Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχα

αν δε σου αρεσει,αλλαξε το.ποιο το προβλημα?δικο σου ειναι οτι θες κανεις χαχα

τι ειπε ο αντρουλης σου?η οικογενεια το εμαθε ή το κρατας για σουπριζ στις διακοπες?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Η δική μου οικογένεια όχι ακόμα, θα τους το πω από κοντά. Τα πεθερικά, συνυφάδα, κουνιάδος, φίλη-κουμπάρα ναι και χάρηκαν πολύ!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

μπραβο αρνικολακι μου!χαιρομαι πολυ για εσας!!

δεν σε εχω ρωτησει ποτε,το ονομα σου αν κ νομιζω εχει να κανει με το νικ σου?ειναι συνδυασμος του δικου σου κ του αντρουλη σου?

Διαφημίσεις

ναι ναι πεθερού -μπαμπά. Αν είναι κοριτσάκι τώρα της πεθεράς: Γεωργία.

Αν είναι αγόρι, σκεφτόμαστε το Γαβριήλ, θα γιορτάζει αμζί με το Μιχαήλ. Εμένα μου αρέσει πολύ το Λουκάς, αλλά ο Βασ ούτε που να τ'ακούσει...:-(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Δημητρης,δεν εχει βαφτιστει ακομα,Απριλιο με Μαιο λεμε να γινει.ηταν για φετος τον σεπτεμβρη αλλα το αναβαλαμε γιατι ο μπαμπας μου κ ο αδεφος μου εμειναν ανεργοι για καποιους μηνες κ επειδη θελουν να βοηθησουν,ειπαν να το κανουμε πιο μετα.

Διαφημίσεις

ναι κ εμενα μου αρεσει για αυτο κ του το εδωσα.κοιτα αν θυμασαι,εδω οι αγγλοι εχουν συνηθως 2 με 3 ονοματα.

το ονομα της πεθερας μου ειναι σαρρα βερονικα τερεζα :D:D:D:D χαχαχαχα

κ το βερονικα μ αρεσει

Κορίτσια, είναι καμία εδώ;;; Δεν βλέπω πρόσφατες δημοσιεύσεις :-(

Edited to add: Άκυρο, τώρα τις είδα!!! :eek:

Hellooooooooo! [waves hands manically]

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αρνικολάκι τί νέα είναι αυτά?????? Τέλεια!!!!!!!!!!!!Συγχαρητήρια, με το καλό!!!Μία υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι κοπέλα μου!!Σου εύχομαι πάνω από όλα να είναι γερό το μωρό σου και εν συνεχεία να είναι κοριτσάκι (αφού το θέλεις τόσο πολύ!!).

Κατερινάκι μου τί έγινε τελικά σήμερα με την carers leave? Όσον αφορά την επικαιρότητα, άκουσα πως έγιναν επεισόδια και στην Οξφόρδη, ξέρεις αν είναι αλήθεια? Πώς είναι εκεί που μένεις τα πράγματα?

Μαράκι μου έβγαλες άκρη με τον μισθό? Ναι, Αθήνα είμαι τώρα, ήρθα για την γέννα και για τους πρώτους μήνες με το μωρό εδώ, γιατί είχε έρθει ο αντρας μου λόγω δουλειάς Ελλάδα, αλλά από Σεπτέμβρη πάλι πίσω!!!

biggi καλησπέρα!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...