πρωί πρωί και είτε κάνεις άλλο ένα τεστ που να εμπιστεύεσαι, είτε πας για εξέταση αίματος...

πργματικα δε ξερω τι να σκεφτω τωρα,εντομεταξυ καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη αποτι ξερω.στη πρωτη ειχα εντονους πονους περιοδου μεχρι και στο νοσοκομειο πηγα και επρεπε να μεινω στο κρεβατι για ενα διαστημα,τωρα εχω πονους κατα διαστηματα αλλα δε ξερω αν σε ενταση θα ειναι οι ιδιοι η θα εχουν ελλατωθει λογω γεννας.δε ξερω αν μετα πονας οπως στη πρωτη,δε ξερω ΤΙΠΟΤΑ.εν ειδα οτι ουδεν ειδα.που ελεγε και η σοφη παροιμια!εν αναμονη!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

το επιδομα το μειωσαν,δεν το καταργησαν.

σορρυ,σου ειπα μ@λ@κεια, δεν εχεις επιστροφη χρηματων απ το council taxes,αλλα σκετο απ το taxes

Πες το βρε Κατερίνα γιατί είπα στον άντρα μου ότι έχουμε επιστροφή φόρου από το council (καλά θα ήταν!!) και με πήρε για τρελλή! :)

Julie, έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται να έχεις αυτοκίνητο με ανάποδο τιμόνι αν είσαι μόνιμος κάτοικος. Ψάξτο πριν φέρετε αυτοκίνητο στην Αγγλία, μην σας κυνηγάει η αστυνομία.

Μαρία, σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Εμείς κορίτσια αυτό το σαββατοκύριακο είπαμε να πρωτοτυπήσουμε, μείναμε στο κλεινόν άστυ! Χθες πήγαμε στην Ακρόπολη για την πανσέληνο, σήμερα το πρωί πήγαμε για μπάνιο και τώρα ετοιμαζόμαστε για βόλτα στο πάρκο του Φλοίσβου. Εσείς πώς περνάτε;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πες το βρε Κατερίνα γιατί είπα στον άντρα μου ότι έχουμε επιστροφή φόρου από το council (καλά θα ήταν!!) και με πήρε για τρελλή! :)

ωωωχχ!σορρυ!

πες του οτι μαλλον εγω το χασα χαχαχα!κ να σκεφτεις το καταλαβα οταν διαβασα το μνμ της Τζ.

Μαρακι,εχουμε νεοτερα?

εκανες το τεστακι με τα πρωινα?ουτε εγω ξερω τη συγκεκριμενη μαρκα αν κ καλο θα ηταν να το εκανες με μια πιο γνωστη,οχι οτι απαραιτητα θα ειναι πιο αξιοπιστη,αλλα για μεγαλυτερες πιθανοτητες σωστου αποτελεσματος.

τα τελευταια τεστ, τα ψηφιακα ειναι αρκετα ευαισθητα κ ανιχνευουν την ορμονη ακομη κ εαν εχει εκκριθει ελαχιστη ποσοτητα.

οπως κ να εχει αν δεν εισαι,θα προσπαθησετε τον επομενο μηνα εαν παλι εισαι καλως να ερθει!!!!

Οσο για τη δουλεια,εφοσον περνα η γνωμη της,ρωτησε την ευθεως.δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Τζουτζουκα τι κανετε εσεις?

ναι,ο χιονομπαλης τρομοκρατης εχει ιδιωτικη κουνια :mrgreen::mrgreen: χαχαχαχαχαχα

ενοουσα πως εσπασε τη δικη του,αυτη που εχουμε σπιτι, την ηλ/κη χεχεχε

Εχουμε βαλει μπροστα για σπιτακι εδω κ καιρο.Προσπαθουμε να αποταμιευσουμε για την προκαταβολη κ για τα πρωτα εξοδα του κ μου φαινεται βουνο :rolleyes:

Για αρχη,λεμε να παρουμε ενα φλατ εδω γυρω,στην περιοχη μας.

θα ηθελα να ξεκολησουμε πια απ το παλιοενοικιο. Μελλοντικα θα προσπαθησουμε για κατι πιο μεγαλο,για μονοκατοικια.προτιμω μικρα κ σταθερα βηματα.

εκτος κ αν βρεθει καποια καλη ευκαιρια φυσικα,δε θα πω οχι! ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...