Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Bigi,

ολες οι κοπελες που ειμαστε εδω,εχουμε διαφορετικες εμπειριες κ διαφορετικη αντιμετωπιση απ το συστημα υγειας.πιστευω,δεν ειναι θεμα τι γνωριζω εγω ή τι γνωριζεις εσυ,αλλα πως λειτουργει κ αν σε εξυπυρετει η εκαστοτε κλινικη,οπου δεν ειναι παντου το ιδιο.

θα σου πω λοιπον τη δικη μας εμπειρια,πως δουλευει για εμας κ που ειμαι ευχαριστημενη μεχρι στιγμης.

απ τη μερα που γεννηθηκε ο χιονομπαλιτσας-τρομοκρατης,για ενα μηνα 2 φορες την εβδομαδα,ερχοταν μια μαια κ μια επισκεπτρια υγειας στο σπιτι μας.μετα τον μηνα,πηγαινα εγω στην κλινικη,(καθε δευτερα ή πεμπτη) για μετρησεις κ για να συζητησουμε θεματα περι θηλασμου,φροντιδα μωρου κλπ. ειχα τα κινητα τους κ οποτε ηθελα τηλ.

κατι που κανουμε μεχρι κ σημερα κ για οσο το μωρο θα μεγαλωνει.

οταν χρειαστηκα γιατρο (να ερθει σπιτι ή να παω εγω απο εκει χωρις ραντεβου λογω εκτακτης αναγκης) δεν ειχα κανενα προβλημα.δεν με παρεπεμψε σε παιδιατρο,διοτι δεν υπηρχε προβλημα στη διαγνωση ή στη θεραπεια.αν ηθελα μια 2η γνωμη,ενος παιδιατρου,τοτε θα με παρεπεμπε σε παιδιατρο,αλλα αρκεστηκα στη δικη της γνωμη.

αλλη κοπελα,ισως εχει αλλη αντιμετωπιση/εξυπηρετηση κ λογικο να μην εχει εμπιστοσυνη στην κλινικη στο προσωπικο κοκ.

Εχεις δικιο για τη θαλασσα,εμας ειναι αρκετα κοντα μας.20 λεπτα με το τρενο,γκρεις,τσοκγουελ,σαουθεντ κλπ

καμια προυποθεση,για να σου δωσουν τα μισα χρηματα,αρκει να εχεις ΝΙ.το ανεφερα επειδη ειπες 1000 λιρες κερδος (στην περιπτωση που δεν εργαζεσαι κ επρεπε να αφησεις το μωρο σου σε σταθμο ή σε childminder που ειναι πιο οικομικη επιλογη.)

βεβαια,αυτα πανε αναλογα με το οικογενειακο εισοδημα,κατα ποσο συμφερει ή οχι την οικογενεια η καθε επιλλογη

ειχα την εντυπωση πως sτο training δουλευουν με συμβολαια?τι ειδικοτητα εχεις?

ποσο καιρο προσπαθουσατε για μωρακι αν μου επιτρεπεις?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και πάλι κορίτσια!

Julie, ναι, μια χαρά με το μωρό, η προσαρμογή ήταν σχετικά εύκολη. Στο μέλλον να δούμε τι μας περιμένει!! :) Δεν είναι (μόνο) τα εμβόλια, είπα να μείνω γενικότερα για να έχει το μωρό καλύτερη περίθαλψη στην αρχή, να μπορεί να δει παιδίατρο ανά πάσα στιγμή κ.λπ. Δεν έχω καλό GP στο Λονδίνο, και φοβούμουν να πάω στον κάθε άσχετο γιατί το μωρό μου γεννήθηκε με IUGR (πρόωρο) και ήθελε έξτρα προσοχή στην αρχή. Ένας άλλος παράγοντας ήταν ο καιρός, στο Λονδίνο θα είχα κλειστεί μέσα, ενώ εδώ κάνουμε τις βόλτες μας (δεν έχουμε αφήσει πάρκο για πάρκο), πάμε και στη θάλασσα. Νομίζω ότι το ελληνικό καλοκαίρι είναι προτιμότερο από το αγγλικό ανοιξο-φθινόπωρο, τουλάχιστον μέχρι να ξεπεταχτεί λίγο το μωρό.

Δεν το ήξερα ότι θέλει και τους δύο γονείς στο Α.Τ. για ταυτοπροσωπία! Εμένα ο άντρας μου είναι στην Αγγλία, περιμένουν σοβαρά να έρθει στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να βγάλει το μωρό διαβατήριο;;; :shock:

biggi καλημέρα!!

Σίγουρα το ελληνικό καλοκαιράκι είναι πιο όμορφο!Βέβαια αν έχει υπερβολική ζέστη δεν το λες και ιδανικό για ένα μωρό!!Αθήνα είσαι? Σε ποια θάλασσα πηγαίνετε? Εμείς πηγαίνουμε βόλτα συνηθως στο βουνό που είναι κοντά μας, την πήγαμε και μια μέρα στη θάλασσα αλλά καπνίζανε πολύ και μας την έσπασε :( Ίσως το ξαναδοκιμάσουμε κάποια μέρα. Αυτό με τους gp είναι λίγο θέμα. Κι εγώ νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια εδώ που έχω την παιδίατρό μου, που την έχω επιλέξει και της έχω εμπιστοσύνη...ελπίζω όμως πως όλο και κάποιον καλό gp θα βρούμε τώρα που θα πάμε, θέλω να το ψάξω αν γίνεται όπως λέει η Κατερίνα, γιατί ο δικός μου ήταν με τα φεγγάρια του...

Όσο για το διαβατήριο βρήκα αυτό σε περίπτωση που ο ένας γονιός δεν μπορεί να παραστεί :

"Τα ως άνω δικαιολογητικά κατατίθενται από τους γονείς παρουσία του ανηλίκου και υπογράφονται από αυτούς και τον άνω των 12 ετών ανήλικο. Εάν παρίσταται μόνον ο ένας γονέας, απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του άλλου, με θεωρημένο το ιδιόχειρο της υπογραφής του."

Οπότε θα είστε οκ! Τί πρόγραμμα έχετε σήμερα με τον μικρό? Πού θα πάτε βολτούλα? Εδώ μένεις κοντά στους γονείς σου? Έχεις βοήθεια?

6237481d19.png

κοριτσια,τα χαρτια μου για τη νεα δουλεια ειναι ετοιμα :P:p:p δευτερα δινω παραιτηση

τωρα,βαση του κανονισμου,θα πρεπει να παραμεινω για ακομα 4 εβδομαδες

αλλα,οπως σας ειπα κ εχθες,μου χρωστανε πολλες ημερες αδεια.

κανονικα θα επρεπε να δωσω παραιτηση σημερα κ για τις επομενες 4 εβδομαδες να μην δουλεψω κ να μου πληρωσουν την υπολοιπη αδεια που δεν πηρα

αλλα τελος παντων,θα παω κ την επομενη εβδομαδα κ ας κοψει το λαιμο της μετα!χαχαχα ωραια επαγγελματιας ειμαι ε?

κ τωρα που εχουμε κ τις ημερομηνιες,ισα που προλαβαινουμε να κανονισουμε κ τις διακοπες μας,αντε επιτελους η σειρα μας!!!

Αυτά είναι νέα!!!!!!!!!!!!Μπράβο Κατερινάκι μου!!!!!Καλέ μια χαρά θα κάνεις, δεν κατάλαβα? Γιατί να τους χαρίσεις την άδεια σου?? Εξάλλου σου την έσπασε! Και για να δούμε τώρα, πού θα βρει καλύτερη από σένα?? Χεχεχε!

Όταν λες ότι θα κάνω register την μικρή πού εννοείς? Πρέπει να την δηλώσω κάπου τώρα που θα πάμε Αγγλία? Ιδεα δεν έχω...

Επίσης, είπες στην Biggi πως μπορείς αν θες να αλλάξεις gp,αυτό πως γίνεται??? Θέλω να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στον δικό μου, να δω πώς θα είναι με το παιδί, αλλά αν δεν μου κάνει μπορεί να το σκεφτώ να ψάξω κι αλλού :D:D:D

Σε ζάλισα λίγο με τις ερωτήσεις μου :oops::oops::oops:

6237481d19.png

Καλημερααααααααααα!!!!

:D:D:D

αρνικολακι,σημερα ειναι η μερα σου.λοιπον,καλες διακοπες,να περασετε τελεια εσυ κ ολοι σου οι αντρες!ελπιζω να ξεκουραστεις κ θα σε αναμενουμε οταν γυρισεις να μας πεις πως τα περασες!

Τζουτζουκα,

http://www.nhs.uk/servicedirectories/Pages/ServiceSearch.aspx λοιπον εδω βαζεις τον ταχυδρομικο σου κωδικα κ σου βγαζει λιστα με τις κοντινοτερες κλινικες κ τις παροχες τους,της περιοχης σου.

εαν λοιπον θες να αλλαξεις τζι πι,βρισκεις καποιον αλλον.τσεκαρεις απο το ιντερνετ ή τηλεφωνικα εαν υπαρχουν θεσεις κ ρωτας ποια η διαδικασια εγγραφης.

συνηθως,σου κλεινουν ραντεβου με την practice nurse,(βαρος,πιεση,υψος,ζαχαρο,ουρα,ιστορικο) δινεις τα στοιχεια του παλιου σου τζι πι ωστε να μεταφερθουν τα στοιχεια στο νεο.μετα την εγγραφη σου,μπορεις να κλεισεις ραντεβου να δεις τον τζι πι.σε καποιες περιπτωσεις/κλινικες,μπορεις να δει τον γιατρο κ πριν την ολοκληρωση της εγγραφης.

οταν θα ερθεις με το καλο,θα πρεπει να πας στο τζι πι που εισαι γραμμενη,να γραψεις κ το κοριτσι σου για να εχει ιατρικη περιθαλψη καθως κ προσβαση σε αλλες υπηρεσιες

μη με ρωτησεις τι χαρτια,η καθε κλινικη εχει τα δικα της.σε καποιες απλα το λες προφορικα σε αλλες θελουν πιστοποιητικο γεννησεως.οποτε ρωτα την κλινικη σου τι θα χρειαστεις.

θα σου ελεγα επισης να κοιταζες κ για το επιδομα του παιδιου καθως κ για την επιστροφη χρηματων απο τη δημοτικη εφορια council taxes

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ, εννοείται ότι θα σας πω τα νέα μου.

Κατερινάκι, εγώ στη θέση σου ούτε αυτή τη μια βδομαδα επιπλέον δε θα δούλευα...

Φιλάκια κοριτσάκια!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γεια σας κοριτσακια εδω ειμαι και γω!!!περιμενω να αδιαθετησω και ποναω γμτ!τελικα δεν εχουμε μωρακι αυτο το μηνα!γιατι υπηρχε μια περιπτωση να ειχαμε.εχθες ο αντρεας ειχε μια δουλιτσα και γω με το κυκνακι αποφασισαμε να παμε στο mall.ειχε παρει μαζι του τα κλειδια του κατω σπιτιου και δεν ειχαμε καροτσι.δε πειραζει λεω θα παμε με τα ποδια.το κυκνακι τρελαινεται να βλεπει λεωφορεια,και του λεω γιαννη τωρα θα μπουμε μεσα σε ενα τεραστιο λεωφορειο και θα παμε βολτα.πηγαμε με τα ποδια στη σταση.κατσαμε λιγακι και ηρθε το λεωφορειο.επαθε σοκ ο δικος μου.του λεω θα μπουμε μεσα κοιτα!μπαινουμε καθησα σε μια θεση και εκεινος πανω μου.ΚΥΡΙΟΣ δε κουνηθηκε καν!!κοιτουσε δεξια αριστερα.φτανουμε και για να μη περασουμε απο τη λεωφορο πηγαμε απο κατω στο μετρο.τρελλα και εκει που ειδε το τεραστιο το τρενο.φτανουμε στο mall παντα με τα ποδια,ειχα παρει και το sling μαζι μου για παν ενδεχομενο,και παμε στο παιδοτοπο.ειχε και αλλα παιδακια και μπηκε μεσα μονος του.εγω εκατσα απεξω σε ενα τραπεζι και εκεινος επαιζε μεσα μονος του.εγω τον εβλεπα εκεινος οχι και δε φανηκα να εχει καποιο προβλημα.μετα απο λιγο με φωναξε βεβαια αλλα το καλο ειναι οτι εκατσε.μετα ηρθε και ο μπαμπας μας.αα με τις εκπτωσεις τι βρηκα και πηρα!ενα τζιν παντελονι και ενα ζευγαρι μποτες 10 ευρω απο τα blanco!!

κοριτσια εσεις που ειστε ελλαδα τωρα που μενετε?

αρνικολακι καλα να περασεις να ξεκουραστεις και συ λιγακι!μακαρι να πηγαιναμε και μεις λιγακι διακοπες.θελω πολυ να παμε στη μηλο καποια στιγμη.

κατερινα στη θεση σου ουτε εγω θα τις δουλευα.δε καταλαβα?για μ@λ@κ@ ψαχνουν?αντε γεια!

η φερυ πως να τα περναει αραγε?

η δεσποινα χαθηκε τελειως!

λοιπον σας αφηνω τωρα παω να κανω μπανιο αφου κποιμηθηκε και το κυκνακι να το κανω με την ησυχια μου!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

@ Kat3r1na: Για να πω την αλήθεια, εγώ για το NHS δεν έχω καλή άποψη, γιατί δύο φορές που χρειαστήκαμε ιατρική περίθαλψη για σοβαρά θέματα υγείας, παίχτηκε το θέατρο του παραλόγου. Πέρσυ βρήκα έναν GP της προκοπής μετά από πολύ ψάξιμο, και πριν προλάβω να χαρώ, μας ανακοίνωσε ότι μετακομίζει εκτός Λονδίνου. Έκτοτε έχω πάει μια φορά να δω την αντικατάστριά του και έφριξα. Νever again. Το παιδί νομίζω ότι θα το βλέπει νοσοκόμα. Δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι, αλλά σίγουρα δεν είναι παιδίατρος.

Όχι, δεν δουλεύουμε μόνο με συμβόλαια στο training. Μπορείς να δουλέψεις ως κανονικός μισθωτός ή με σύμβαση ορισμένου χρόνου ή ως contractor ή freelance. Εγώ δουλεύω ως management trainer, αλλά τα ίδια ισχύουν και στο IT και σε άλλες ειδικότητες.

Το μωράκι το περιμέναμε 7 χρόνια!

@ Julie: Όταν είμαστε στην Αθήνα πάμε Βάρκιζα, Βούλα (Notos Cafe - σταθερή αξία) ή μαρίνα Φλοίσβου. Η ζέστη δεν μας επηρεάζει, χρησιμοποιούμε κλιματιστικό (να δούμε πόσο θα έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ....) απλά κάνουμε τις βόλτες μας το βραδάκι και την ημέρα πάμε ή στη θάλασσα ή σε εμπορικό κέντρο με κλιματισμό.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με το διαβατήριο! Πολύ μπελαλίδικο μου ακούγεται. Μήπως να του βγάζαμε κατευθείαν βρετανικό διαβατήριο και να ξεμπερδεύαμε;;; Φαντάζομαι ότι θα έχει λιγότερη γραφειοκρατία.

Για το επίδομα του παιδιού που σου είπε η Κατερίνα (υποθέτω ότι εννοεί το child benefit) μπορείς να κάνεις backdating για τρεις μήνες. Δεν είναι πολλά χρήματα, 20 λίρες την εβδομάδα αν θυμάμαι καλά, αλλά από το ολότελα.... ;)

@ Maria: Τέλεια η βόλτα σας, μπράβο! Πάντα τέτοια σας εύχομαι.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

καλημερα κοριτσια...οσες εχουμε απομεινει δηλαδη,αφου οι περισσοτερες ειναι για διακοπουλες :D

θα κανετε τιποτε το τριημερο?θα πατε για καμια βουτιτσα?

εμεις ειπαμε να παμε διακοπουλες 1-11 Σεπτεμβρη,τωρα κοιταζουμε κ για το που.δε μπορουμε ομως να τις κλεισουμε,αφου το διαβατηριο μου δεν ειναι ετοιμο ακομα.απ την πρεσβεια μου ειπαν τελη αυγουστου,αλλα δεν ειναι κ πολυ της εμπιστοσυνης.μονο οταν το παρω στα χερια μου,θα κλεισουμε.

Καλημερααααααααααα!!!!

:D:D:D

αρνικολακι,σημερα ειναι η μερα σου.λοιπον,καλες διακοπες,να περασετε τελεια εσυ κ ολοι σου οι αντρες!ελπιζω να ξεκουραστεις κ θα σε αναμενουμε οταν γυρισεις να μας πεις πως τα περασες!

Τζουτζουκα,

http://www.nhs.uk/servicedirectories/Pages/ServiceSearch.aspx λοιπον εδω βαζεις τον ταχυδρομικο σου κωδικα κ σου βγαζει λιστα με τις κοντινοτερες κλινικες κ τις παροχες τους,της περιοχης σου.

εαν λοιπον θες να αλλαξεις τζι πι,βρισκεις καποιον αλλον.τσεκαρεις απο το ιντερνετ ή τηλεφωνικα εαν υπαρχουν θεσεις κ ρωτας ποια η διαδικασια εγγραφης.

συνηθως,σου κλεινουν ραντεβου με την practice nurse,(βαρος,πιεση,υψος,ζαχαρο,ουρα,ιστορικο) δινεις τα στοιχεια του παλιου σου τζι πι ωστε να μεταφερθουν τα στοιχεια στο νεο.μετα την εγγραφη σου,μπορεις να κλεισεις ραντεβου να δεις τον τζι πι.σε καποιες περιπτωσεις/κλινικες,μπορεις να δει τον γιατρο κ πριν την ολοκληρωση της εγγραφης.

οταν θα ερθεις με το καλο,θα πρεπει να πας στο τζι πι που εισαι γραμμενη,να γραψεις κ το κοριτσι σου για να εχει ιατρικη περιθαλψη καθως κ προσβαση σε αλλες υπηρεσιες

μη με ρωτησεις τι χαρτια,η καθε κλινικη εχει τα δικα της.σε καποιες απλα το λες προφορικα σε αλλες θελουν πιστοποιητικο γεννησεως.οποτε ρωτα την κλινικη σου τι θα χρειαστεις.

θα σου ελεγα επισης να κοιταζες κ για το επιδομα του παιδιου καθως κ για την επιστροφη χρηματων απο τη δημοτικη εφορια council taxes

Κατερινάκι μου 1000 ευχαριστώ!!!!!!!!Έψαξα ήδη το site και βρήκα τις κλινικές που είναι κοντά μας. Είδα και τις κριτικές που έχει και μία φαίνεται να είναι αρκετή καλή!!!Οι gp αυτης της κλινικής έχουν τελειώσει και το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης οπότε όσο να πεις τους έχεις μια εμπιστοσύνη :D:D:D

Μάλλον καλού κακού θα μεταφράσω πριν φύγουμε ένα πιστοποιητικό γέννησης γιατί όλο και κάπου μπορεί να χρειαστεί! Το επίδομα του παιδιού δεν το κατήργησε ο Cameron από φέτος?Αυτό για το council tax θα το κοιτάξω...και πάλι ευχαριστώ!!

1-11 Σεπτεμβρίου?Τέλεια!!!!Αμάν πια με αυτό το διαβατήριο, σε έχουν πρήξει λιγάκι ή μου φαίνεται? Γιατί αργεί τόσο, ξέρεις? Στην τελική, δεν μπορείς να ταξιδέψεις με ταυτότητα και να βγάλεις καινούριο διαβατήριο στην Ελλάδα που βγαίνει και γρήγορα?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια εδω ειμαι και γω!!!περιμενω να αδιαθετησω και ποναω γμτ!τελικα δεν εχουμε μωρακι αυτο το μηνα!γιατι υπηρχε μια περιπτωση να ειχαμε.εχθες ο αντρεας ειχε μια δουλιτσα και γω με το κυκνακι αποφασισαμε να παμε στο mall.ειχε παρει μαζι του τα κλειδια του κατω σπιτιου και δεν ειχαμε καροτσι.δε πειραζει λεω θα παμε με τα ποδια.το κυκνακι τρελαινεται να βλεπει λεωφορεια,και του λεω γιαννη τωρα θα μπουμε μεσα σε ενα τεραστιο λεωφορειο και θα παμε βολτα.πηγαμε με τα ποδια στη σταση.κατσαμε λιγακι και ηρθε το λεωφορειο.επαθε σοκ ο δικος μου.του λεω θα μπουμε μεσα κοιτα!μπαινουμε καθησα σε μια θεση και εκεινος πανω μου.ΚΥΡΙΟΣ δε κουνηθηκε καν!!κοιτουσε δεξια αριστερα.φτανουμε και για να μη περασουμε απο τη λεωφορο πηγαμε απο κατω στο μετρο.τρελλα και εκει που ειδε το τεραστιο το τρενο.φτανουμε στο mall παντα με τα ποδια,ειχα παρει και το sling μαζι μου για παν ενδεχομενο,και παμε στο παιδοτοπο.ειχε και αλλα παιδακια και μπηκε μεσα μονος του.εγω εκατσα απεξω σε ενα τραπεζι και εκεινος επαιζε μεσα μονος του.εγω τον εβλεπα εκεινος οχι και δε φανηκα να εχει καποιο προβλημα.μετα απο λιγο με φωναξε βεβαια αλλα το καλο ειναι οτι εκατσε.μετα ηρθε και ο μπαμπας μας.αα με τις εκπτωσεις τι βρηκα και πηρα!ενα τζιν παντελονι και ενα ζευγαρι μποτες 10 ευρω απο τα blanco!!

κοριτσια εσεις που ειστε ελλαδα τωρα που μενετε?

αρνικολακι καλα να περασεις να ξεκουραστεις και συ λιγακι!μακαρι να πηγαιναμε και μεις λιγακι διακοπες.θελω πολυ να παμε στη μηλο καποια στιγμη.

κατερινα στη θεση σου ουτε εγω θα τις δουλευα.δε καταλαβα?για μ@λ@κ@ ψαχνουν?αντε γεια!

η φερυ πως να τα περναει αραγε?

η δεσποινα χαθηκε τελειως!

λοιπον σας αφηνω τωρα παω να κανω μπανιο αφου κποιμηθηκε και το κυκνακι να το κανω με την ησυχια μου!

Καλημέρα Μαράκι μου γλυκό!!Πω πω τί καλά!!!Μεγάλωσε ο αντράκος σου και μπάινει και μόνος του στον παιδότοπο...εξελίξεις χιχιχιχι!!!!!!!Κόλλημα με τα λεωφορεία ε? Αγόρια, τί να πεις :tongue::tongue::tongue:!!! Πόσο συχνά πηγαίνετε έτσι μεγάλες βολτούλες? Θα πάτε πουθενά το σκ? Αααααα η Μήλος κι εμένα μου έχει κάτσει!Έχεις πάει ποτέ? Εγώ όχι, αλλά θέλω πάρα πάρα πάρα πολύ να πάμε, νομίζω πως εκεί θέλω να πάμε τις επόμενς διακοπές μας (όόόόόόόόόόόταν πάμε διακοπές)!

6237481d19.png

biggi νομίζω πως είναι τόσο περίπλοκο επειδή παίζουν διάφορα, μπορεί πχ ο ένας γονιός να πάρει το παιδί και να εξαφανιστεί κι άλλα τέτοια...οπότε προσπαθούν να αποφύγουν τέτοιες καταστάσεις!

Πάω να ταίσω την μικρή κι επανέρχομαι...

6237481d19.png

Τα δικά μας νέα είναι ότι χθες η μικρή ταλαιπωρήθηκε πολύ. Είχε δυσκοιλιότητα, με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια κακοδιάθετη η καημενούλα!Έβγαλε και 2 τεράστιες γουλιές μετά τα φαγητά της (μάλλον επειδή είχε γεμίσει το σύστημα εκεί κάτω). Τελικά κατάφερε να τα κάνει αργά το απόγευμα και μετά κοιμήθηκε σαν αγγελούδι στην βόλτα με το καρότσι. Έχει κρυώσει ο καιρός πάντως, χθες στη βόλτα κρυώναμε με τα κοντομάνικα...Σήμερα πάντως είναι μέσα στην τρελή χαρά κι όλο μου γελάει :D:D:D

6237481d19.png

Στελλα,

δεν ξερω τι λενε κατω,για πες μου εσας πως σας εχουν ερθει τα νεα?

η ιστορια εχει ως εξης.

δε θυμαμαι πια ημερα,την προηγουμενη εβδομαδα,καποιοι αστυνομικοι σκοτωσαν εναν νεαρο αφρικανικης καταγωγης,στην περιοχη του τοτενχαμ,ο οποιος οπλοφορουσε.ενας αστυνομικος εριξε πρωτος κ <βρηκε>η σφαιρα εναν αλλο αστυνομικο.στον ασυρματο του.αυτος ομως νομιζε πως ο νεαρος ανοιξε πυρ οποτε κ ανταπεδωσε τον πυροβολισμο κ τον σκοτωσε.

ετσι εχει η ιστρια εως τωρα,απο τις χθεσινες εφημεριδες

ο νεαρος ηταν μελος συμμοριας,οποτε οι <οι δικοι του> ξεκινησαν ειρηνικη διαμαρτυρια,το σαββατο οπου την ιδια μερα,αστυνομικοι σταματησαν εναν αλλο νεαρο,αφρικανικης καταγωγης για ελεγχο κ απο τοτε ξεκινησαν οι ιστοριες,βασιζομενοι στο οτι η αστυνομια κανει διακρισει κ σταματα για ελεγχο μονο εγχρωμους.

απο τοτε εχει ξεκινησει ο <πολεμος>

Αυτα κοριτσάκι μου δεν ήρθαν Ελλάδα...Το μόνο που ήρθε ήταν τα επεισόδια για αγνωστες αιτίες...Καταλαβες τωρα γιατι είπα εγώ περί "Λέρα" δημοσιογράφων???

13 απριλίου έχω υπολογίσει. Κι άλλο κριαράκι:rolleyes:Λες να βάλω από τώρα;

Όπα Όπα Όπα τι βλέπω??? Αρνικόλ μου??? ΣΥΓΧΗΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΕΕΕ????? Τελειόμηνη και με το καλο κοριτσάκι μου

Κορίτσια, είναι καμία εδώ;;; Δεν βλέπω πρόσφατες δημοσιεύσεις :-(

Edited to add: Άκυρο, τώρα τις είδα!!! :eek:

Hellooooooooo! [waves hands manically]

Καλως όρισες Biggi μου....

κοριτσια,τα χαρτια μου για τη νεα δουλεια ειναι ετοιμα :P:p:p δευτερα δινω παραιτηση

τωρα,βαση του κανονισμου,θα πρεπει να παραμεινω για ακομα 4 εβδομαδες

αλλα,οπως σας ειπα κ εχθες,μου χρωστανε πολλες ημερες αδεια.

κανονικα θα επρεπε να δωσω παραιτηση σημερα κ για τις επομενες 4 εβδομαδες να μην δουλεψω κ να μου πληρωσουν την υπολοιπη αδεια που δεν πηρα

αλλα τελος παντων,θα παω κ την επομενη εβδομαδα κ ας κοψει το λαιμο της μετα!χαχαχα ωραια επαγγελματιας ειμαι ε?

κ τωρα που εχουμε κ τις ημερομηνιες,ισα που προλαβαινουμε να κανονισουμε κ τις διακοπες μας,αντε επιτελους η σειρα μας!!!

Άντε Αντε ξεκινάς ε???

-----

Καλά ρε σκατούλια δεν σας έλειψα εγώ καθόλου ε??? :-(:sad::-(:sad::-(

Δεν πειράζει όμως σας κρατάω μουτρα...:(:(:(:( Δεν σας μιλάω....

Θα βάλω των μπουρμπουλίθρα-ταλιμπάνο-κωνσταντάν να σας βομβαρδίσει και σας.....:P

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλά ρε σκατούλια δεν σας έλειψα εγώ καθόλου ε??? :-(:sad::-(:sad::-(

Δεν πειράζει όμως σας κρατάω μουτρα...:(:(:(:( Δεν σας μιλάω....

Θα βάλω των μπουρμπουλίθρα-ταλιμπάνο-κωνσταντάν να σας βομβαρδίσει και σας.....:P

αι μαρη που μας κρατας και μουτρα!!!!εγω μεχρι και για καφε σου ειπα να παμε και με εκλ@σες!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...