Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλησπέρα Julie! Κι εγώ Αθήνα είμαι προσωρινά, ήρθα να γεννήσω και έμεινα μέχρι να ξεπεταχτεί το μωρό. Μάλιστα αν κρίνω από το τικεράκι σου, κοντά-κοντά γεννήσαμε, ο δικός μου κοντεύει 3 μηνών.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου biggi να σου ζησει ο γιος σου κ καλως ηρθες στην παρεα μας

αγγλια που μενεις?πες μας λιγα πραγματα για εσενα.

Τζου,δεν εχω ακουσει τιποτα για οξφορδη κ θα εκπλαγω εαν ακουσω η αληθεια ειναι.εκει οι περισσοτεροι ειναι φοιτητες εχω την εντυπωση...ποτε θα μας ερθεις?αντε να κανονισουμε για αυτο το καφεδακι,να γνωριστουν κ οι μελονυμφοι χαχαχαχαχαχα

νοκ αουτ ο χιονομπαλης τρομοκρατης...ολη μερα παιζαμε κ το μεσημερι δεν κοιμηθηκε,εχει κουρνιασει τωρα κ δεν κουνιεται χαχαχαχαχαχαχα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

καλησπερα κοριτσαρες μολις κοιμησα κυκνακι και ηρθα!!

ΑΡΕΤΗΗΗΗΗΗΗ τι τελεια νεα μπραβο κοπελα μου!!!επιτελους μαθαμε και το ονομα σου!αντε βουρ για τη κορακλα τωρα!!!!!(καλα αμα ειναι αγορι και αυτο το θελουμε!!!χαχαχα)

biggi καλως ορισες στο παρεακι και να σου ζησει το μωρακι σου!

τζουλι τι κανεις??που μενετε τωρα???δε ξερω τι ηταν αυτα τα λεφτα.ακομα το ψαχνω.επιδομα αδειας 10 ευρω??δε ξερω ρε παιδια!!

κατερινακι τι εγινε τελικα εμεινες σπιτι η τον πηρες το χιονομπαλακι σου στη δουλεια???επρεπε να τον αφησεις στο γραφειο της υπευθυνης!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κατερινακι τι εγινε τελικα εμεινες σπιτι η τον πηρες το χιονομπαλακι σου στη δουλεια???επρεπε να τον αφησεις στο γραφειο της υπευθυνης!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα αυτο θα κανω την επομενη φορα!!!!χαχαχα

οχι,μαρακι σπιτι εκατσα κ επαιξα με το μωρακι μου.

καλα εκανες κατερινα!εμεις εδω αν τυχει κατι τετοιο πρεπει να κοψουμε το λαιμο μας.δε τον πας σε child minder τελικα?αφου βλεπεις οτι η κουνιαδα σου δεν ειναι και πολυ της εμπιστοσυνης!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

α,ναι ξεχασα να το πω αυτο

εκλεισα ραντεβου με 3 σταθμους να παμε απο εκει να τους δουμε.

στην κουνιαδα μου της ειπα αν θελει να κανει απο σεπτεμβρη μια μερα την εβδομαδα γιατι το μωρο θα παει παιδικο,ειπε οκ.

αν αρχισει παλι τα ιδια,αναγκαστικα ο χιονομπαλιτσας τρομοκρατης θα παει φουλ ταιμ.

της δειχνω σιγα σιγα την εξοδο

τωρα αμα πω οτι καλα κανεις θα ειμαι κακια?καλυτερα να τον εχεις συνεχεια στο σταθμο παρα να μη ξερεις τι θα κανει,θα ερθει δε θα ερθει!στην αγγλια αν το πας καποιες μερες και οχι ολες πληρωνεις λιγοτερα λεφτα η ειναι το ιδιο ποσο για οσες μερες τον πας?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλημέρα κορίτσια, ευχαριστώ για την υποδοχή :)

Στο Λονδίνο μένω, ο άντρας μου είναι εκεί και μαθαίνω ότι έχουμε και αρκετές καταστροφές στην περιοχή μας, αλλά ευτυχώς όχι κοντά στο σπίτι (το οποίο ελπίζω να στέκεται ακόμα όταν με το καλό επιστρέψω)! Είμαι στην Ελλάδα από το Πάσχα και θα γυρίσω στο Λονδίνο στο τέλος του καλοκαιριού ή μόλις ο μικρός κάνει την πρώτη σειρά εμβολίων, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Να δούμε και τι διαδικασίες χρειάζονται για να βγάλει το μωρό διαβατήριο... :shock:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Κατερίνα μου, πόσο καιρό πριν κάνατε αίτηση στον παιδικό? Έχει λίστες αναμονής εκεί? Πόσες ώρες τη μέρα είναι?

Σήμερα έχει μικρά γενέθλια ο χιονομπαλίτσας γαμπρούλης μου????? Κλείνετε 10 μήνες μαζί??? Χρόνια σας πολλά Κατερινάκι μου :D:D:D Εννοείται πως η μικρή μου στέλνει ένα τρυφερό φιλάκι και μια ζεστή αγκαλίτσα στον αγαπημένο της ;););)

biggi να σου ζήσει ο μικρός!!!Πώς σου φαίνεται η ζωή με το μωρό? Έχεις προσαρμοστεί φαντάζομαι πλέον...Να σε ρωτήσω, γιατί σκέφτεσαι να περιμένεις να κάνεις πρώτα τα εμβολία εδώ? Θέλεις να τα έχει κάνει για το ταξίδι? Για διαβατήριο τρέχουμε κι εμείς τώρα. Θέλει παράβολα από την εφορία, φωτογραφία, πιστοποιητικό γέννησης από τον δήμο, και να πάνε στο Α.Τ. οι δύο γονείς αλλά και το μωρό για την ταυτοπροσωπία. Νομίζω δεν ξεχνάω κάτι αλλά θα τα βρεις και στο internet όλα με λεπτομέρειες.

Μαράκι είδα στο fb πως έχουμε την ίδια ηλικία. Με περνάς ακριβώς τρεις μήνες χιχιχι!!! Τον έκανες πολύ μικρούλα τον γιο σου:D:D:D

6237481d19.png

Καλημέρα!!! Τι βλέπω; έχουμε καινούργιες αφίξεις;

Baggi, καλωσήρθες στην παρέα μας! Πώς και Αγγλία; Για δουλειά μετά από σπουδές; Ο σύζυγος Έλληνας; Πώς σου φαίνονται τα πράγματα εδώ (Ελλάδα) σε σύγκριση με την Αγγλία;στον τρόπο ζωής εννοώ....

Μαράκι γιατί δε ρωτάς ένα λογιστή; Καλό είναι να ξέρεις για παν ενδεχόμενο τι είναι αυτά τα 10 ευρώ. Αν έχω πέσει μέσα και είναι επ. αδείας τι κερδίζω;:D;)

Άντε παιδιά, 1 και σήμερα! Χθες έκανα δουλείτσες στο σπίτι αλλά αυτά τα πλυντήρια τελειωμό δεν έχουν.... Τελικά μετά το πρώτο παιδί όλοι σε "γράφουν"... στην 1η εγκυμοσύνη ούτε νερό δε μ'άφηναν να βάλω (πυ λέει ο λόγος).:-(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,τι κανουμε σημερα?

τι κανει η εγγυουλα μας?αρνικολακι μη στεναχωριεσαι,θα σε προσεχουμε κ θα σε κανακευουμε εμεις :D οποτε απο αυριο να σου ευχηθουμε καλες διακοπες ε?ποτε θα μας ξαναερθεις?

Τζουυυυυτζουκα!

σ ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες κ τα φιλια :oops: κ ανταποδιδουμε!!!!γιναμε 10 μηνων αντ-ες τωα!!!χιχιχι

τους σταθμους ειναι καλο να αρχιζεις να τους ψαχνεις απο νωρις.στους <καλους σταθμους> οι θεσεις κλεινουν γρηγορα οποτε ισως χρειαστει να μπεις σε λιστα αναμονης.συνηθως ειναι ανοιχτοι απο τις 8 εως τις 6,καποιοι απο τις 7.45 εως 6+?

οταν με το καλο ερθεις,κ κανεις ρετζιστερ τη μικρουλα σου,ζητα να σου δωσουν λιστα με ολους τους σταθμους της περιοχης σου.

Bigi κ εγω Λονδινο μενω,στο upminster.δουλευεις εδω?εισαι με αδεια τωρα?σε ποια περιοχη του Λονδινου μενεις?

Μαρακι,

οι σταθμοι εδω εχουν φουλ κ χαλφ ντει οποτε θα πρεπει να πας με τις ωρες που προσφερει ο καθε ενας πχ φουλ ντει απ τις 8 εως τις 6 κ χαλφ απο τις 8-1 ή απο 1-6 περιπου.τα λεφτα σαφως περισσοτερα φουλ κ τα μισα στη μιση μερα.

επισης μπορεις να διαλεξεις για ποσες ημερες μες στην εβδομαδα.

κοριτσια,τα χαρτια μου για τη νεα δουλεια ειναι ετοιμα :P:p:p δευτερα δινω παραιτηση

τωρα,βαση του κανονισμου,θα πρεπει να παραμεινω για ακομα 4 εβδομαδες

αλλα,οπως σας ειπα κ εχθες,μου χρωστανε πολλες ημερες αδεια.

κανονικα θα επρεπε να δωσω παραιτηση σημερα κ για τις επομενες 4 εβδομαδες να μην δουλεψω κ να μου πληρωσουν την υπολοιπη αδεια που δεν πηρα

αλλα τελος παντων,θα παω κ την επομενη εβδομαδα κ ας κοψει το λαιμο της μετα!χαχαχα ωραια επαγγελματιας ειμαι ε?

κ τωρα που εχουμε κ τις ημερομηνιες,ισα που προλαβαινουμε να κανονισουμε κ τις διακοπες μας,αντε επιτελους η σειρα μας!!!

Γεια σας και πάλι κορίτσια!

Julie, ναι, μια χαρά με το μωρό, η προσαρμογή ήταν σχετικά εύκολη. Στο μέλλον να δούμε τι μας περιμένει!! :) Δεν είναι (μόνο) τα εμβόλια, είπα να μείνω γενικότερα για να έχει το μωρό καλύτερη περίθαλψη στην αρχή, να μπορεί να δει παιδίατρο ανά πάσα στιγμή κ.λπ. Δεν έχω καλό GP στο Λονδίνο, και φοβούμουν να πάω στον κάθε άσχετο γιατί το μωρό μου γεννήθηκε με IUGR (πρόωρο) και ήθελε έξτρα προσοχή στην αρχή. Ένας άλλος παράγοντας ήταν ο καιρός, στο Λονδίνο θα είχα κλειστεί μέσα, ενώ εδώ κάνουμε τις βόλτες μας (δεν έχουμε αφήσει πάρκο για πάρκο), πάμε και στη θάλασσα. Νομίζω ότι το ελληνικό καλοκαίρι είναι προτιμότερο από το αγγλικό ανοιξο-φθινόπωρο, τουλάχιστον μέχρι να ξεπεταχτεί λίγο το μωρό.

Δεν το ήξερα ότι θέλει και τους δύο γονείς στο Α.Τ. για ταυτοπροσωπία! Εμένα ο άντρας μου είναι στην Αγγλία, περιμένουν σοβαρά να έρθει στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να βγάλει το μωρό διαβατήριο;;; :shock:

ARNIKOL, Αγγλία ήρθα για σπουδές και έμεινα. Ο άντρας μου είναι Άγγλος. Στην Ελλάδα πώς να μου φαίνονται τα πράγματα... πολύ μιζέρια βλέπω, αλλά στην ουσία μάλλον είναι καλύτερα απ' ό,τι στην Αγγλία. Ειδικά τώρα με τις ταραχές, τα επεισόδια με τους "άγανακτισμένους" στο Σύνταγμα μου φαίνονται μικροπράγματα! Για το παιδί είναι σίγουρα καλύτερα στην Ελλάδα, δεν το συζητώ.

Στο πρώτο παιδί σε έχουν όλοι στα ώπα-ώπα, στο δεύτερο όντως σε γράφουν, το έχω ακούσει από όλες τις φίλες μου! Κουράγιο.... :D

kat3r1na, μένουμε στο νότιο Λονδίνο, στο Brockley. Δεν δουλεύω τώρα, γι' αυτό ξεκαλοκαιριάζω στην Ελλάδα. Απολύθηκα πριν από δύο χρόνια και αποφάσισα να κάνω ένα sabbatical, και πάνω που άρχισα να ξαναψάχνω για δουλειά έμεινα έγγυος, μετά από προσπάθειες χρόνων. Οπότε προς το παρόν παραμένω άνεργη... Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να στείλω το παιδί σε παιδικό, που σημαίνει 1000 λίρες το μήνα κέρδος! Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στην καινούρια δουλειά σου εύχομαι.

Biggi

σευχαριστω.

κ εμενα ο αντρουλης μου ειναι αγγλος χαχαχαχαχαχα!!!

γιατι λες πως δε μπορεις εδω να δεις παιδιατρο ανα πασα στιγμη?οσο για τον τζι πι σου,μπορεις να εγγραφεις σε αλλο αν δεν σου αρεσει.

εδω,γιατι θα ειχατε κλειστει μεσα?γεννησα αρχες οκτωβριου κ απο το νοεμβριο μεχρι κ σημερα εχουμε γυρισει παντου.παρκα,παραλια,εμπορικα,κεντρο,με χιονια,βροχη,λιακαδα,ο καιρος για εμας τουλαχιστον δεν παιζει ρολο. απ τον απριλιο ειμαστε με καλοκαιρινα,θα στο εχει πει κ ο αντρας σου φανταζομαι μεχρι κ την προηγουμενη εβδομαδα,βραζαμε.:tongue::tongue:

οσο για τον παιδικο,περιπου τα μισα χρηματα τα δινει το κρατος ;);)

τι εχεις σπουδασει αν μου επιτρεπεις κ γιατι απολυθηκες?

Γεια σου Kat3r1na!

Πώς θα δω παιδίατρο στην Αγγλία; Για πες (μάλλον ξέρεις κάτι που δεν ξέρω)!! Στο surgery έχει μόνο νοσοκόμα για τα μωρά (για τους εμβολιασμούς κ.λπ.) ενώ εδώ οποιαδήποτε στιγμή μπορώ να μιλήσω με τον παιδίατρο στο τηλέφωνο και αν χρειαστεί να πάω το παιδί στο ιατρείο ή να τον φωνάξω να έρθει στο σπίτι. Θα γραφόμουν σε άλλο GP αν έβρισκα κάποιον που να αξίζει, αλλά δύο άλλους που ξέρω στην περιοχή (στον έναν πάει ο άντρας μου και στον άλλο μια φίλη μου) είναι ίδιοι ή χειρότεροι από τον δικό μου.

εδω,γιατι θα ειχατε κλειστει μεσα?γεννησα αρχες οκτωβριου κ απο το νοεμβριο μεχρι κ σημερα εχουμε γυρισει παντου.παρκα,παραλια,εμπορικα,κεντρο,με χιονια,βροχη,λιακαδα,ο καιρος για εμας τουλαχιστον δεν παιζει ρολο.

Πώς πάτε παραλία;;; Εγώ δεν θα είχα τρόπο στο Λονδίνο. Δεν οδηγώ και το τρένο δεν παίζει, θα ήθελα 1.5 ώρα στην καλύτερη περίπτωση. Γενικά είμαι και βραδυνός τύπος, στην Αθήνα βγαίνουμε βόλτα συνήθως από τις 7 ως τις 11, στο Λονδίνο δεν θα ένιωθα άνετα να κυκλοφορήσω με το μωρό τόσο αργά, ειδικά στην περιοχή που μένω. Και μου αρέσει η ζέστη, όταν έχει βροχή δεν έχω όρεξη να βγω έξω.

οσο για τον παιδικο,περιπου τα μισα χρηματα τα δινει το κρατος
Με ποιες προϋποθέσεις; Δεν είναι means tested; Όπως και να 'χει, και τα μισά να μου δίνει, πάλι πρέπει να βρω 500 λίρες το μήνα, πολλά λεφτά ενώ δεν δουλεύω.
γιατι απολυθηκες?

Γιατί ο εργοδότης δεν είχε χρήματα και έκανε μειώσεις προσωπικού. Στον τομέα που δουλεύω (training) έχουμε πρωτιά στις απολύσεις, όλοι μου σχεδόν οι συνάδελφοι έχουν απολυθεί, φοβούνται ότι θα απολυθούν ή (όσοι δουλεύουν freelance) έχουν ελάχιστη δουλειά. Δράμα. Αλλά πού θα πάει, κρίση είναι και θα περάσει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...